Találatok a következő kifejezésre: Normális hogy mikor (1370 db)

Baba Vanga mért csak pár szavas jóslatot adott, miért nem mondta el normálisan, hogy mi lesz, normális mondatokban, miért csak iskolai vázlatszerűen?

Legjobb válasz: mert a jóslata akkor lesz igaz, ha önmagadtól kitöltöd a hézagokat. Így csak a megtanult, iskolapéldaszerû, mindenre ráhúzható frázisokat mondta el, és elindított azon az úton, mikor már befolyásolva, önmagad teljesíted be õket. Ha nem mondott volna semmit, lehet hogy más dolgok történtek volna, de mivel már elültette benned a gondolatokat, kénytelen vagy azokat életedbe idézni.

mert a jóslata akkor lesz igaz, ha önmagadtól kitöltöd a hézagokat. Így csak a megtanult, iskolapéldaszerû, mindenre ráhúzható frázisokat mondta el, és elindított azon az úton, mikor már befolyásolva, önmagad teljesíted be õket. Ha nem mondott volna semmit, lehet hogy más dolgok történtek volna, de mivel már elültette benned a gondolatokat, kénytelen vagy azokat életedbe idézni.
A kérdező hozzászólása: Olyanokat, hogy kihal Európa és a fél világ?

Távkapcsolatban élők! Normális, hogy mikor 2 hét után újra látjuk egymást, akkor alig tudunk kibújni az ágyból?

Nem a szexen van a hangsúly, mert még le sem feküdtünk, de egyszer?en semmihez és senkihez nincs kedvünk, csak öleljük, csókolgatjuk egymást egész hétvégén. Nem mozdulunk ki, mert nagyon nehezen vesszük rá magunkat, hogy emberek közé menjünk. Ett?l függetlenül tartalmasnak mondható a kapcsolat, sokat telefonálunk, rengeteget beszélgetünk, tervezzük az összeköltözést. Ez normális? Veletek volt ilyen? Miért van ez?

Legjobb válasz: Mi sem mozdultunk ki, normális! 360 km-re voltunk egymástól, 2-3 hetente találkoztunk, és olyankor mi is csak ágyban töltöttük azt a 36-48 órát...

Mi sem mozdultunk ki, normális! 360 km-re voltunk egymástól, 2-3 hetente találkoztunk, és olyankor mi is csak ágyban töltöttük azt a 36-48 órát...
De ágyban tudnám már én is magunkat... de sajna csak holnap jön haza. Igen, normális
szerintem teljesen az meg nem kötelezõ a buli!!! meg az emberekkel való kapcsolat!!
Miért kellene kijönni az ágyból? Hacsak nem a fürdõszobába :-)
Normális :) Amikor még távkapcsolatban voltunk napi 2-3x szexeltünk, amikor találkoztunk :D Annyi, hogy egy este kimozdultunk.
Persze, hogy normális. :)
Az aztjelenti hogy szeret..és kíván téged
nálam annyi is elég, hogy végigsimítok a vádliján és máris kanos leszek.
A kérdező hozzászólása: Nekem bizsereg, nem neki:D
mi bizsereg? :D
Még szép, hogy normális!:D


Normális, hogy mi sose vitatkoztunk még fél év alatt?

Nagyon szeretjük egymást, szerintem teljesen összeillünk :)

Legjobb válasz: Dehogy normális, azonnal menj és köss bele :D

Dehogy normális, azonnal menj és köss bele :D
Szerintem az. Úgy tûnik akkor sokmindenben egyezik a világképetek és a gondolkodásotok. Persze... ha õszinték vagytok egyással teljes mértékig. Direkt meg ne keress konfliktust, hidd el nem maradsz le róla akármennyire is összeilletek :) .
Örülj neki, sose kérdezd, hogy normális-e, és tegyél meg mindent, hogy így is maradjon!
Teljesen normális sztem is. Mondjuk nem mindegy, h azért nem vitatkoztok, mert tényleg ennyire egy síkon vagytok, vagy az egyikötök mindig mindent ráhagy és szõnyeg alá söpör.
Én sem vitatkoztam a volt férjemmel. Csak elhagytam amikor elegem lett abból hogy semmi komolyról nem beszélünk, másban meg frankón egyet értünk. Remélem nálatok más a szitu. Többször hallottam olyanról, hogy valaki írta hogy elhagyta a párja, pedig soha nem veszekedtek. Akármilyen a kapcsolat nem szabad a babérokon ülni, hanem dolgozni kell azért hogy jól mûködjön, és ne csak látszólag meg felszínesen.
Nem normális! Szakíts vele! Javasolt a heti egy veszekedés és utána a békülõs szex... Szal mielõbb szabadulj meg tõle!!!!!!
teljesen normális.Én 2 éve vagyok együtt a párommal, de ez idõ alatt csak 1 nagy veszekedésünk volt. 1óra duzzogással. :)
1 cipõben járunk, fél éve dúl a szerelem és itt sem volt 1 veszekedés sem, néha énis elgondolkozok, hogy vajon miért van ez mert néha nagyon kiborító tudok lenni, dehát ez van. csupa meglepetés az élet :)
kb én is ilyen helyzetbe vagyok. 5 hónapja vagyok együtt a barátommal és nem bírok vele összeveszni:O pedig már próbáltam:$ de kikerüli a kötöszködésem:S és am volt már olyan téma h azt hittem majd nagy balhé lesz és tök nyugodtan megbeszéltük:) szal nemtudom h normális e...nekem is fura ésnéha hiányzik egy kis veszekedés:/:P
Ez komoly kérdés?? Napok óta nem láttad anyud és te itt érdeklõdsz, hogy mit csinálj? Családtagok nincsenek melletted?
Igen, teljesen normális......
Hány éves vagy? Hányan és kik élnek még a lakásban?

Normális, hogy mikor megkéne jönnie, abban az időszakban kevesebb tej termelődik?

Minden hónapban van egy idöszakom,mikor kevesebb a tejem,annyira,hogy már jóformán fél óránként adok a picinek és még az sem elég:( Nem tudom mit tehetnék,hogy több tejem legyen ebben az id?szakban is!?

Legjobb válasz: Van itt egy kis zavar... 1. azt, hogy a baba hányszor szeretne szopni nem a te tejmennyiségedtõl függ, hanem az õ igényétõl. 2. Igen, a (valódi) menses ideje alatt megváltozhat kicsit a tejtelmelés, még az íze is más de mindez nem annyira jelentõs, e miatt nem kell aggódni. 3. Nem elég a tej? Mibõl gondolod? Nincs elegendõ kakis, pisis pelus? Rohamosan fogy a kicsi? Ha gyakran kéreckedik mellre az nem azt jelenti, hogy nem elég a tej. :) Gyorsan emészti meg, szomjas, még kicsi a gyomra nem fér bele több, lustika és elfárad a szopizásba inkább erõt gyûjt. :) Nem kell pánikolni! :))) Hogy több tejed legyen: fogyassz sok folyadékot! (nem sört! Hülye babona) Aludj sokat! (nem csak heverészni, hanem aludni kell.) Szoptass minnél többet! A szoptatás tejtermelésre serkenti a mellet. A legjobb tejserkentõ maga a baba.

Van itt egy kis zavar... 1. azt, hogy a baba hányszor szeretne szopni nem a te tejmennyiségedtõl függ, hanem az õ igényétõl. 2. Igen, a (valódi) menses ideje alatt megváltozhat kicsit a tejtelmelés, még az íze is más de mindez nem annyira jelentõs, e miatt nem kell aggódni. 3. Nem elég a tej? Mibõl gondolod? Nincs elegendõ kakis, pisis pelus? Rohamosan fogy a kicsi? Ha gyakran kéreckedik mellre az nem azt jelenti, hogy nem elég a tej. :) Gyorsan emészti meg, szomjas, még kicsi a gyomra nem fér bele több, lustika és elfárad a szopizásba inkább erõt gyûjt. :) Nem kell pánikolni! :) )) Hogy több tejed legyen: fogyassz sok folyadékot! (nem sört! Hülye babona) Aludj sokat! (nem csak heverészni, hanem aludni kell.) Szoptass minnél többet! A szoptatás tejtermelésre serkenti a mellet. A legjobb tejserkentõ maga a baba.
Normális hogy ilyenkor kevesebb a tej!Próbálj több foléyadékot inni és szoptass gyakran, ahogy eddig is tetted.
Lehet, hogy a sör az utolsó válaszadó szerint hûlye babona, de nem írja mire alapozza ezt a megállapítását. Baráti körömben és nekem is mióta "sörözöm" nincs problémám a tej mennyiségével. Van akinek akkor lett több mikor megivott egy pohár sört. Nekem doki is mondta, hogy igyam nyugodtan. Persze nem kell tulzásokba esni. Az alkoholmentes sörrõl már én is hallottam olyat, hogy nem használt. Amúgy az én kisfiam is 3 hós, eddig egyszer volt menszeszem, de nem vettem észre, hogy kevesebb lenne a tejem. Igyál sok folyadékot. Lehet csak szomjas ebben a nagy melegben, és talán ezért is ehet kevesebbet egyszerre. De ha gyakran mellre teszed nem hiszem, hogy elmenjen a tejed, legalábbis azt mondják, hogy akkor kizárt. És sok pihenés. Jó babázást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Arra alapozom, hogy a kutatások szerint pusztán a nagyobb folyadékmennyiség támogatja a tejtermelést függetlenül attól, hogy milyen folyadék. Viszont a sör alkohol tartalmú – ami átmegy a tejbe –, vizelethajtó – nem szerencsés amikor a folyadékbevitelt akarja növelni, illetve teljesen fölösleges plusz kalóriát jelent a normális táplálkozás mellett. Nekem szerencsére nincs olyan ismerõsöm aki sört ivott volna a szoptatás alatt, hogy több legyen a teje. Olyanok vannak akik igény szerint szoptatták a gyerekeiket és mindig elegendõ tejük volt még 1 éven is bõven túl. De ettõl még... te annyi sört iszol amennyit csak akarsz. :) ))
jobb, mintha arra kellnél, h átáztál:/
Nalam is pont ez van, ugy hogy nyugi...
Igen, normális.
én nekem is ilyen a "természetem" :) 15/L
Ez nálam is így mûködik.
Ez mindenkinél így van. Hallottál már a gravitációról?
A kérdező hozzászólása: Huh, megnyugodtam. Csak az zavar, hogy reggel mindig rohannom kell a wc-re, mert annyi jön. amúgy 14 vagyok
ismerõs szitu es nagyon utálom, bar vicces:D

Az normális hogy mikor megjött akkor annyira fájt a hasam hogy haza kellett kéreszkedjek a suliból?

Legjobb válasz: Hát sajnos igen...algoflex m, vagy nospa és maradhatsz a suliban :)

Hát sajnos igen...algoflex m, vagy nospa és maradhatsz a suliban :)
Sajnos én is így voltam kamaszként. Mikor megjött, nem is használt a hasgörcsre semmilyen gyógyszer, és képtelen voltam bármire, szinte öntudatlan voltam a fájdalomtól:( Elõször Anyuék ilyenkor dokihoz vittek, aki fájdalomcsillapító injekciót adott. Aztán ajánlották, hogy igyak Algopyrin injekciót. Ez jó volt, de csak akkor segített, ha akkor ittam, mikor még épphogy csak bizsergett a hasam. Ha már fájt, és akkor vettem be, akkor nem ért semmit. Szülés után javult meg a helyzet:) Azóta csak egész kicsit fáj a hasam ilyenkor, de van, hogy egyáltalán nem:) Nem is szoktam már gyógyszer sem szedni rá.
Van ilyen sajnos. Engem a munkahelyrõl vittek el az ügyeletre, majd két szuri után haza, olyan rosszul voltam. (Tabletták nem használtak.) Azóta szültem, és már nincsenek olyan erõs görcseim, simán elvagyok némi hasfájással.
A kérdező hozzászólása: Úúú, úgyeletre kellett menni? Az nagyon rossz. És elég szar lehetett meginni az injekciót. :( azért kérdeztem hogy normális-e mert nekem eddig sose fájt. Köszi a válaszokat.

Normális, hogy mi ilyet nem csinálunk?

Mikor barátn?mnél voltam mindig csak azt láttam, hogy az anyukáját mindig megpuszilja, ölelgeti. Mi ilyet sosem csinálunk, de nem is érzem, hogy hiányozna meg, hogy szükségem lenne rá. Tudom, hogy anyának jól esne ha néha csak úgy megölelném vagy megpuszilnám ha elmegyek valahova, de nekem ez nem megy(nagyon szeretem anyukámat félre ne értsétek)csak ha szülinapom van vagy neki van akkor szoktunk arcra puszit adni és annyi.

Legjobb válasz: Minden családban más szokások vannak. Nálunk sem módi az állandó szeretetkinyilvánítás, tudja azt a másik akkor is, ha épp egymás haját tépjük.

Minden családban más szokások vannak. Nálunk sem módi az állandó szeretetkinyilvánítás, tudja azt a másik akkor is, ha épp egymás haját tépjük.
De akkor viszont azt a benyomást kelteném, hogy én egy kis hülye csaj vagyok, aki szeretethiányos és állandóan az anyján lóg.(Szvsz) Utolsó elõtti válaszoló voltam :P
A kérdező hozzászólása: Részvétem mindkettõtöknek. Szerintem mások elõtt is csinálhatnád ez aranyos és nem magánügy : ) 16/L
Hány éves vagy? Nem cikizésként, de amikor tini voltam, 13-15, akkor éreztem ilyet. Azóta meg már sajnos meghalt anyum, 7 éve, nem tudom, hogy ölelgetném, szeretgetném-e spontán. 21/L
Érdekes kérdés. Én 13 évesen vesztettem el apumat, így valamivel jobban kötõdök azóta anyumhoz. Rengeteg spontán puszit vagy ölelést kap, de mások elõtt nem csinálom, mert szerintem ez magánügy. :D
A kérdező hozzászólása: Én tudom, hogy szeret, de sose mondja. Õ viszont nem érzi, hogy szeretném és ezt meg is említi, hogy szeretne néha egy spontán ölelést vagy puszit, de nekem ez nem megy. Még a barátnõimnek sem mondom, hogy szeretem õket esetleg ha ki erõszakolják belõlem. Köszönöm a válaszokat : )
A szeretlekezés nálunk sem divat, de a puszi, vagy anyum mániája a lovacskázás (27évesen), soha el nem múló dolog. Az a lényeg, hogy ti tudjátok, hogy szeretitek egymást.
Embere és családja válogatja :D
hu, mi soha nem pusziljuk meg egymást :D sztem mindenkinél máshogy van. barátnõm is mindig megpuszilja az anyukáját amikor el megy valahova, nekem ez szokatlan
A kérdező hozzászólása: Anyának azt sem szoktam mondani, hogy szeretem.
A kérdező hozzászólása: Dehogyis. Csak kimutatod, hogy szereted az anyukádat legyél büszke rá, hogy õ a tiéd :)

Az normális, hogy mikor én odamegyek barátnőmhöz, és nem beszélek vele mert nem tudok miről, akkor ő a többiekkel foglalkozik?

Szóval én legalább odamegyek hozzá, ? sosem jön oda hozzám. Ott ültem mellette, és 20 percen keresztül hallgattam/néztem, hogy hogyan szórakozik a többiekkel.

Legjobb válasz: Nem! Üljön õ is mint a sült hal?

Nem! Üljön õ is mint a sült hal?
Szerintem meg tök nagy bunkóság volt tõle.Én is voltam hasonló helyzetben és mondhatni rettentõ kínos egy szituáció volt.
A kérdező hozzászólása: Nem... de kérdezhetett volna tõlem valamit, vagy akármi... Hogyha én megtisztelem azzal hogy odamegyek hozzá ha már õ nem jön oda hozzám sosem...akkor beszélhetne hozzám õ is
nem bántani akarlak, de az már régen rossz, ha a barátnõddel nincs témátok... Valószínûleg azért foglalkozik a többiekkel, mert te csak ülsz ott és nem mondasz semmit. Ha kettesben vagytok, akkor is csak csendben üldögéltek, vagy mi? L/24
A kérdező hozzászólása: Nem, akkor beszélgetünk valamirõl. De általában csak komolytalan dolgokról kb. 8 éves színvonalon. Ezért nem igazán tudok vele beszélgetni normálisan. Hiszen én ilyen óvodás színvonalon nem szoktam beszélgetni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!