Találatok a következő kifejezésre: Normális hogy mikor a barátom (54 db)

Az normális, hogy mikor a barátommal vagyok együtt, hiába vagyok alul teljesen nedves, a mellbimbóm csak akkor merevedik meg ha konkrétan azt izgatja?

Legjobb válasz: ez változó. de örülj ennek így is! van akinek úgy sem akar megmerevedni a bimbója..

ez változó. de örülj ennek így is! van akinek úgy sem akar megmerevedni a bimbója..
Ez természetes: a mellbimbó ingerlés nélkül csak egészen extrém helyzetekben szokott merevedni. Semmi gond - ne félj, ha szükség van rá, olyan merev lesz majd, mint a fagyott kutyaláb.
Persze, hogy normális !
A terhesség egyértelmû jele. -Sinbohocka-
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy nem vagyok terhes, még le se feküdtünk...
Persze, hogy normális. :)
Az aztjelenti hogy szeret..és kíván téged
nálam annyi is elég, hogy végigsimítok a vádliján és máris kanos leszek.
A kérdező hozzászólása: Nekem bizsereg, nem neki:D
mi bizsereg? :D
Még szép, hogy normális!:D

Mikor a barátom kielégít (az ujjaival) és már sokáig csinálja mindig azt érzem, hogy pisilnem kell. Ez normális? :-S És emiatt nem merem elengedni magam mert félek, hogy "bepisilek". Meg úgy érzem, hogy így soha nem tudnék elmenni. Ez miért van?

Legjobb válasz: A barátod megtalálta a G-pontodat. Ne félj, nem fogsz bepisilni, mivel az inger nem attól van, hogy megtelt a hólyagod. Engedd el magad, és elõbb-utóbb hatalmasat fogsz így élvezni. Most azért nem megy, mert arra koncentrálsz, hogy "jajj, pisilnem kell". Hajrá! ;-)

A barátod megtalálta a G-pontodat. Ne félj, nem fogsz bepisilni, mivel az inger nem attól van, hogy megtelt a hólyagod. Engedd el magad, és elõbb-utóbb hatalmasat fogsz így élvezni. Most azért nem megy, mert arra koncentrálsz, hogy "jajj, pisilnem kell". Hajrá! ;-)
semmi gond tiszta normális, én is szoktam ilyet érezni, azt jeleni, h. nagyon jó neked(vagy megnyomkodta egy kicsit a húgyhólyagod, vagy mi)semmi gon, abe pisilés, meg lehet már akkor van, mikor el akarsz menni(g.-pont) ne aggódj, sokan vagyunk így, ez nem gon. puszi szia:-)
Nekem volt már így pár barátnõm....van aki egyáltalán nem képes így ellazulni, mások igen... de ha rám hallgatsz, akkor elengeded magad! Naggyon jó lesz meglásd! :) ) A G-pont izgatásánál jelentkezik ez a "tünet" :D:D:D De ha nem hiszel nekem vegyél gumilepedõt...aztán elválik, hogy mégis mibõl lesz a cserebogár.. :P:P:P Vagy tusolás közben..akkor úgyis mindegy :D:D:D
A pisilõs érzés nálam is jelentkezett már.Korábban volt már ilyen kérdés és ott valaki azt írta, hogy ez az ún.spriccelõs orgazmus amire csak nagyon kevés nõ képes, de állítólag mindent felülmúló érzés.Ja és azt is írta, hogy nem lehet egyszerre pisilni is meg orgazmus sem lehet, ill.hogy ez az érzés el fog múlni. Tapasztalat: Igaz orgazmusom még nem volt de egy idõ után ez az érzés elmúlt.Nem szabad vele foglalkozni, mert elveszi az egész együttlét varázsát.
Velem is volt már ilyen, gyorsan elfutottam wc-re pedig nemis kellett :-)
A kérdező hozzászólása: Oké, megnyugodtam! :-) Köszi szépen, hogy válaszoltatok.
Aztán mégis mennyi idõ múlva múlik el, mert nekem végig csak a pisilõ érzés maradt, érdekes módon bármit írtatok, soha nem lett belõle orgazmus. Az érzés meg csak akkor maradt el, ha abbahagyta a párom. Na ennyit az orgazmusról, ami ezt követi, na ez egy nagy hülyeség!!!
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi mindenkinek a választ. Az tényleg jó ötlet, hogy zuhanyzás közben csináljuk, ki is próbáljuk! ;-)
Én is sokszor érzem ezt az érzést, de nem tudok rendesen ellazulni, és így nem is sikerült még soha a hüvelyi orgazmus.
Persze :D
Jaj nyugi, csak hülyéskedett :) Mi is így szoktunk hülyéskedni a párommal (2 éve vagyunk együtt).
hülye kérdésre hülye válasz...
Ebben az esetben normális, hogy megvisel a dolog, az nem normális, hogy együtt vagy valakivel, akit csak hitegetsz.
Akkor ezt mondd el a jelenlegi párodnak...ideje, hogy szakítson veled ugyanis...
#2: Ha nem érti meg a jelenlegi attól még lehet az igazi, a partnered nem attól lesz igazi partner hogy mindennek gondolkozás nélkül aláveti magát ami veled kapcsolatos. Ami miatt nem az igazi a jelenlegi az az hogy te még mindig egy régi kapcsolatod után sóvárogsz. Most tudom be fogod irni, hogy nem sóvárogsz, ne tedd. Talán a sóvárgás nem a tökéletes jelzõ, de egy dolog tény: naponta gondolsz vele, nézegeted a facebook adatlapját, belegondolsz mi lett volna ha..., stb. Sõt, ez még annyit sem jelent, hogy az a régi az igazi, mindösszesen annyit jelent ez az egész, hogy te másra vágysz. Azért pötyögtem ennyit, hogy megértsd: igazából két válasz van és mindkettõ helyes, a pozició amibõl nézed dönti el mikor melyik az. A te szempontodból normális ez a helyzet? Igen. A jelenlegi barátod poziciójából nézve normális? Innen nézve már nem.
Szerintem jobban jársz ha nem mondod el... Nem normális hogy megvisel a dolog. Ha a mostani pároddal való kapcsolatodban minden rendben lenne, és a volt barátodnak is õszintén boldogságot akarnál, akkor örülnél ennek a hírnek. Persze te tudod mi van ott legbelül...
hát igen...
Attól függ, hogy pontosan mi zavar. Az, hogy tovább lépett és nélküled is boldog élete van vagy az, hogy gyereke lesz és esetleg te is szeretnél. Csak mert engem ilyen szituációkban inkább az szokott zavarni, hogy már én is szeretnék családot, csak anyagilag nem tartunk még ott. Ezt nyugodtan megbeszélheted a barátoddal is. Viszont ha az zavar, hogy továbblépett, akkor próbálj meg inkább felnõni, mert ez tényleg nem normális.
nem
Emberek vagyunk érzésekkel, emlékekkel. Mond el a párodnak mit érzel. Ha õ az igazi, megérti.
Ébredj fel Csipkerózsika! Mibõl gondolod, hogy õ is téged szeret? Ha valaki valakit évek múlva is szeret, akkor idõközben kibékül vele, a történtek ellenére. Nem egy másik nõvel vállal gyereket. Szerintem ez a szerelem csak a te fejedben létezik. Az pedig nagyon nem fair a mostani pároddal szemben. Szerintem már más is járt így, nem te vagy az elsõ, de egyszer meg kell tanulni továbblépni. Felejts el, és élj boldogan mással. Vagy szenvedj egyedül.
A kérdező hozzászólása: Sok évvel ezelõtt én szakítottam vele amit még akkor nagyon megbántam. Õ összejött a másodunokatesójával azóta is együtt vannak.
hát igen, elhagytad s most bánt. ilyen nõ nekem nem kéne és ahogy elnézem neki se
Ezt ott elbuktad.. felejtsd el. A "pároddal" meg inkább szakíts. Olyan lányt érdemel, aki szereti és megbecsüli. Te nem ilyen vagy. És hogy mered a párodnak nevezni, mikor mást szeretsz és gondolkodás nélkül elhagynád a másik pasiért, ha úgy adódna? Ez a szó jelentéssel bír.. neked nem jelent semmit.
Az egészben csak azt nem értem, hogy miért vagy együtt valakivel, ha más valakit szeretsz? Csak azért, mert az KELL? Vagy minek?
jobb hijján
Na ez a gáz. Hogy már évek óta szakítottatok, de te még itt tartasz. Egy pár hónap után még normális az érzés, hogy szomorú vagy, de évekkel késõbb? Engedd el! És adj magadnak idõt, hogy elfelejtsd...legyél egyedül, és ne mást használj búfelejtõnek. Amíg vagy valakivel, de ez után a fickó után nyálazol, ne várd, hogy boldog majd leszel. Egyedül könnyebb lesz túl lépni ezen, ígx csak elnyomod magadban, mert van melletted valaki.
Nem normális! Engem rohadtul nem érdekel, hány gyereke lesz az exeimnek! Ha így viszonyulnék, akkor meg nem hitegetném a páromat hanem elengedném és nyaldosnám a sebeimet egyedül! Ha azt hiszed, szeret akkor tévedsz. :) Ezt a nõk nagyon könnyen bemesélik maguknak. Elárulom, ha egy férfi szeret egy nõt, akkor nem kezd mással és nem csinál neki gyereket! Hanem téged zaklatna, hogy legyetek újra együtt! Aztán nehogy bekavarjál nekik!
Nagyon nagyban függ attól, hogy pontosan mit is érzel. Azt, hogy bár te lehetnél a gyereke anyja helyében? Hogy bár veled játszana családosdit? Mert ha igen, ez gáz és semmi keresnivalód a mostani párod mellett, ugyanis nem szereted. Az én egyik régi szerelmem is megnõsült és gyerekük lesz. Amikor "értesültem" a hírrõl, bennem inkább az irigységgel párosuló b*szódj meg érzése volt, mert igazságtalannak éreztem, hogy õ elõbb ér révbe nálam, pedig minõsíthetetlenül viselkedett velem annak idején. Ha ilyet érzel, az természetes reakció. De ha sóvárogsz, bánkódsz, az nem.
A kérdés, hogy mikor szakítottatok? Ki kezdeményezte a szakítást? Egy dolog biztos, a mostani pasid csak egy dobbantó, és nem az igazi.
a leg szenvedélyesebb szerelemnél is magasabb rendûek egy ártatlan gyermek érzései
"De ki tudja még mit hoz a jövõ..." Hát remélem ezzel a felfogással, neked semmi jót vele kapcsolatban.
Ha a volt barátodat még mindig kedveled/szereted, de van új párod, akkor az öröm lenne talán a "normális" reakció (gondolom már jó ideje szakíthattatok).
A kérdező hozzászólása: Azt reméltem, hogy egyszer újra egypár leszünk. De ki tudja még mit hoz a jövõ...
ez a remélte egyszer uj ra pár leszünk rész dönt el mindent. mert más egy pár napos buskomorság s tullépés, eze az igazi segitene és más az hogy ahogy a régi visszajon a mostani repül
Mit érdekel téged?vagy szereted?mit hoz a jövõ?semmit.Gyereke lessz.Hagyd békén.
A kérdező hozzászólása: De tudom, hogy engem szeret és én is szeretem õt. Nem tudom elfelejteni.
pedig kéne. a gyerek miatt. õ ugyanis ártatlan s semmit se ártott se neked se másnak. neked volt esélyed másképp tenni valamit a múltban de neki nem volt...
Ha azt akarod, hogy a jelenlegi pároddal együtt maradjatok, akkor ezt így, ahogy fent megfogalmaztad, nem mondd el neki! Kérdésedre válaszolva, igen, normális, ha még szereted õt. Viszont arról, hogy még nem zártál le a múltból valamit/valakit, elõbb-utóbb beszélned kellene a pároddal. Csak, hogy tudja mi a mihez tartás. Ez így a korrekt.
Az nem normális, hogy hitegeted a párodat, miközben mást szeretsz. Ez aljasság a részedrõl. A volt barátod is örülhet, hogy megszabadult ilyen kétszínû embertõl, remélhetõleg most egy jobb embert választott maga mellé és lesz egy boldog családja. A mostani párod is megérdemelné ugyanezt, jobb lenne, ha elengednéd és megadnád neki ezt a lehetõséget valaki olyannal, aki megérdemli.
"De tudom, hogy engem szeret és én is szeretem õt. Nem tudom elfelejteni." Nyilván azért születik mástól gyereke, mert téged szeret...gondolom õ dobott ki téged, vagy nem? A mostani barátodnak mondj el mindent, és szakíts vele! Ez egy utolsó, szemét dolog, amit csináls vele most.
Remélem nem mondtad el a párodnak. Mi a helyzet azóta?

Normális hogy fáj mikor a barátom megujjaz vagy például ha szeretkezünk másnap fáj a hüvelybemenetem vagy velem van a gond?

És mintha meg lenne duzzadva a méhem.Nagyon félek.Egy 21 éves lány.

Legjobb válasz: Alapból gombás ferõzésre gyanakodnék. A hüvely hámja felmaródik a gombától és érzékennyé válik a surlódásra. De valóban az lenne a legjobb ha dokihoz mennél!! A méhduzzadást nem tudom, hogyan érzékeled, ha csak nem vagy gyakorlott nõgyógyász. A hasi puffadást, elnehezülés érzést más okozza. Legfõképpen a rossz emésztés.

Alapból gombás ferõzésre gyanakodnék. A hüvely hámja felmaródik a gombától és érzékennyé válik a surlódásra. De valóban az lenne a legjobb ha dokihoz mennél!! A méhduzzadást nem tudom, hogyan érzékeled, ha csak nem vagy gyakorlott nõgyógyász. A hasi puffadást, elnehezülés érzést más okozza. Legfõképpen a rossz emésztés.
Az utolsó elõtti válaszolónak... igazad van "alhasi vérbõség" érzékelhetõ és nagyon kellemetlen ha nincs orgazmus. Komoly rosszullétet, hasgörcsöt és fájdalmat okozhat a gát tájon. Szóval nem csak rossz emésztés lehet, hanem orgazmus hiány is. :) ) De a "méhduzzanatot" akkor is megkérdõjelezem és a másnaphoz sem illik ez a dolog. Ez rögtön szeretkezés után lép fel.
hmm...futas a dokihoz! ezer bajod lehet, ne vard meg mig rosszabb lesz.
Több oka lehet: valami betegség (fertõzés pl), nem elegendõ nedvesedés, nem elegendõ izgalmi fok, méretbeli különbség (ujjnál is lehet, ha több ujját használja). A méhduzzadásról: lehet, hogy hülyeség, de nekem ez akkor volt, ha nem mentem el.
hát igen jó lenne, elmenni orvoshoz, megnyugszol, meg ha van valami komoly kiderül, de lehet csak azért, mert kicsit erõsebben csinálja, (tudod az izomlázat is másnap érzed) ha elmúlik pár nam múlva, akkor komoly nem lehet

Barátom kevesebbet beszél velem, mert szüleim próbálnak ellen fordítani. Szerintük az eleve nem normális, hogy rasztahaja van, meg a baráti köre is hasonló figurákból áll és nekem nem tenne jót, ha vele maradok stb. Mit tegyek?

19/L

Legjobb válasz: Attól,hogy rasztahaja van még õ is ember!Sõt lehet,hogy 1000x-er különb mint egy normális hajat viselõ egyén! De nem szeretem mikor külsõ alapján ítélnek el valakit.

Attól, hogy rasztahaja van még õ is ember!Sõt lehet, hogy 1000x-er különb mint egy normális hajat viselõ egyén! De nem szeretem mikor külsõ alapján ítélnek el valakit.
Felnõtt nõ vagy nem? Ideje érett döntést hozni!Vagy kiállsz a barátod mellet és szembe mész a szüleid ellen.Vagy a szüleid mellett állsz ki és szakítasz
A szülõk sem voltak mindig felelõsségteljes angyalok. És nem látom át mi rossz van a raszta hajban, meg különben is 19 vagy. Igaz a szülõket nem igazán érdekli a kor, 30 évesen is ugyanúgy beleszólnak majd mindenbe.
Kristóf a barátod?
Te jársz a barátoddal vagy a szüleid?...
Kuzdj meg erte, ha tenyleg Ot akarod... Az en Paromat is utaltak, beszologattak neki , a hata mogott ra... A vege az lett, hogy kozoltem adnak egy eselyt neki es megismerik vagy meg egy rossz szo a szemeben a hatamogott es engem az eletben tobbe nem lathatnak. Megfogadtak nincs bajuk vele, megszerettek mikor megismertek! 9 honapja voltunk egyutt mikor terhes lettem, akkor megint szajhuzas es ugatas volt, akkor is kozoltem, hogy elkoltozok unokastol az orszag masik vegebe ha nem tartjak meg a velemenyuket! Arra is fogadtak, hogy szetmegyunk a terhessegem 9 honapjaban... :) Azota is egyutt vagyunk es ez igy is marad! :) a Fiunk meg egy orias azota es mindenunk meg van! Mig gyeseztem osszegurcolt ket hazat (amibol az egyikben az en rokonaim elhetnek!) es egy autot, Fiunknak bankszamla! Es ugy indultunk, hogy egy agyunk se volt :) a Fiunkra gyorsan osszedolgoztam mindent (babakelengye), O meg a butorokra melozott. Ha ezekutan meg a csaladom rosszat merne szolni ra, a nyelvet kihuznam barki is az!
A legtöbb szülõ mindig is szeret beleszólni a gyermeke életébe. Ez 0 és 18 év között ez teljesen normális, bár a legtöbb gyerek már kamaszkorban tiltakozik ellene, ami szintén teljesen normális. Viszont Te már egy olyan korban vagy, amikor Te döntöd el, hogy mit szeretnél és a döntés teljes felelõssége is a Tiéd. Tanácsot adhatnak a szülõk - ha kérsz - de ilyenkor már nem szabad, hogy õk irányítsanak. Érdemes meghallgatni, hogy mit mondanak - mert õk teljesen más szemszögbõl látják a dolgokat mint Te, és láthatnak valamit, amit Te nem látsz. De ha csak a rasztahaja miatt ágálnak ellene, akkor ne rájuk figyelj, hanem magadra hallgass.

A barátok legénybúcsút akarnak szervezni vőlegényemnek, de mi nem akarunk ilyet, hogy értessük meg velük normálisan, harag nélkül? Nektek volt? Ha nem, miért nem?

Legjobb válasz: Ha az egyszerû 'nem'-bõl nem értenek, akkor kicsit necces a dolog. Többesszámot használtál, de azért én megkérdezném, biztos, hogy a võlegényed se akar? Nem kötekedés miatt kérdezem, hanem mert neki kellene leállítani a barátait és elmagyarázni, hogy õ nem akar ilyesmin részt venni. Ez lenne a normális, harag nélküli mód. Ha ebbõl nem értenek, akkor igazából nem tudom mit lehetne még tenni azon kívül, hogy amikor mégis elcsalják a párodat, akkor õ fogja magát és otthagyja az egészet. De tényleg, ezt egyedül a párodnak kell lerendezni, mert a végén azt fogják hinni (bár lehet hogy így is azt hiszik), hogy te nem engedélyezed neki. (Egyébként nálunk még nem került szóba ez a kérdés, mondjuk én a magam részérõl nem szeretnék mindenféle idiótán viháncolós leánybúcsút :) )

Így valahogy volt nálunk is. A férjem egy-két haverja szervezni akart legénybúcsút, de a férjemnek nem volt hozzá kedve. A barátok többször felhozták, hogy lesz legénybúcsú, a férjem minden alkalommal megmondta, hogy nem lesz. Így, võlegény hiányában elmaradt. Én nem szóltam bele, de nekem sem volt lánybúcsúm. Nem lett sértõdés belõle.
Ha az egyszerû 'nem'-bõl nem értenek, akkor kicsit necces a dolog. Többesszámot használtál, de azért én megkérdezném, biztos, hogy a võlegényed se akar? Nem kötekedés miatt kérdezem, hanem mert neki kellene leállítani a barátait és elmagyarázni, hogy õ nem akar ilyesmin részt venni. Ez lenne a normális, harag nélküli mód. Ha ebbõl nem értenek, akkor igazából nem tudom mit lehetne még tenni azon kívül, hogy amikor mégis elcsalják a párodat, akkor õ fogja magát és otthagyja az egészet. De tényleg, ezt egyedül a párodnak kell lerendezni, mert a végén azt fogják hinni (bár lehet hogy így is azt hiszik), hogy te nem engedélyezed neki. (Egyébként nálunk még nem került szóba ez a kérdés, mondjuk én a magam részérõl nem szeretnék mindenféle idiótán viháncolós leánybúcsút :) )
(Bocsi a hibákért, a telefonon az ékezeteket mindig elrontom....) Elõbb kifelejtettem, hogy a azervezõk megkérdeztek minket arról, hogy legyen-e, szerrvezhetik-e... Egy egyszerû NEMbõl a võlegény részérõl mindenkinek értenie kell(ene) 4.
Mi sem egyszerûbb: a barátod megmondja nekik, hogy NEM, nem is megy el. Pont. Az már más, ha csak TE nem akarod, hogy elmenjen, õ pedig igen, de azért elõtted tiltakozik...
Nem volt. Kifejezetten jóbarátok nincsenek, viszont haver rengeteg van. Õket ismerem, csajokat is, pasikat is.Elõzõ legény és leánybucsukat láttam is. Nem éreztük szükségét, undoritó, fõképp, hogy mindig van fizetõs. Nem értettek a szép szóból, esküvõ szombaton, erre õk péntekre megszervezték.Cseszhették, mert nem mentünk el, szóltunk elõre. De nagy baj nem lett, volt kin dolgoznia a csajnak, akit fizettek. (nekünk meg volt egy szép esküvõnk, ahová kipehenten mentünk, csak a család volt jelen)
Ne értesséTEK meg hogy nem akarTOK legénybúcsút, a võlegényed mondja meg, hogy nem szeretne, ha nem akar.
Mi ez a "mi" a legenybucsuval kapcsolatban? Ezt neki kell eldonteni, az o bucsuja meg az o baratai. Ha nem akar, nem akar, felnott ember, megmondja nekik es kesz. Amugy nekem volt, meg jo hogy, fel se merult hogy ne legyen, resze az egesznek ugyanugy mint a gyuru vagy a menyasszonyi csokor. Es nem, nem volt orgia, siman haverokkal jol berugtunk jol ereztuk magunkat, es kesz.
MI ez a királyi többes? Legénybúcsúról van szó és nem legény és leánybúcsúról. Ha a võlegényed nem akar, majd kinyitja a kis száját és elmondja. De gyanítom itt az van, hogy te nem akarsz neki egy görbe estét a haverokkal. Õ meg nem akar megbántani!
Nekünk pont így volt! A most már férjem nem akart legénybúcsút, és a kedves barátinak nem akarták megérteni! Végül azt mondta nekik a párom, hogy oké csináljanak de õ nem lesz ott! :D Végül megértették nagy nehezen! :)
"Talán azért, mert ha tényleg táncosnõs lenne a buli, az õrá is tartozik. Én se mondanám, hogy "chippendale táncost akarok és a võlegényem ne szóljon bele"." Legénybúcsúról volt szó eddig, ez nem jelent egyet a táncoslányokkal...még a részletekbe sem mentek bele...
"MI ez a királyi többes? Legénybúcsúról van szó és nem legény és leánybúcsúról." Talán azért, mert ha tényleg táncosnõs lenne a buli, az õrá is tartozik. Én se mondanám, hogy "chippendale táncost akarok és a võlegényem ne szóljon bele".
Mondjuk nem tudom, milyen barátok, ha annyira nem ismerik a võlegényedet, hogy nem tudják, õt az ilyen buli nem érdekli. Nekem nem szervezett senki lánybúcsút, mert ismernek.
Tudod, ez olyan mint az érettségi bankett. Nem kell, minek, van jobb program stb. De jó lesz rá visszaemlékezni 10-20-30 év múlva. Legalább tényleg egy páran összeülhetnének koccintani.
A kérdező hozzászólása: Sorry a többesszámért, párom nem akarja a búcsút és nem én akadályozom meg ebben. Sokat dolgozik és a meló után már nincs kedve még elmenni valahova. 7 napból 6 dolgozik, vasárnap van csak itthon és azt pihenéssel akarja tölteni. Szabit pedig nem tud kivenni csak úgy.
Ezt felnõtt emberek elég klasszul tudják kezelni általában. Ha van is táncosnõ illetve pénzért bizonyos szolgáltatásokat nyújtó hölgyemény az leginkább a többiek szórakozását szolgálja, mivel a võlegénynek ugye "már úgyis mindegy" elég hülyén néz ki ha lefektet valami prostit a legénybúcsúján (értelmes férfi ilyet azért nem csinál). Az meg, hogy berúgnak mint a malac és valaki a társaságból hazaviszi a "táncosnõt", szerintem simán belefér egy legénybúcsúba. Mondjuk ha 6/7 nap dolgozik akkor ez tényleg necces, viszont akkor ezt meg kell értetnie a barátaival is.

Mikor kicsi az esélye annak hogy teherbe essek ha belém élvez a barátom? ( csak normálisak írjanak )

Én még soha nem voltam része annak az élménynek hogy belém élvezzen a barátom. Nem szeretnénk még babát, nem szedek fogamzásgátlót, de szeretnénk teljes mértékben érezni egymást. De semmiképp nem szeretnék teherbe esni...

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ. Kár, hogy nem lehet ide kiirni, hogy "Csak normálisak kérdezzenek".... - remélem leesett. De , hogy érdemben is válaszoljak. Szerintem szedj gyógyszert, ha élvezni akarod, hogy a barátod beléd élvez. Nincs olyan idõpont amikor egyáltalán nem tudsz teherbe esni, szerintem a kis ostoba tini agyaddal ne kisérletezz, mert ABORTUSZ lesz a vége. Üdv.

Kedves Kérdezõ. Kár, hogy nem lehet ide kiirni, hogy "Csak normálisak kérdezzenek".... - remélem leesett. De , hogy érdemben is válaszoljak. Szerintem szedj gyógyszert, ha élvezni akarod, hogy a barátod beléd élvez. Nincs olyan idõpont amikor egyáltalán nem tudsz teherbe esni, szerintem a kis ostoba tini agyaddal ne kisérletezz, mert ABORTUSZ lesz a vége. Üdv.
Akkor ha gyógyszert szedsz. Még az sem 100% de úgy a legkisebb az esélye. Am az 1 jogos. Nagyon hülyét kérdeztél.
Google a barátod :) És ez nem hülye kérdés... "Periódusszámítás, vagy naptár módszer A módszer lényege, hogy a petesejt általában 12-24 órán keresztül megtermékenyíthetõ, valamint a spermiumok 24-48 óráig életképesek. Ha nem történik együttlét a petesejt kilökõdése elõtt és után 3 napig, akkor megtermékenyülés sem történik. A petesejt kilökõdése a menstruáció elõtt 14 nappal történik. Ez elõtt és után 3-3 nappal kerülni kell az együttlétet, tehát 28 napos ciklus esetén a 11. és 17. nap között nem szabad együtt lenni (nagyon fontos, hogy a ciklus elsõ napján a menstruáció elsõ napját értjük). Fontos! Amennyiben a menstruációs ciklusok hossza nem mindig szabályos, akkor ezt a módszert nem szabad használni. Valamint amikor a lánynál az orgazmus nagyon jól sikerül, a petesejt a ciklus korábbi részén is kiszabadulhat, ezért ez a legkevésbé biztonságos módszer. A naptár módszert azonban, ha a megszakításos együttléttel kombináljuk, bátran lehet ajánlani összeszokott pároknak. Hõmérõ módszer Ennek lényege, hogy a petesejt kilökõdését követõen a testhõmérséklet 0, 3-0, 5 fokkal megemelkedik. Ha ezt követõen várunk 3 napot, akkor az együttlét már biztonságos lehet. Fontos! A hõemelkedés gyomorrontástól, betegségtõl, idegeskedéstõl is lehet, ezek gyakran becsaphatnak. Inkább válasszunk más módszert. Méhnyak-nyák nyújthatósága A méhnyak-nyák a petesejt kilökõdése elõtt pár napig folyékony, víztiszta, nyújtható, egyébként pedig normálisan sûrû viszkózus, fehéresen opálos színû. Ha ezt követõen várunk 3 napot, akkor az együttlét már biztonságos lehet. Fontos! Ennek a módszernek is az a legnagyobb hátránya, hogy fertõzések esetén is megváltozhat a nyák összetétele, ami zavaró lehet. Inkább válasszunk más módszert."
Utolsó elõttinek mondanám, hogy a naptár módszerrel kb az ember annyit ér, mint a semmivel. Ugyanis ideális körülmények között a hímivarsejtek akár 7 NAPIG is életképesek lehetnek. Ami pedig a peteérést illeti, nem tudom, hogy mennyit lógtatok biosz óráról, de nagyon gyakori lehet a spontán peteérés is, fõleg ilyen idõs korban, amikor ezerrel dolgoznak a hormonok, arról nem is beszélve, amikor az ember lányának esetleg még nem állt be szabályosan a ciklusa. És ami meg a 14. napon történõ petekilökõdést illeti, ez is csak egy ÁTLAG eredmény, ami azt jelenti, hogy a nõk nagy részénél ezen a napon történik. DE! Vannak, akiknek már a 12. napon, vannak olyanok is, akiknek csak a 17. napon, vannak, akiknek közvetlenül menzesz után, szóval ez teljesen egyénfüggõ, hogy kinek mikor. Ez a 14. nap csak annyi, hogy általában a nõk többségénél akkor történik, ezért ez van a "nagykönyvben megírva", de különben ez is egyénenként eltérõ lehet. Csak gondoltam, leírom. És ezt nem a gugliról szedtem, hanem én ezt tanulom nap, mint nap (II. éves szülésznõ hallgató vagyok az egyetemen), szóval egyszerûbb, ha nem kísérletezik ezzel a kedves kérdezõ, hanem igenis, maradnak a guminál. 21/L
Ne engedd hogy beled elvezzen es nem fogsz teherbe esni. elvezzen a hatadra, hasadra, melleidre.
Korod nem merted kiírni , a gyerekrõl meg képet majd tölcsééé már fel léc :) buta liba:D
Szedj gyógyszert! Mondjuk szerintem ez eléggé egyértelmû, hogy ilyen módon csakis fogamzásgátló szedésével lehet kiküszöbölni a nem kívánt terhességet... Vagy vannak még kenõcsök, kúpok, amik spermicid (spermaölõ) hatásúak, de a gyógyszer tutibb. Sõt. Még az se véd 100%-osan.
Körülöttem mindenki hülye, csak én vagyok normális. Közben lehet, hogy fordítva van... Nem igaz, kedves kérdezõ?
vannak kúpok, kenõcsök nézz szét a neten vagy a gyógyszertárban tudnak segíteni vagy 1 orvos.
elvezzen beled nyugodtan. az ember a hibaibol tanul :)
Épp ezt szoktam mondani mikor jön a sok nagyokos h õ már x éve megszakítással csinálja és nem lett baj h egészségére, de azért nem kell senkinek ajánlani. Mert mindegy mien kicsi az esély, attól még ott van és soha nem lehet tudni h kinél és mikor üt be. Benne akarsz lenni abba a 20%ba aki megszakítás melett lett terhes??? Akkor hajrá.

Normális ha a barátom megszabja, hogy hány órára kell hazaérnem és mindig pontosan tudni akarja, hogy mit csinálok a barátaimmal?

Még nem élünk együtt, 22 évesek vagyunk és csupán két hónapja járunk együtt. Folyamatosan azon veszekszünk, hogy éjfélre mindig érjek haza(nem megyek messzire és nem is bulizni megyek, hanem csak valahova beülünk beszélgetni). Nagyon zavar az is, hogy azt is képes megkérdezni hogy pontosan mit fogok csinálni délután a barátn?mmel. Egyébként, ?szinték vagyunk egymással de nem tartom kötelez?nek, hogy beszámoljak minden percemr?l. Nektek mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Tényleg nem normális. Ragaszkodj a privát szférádhoz, akkor is, ha õrjöng érte.

Tényleg nem normális. Ragaszkodj a privát szférádhoz, akkor is, ha õrjöng érte.
Pedig most kéne szakítanod, amíg nem késõ. Gondolom mondtad már neki, hogy ez zavar téged. Ha ezek után még mindig csinálja, akkor hagyd ott minél hamarabb!
Nem, nem normális. Ha ez fordított felállásban lenne, és a nõ kérné számon így a pasit, már csak a hátát látná, ahogy távolodik. És igaza lenne.
Ha már most 2 hónap után ilyen, akkor ha majd összeköltöztök, írásos kérvényt kell majd benyújtanod, hogy lemehess a közértbe tejért :O Szerintem mondd meg neki, hogy rosszul esik neked, hogy ennyire nem bízik benned, hogy így ellenõrizni akar. Normális kapcsolatban ilyen nincs. Még szülõk se csinálnak ilyen a 22 éves lányukkal, nem hogy a barátja.
Talán még le lehet törni a szarvait, ha van elég erõd a mindennapos botrányokhoz, és nem engednél neki csak azért, hogy ne hisztizzen. Kár, hogy nem adhatod kölcsön nekem, én még élvezném is:D
Beteges. Én nem hagynám hogy beszabályozzon. 1 percig se bírnám egy ilyen pasival. És sztem te is tudod, még csak 2 hónapja vagytok együtt és ilyen...csak rosszabb lesz! MENEKÜLJ!!!
beteges. gyorsan hagyd ott, mert csak rosszabb lesz
2 hónap még kevés idõ. Szakíts vele, mert ez ennél durvább lesz. Az egyik barátnõmre telepedett rá a pasija. Nála az lett a vég, h kórházba került, mert annyira kikészült. Sajnos minden barátját elvesztette a pasi miatt. A pasi is megszabta, h mikor, hol legyen. Minden reggel bekisérte fõsulira, várt rá, mikor végzett. Ha a csajnak a suli másik épületébe kellett mennie, akkor õ ott volt elõadás végére és átkisérte. Évekig voltak sajnos együtt.
ez borzasztó, el akar vágni a külvilágtól, hogy teljesen az övé legyél, és azt csinál veled, amit akar utána. Nekem a férjem sem mondja meg, hogy meddig maradhatok...én sem neki. Ha jól érzi magát a haverjaival, maradhat éjjel 3-ig is. Mondjuk nagyon ritkán marad ki.
Ja igen sajnos nem fogsz könnyen megszabadulni akkor sem ha ezt választod, a teljes kapcsolatmegszakítás segít majd csak.Máskülönben örökké zaklat majd levelekkel, hívásokkal stb-ivel.Én is tapasztaltam.Szerencsére a pasival csak egy fél évben ha összefutunk de a beteg agya azt is tárolja és késõbb elõhozakodik vele.nem akar elfelejteni pedig már a kezdet kezdetén szakítottunk.Nekem nagyon sok volt...
Nálam egy normális kapcsolatba ez nem fér bele egyáltalán..én nem bírnám ki.Senki nem lehet senkinek a tulajdona.
Ez nem normális, késõbb még csak rosszabb lesz... Beszélj vele adj egy kis idõt neki ha nem tud uralkodni magán dobjad...
Nem olyan könnyû ám egy ilyet csak úgy elhagyni, de nincs más választásod.
Még most lépj ki, mert befog majd zárni a boltba nem mehetsz majd le, meg ver majd mert rosszul vettél levegõt, elmarja a barátaid roknaidat, és utána egy szobadísz leszel neki.Tapasztalat.
Menekülj.
A kérdező hozzászólása: Jújj utolsó ez nagyon durva. Én nem szeretnék szakítani, de már teljesen kikészülök :((
nem értem, magadtól miért nem hagyod ott

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!