Találatok a következő kifejezésre: Normális hogy nap végén (18 db)

Normális, hogy nap végére a pénisznek szaga lesz?

Minden nap rendszeresen mosakszok, de nap végére lesz odalent egy kis szag. Ez normális, vagy beteg vagyok?

Legjobb válasz: beizzad

beizzad
Teljesen normális. Ha barátnõd van, ajánlott naponta 2-3 alkalommal is megmosni, és így megszûnik a kellemetlen szag.
Persze... Ilyenkor nyáron nekem is büdös estére.
Teljesen normális. Ezért kell tisztálkodni. :)
normális
Normális, persze. Akció elõtt megmosod, ennyi. ;)

Normális hogy a nap végén ugy érzem hogy iszonyatosan fáj a szeméremcsontom és még ülni is rossz? Amúgy 34 hetes kismami vagyok, és már kb.3 hete érzem. Igaz hogy nem minden nap, de elég gyakran.

Legjobb válasz: Ez teljesen normális.A babád súlya miatt fáj, már nehéz a testednek .Valószínûleg már fejjel lefelé van , és egyre lejjebb fog menni a hasad, és egyre kényelmetlenebb lesz.Kitartás, megéri.

Ez teljesen normális.A babád súlya miatt fáj, már nehéz a testednek .Valószínûleg már fejjel lefelé van , és egyre lejjebb fog menni a hasad, és egyre kényelmetlenebb lesz.Kitartás, megéri.
Szia! Én már a terhesség kb.27. hete óta érzem a szeméremcsontomat, fõleg, ha egy kicsit jobban megerõltetem magam, ülés-fekvés után szinte alig bírok lábra állni.Én is úgy gondolom, h ez természetes, a baba feszíti szét a csontokat.

Reggelente, ébredéskor nagyon fájtak a melleim, de 2 napja elmúlt! Pénteken van vége az I. trimeszternek! Ez normális, hogy elmúlt a fájdalom? Vagy lehet vmi rosszat jelent?

Legjobb válasz: Fontos lenne, hogy szóljál róla az orvosnak, én csak a saját esetemet tudom elmesélni. Nekem is ugyanígy fájt egészen a terhesség végéig. A családomban rengeteg nõnek fájt a melle. Nálunk az volt a gond, hogy gyulladás alakult ki. Vannak nõk akiknél a szoptatás lehúzza ezt a gyulladást, vagy végleg begyullad a melled, ha nincs tejed. Én nem próbáltam ki, kaptam gyógyszert kórházban és nem szoptattam.

Fontos lenne, hogy szóljál róla az orvosnak, én csak a saját esetemet tudom elmesélni. Nekem is ugyanígy fájt egészen a terhesség végéig. A családomban rengeteg nõnek fájt a melle. Nálunk az volt a gond, hogy gyulladás alakult ki. Vannak nõk akiknél a szoptatás lehúzza ezt a gyulladást, vagy végleg begyullad a melled, ha nincs tejed. Én nem próbáltam ki, kaptam gyógyszert kórházban és nem szoptattam.
Nem jelent rosszat. Nekem az elsõ trimeszterben hol fájt, hol nem. Volt hogy egy hétre minden tünetem elmúlt, aztán újra kezdõdött. Ne aggódj, nincs semmi gond. 27 hetes
Semmi gond. Az elsõ trimeszterben úgy fájtak, hogy majd meghalltam és nem csak ébredéskor, most vagyok 14 hetes és kb egy hete már jócskán csillapodott a fájdalom, szinte telljesen elmúlt. Az elsõ terhességemnél pont így volt, akkor én is kérdeztem a védõnõt, hogy ez most mi, azt mondta, telljesen normális! ovábbi szép babavárást!

Mennek kisfiamék az ovival kirándulni, egész napra. Vegyes csoport, 5-7 év. Normális, hogy aggódom, ez miatt? 28 gyerekkel megy 3 felnõtt. Az biztos, hogy végig fogom aggódni azt a napot. Sajnos nem mehetek velük.

Legjobb válasz: Nálunk mehetnek a szülõk is. De ha ez nem megoldható akkor kérdés, hogy hova mennek? Mivel? Bírja e a gyerek az utazást? Mennyi idõs? Ha kicsi 3 éves akkor lehet nem engedném el, de ha 5-6 éves akkor szerintem már mehet.

Nálunk mehetnek a szülõk is. De ha ez nem megoldható akkor kérdés, hogy hova mennek? Mivel? Bírja e a gyerek az utazást? Mennyi idõs? Ha kicsi 3 éves akkor lehet nem engedném el, de ha 5-6 éves akkor szerintem már mehet.
Bocsi, látom hogy 5-7 évesek. Szerintem õk már elég nagyok.
Lányomék tavaly 150km-re mentek busszal, állatkertbe, , 3 felnõtt, 30 gyerek, akkor kiscsoportos volt. Az idén csak 50-km-re mentek múzeumba . Nagyon élvezték, semmi gondd nem volt.
En nem aggódom, bízom az óvónõkben.
Nálunk mindig szülõvel együtt mentek az ovisok. Mult héten voltunk pont.
Túlaggódod.

Az normális, hogy ha a barátommal töltök néhány napot, akkor azalatt szinte végig merev a pénisze?

Éjjel is,nappal is,amikor együtt vagyunk,ölelkezünk,mindig áll neki..

Legjobb válasz: Abszolút természetellenes! :D

Abszolút természetellenes! :D
Ezen problémázol? Én örülnék, mint majom a FARKÁNAK :)
viccen kivül, ez már beteges, hány éves 14? azlrt ez tulzás
A kérdező hozzászólása: ki mondta, hogy problémázok? azt kérdezem, mennyire szokványos, gyakori, és természetes..
A kérdező hozzászólása: 25 éves, ezért tartottam kicsit furának, hogy hogyan tud napokig, ha együtt vagyunk, végig merevedése lenni.
Ha napokon at folyamatos az erekcioja meg akkor is, ha semmilyen inger nem eri, es esetleg fajdalommal is jar, akkor ez akar priapizmus is lehet, amivel orvoshoz kell fordulni. Ha ez az "ejjel is, nappal is" leforditva azt jelenti, hogy akkor merevedik meg neki, amikor osszebujtok, olelkeztek, vagy csokoloztok, akkor normalis.
Ha nem kapja meg amit szeretne, akkor abszolút természetes. Ha ki vagyok éhezve, nekem is folyton áll, ha csak megérintem a barátnõmet... :)
Napi szinten rá kéne ülni a cerkájára, ne félj nem lenne mindig álló [email protected] Ti csajok, olyan rinyapinák vagytok :D
meg kell csapolni...
orvos mit mondott?
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy a méhben minden rendben, a vérzésnek meg kell szûnnie. Nem mondta mikor. Múlt hét kedden voltam hozzá utoljára.
Nekem 12 napja volt mûtétem és még vérzek, kórházban azt mondták, hogy ne lepõdjek meg ha 2 hétig vérezgetek, ha nem élénk piros és nem görcsölök akkor nincs gond.Orvos szerint mûtét után 3 héttel már a mensim is megjöhet, nem biztos, hogy új ciklusom lesz.
Én januárban jártam pont úgy, ahogy most te :( Nekem pontosan 2 hétig tartott a vérzés; illetve az elején 6 napig csak barnáztam, aztán meg nagyon híg és sok vér jött :/ Aztán egyik napról a másikra elállt, doki megnézte, hogy minden kiürült-e -szerencsére igen- és kész. Aztán megijedtem, mert a következõ ciklusom 44 napos lett és sem állagra, se idõre, se sehogy sem stimmelt... Az utána következõ meg 23 napos lett; bár nagyon korán jött meg; valahogy úgy éreztem, hogy addigra állt végre helyre a rend...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Remélem, hogy végre megszûnik, és nem lesz semmi baj.
Nekem màrc. 9-èn kezdôdött vèrzès, ès 21-èn barnàztam utoljàra, azòta is nagyon bô krèmes folyàst tapasztalok, fertôzès jele nem tapasztalhatò, termèszetes tisztulàsi folyamat.
Nekem is pont ugyanez volt, elég sokáig eltartott szinte az egész ciklus ideje alatt kb( 20-25 nap) ahogy ürült a hcg a szervezetembõl mindig kicsit erõsõdött majd csökkent. A szervezet elintézi, ha az orvos azt mondja nem kell mûvi.

A köldökömből kellemetlen szagú izzadságszerű váladék jön ki. Fürdés után nincs semmi de nap végére már érződik. Ez utalhat valamilyen betegségre vagy normális dolog? Hozzá teszem hogy túlsúllyal küzdök.

Legjobb válasz: ez lehet gomba is, de lehet siman csak attol, hogy "berohad" a viz, mert gondolom akkor mely a köldököd. Tudom gusztustalanul hagzik, de hat van ilyen, hintöporozd be fürdes utan!

ez lehet gomba is, de lehet siman csak attol, hogy "berohad" a viz, mert gondolom akkor mely a köldököd. Tudom gusztustalanul hagzik, de hat van ilyen, hintöporozd be fürdes utan!
A köldök üregének szokott némi szaga lenni olykor. Fürdés után ki szoktam törölni egy betadinos /fertõtlenítõ/ fültisztitóval.
A kérdező hozzászólása: koszi ke a segitseget.
Jó az alvókája. Az Én kisfiam is ennyit aludt ekkor, most 8 hós, és 3x alszik egy nap.Örülj neki.Sok anyuka örülne egy ilyen jó alvó babának.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen minden jot!
Az enyém 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát és napközben 4-szer alszik pedig már 6 hónapos.. :) ))) Örülj neki! Alvás közben nõnek a picik, fejlõdik az idegrendszer.. Õ tudja mire van szüksége. Bízz benne :)

Pénteken kellett volna megjönnie a mensimnek, de késik. Viszont azóta, már 6. napja görcsölök, mint amikor meg akar jönni és barnás-pirosas pecsétlés is van. Mit tegyek, hogy megjöjjön végre normálisan?

És ma orvoshoz is megyek, mert van valami peteérés és sárgatest problémám. Ráadásul eddig 27-28 naposak voltak a ciklusaim, ez a mostani meg a 33. napom. Mit mondjak a dokinak, most akkor ma megvan, vagy nincs? A pecsételés is már a mensi?

Legjobb válasz: Szia! Hát Te semmit ne mondj a dokinak, majd õ megmondja, mi ez az egész. Õ ért ehhez!

Szia! Hát Te semmit ne mondj a dokinak, majd õ megmondja, mi ez az egész. Õ ért ehhez!
Azt mondd, amit ide leírtál.
A kérdező hozzászólása: Megvizsgált és felnyomott valamilyen kenõcsöt. Ettõl már a vizsgálat közben jól megjött. (Tök ciki volt nekem.) Viszont nem olyan erõs, mit szokott lenni. Hm. Ezt mondjuk nem bánom.

Mennyire normális az, hogy a fél éve tacskóm végig alussza szinte az egész napot?

Tegyük hozzá éjjel is úgy alszik mint akit agyon csaptak! Ha kiviszem sétálni,akkor minden okés vele,mozgékony és fürge.De amint be tesszük a lábunkat,már alszik is! Ennyire lusta lehet?Vagy valami baj van vele?

Legjobb válasz: Mi,ha kinn vagyunk, úgy pörög a kutyám hogy nézni is fárasztó. Parkban, szabadon. Napi 4-5 órát vagyok vele kinn. Itthon, ha nem játszik vele senki, vagy nincs rágcsálnivalólja amivel lefoglalja magát, akkor õ is alszik. Ha néha elmarad egy egy séta, vagy kinntlét, akkor is átalussza azt az idõt. Elvégre, tévézni, sakkozni, xboxozni nem tud. :D Szerintem normális, jobb mintha nekiesne bútoroknak vagy másnak, és szétszedné unalmában.

Mi, ha kinn vagyunk, úgy pörög a kutyám hogy nézni is fárasztó. Parkban, szabadon. Napi 4-5 órát vagyok vele kinn. Itthon, ha nem játszik vele senki, vagy nincs rágcsálnivalólja amivel lefoglalja magát, akkor õ is alszik. Ha néha elmarad egy egy séta, vagy kinntlét, akkor is átalussza azt az idõt. Elvégre, tévézni, sakkozni, xboxozni nem tud. :D Szerintem normális, jobb mintha nekiesne bútoroknak vagy másnak, és szétszedné unalmában.
Nekem is volt tacsim - gyerekkoromban. Ha kint voltunk, játszottunk/sétáltunk, pörgött, mint a ringlispíl, de amikor bementünk a házba, bebújt a kosarába, és észre se lehetett venni, hogy létezik. Max abból, hogy amikor már idõsebb volt, horkolt. :D Nagyon szerettem, jó kis kutya volt. 14 évig élt.
Szerintem ez jó amúgy. Sokat mozog, játszik, sportol, és sokat pihen. Néha irigylem.:D
Ha eddig mindig ilyen volt, nem hirtelen változott meg, akkor valószínûleg ez normális. Általában akkor kell csak betegségre gyanakodni, ha hirtelen változik meg az alvásigénye.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!