Találatok a következő kifejezésre: Normális hogy most (578 db)

Nincs gond, normális dolog.
Az elsõ 3 hónapban teljesen normális dolog! Most szokja a szervezeted a tablettát és így reagál rá! Emiatt nem kell abbahagynod! Ha viszont 3 hónap elteltével is barnázol vagy vérezgetsz, akkor vissza kell menned a dokihoz, aki majd felír egy másik tablettát!

Normális, hogy most kezdtem az életem első levél fogamzásgátlóját, a menstruáció első napján, és a megszokott 7 nap helyett 4 napos a havim? (2 hete 72 órásat is be kellett vennem. )

Legjobb válasz: Normális, hogy errõl a nõgyógyászod nem tájékoztat? Nem a te hibád, de ezt nem mondta neked senki? Egyébként igen, normális. A tabletta felírása elõtt volt laborvizsgálatod, májfunkció stb?

Normális, hogy errõl a nõgyógyászod nem tájékoztat? Nem a te hibád, de ezt nem mondta neked senki? Egyébként igen, normális. A tabletta felírása elõtt volt laborvizsgálatod, májfunkció stb?
nem kell bunkó válaszokat adni! amúgy igen normális. ez a tabletta egyik mellékhatása! nincs mitõl félned!
Kérdezõnek: Nyuig legelõszõr nekem is ezek a tünetek voltak:) Bunkó válaszolónak...ha v.mi bajod van nem itt kell pattogni az interneten keresztül...Gyere ide kikaparom a szemed és közelebbrõl is megmutatom mi az a betegtájékoztató. :@ (Bocsi a bunkózásért de nem értem az ilyen embereket akik indok nélkül bunkóznak a kérdezõvel.) Ez az oldal azért van h kérdezzünk! És nem azért h bunkó válaszokat adjunk!
Szia, a laborvizsgálatos-májfunkciós dologra figyelj oda nagyon. Ha nem volt, gyorsan csináltass egyet. Nem vicc.
Nem bunkó válasz, hanem az igazság. Ott van a mellékhatásoknál felsorolva, hogy milyen hatással van a mensire a gyógyszer. Csak el is kéne olvasni... Legalább odaírnád, mit szedsz! Szívesen belinkelem neked, ha már nem akarod átrágni magad betûrõl betûre. Csak nem értem, miért másnak kell helyetted cselekedni, amikor neked pontosan addig tartana elolvasni, mint nekem. Köszi a lepontozást!
Hallottál a betegtájékoztatóról? Le van írva, mik lehetnek mellékhatások, mit tapasztalhatsz kezdetben...
A kérdező hozzászólása: Szívesen a lepontozást.Kedves válaszoló.Elolvastam pontról pontra.Olvastam, hallottam róla hogy van ilyen.A hangsúly ott van, hogy az ELSÕ szedésnél ez már lehet?Ezt nem írja a betegtájékoztató.
A kérdező hozzászólása: Több választ nem kérek köszönöm, azt hiszem mindenre megkaptam.Mennyibõl állt a többieknek normálisan írni.20 éves vagyok, egyetemista, lehet hogy te 50-es doktorandusz, akkor se kell senkit tanulatlan bunkónak nézni.Ennyi türelemmel ne is válaszolj senkinek.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, ez meg volt, rendesen kivizsgáltak.

Normális, hogy most fáj a hüvelyem?

Általában csak a csiklómat szoktam izgatni,de most meg próbáltam ujjazni is magamat. Először 1 ujjal,aztán kettővel.Az egy ujj nem fájt,de a kettő egy kicsit fájt.A szűzhártyámat sokszor néztem már,azt valószínűleg már egy régebbi önkielégítésnél elszakítottam.Normális,hogy most kicsit ég a hüvelyem?

Legjobb válasz: Normális, de az nem, hogy nyúlkálsz. Minek? Nem vagy kellõen felizgulva, hogy élvezd - én úgysem élveztem -, így csak megsérted magad. Ha egy pasi csinálja, más, de amíg szûk vagy, kellemetlen lehet az is.

Normális, de az nem, hogy nyúlkálsz. Minek? Nem vagy kellõen felizgulva, hogy élvezd - én úgysem élveztem -, így csak megsérted magad. Ha egy pasi csinálja, más, de amíg szûk vagy, kellemetlen lehet az is.
saját magadnak nem tudod átszakítani :)

Az normális, hogy most maszturbáltam először egy kisebb vibrátorral, és utána fájt a hasam?

Legjobb válasz: Megbolygattad kicsit odabent a dolgokat. :) Igen, akkor normális :) Legközelebb kisebb vibrátor, jobb sikositás, vagy a kettõ együtt ;) És a vibri jó csiklóra is, nem feltétlenül kell behatolni :)

Megbolygattad kicsit odabent a dolgokat. :) Igen, akkor normális :) Legközelebb kisebb vibrátor, jobb sikositás, vagy a kettõ együtt ;) És a vibri jó csiklóra is, nem feltétlenül kell behatolni :)
szerintem igen, biztos elmúlik nemsokára. De nem kell semmit túlzásba venni elsõre.
Hol fáj? Alhas? Feljebb a gyomor körül? És mit csináltál a vibrivel? Csak csiklót izgattál, vagy fel is dugtad? Korábban hogyan csináltad? Pasikkal hasonló élmény nem volt? Mert feltételezem szûz nem vagy már.
A kérdező hozzászólása: De szûz vagyok..olyan érzés volt, mint mikor üres a gyomrom...xdtehát nem olyan szúró rzés, hanem olyan "üresség" xd
Igen, mert tágult a hüvelyed, új ismeretlen érzés :) ))) Semmi probléma nincsen, el fog múlni. Még párszor elõfordulhat, de ez minden :)

Az normális, hogy most 24 évesen nõ ki a bölcsességfogam?

Legjobb válasz: igen normális. van akinek ki sem nö avgy pl valamiylen vitamin hatására kezd el nöni.

igen normális. van akinek ki sem nö avgy pl valamiylen vitamin hatására kezd el nöni.
Nekem is most nõ, én normálisnak gondolom:D
23 vagyok, nekem is most nõ. vagyis már egy ideje próbálkozik. :)

Normalis, hogy most kicsit etvagytalan?

Rengeteget setaltunk ma a kutyammal, sokat rohangalt, jatszott, tanult stb. Nagyon elfaradt, hazajottunk vartam egy olyan 40-50 percet meg megpihent, aztan kivittem a kajajat es megette, de kicsit lassabban, mint szokta. Ez normalis ilyenkor?

Legjobb válasz: Normális, melegben általában lehet is csökkenteni kissé az adagot.

Normális, melegben általában lehet is csökkenteni kissé az adagot.
Melegben te sem kívánod úgy az ételt, max azt, ami hidegebb és több benne a folyadék. :)

Normális hogy most egyáltalán nem görcsölök?

Ez a második mensim. az elsőnél annyira görcsöltem h majd belepusztultam,most meg semmi.ez már a hatodik nap,és mintha semmi nem lenne,azon kívül hgy ömlik belőlem a vér.de még egy icipicit sem fáj.nor,mális ez? 12/L

Legjobb válasz: Teljesen normális. Én már 28éves vagyok,és mióta megvan összesen talán ötször ha görcsöltem. Nekem a derekam szokott fájni elõtte nap és elsõ két nap,de azon kívül semmi.

Teljesen normális. Én már 28éves vagyok, és mióta megvan összesen talán ötször ha görcsöltem. Nekem a derekam szokott fájni elõtte nap és elsõ két nap, de azon kívül semmi.
Örülj neki! :) Remélem mindig ilyen könnyen viseled majd a menstruációt, és kívánom Neked, hogy soha ne is legyen semmi bajod! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm.: ))

Normális, hogy most már 2. hónapja az egész ciklusom alatt mindjárt megjön érzésem van, szurkál, görcsölget a hasam?

36 napos ciklusaim vannak, van peteérésem is, de nem csak akkor fájdogál és szurkál a hasam hanem egész ciklus alatt. Ez nem normális, ugye? 8 hónapja próbálkozunk, még nem sikerült a baba, március elején megyek nődokihoz.

Legjobb válasz: Én is ugyanilyeneket éreztem csak nekem úgy görcsölt a hasam hogy felkellni nem tudtam, és a nõdoki szerint ez normális mert tágul az uterus (méh) fog majd csillapodni, és valóban csillapodott 6+3nkm

Én is ugyanilyeneket éreztem csak nekem úgy görcsölt a hasam hogy felkellni nem tudtam, és a nõdoki szerint ez normális mert tágul az uterus (méh) fog majd csillapodni, és valóban csillapodott 6+3nkm
A kérdező hozzászólása: De az én méhem miért tágul? Nem vagyok még terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!
nem szedtél valamit: closty? vagy nem ittál cickafark palástfû teát? ezektõl volt ekem ilyen élmény. Vagy esetleg sajna ciszta is lehet, nekem akkor is ilyen érzésem volt, de ne legyen!!! Ezek lehetnek, másra nem tudok gondolni. Estleg csinálj egy tesztet, tudod van aki terhes, de megjön neki még egy darabig.
A kérdező hozzászólása: Biztos nem vagyok babás, utoljára 16.-án jött meg, aznap teszteltem egyet és negatív volt. Nem ittam semmi teát és nem szedtem semmit. Köszönöm a válaszod. Remélem nem ciszták.
Nálam voltak már több ciklusban is ilyen tüneteim és nem volt baba, de semmi más probléma sem. Sosem volt cisztám, rendszeres ciklusaim vannak és mindig érzem az ovut is. Szóval nyugodj meg nem jelentik ezek a tünetek azt, hogy baj van. Mondták lehet lelki oka is /mivel jobban figyel az ember "befelé" a tünetekre, hátha baba... Hát nem tudom , meglehet. Én már a 4 év alatt sokmindent éreztem már , de nem baba miatt volt , pedig nem is vagyok egy görcsölõs típus sem ennyire kifürkészhetetlen az emberi lélek :( mélyen tudat alatt ki tudja mik munkálkodnak épp amik kihatnak a szervezetre is. Na ez költõi volt :) Sok sikert!

Normális, hogy most nem hízott annyit?

3 hónapos babám eddig az els? két hónapban 1-1 kilót hízott. Most a harmadik hónapban csak kicsivel több, mint felet. Azt hiszem van elég tejem, a bébi is jó kedv?. Egyszer?en csak el?fordul ilyesmi?

Legjobb válasz: Durva lenne, ha most is mindig 1 kilókat hízna havonta :) Nekünk is csökkent le a hízás: 1.hó 1600 gr, 2.hó 1000 gr, 3.hó 500 gr, stb... 6 hó után meg egyáltalán nem hízott súlyra, csak hosszra nõtt.

Durva lenne, ha most is mindig 1 kilókat hízna havonta :) Nekünk is csökkent le a hízás: 1.hó 1600 gr, 2.hó 1000 gr, 3.hó 500 gr, stb... 6 hó után meg egyáltalán nem hízott súlyra, csak hosszra nõtt.
nagyon sok mindentõl függ, hogy mennyit hízik egy kisbaba. Olvasd el ezt, ez megnyugtat, hogy nem kell aggódni: http://www.kismamatitkok.hu/website/index.php/Cikkek/Anyasze..
A kérdező hozzászólása: És meddig fog még fájni?
Lehetséges mert még nem jött ki az összes ideg és hogy most megmozgatták meg minden így most fájhat jobban. semmi különös dolog nincs benne... elöfordul az ilyen
Ha jobban fáj, mint elõtte az nem jó, mert nem szedte ki rendesen az ideget, ilyenkor tompán kellene fájnia. Hívd fel a fogdokit és mondd meg neki!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!