Találatok a következő kifejezésre: Normális hogy nap végén ugy (2 db)

Normális hogy a nap végén ugy érzem hogy iszonyatosan fáj a szeméremcsontom és még ülni is rossz? Amúgy 34 hetes kismami vagyok, és már kb.3 hete érzem. Igaz hogy nem minden nap, de elég gyakran.

Legjobb válasz: Ez teljesen normális.A babád súlya miatt fáj, már nehéz a testednek .Valószínûleg már fejjel lefelé van , és egyre lejjebb fog menni a hasad, és egyre kényelmetlenebb lesz.Kitartás, megéri.

Ez teljesen normális.A babád súlya miatt fáj, már nehéz a testednek .Valószínûleg már fejjel lefelé van , és egyre lejjebb fog menni a hasad, és egyre kényelmetlenebb lesz.Kitartás, megéri.
Szia! Én már a terhesség kb.27. hete óta érzem a szeméremcsontomat, fõleg, ha egy kicsit jobban megerõltetem magam, ülés-fekvés után szinte alig bírok lábra állni.Én is úgy gondolom, h ez természetes, a baba feszíti szét a csontokat.

Ugye minden kapcsolatban vannak viták? és vannak rossz napok? Ettől nem lesz vége ugye? Nagyon szeretem a párom és annyira utálok veszekedni és ilyenkor félek hogy mi lesz ha. Ugye ez normális? :D 19/F

Legjobb válasz: Attól is függ, mirõl vitáztok és hogyan alakul a vita. De egyébként "természetes". Minden kapcsolatban vannak nézeteltérések, de egy kapcsolatban az a normális, ha ezeket meg is tudjátok beszélni, és együtt megoldani / közös nevezõre jutni valahogyan.

Attól is függ, mirõl vitáztok és hogyan alakul a vita. De egyébként "természetes". Minden kapcsolatban vannak nézeteltérések, de egy kapcsolatban az a normális, ha ezeket meg is tudjátok beszélni, és együtt megoldani / közös nevezõre jutni valahogyan.
Ohh nyugi, néha belefér. Unalmas lenne egy kapcsolat, ha néha nem lenne benne egy kis veszekedés. Persze ezzel nem azt mondom, hogy kezdjétek el ölni egymást, ezzel feldobva a kapcsolatot. Szerintem az nem is normális kapcsolat, ahol nincs egy kis vita néha napján.
Kell egy kis veszekedés.Utána édesebb a kibékülés!:) De persze ne legyenek mindennaposak a viták mert az igenis szakításhoz vezet.Néha kompromisszumot kell kötni vagy engedni.De csak néha!:P
ha meg tudjátok beszélni a problémáitokat egymással, és nem duzzogtok napokig, hetekig, nem lesz gond. el kell engedni az ilyeneket (mi általában nevetséges hülyeségeken kapunk össze nagy ritkán)--> visszagondolva mindig csak nevetek, hogy milyen hülyék voltunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!