Találatok a következő kifejezésre: Normális hogy napja nem (328 db)

Interneten rendeltem egy elég drága ragasztót (1 hete) és a futár még nem hozta, pedig nekem nagyon kellene, hogy ideérjen időben! Normális, hogy még nem ért ide? Máskor is rendeltem ugyaninnen, az bezzeg 3 nap alatt megjött!

Legjobb válasz: Most szerinted ezt mi honnan a fenébõl tudnánk? Gondolom rendeléskor oda volt írva, hogy szállítási idõ: x-y nap. Azon belül vagy? Akkor normális. Már letelt? Akkor reklamálj.

Most szerinted ezt mi honnan a fenébõl tudnánk? Gondolom rendeléskor oda volt írva, hogy szállítási idõ: x-y nap. Azon belül vagy? Akkor normális. Már letelt? Akkor reklamálj.
A kérdező hozzászólása: Nem, képzeld nem volt oda írva, hogy mennyi a szállítási idõ, de köszönöm a "hasznos" választ! Gondolom te vagy az egyik olyan ember, aki mindenhova csak ilyen bunkóságokat tud írni!
Hülye kérdésre hülye választ lehet csak adni... Amúgy ha nem írják oda, akkor az már régen gyanús, megbízhatatlan helyrõl meg ne rendelj, ha van eszed. De ha pl beleírtad volna a kérdésedbe, hogy honnan is rendeltél pontosan, akkor aki szokott onnan rendelni meg tudja mondani, hogy neki mennyi idõ általában. Így még mindig nem tudok segíteni, pedig elég sok helyrõl rendelek. A szállítási idõ pedig 2-30 munkanapig terjed oldaltól függõen.
A kérdező hozzászólása: Mentális problémáidat kérlek ne itt éld ki, én tanácsot kértem, nem vagyok hülye! Én is rendeltem már máshonnan is, de azzal nem volt gond! Mindegy, már lényegtelen!

Pár napja tojásfehérjés folyásom van, de a hőm még nem esett le, elég hosszu a ciklusom, normális hogy napokkal elötte már van ilyen folyás?

ma van a 16.napom,18.nap van elvileg pé-m,(utolso ciklusom 34 napos volt)jo ez igy hogy ennyivel elötte van már tojásfehérjés folyásom?más esetleg akinek hasonlo hosszu a ciklusa irhatna.

Legjobb válasz: Persze! De ez a hõ is olyan, hogy nekem pl. nem esett le. Olyan volt, mint elõtt már jó pár napig, csak felugrott. Ebbõl gondoltam, hogy meg volt. De a doki is mondta, hogy nem feltétlenül kell leesnie!

Persze! De ez a hõ is olyan, hogy nekem pl. nem esett le. Olyan volt, mint elõtt már jó pár napig, csak felugrott. Ebbõl gondoltam, hogy meg volt. De a doki is mondta, hogy nem feltétlenül kell leesnie!
Nekem is elég hosszú ciklusaim voltak. Abban a hónapban, amikor terhes lettem, a 15-16. nap körül volt tojásfehérjés folyásom, az ovu teszt viszont - volt. Majd a 21. napon lett + az ovu teszt és babás is lettem akkor.

Normális, hogy napok óta levert és kedvetlen vagyok? Semmi sem vidít fel, nem izgat semmi sem, csak úgy elvagyok.

A 35. hétben járunk, de most még a szülés gondolata sem foglakoztat, én nem ilyen vagyok!! Vidám, jókedv?, boldog, hogy hamarosan egy kisbabának adhatok életet. Már sajnálom a párom, mert vele is olyan vagyok, mint egy pokróc.

Legjobb válasz: Szia! Én most a 37. hétben vagyok, és nekem is vannak ilyen hülye napjaim!! Én is nagyon várom a babámat, boldog vagyok, hogy ott van a pocakomban, de vannak ilyen napok!! A múltkor már sajnáltam a párom, mert elviselhetetlen voltam... Gondoltam rá, hogy lappang bennem valami, de lehet egy elõjel? Nem tudom! MIndenesetre próbálok nem ilyen lenni, szerintem csak a hormonok szórakoznak velünk!! Kitartás, már nincs sok hátra, és elmúlik ez a hülye "korszak"! Minden jót nektek!!

Szia! Én most a 37. hétben vagyok, és nekem is vannak ilyen hülye napjaim!! Én is nagyon várom a babámat, boldog vagyok, hogy ott van a pocakomban, de vannak ilyen napok!! A múltkor már sajnáltam a párom, mert elviselhetetlen voltam... Gondoltam rá, hogy lappang bennem valami, de lehet egy elõjel? Nem tudom! MIndenesetre próbálok nem ilyen lenni, szerintem csak a hormonok szórakoznak velünk!! Kitartás, már nincs sok hátra, és elmúlik ez a hülye "korszak"! Minden jót nektek!!
csak rajtad múlik hogy milyen vagy!menj társaságba, boltba...szóval emberek közé!ha most ilyenné válsz akkor nehogy elkapd a szülés utáni depit!örülj annak hogy lassan kezedben tarthatod a babód!30 hetes anyuka
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, sajnos a menéssel vannak gondok, mert már kinyíltam és lerövidült a méhnyakam, így sokat kell feküdnöm és az itthoni munkák közül is csak a legegyszerûbbeket csinálhatom. a barátaim külföldön laknak, a párom reggeltõl estig dolgozik, persze értünk!! és sosem voltam ilyen és próbálok is kilábalni ebbõl, csak nem nagyon megy a sok egyedüllét miatt...
A 2. válaszoló vagyok! Hát, akkor az a probléma, hogy egyedül vagy!! Nem lehet így könnyû, sokat feküdni, nem tudsz beszélgetni a barátokkal... Megértem! Pedig én még javában futkosom, de sokszor nekem is nehéz!! Én netezni szoktam, de sokszor már azt is unom!! Szerezz be valami jó kis könyvet, vagy nézz filmeket! Sajna más ötletem nincs, de már tényleg nincs sok hátra!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, aranyos vagy!! eddig jól ment hogyan kössem le magam, csak vhogy a napokban lettem ilyen depis, de majd igyekszem!! boldog babavárást nektek!!
Érthetö, hogy igy érzel.Közeleg a vége és már türelmetlenebb is vagy.A párod ne bántsd, nem tehet semmiröl.Itt a vége, ne add fel.Gondolj a kicsire.Rendezgesd a ruháit, mosolyogj, várd.
Szia!! Dettó!! Ugyan abban a cipõben vagyok, mint Te!! Itthon vagyok egyedül, semmihez nincs kedvem, a párom egész nap dolgozik, és egyszerûen nem tudok magammal mit kezdeni... Egy pár napja én is hasonló kérdést írtam ide, "Miért vagyok ilyen levert?" címszóval. Régen (mielõtt terhes lettem), nagyon pörgõs életem volt. Vendéglátásban dolgoztam, egy 4csillagos szállodában, emellett fõiskolára járok, a szüleimtõl 50 km-re lakom; tehát hogyha volt egy kis idõm, akkor még utaztam haza is... Sõt, bulizni is sokat jártunk a párommal!! Egyik pillanatról a másikra pedig SEMMI!! A háztartáson kívül; de mostanában már az sem megy, ami miatt meg lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem tudom megcsinálni!! De a pocakom már akkora, hogy a cipõfûzõmet sem tudom egyedül bekötni!! A fõiskola persze megvan, de nincs kedvem tanulni... :( Szóval összegezve: gáz!! Bõghetnékem van napok óta, nincs étvágyam, meg néha elõbukkan némi "elõjelnek felfogható" tünet, pl.: keményedés, hasmenés stb. Na de a lényeg, hiszen most én válaszolok a Te kérdésedre!! Az egyetlen dolog, ami nagyon jól esik, az a zenehallgatás!! Teljesen mindegy, hogy Rádiós slágerek, vagy ezer éves CD, kazetta, vagy az éppen aktuális kedvenceim, de az használ!! A pocaklakónak is!! Az én picim nagyon szereti a zenét!! Szinte azt is észre lehet venni, hogy meg tudja különböztetni a lassú zenét a gyorstól!! A lassúra megnyugszik, elalszik; a gyorsra pedig elkezd ÜTEMRE!! táncolni!! :) Ez egy olyan dolog, ami feldob, és utána sokkal jobb kedvem van, van kedvem hozzáfogni bármihez!! :) Ajánlom Neked is, próbáld ki!! Két oldalról is nagyon jó: nem csak Téged dob fel a zene, de az, hogy a pocakodban érzed annak a picike lénynek a mozgását, rúgását, megnyugvását, és úgy egyáltalán azt, hogy még meg sem született, de már milyen "ügyesen" tud reagálni a külsõ hatásokra, az egyszerûen leírhatatlan boldogságra ad okot... Nekem bevált... Legyetek nagyon boldogok!! 34 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: köszi a tippet, a Mi manócskánk is szereti a zenét, én meg 14 évig verseny szerûen táncoltam, szóval a mindenem a zene :) megpróbálkozom ezzel!! kitartást Neked is, csak eljön lassan az idõnk és végre kint lesz a kicsikénk!!

Az normális hogy már nem ugyanolyan a kapcsolatunk mint régen volt? 3 éve vagyunk együtt minden nap találkozunk, mindig nap együtt alszunk és csak addig vagyunk távol amíg a a suliba vagyunk!

Szerintetek miben változik egy kapcsolat ilyenkor?

Legjobb válasz: Túl sokat vagytok együtt. Ezt most komolyan mondom. Ha elváltok egy kis idõre, legalább egy hétre, akkor hidd el, megint hatni fog az újdonság ereje. A szeretet energia, és nem tudsz minden egyes nap újult erõvel szeretni valakit, muszáj egy kis feltöltõdés a magányodban, esetleg baráti társaságban, a lényeg, hogy Nélküle.

Túl sokat vagytok együtt. Ezt most komolyan mondom. Ha elváltok egy kis idõre, legalább egy hétre, akkor hidd el, megint hatni fog az újdonság ereje. A szeretet energia, és nem tudsz minden egyes nap újult erõvel szeretni valakit, muszáj egy kis feltöltõdés a magányodban, esetleg baráti társaságban, a lényeg, hogy Nélküle.
szerintem is jó lenne ha néha ntartanátok 1-2 napot amikor nem taliztok.és meglátjátok hogy bejön e vagy sem.egyébként minden kapcsolatban vannak jobb és kevésbé jobb hullámok.Ami szerintem nem baj és normális.én a párommal majdnem 4 éve együtt vagyok és nekünk is vannak hullámok néha de imádom!És mai napig amikor munkában van alig várom hogy hazaérjen és egymáshoz bújjunk!!!szerintem igenis létezik igaz szerelem és hûség!!!!csak meg kell találni azt a bizonyos párt!!!
Mi 2 hónap után vagyunk így....elmúlt a rózsaszín felhõ és engem ez felemészt.:S
Normális, gyakorlatilag te vagy a hülye ha azt várod hogy mindig ugyanolyan lehet. De valószínûleg nõ vagy, te még a mesekönyvekben élsz. Az igazság az hogy a szerelem nem létezik, csak egy kitalált dolog, létezik fellángolás, ami tart max 1-2 évig, egy átlagos kapcsolat 3 éves, ez alatt bõven meg is lehet csalni a másikat, kiábrándulni belõle, megunni. Olvass utána az aktuális statisztikáknak, és rájössz, hogy a monogámia egy nagy hoax, mint a mikulás meg az istenke. Mondjuk ahhoz statisztika se kell hogy magadba nézz, vagy körbe.
Szerintem fejlõdik. Elmúlik az a kezdeti izgalom, az újdonság érzése, ez szerintem természetes, de nincs ezzel semmi baj. Ugye?

18 hetes terhes vagyok az normális ilyenkor hogy van hogy napokig nem mozog a babám utána meg nagyon sokat is? (első baba)

Legjobb válasz: igen, nekem is így volt 17 hetesen mozgott, majd 3 napig semmi. Megijedtem, pedig mozgott õ, csak nem mindig lehet ugyanúgy érezni. :) Ne aggódj nemsokára minden nap érezni fogod, ez természetes. :) 38 hkm

igen, nekem is így volt 17 hetesen mozgott, majd 3 napig semmi. Megijedtem, pedig mozgott õ, csak nem mindig lehet ugyanúgy érezni. :) Ne aggódj nemsokára minden nap érezni fogod, ez természetes. :) 38 hkm
Ha kitartó, hamarosan érezheti. Te elõbb fogod kívülrõl érezni, mint a párod, mert tudod, hogy hova tedd a kezed, és mikor kell érezned a tenyereddel is. Ha ilyenkor az õ kezét oda teszed, és szólsz egy párszor, hogy MOST!, akkor mindjárt itt lesz ez az idõ. :) A férjem így 19 hetesen már érezte, igaz ez a hasfal vastagságától és a lepény elhelyezkedésétõl is függ. 29 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat nagyon aranyos vagy! A legjobban már azt várom hogy a párom is érezze mert mikor én érzem mozogni szegény mindig a hasamat fogdossa hogy õ is aztán mikor nem érzi kicsit "szomorú" lesz, de azzal vigasztalja magát hogy nemsokára eljön az õ ideje is és akkor el sem fogja engedni a hasam! Mégegyszer nagyon szépen köszönöm Minden jót neked
A kérdező hozzászólása: Problémamentes gyors szülést és azt kivánom hogy minden rendben legyen :)
Szia! Én annak idején csak a 19. hét vége felé éreztem elõször a babámat. Utána volt, hogy napokig semmit nem éreztem. Ez nem azt jelenti, hogy nem mozog, hanem még pici, és van bõven helye izegni-mozogni anélkül, hogy éreznéd. A 32. héttõl kell figyelni, hogy meglegyen a napi 10 különálló mozgás. Minden jót és jó egészséget boldog babavárást Neked! Üdv, 11 hónapos kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:)
Elsõ vagyok. Nekem a párom csak a 23. hét körül érezte, de akkor nagyon tetszett neki. Addig meg el volt kenõdve, hogy õ miért nem érzi, mikor én igen. Most már szemmel láthatóan hullámzik bent a Drágánk, sõt néha kinyomja valamijét, ha pedig a párom ráteszi a kezét, szabályszerûen megrúgja. :) Köszönöm a jókívánságokat, én is hasonló szépeket és problémamentes terhességet és szülést kívánok majd. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen én is!Hát mondtam neki hogy ne legyen elkenõdve mert hamarosan õ is érezni fogja!

Mért van az, hogy napokig nem érzem mozogni a babát, aztán érzem öt aktivan 2 napig aztán megint semmi. Ez igy normális? Nem mindennap kéne érezni?

25 hetes km

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy pont nem figyelsz rá akkor? Hogy pont akkor alszik mikor figyeled, és amikor meg élénk, valami elvonja a figyelmedet róla?

Nem lehet, hogy pont nem figyelsz rá akkor? Hogy pont akkor alszik mikor figyeled, és amikor meg élénk, valami elvonja a figyelmedet róla?
Nekem is ezt csinálja, és itt is olvastam sokszor, hogy másnál is. Ez normális. Nem mozoghat mindig ugyanolyan erõsen. Állítólag hatnak rá a frontok is, én azt vettem észre, ha cukrosabbat eszek, akkor mindig táncol (ezt sajnos már nem tapasztalhatom, mert terhességi cukrom van, de a babóm szereti az édeset :o)) Meg ha sétálunk, vagy elfoglalt vagyok, akkor nem szoktam érezni annyira, míg ha csak itthon vagyunk, zenét hallgatunk több a figyelem, így jobban érzem is. Szerintem nálad is ez lehet. Még egy megfigyelés: autóba ülve mocorog, szereti az autózást, ha sétálok akkor inkább alszik, gondolom elringatódik a pici feneke :o) 29 h km
Szia! Nekem azt mondta a doki és a védõnéni is, hogy minden nap kell, hogy érezzem legalább egyszer a babát.Biztos mocorog neked is, csak nem figyelsz, vagy csak piciket rúg.(Még van helye.)Biztosan nincs baj!
A kérdező hozzászólása: nemtudom, de többnyire mindig figyelem, erre van idöm, hisz nem dolizok már rég.

Lehet nem normális, hogy napi 3-4 szex sem dönt le?

Pasi vagyok és napi 3-4 szex sem dönt le, szinte óránként tudnék szexelni a rekordom egy nap 8 élvezés volt, nem csak sima szex, hanem orál, anál, 69, minden ami lehetséges, de 8x mentem el és csak az tudott érezhetően hatni rám. A mostani párom napi 1 max 2 szexet igényel és nagyon kívánom a szexet ezért más lányok is eszembe jutnak ha meglátok egy jó csajt, hogy ejj de meghúznám... szóval már-már zavar ez a nagy szexuális éhség. Arra is gondoltam lehet betegség lesz ez már. Véleményetek? volt a párommal egy nap 3-4 élvezés 2 orál 1 anál 1 sima és az se döntött le de ezt csak egyszer vállalta be vagy fél éve többet se mert ő hulla volt utána egész nap.

Legjobb válasz: Szerintem neked nincs valami sok dolgod a nap folyamán, nem igaz? Ha ennyi idõt tudnál fecsérelni rá.... Ezen kellene változtatni.

Szerintem neked nincs valami sok dolgod a nap folyamán, nem igaz? Ha ennyi idõt tudnál fecsérelni rá.... Ezen kellene változtatni.
Szexfüggõség - egyfajta szenvedélybetegség, mint a cigaretta. Az utóbbit én pl. rohadtul nem tudom letenni :)
ez pótcselekvés valami nagyon nem jó az életedben és ezzel kompenzálod
A kérdező hozzászólása: nem szedek semmit, pszichés zavarra én is gondoltam, mert stresszes típus vagyok és szeretem levezetni azt. lehet a szexben találtam meg a levezetést, mint mások a dorgban és a piában?
Igen, ez minden képen beteges. Nem szedsz valami hormontartalmú cuccot? Ha nem, akkor pszichés zavarra gondolnék.
elolvastam, de nincs rá értelmes válasz mondjuk normális , mert te ilyen vagy
húúúúúú, DE nagy arc valaki!!! Öcsém, hülyén halok meg ha ezt most nem tudom meg! További sok sikert!
A kérdező hozzászólása: kérdést tettem fel nem dícséretet vártam ha elolvasnád!
most dicsérjünk meg vagy mi?
A kérdező hozzászólása: de-de dolgozom is napi 8 órában és ott is csak a kolleganõk seggét nézem meg a mellét vagy épp a kivillanó bugyikat és néha fel is áll :S
teso. ez biztos hogy beteges, nem egészséges. keress fel egy orvost..

36 napja volt Missed ab mûtétem mennyire normális hogy még nem jött meg, járt valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: van akinek több idö amig a hornmonok visszaállnak és ujra beindul a peteérés. Ez még nem vészes. ha 3-4 hónap után sem volt még egy ciklus sem akkor kell orvoshoz fordulni.

van akinek több idö amig a hornmonok visszaállnak és ujra beindul a peteérés. Ez még nem vészes. ha 3-4 hónap után sem volt még egy ciklus sem akkor kell orvoshoz fordulni.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Na azért azt remélem hogy megjön és nem pedig 3-4 hónap után... :/ csak már jó lenne....
Nekem rá 27 napra jött meg...
Nekem 6 hétre rá jött meg
Nekem nem jött meg 3 hónapig. vagyis kb. 6 héttel a mûtét után volt egy egy napig tartó erõs görcs, aztán pár csepp vér, de semmi több. A mûtét utáni 3. hónapban elmentem az orvoshoz, aki norcolutot adott. Ez meghozta a vérzést és utána már rendezõdött a ciklusom, a többi menzi ezután már rendben megjött. Szóéltam az orvosomnak amikor csak pár csepp vér volt, de azt mondta, hogy várjunk még. így eltelt a 3 hónap menzi nélkül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek!Most vagyok a 6.héten mûtét óta, nagyon remélem hogy megjön mert nem szeretnék még ezzel is vacakolni és szenvedni, na meg szeretnék már babucot :)
A kérdező hozzászólása: 42 nap mûtét óta, végre megjött remélem nem tart tovább mint szokott! :)
Teljesen normális, a hormonháztartásnak helyre kell állni, ahhoz pedig idõ kell

Lehet olyan, hogy napokig nem jön ki normálisan a megfázás 10 hónapos babámon?

Tüsszög (nem minidg) és kb 2-3 naponta fél napig folyik az orra, éjjel sokszor felkel, pedig már végigalussza az éjjeleket, amúgy jókedély?. Mit adjak neki?

Legjobb válasz: Nálunk ez tipikusan fogzási elõjel. Azért mindig megnézettem a doktorunkkal, de szerencsére "semmi " más baja nincs. Ja, és csak páratlan fog kibújásánál van ez. Mikor kibújt a fog, attól a pillanattól kezdve elmúlnak a tünetek. Persze nálatok lehet más is, érdemes lenne megmutatni egy orvosnak.

Nálunk ez tipikusan fogzási elõjel. Azért mindig megnézettem a doktorunkkal, de szerencsére "semmi " más baja nincs. Ja, és csak páratlan fog kibújásánál van ez. Mikor kibújt a fog, attól a pillanattól kezdve elmúlnak a tünetek. Persze nálatok lehet más is, érdemes lenne megmutatni egy orvosnak.

Az normális, hogy ha menstruálok, és fáj "ott" . Mármint nem is lehet fájásnak nevezni, hanem . Szóval egy kicsikát fáj. De teljesen egész nap. és a menstruáció alatt sem minden nap. Csak néha előjön. Ez normális?

Legjobb válasz: bocs...az úgy lenne, hogy kicsikét fáj, meg ezt sem akartam írni hogy: de teljesen egész nap, hanem hogy : de nem teljesen egész nap :D bocs

A kérdező hozzászólása: bocs...az úgy lenne, hogy kicsikét fáj, meg ezt sem akartam írni hogy: de teljesen egész nap, hanem hogy : de nem teljesen egész nap :D bocs
Igen normális méh görcsnek hívják.
Normális, örülj neki, hogy csak kicsit fáj, én megpusztulok annyira szokott fájni, görcsoldót szedek.
A kérdező hozzászólása: de ti a hasatokról beszéltek, vagy arról, amirõl én?:D
OTT is szokott fájni, bár nekem ritkán. Barátnõm viszont mindig arról panaszkodik, h neki nem a hasa fáj, hanem ott lent.
Csak egy kicsit? Nagyon irigyellek. Nekem máshol nem szokott, de azon a helyen úgy, mintha késsel hasogatnák!
Igen te még szerencsésebb fajta vagy. Nekem iszonyúan fáj. és a hasam is mellé. rendesen megkaptam ezt a természettõl -_-
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!