Találatok a következő kifejezésre: Normális hogy mikor a (935 db)

Az normális, hogy mikor a barátommal vagyok együtt, hiába vagyok alul teljesen nedves, a mellbimbóm csak akkor merevedik meg ha konkrétan azt izgatja?

Legjobb válasz: ez változó. de örülj ennek így is! van akinek úgy sem akar megmerevedni a bimbója..

ez változó. de örülj ennek így is! van akinek úgy sem akar megmerevedni a bimbója..
Ez természetes: a mellbimbó ingerlés nélkül csak egészen extrém helyzetekben szokott merevedni. Semmi gond - ne félj, ha szükség van rá, olyan merev lesz majd, mint a fagyott kutyaláb.
Persze, hogy normális !
A terhesség egyértelmû jele. -Sinbohocka-
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy nem vagyok terhes, még le se feküdtünk...
Az enyem 3 honaposan 11-12kg volt, de o kan. Szoval szerintem teljesen normalis a sulya.
Nem a kg számít, hanem az, hogy ne legyen sovány/ne látszódjanak ki a bordái/ és ne legyen pufi sem. De egy staffi felnõtt standard súlya 43-48kg között kell legyen, így sztem ideális a 10kg.
A kérdező hozzászólása: es most a te kan kutyad hany kg??? szoval mennyire szamithatok igazan 45 kg??? Mert a konyvek 25-35 kg irjak
Az enyem most 7 honapos lesz, es kb 28kg. De jelenleg eleg dagi, majd tavaszra formaba hozom. Telen nem baj ha van rajta egy kis zsir. Amugy szukanak a 30kg kornyeke az idealis.
Persze, hogy normális. :)
Az aztjelenti hogy szeret..és kíván téged
nálam annyi is elég, hogy végigsimítok a vádliján és máris kanos leszek.
A kérdező hozzászólása: Nekem bizsereg, nem neki:D
mi bizsereg? :D
Még szép, hogy normális!:D
Normális? Most írtad, hogy mentálisan beteg vagy.
Milyen mentális betegséged van? Amúgy érdekes dolog, amit írsz, és talán nem is olyan ritka, mint sokan gondolnánk. Legalább így van egy kis pozitívum is a betegségben =)
A kérdező hozzászólása: Bipoláris zavarom van.
Én gyanítom, hogy nekem is olyanom van (mostanában készülök orvoshoz menni vele), és mit ne mondjak, azt a részét én is szeretem, amikor felfokozott állapotban vagyok! Soha máskor nem vagyok ennyire laza és "jó fej" - általában nagyon gátlásos vagyok és nehezen mutatom ki az érzelmeimet. Szóval szerintem nem furcsa ez egyáltalán.
Én is bipoláris vagyok - meg disszociatív is :D - és a felfokozott állapotot én is szeretem. Nem a betegséget szeretem, hanem azt az állapotot, mikor felpörget, mert olyankor minden jó. :D
Ez komoly kérdés?? Napok óta nem láttad anyud és te itt érdeklõdsz, hogy mit csinálj? Családtagok nincsenek melletted?
Igen, teljesen normális......
Hány éves vagy? Hányan és kik élnek még a lakásban?

Miért gondolják azt sokan, h terhesség alatt bármiféle vérzés normális? Hogy tudnak a gyk előtt ülni halál nyugodtan, mikor véreznek?

Legjobb válasz: Kisebb vérezgetés barnázgatás normális is lehet a terhesség bizonyos szakaszaiban -de nyilván ezt is orvos hivatott eldönteni,hogy oké vagy nem oké. A nagyobb vérzésnél én sem értem miért ülnek itt és miért itt kérdeznek,de talán mert félnek a dokitól,a vizsgálattól,vagy attól hogy baj van tényleg. Sõt,szinte biztos vagyok benne,hogy sokan meg attól félnek,hogy amitõl õk annyira megijednek amiatt a doki röhögve elküldi õket... Hát szerintem ezért. Én elsõ terhességemmel azonnal ügyeletre rohantam a nemvárt napján,mert véreztem (tudtam h terhes vagyok mert + tesztek voltak és éreztem is)erre elhajtottak hogy mi a francnak megyek ha menstruálok. Azóta 2 éves a lányom,szerencsére úgy döntött hogy velünk marad orvosi segítség nélkül is.

Kisebb vérezgetés barnázgatás normális is lehet a terhesség bizonyos szakaszaiban -de nyilván ezt is orvos hivatott eldönteni, hogy oké vagy nem oké. A nagyobb vérzésnél én sem értem miért ülnek itt és miért itt kérdeznek, de talán mert félnek a dokitól, a vizsgálattól, vagy attól hogy baj van tényleg. Sõt, szinte biztos vagyok benne, hogy sokan meg attól félnek, hogy amitõl õk annyira megijednek amiatt a doki röhögve elküldi õket... Hát szerintem ezért. Én elsõ terhességemmel azonnal ügyeletre rohantam a nemvárt napján, mert véreztem (tudtam h terhes vagyok mert + tesztek voltak és éreztem is)erre elhajtottak hogy mi a francnak megyek ha menstruálok. Azóta 2 éves a lányom, szerencsére úgy döntött hogy velünk marad orvosi segítség nélkül is.
Nem azokkal a nõkkel van probléma, akik feltesznek ilyen kérdést...egyáltalán nem! Mivel õk, ha már érdeklõdnek, az azt jelenti, hogy nem nyugodtan ülnek otthon a babérjaikon, csak nem tudnak bizonyos dolgokat! Itt szerintem azokkal van probléma, akik laikusként azt válaszolják, h nyugodjon meg, semmi gond! Leírhatja mindenki a saját történetét, de senki nem írhatja azt, h biztosan nincs gond, attól, hogy nála nem volt...minden ilyen jellegû kérdésre minimum azt kell válaszolni, ha nem is tud orvoshoz menni, akkor hívja fel, és mondja el hogy vérzett és milyen volt (szín, állag...), azután az orvos meg tudja állapítani, h szükséges a vizsgálat, vagy nem, stb. Én is véreztem, barnáztam...elolvastam elõször mindent a neten, amit tudtam, aztán a sok magnyugtató vélemény ellenére felhívtam az orvosom, és be kellett mennem, megvizsgált, haematomám volt, progeszteront kellett szednem és 2 hétig szigorúan feküdnöm, most már minden ok velünk! Ez az én történetem, DE mindenkié más, és mindig orvossal kell beszélni ilyen esetben!!! üdv
A kérdező hozzászólása: Naigen, én is ezt írtam.. inkább feleslegesen, mint késõn.. Akinek nem lett baja, az jó, de attól még másnak lehet. Fõleg hogy nekem is kb annyi barnás folyás jelezte a hematomámat, mint a 22 hetesnek van. Nem volt görcs, semmi. Csak ez. És mégis baj volt. Ja, én válaszolgattam neked ott.
NEM NORMÁLIS se a vérés, se a rózsszínes folyás, se a barnázás!!! Volt haematómám.
Nekem a védõnõ azt mondta hogyha bármilyen jellegû vérzést tapasztalok (gyenge/erõs, barnás/rózsaszínes/pirosas bármi) azonnal menjek orvoshoz. Nem délután, nem holnap, hanem azonnal. Majdnem 8 hetes voltam amikor volt egy kis barnázás, azonnal mentem ki a kórházba ahol közölték velem az információnál(7:15-kor) hogy csak 9-tõl van rendelés addig várni kell. Felmentem az osztályra, leküldtek a rendelõbe, mire megnézett egy orvos (8:50 körül) már a vérzés nyomai sem voltak láthatóak. Átküldött uh-ra (11-kor meg is érkezett az uh-s orvos) Õ sem látott semmi rendelleneset, hálistennek. Azóta nem volt ilyen, de a védõnõnek amikor mondtam, hogy mi volt megdícsért :) Bocs, hogy hosszú lett, de én is úgy vagyok vele, hogy inkább menjek 1000x feleslegesen, minthogy azért ne maradjon meg, mert úgy gondoltam nincs gond.
Az én kérdésem miatt tette fel a kérdezõ ezt a kérdést. Mivel nem vagyok orvos, nem tudhatom, hogy ez a nagyon enyhe színû barnás folyás mi. Mert leírtam, hogy nagyon enyhe a színe. Piros vérzésrõl szó sem volt. Nekem az orvosom azt mondta (külföldön élek, itt kicsit más a hozzáállás), hogy ha folyamatosan fennálló, vagy erõs vérzésem van, akkor menjek be. A nagyon enyhe barnás folyásra nem mondta. De gondoltam, mivel idegesít a dolog és nem tudom, normális-e, megkérdezem, van-e valakinek tapasztalata. Megyek ma orvoshoz, de azért szívesen veszem, ha a kérdésemre válaszol aki tud, illetve van tapasztalata. Az ez elõtti kérdés az enyém 22 hetesen.
Nekem volt a terhesség elején barnás vérzésem, rohantam az orvoshoz. Amikor legközelebb megint volt, nem mentem, felhívtam, megnyugtatott. Késõbb, 16.hét körül pisilés után megtöröltem magam, véres lett a papír. Rohantam, kiderült, hogy minden rendben, valószínûleg egy ér pattant meg. Nemrég megint volt ugyanilyen (nyilván nem folyt belõlem a vér, csak amikor megtöröltem magam, akkor volt olyan a papír), akkor sem mentem már be. Azóta is minden rendben van. Bár, nem is írtam ki ide....
És akkor miért is a kérdése? :)
A kérdező hozzászólása: Jaigen és a másik: holnap úgyis megyek orvoshoz. És ha addigra már késõ lesz?? Ezt se értem... komolyan gondolják ezek a nõk???
A kérdező hozzászólása: 13:35 egyetértek. Ez a túlzott nyugtatás elég káros lehet. Attól, h neki nem lett baja, a másik nõnek lehet. Ezt én sem értettem soha.
Pont az ilyen oldalak miatt gondolják, ahová bárki bármit beírhat. "én is véreztem, semmi bajom nem volt", na igen, de ez a ritkább. Ha már felmerül, hogy kérdést ír ki róla, akkor biztos sejti, hogy mégse teljesen normális az...Csakhogy várja a megnyugtató szavakat, amit sokszor meg is kap. Pedig csak a telefont kéne felemelni és felhívni a kezelõorvost. Igen, ritkán normál esetben is elõfordul, de akkor is oda kell figyelni és szakembernek eldönteni, mi a kóros.
A kérdező hozzászólása: Nekem meg pont azt mondták, h a piros vér a gáz. De valõszínûleg inkább mindkettõ. Engem nem lehetne megnyugtatni itt semmivel, mert lehet, h nincs gáz, de inkább menjek be 1oox feleslegesen, mint egyszer késõn. A vérzés pedig általában bajt jelent azért.
Kismértékû vérzés (rózsaszínes-pirosas) még belefér. Nekem is volt az 1. babával, dokihoz mentem is, megnézett és azt mondta h nyugi, nincs gond, valószínû egy kis ér megpattanhatott; terhesség alatt ugyanis sokkal vérdúsabb minden. Sötétebb vérzés, barnázás, fõleg fájdalom már jelezhet bajt. De tapasztalatom szerint, aki ilyen tmában ír be, sosem haláli nyugodt.....
A kérdező hozzászólása: Én nemtom, de engen 6 ökörrel se tudnának a gyik elõtt tartani ilyen esetben.
A kérdező hozzászólása: Az oké, h lehet, h nincs baj.. de ha van?? A gyerek élete múlhat rajta!! Pláne a 2.-3. trimeszterben, amikor már tudnának segíteni, ha idõben bemegy valaki!
A kérdező hozzászólása: Az én pszichológiám másmilyen akkor. engem nem nyugtat meg ha laikusok látatlanba azt mondják, m h semmi gond, MERT náluk se volt. Nekem vizsgálat kell és orvos.

Az lenne a problémám, hogy a bal herém néha mintha előrébb csúszna, mint a jobb, de persze néha a jobb is ezt csinálja (úgy tudom, hogy ez normális). Szerintetek mi a gond? Többi lent!

Általában a bal puhább meg kisebb mint a jobb, de amikor előrébb megy akkor kemény lesz és kb. ugyanakkora(az biztos, hogy nem lesz nagyobb). Ez pár napja jelentkezett, lehet köze ahhoz, hogy növök? Vagy ez valami probléma? 14 éves vagyok és pár hete volt egy szúrós fájdalom a heréimben(főleg a balban), amiről kiderült, hogy csak azért van mert hormonálisan fejlődök. Szerintetek ez miért van?

Legjobb válasz: Teljesen normális minden.Nem egyformák ,nem is egyformán helyezkednek el .De nagyobb lesz mind a kettõ.Növésben vannak azok is,néha talán ezért érzel kis fájdalmat is .

Teljesen normális minden.Nem egyformák , nem is egyformán helyezkednek el .De nagyobb lesz mind a kettõ.Növésben vannak azok is, néha talán ezért érzel kis fájdalmat is .
A kérdező hozzászólása: Kösz, gondoltam, hogy valami ilyesmi van, és igen néha picit fájnak is, de nem erõs a fájdalom :D
mi az hogy elõrébb csúszik?

Hány nap mulva kezd el varasodni egy tetoválás? És 1 napos tetkónál normális hogy rücskös a felülete? Reggelre tapasztaltam ezt mintha rászáradna a kicsapodott tinta! Ezzel mit kell kezdeni?

Legjobb válasz: Nekem 3-4 nap múlva kezdett varrasodni (a derekamon van egy tetkó). Igen, normális, hogy rücskös a felülete. Kenni kell 2-3 óránként Bepanthen kenõccsel, de csak nagyon vékonyan, hogy kapjon levegõt is a bõrfelület. A rücskös rész idõvel lefog "peregni", de ne ijedj meg a fekete darabkáktól, nekem is peregtek, fõleg fürdésnél, de ez természetes. Remélem segítettem! :)

Nekem 3-4 nap múlva kezdett varrasodni (a derekamon van egy tetkó). Igen, normális, hogy rücskös a felülete. Kenni kell 2-3 óránként Bepanthen kenõccsel, de csak nagyon vékonyan, hogy kapjon levegõt is a bõrfelület. A rücskös rész idõvel lefog "peregni", de ne ijedj meg a fekete darabkáktól, nekem is peregtek, fõleg fürdésnél, de ez természetes. Remélem segítettem! :)

Meddig normális hogy fáj a gátsebem 10 napja szültem de még mindig nehezen ülök és éjel nagyon fáj ég, bellül meg egy nagy duzzanatot érzek (a hüvelyemen bellül) Mi az? Ez normális?

Olyan mintha nött volna valami nagy csomo a hüvelyembe ami egészen a bejárattol befele egész fölig tart,mi ez?Másnak is volt ilyen,és meddig normális a fájdalom mert menni is nehezen tudok fáj ahogy lépek.

Legjobb válasz: Szerintem menj vissza a nõdokihoz és mutasd meg magd. Én a gátsebre FLP.s Aloe Vera First srát használtam, 2 nap után törökülésben ültem:-)Mára nyoma sincs...

Szerintem menj vissza a nõdokihoz és mutasd meg magd. Én a gátsebre FLP.s Aloe Vera First srát használtam, 2 nap után törökülésben ültem:-)Mára nyoma sincs...
Szia! Szerintem mutasd meg sûrgõsen dokinak! A barátnõm -az elmondottak alapján- ugyanígy volt és egy kisebb fajta beavatkozást kellett nála csinálni, de nem volt vészes! Szerintem nem normális ha még mindig ennyire fáj, nekem is sokáig fájt, mert repedtem, mint a dinnye, de fokozatosan csökkent a fájdalom. Jobbulást!
2. vagyok. A Bioptron lámpa nekem sokat segített, de elõbb a dokival beszélj!
A kérdező hozzászólása: köszi második, minden rendben megoldodott a dolog elvoltam dokinál.köszi.
A kérdező hozzászólása: a második válasuzolonak:milyen beavatkozás?Ugye nem kellet hozzá befeküdnie a korházba?Kérlek irj hamar, köszi.
Szia! Megkérdezem neked, és írok!
2. vagyok. Felhívtam a barátosnémat és azt mondta, valószínüleg õ allergiás volt a cérnára amivel varrták. A másodiknál már más cérnával varrták. Lett egy gennyes hólyagja, amit hagytak megérni, majd injekcióval leszívtak és jódal lekezelték. Tudom borzasztóan hangzik, nem akarlak ijesztgetni, de azt mondta nem volt kellemes. Remélem segítettem! Menj dokihoz mihamarabb, jobb, mint szenvedni! Írj ha minden rendben! Jobbulást!
Örülök, hogy megoldódott. További javulást! Nincs annál rosszabb, ha ott lent fáj!!!!
Nem tudjuk miket írogat rád, úgyhogy passz.
Szoval mostmar a fel suli tudja, hogy irogat neked?
Amíg nincs szexuális töltöttsége a dolognak, normális. Amint van, illegális. (Na jó nem, de jól hangzott :D )
Ha nem ír semmi olyat, akkor mi a probléma? Lehet értelmesnek tûnsz, jó beszélgetõpartner vagy akármi....nem kell egybõl arra gondolni. Lány vagy? Gondolom õ férfi...hány éves vagy? És õ?
Honnan tudod, hogy csak neked irogat?
Honnan tudod? Beszéltél errõl másnak is? Lehet hogy van még pár gyerek a suliból, akivel szintén elbeszélget mindenfélérõl. Lehet, hogy fiatal felfogású és hasonló témák érdeklik, mint téged.
A vén kujon. Te pedig adod alá a lovat.
A kérdező hozzászólása: Rámindúlva biztos hogy nincsen..maximum csak szinpatikus vagyok neki, de õ is nekem mivel ha akarnám úgyis megszakítanám a beszélgetést vele..csak attól félek ha ez egyszer bekövetkezik akkor engem a suliban szivatni fog..
a neveket kitorolhetted volna nem nagy szam szerintem csak ra vagy indulva ennyi... es most masoktol varod a vak megerositest hogy jajj igen imad, teljesen beled van zugva. de sajnos nem fogjuk ezt mondani latatlanban mert mire fol tennenk...
A kérdező hozzászólása: Nem másolom. mivel nem ismerek innen senkit. Elég ha én mondom h egyenlõre nem volt semilyen utalása éppen ezért nem tudom h miért ír nekem? Csak voltak két értelmû írásai..meg így a téli szünet ideje alatt kérdezgetett h hiányzik-e már nekem, stb..
Mit tanit?
A kérdező hozzászólása: tornát miért?
Szerintem a tesitanaroknal szakmai kotelesseg korhatar alatti csajokat fuzni. Legalabb is eddig minden tornatanarnak akit ismertem 18 koruli csaja volt 25-55 evesig. Tudom, nalatok Kerdezo ti vagytok a legidosebb lanyosztaly, szoval nincsenek vegzosok.
A kérdező hozzászólása: és ha fizika vagy matek tanárom lenne?
Akkor elbuktam volna a kepzeletbeli fogadasom.
facebookon ir? azt a legegyszerubb bemasolni fogod alul rakattintasz a szovegre es felhuzod az egeret hogy kijelolje... aztan jobb klikk masol ide meg jobb klikk beilleszt vagy ctr es C ctr es V ...
A kérdező hozzászólása: Nagyon sok beszélgetés van nem lenne hely h bemásoljak mindent xD facebookon ír..mivel a számomat biztos hogy nem adnám oda így csak ott tud írni
lehet Twilight rajongó :D
A kérdező hozzászólása: Nem vén..30éves Igen jól gondolod lány vagyok és 16 éves. Egyenlõre nem írt semmi sértõt..de elég jól ismer már olyan dolgokat is tud rólam, amire még talán ha megkérdezném a barátaimat hogy pl : mi a kedvenc helyem?! és õk nem tudnák a választ..csak azt nem értem hogy miért írogat és miért pont nekem az egész iskolából?
A kérdező hozzászólása: Igen beszéltem másnak is errõl..kérdezgettem más osztályokat is hogy írogat-e valakinek és nem. Biztos vagyok benne hogy nem írogat másnak az iskolából.Régen nem csak nekem írt, de kb 1hónapja ez változott és mostmár csak nekem ír.
De szeretnék megint ilyen naiv és ártatlan lenni... :DD Hát persze, hogy nem beszélget senkivel csak veled. Nyilván...... -.- (segítek, ezt most tömény iróniával mondtam)
Én csak 25 vagyok de én is leveleztem egy 16 éves kiscsajjal. Azért mert tetszett, de sosem jöttem volna össze vele, mert õ még gyerek hozzám képest. Tiszteltem annyira, hogy sose "nyomuljak rá", inkább kicsit segítettem az Életben... Ez persze nem jelenti azt, hogy nála is ilyen szándék lapul. Legyél azért óvatos.
A kérdező hozzászólása: Dehogy tudja a fél suli. A harmadik és a negyedik osztályban csak fiúk vannak. A második és az elsõ osztályban vannak csak lányok. Az egyik osztályból írogat nekem, a másik osztályból is írogatott egy lánynak akivel nagyon jóba vagyok és meséltük egymásnak hogy miket szokott írni nekünk a tanár, és pár napja mondta nekem a lány hogy neki már 1hónapja kb nem írogat.
masold be az uzeneteket, nem csak egyet es akkor megmondjuk mi van smst vagy mailt ir?
Kuld el privatba egy ket uzenetet es megmondom hogy mit akar toled
lehet csak kedvel, ha nem utal rá... de lehet úgy gondolja majd ha elballagsz hátha elcsábulsz xd

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!