Találatok a következő kifejezésre: Normális hogy hetesen sokat nyilall a (2 db)

Normális hogy 15 hetesen sokat nyilall a méhem ha ülök? Nincs valami baj?

Legjobb válasz: A méh folyamatosan nõl, mindig okoz ez miatt fájdalmat. Ezért nem kell aggódni. Amíg nem elviselhetetlen a görcs, és nem vérzel, addig normáis.)

A méh folyamatosan nõl, mindig okoz ez miatt fájdalmat. Ezért nem kell aggódni. Amíg nem elviselhetetlen a görcs, és nem vérzel, addig normáis.)
A kérdező hozzászólása: szia.Köszönöm szépen a segítséget:)
Állítólag normális, mert készül a szervezet a szülésre. Ez most már végig így lesz szülésig. Én is 37hetes vagyok.
Igen lehet. Ülj egy kád meleg vízbe.Ha elmúlik jósló, ha erõsödik akkor kezd figyelni az órát!!! Jelentkezz!!
Sipirc a vízbe!!!!Jobb lesz majd meglátod.Van veled valaki otthon?
A combba nyilalló fájdalom, a hüvelyre nehezedõ nyomás, a derékfájdalmak ezek mind mind attól vannak h közeledik a szülés és a baba feje már beilleszkedett a szülõcsatornába, ugynevezetten "leszállt". Nem kell aggódni ez természetes, viszont megmarad már erre a pár hétre ami hátra van:) Sok sikert a babához:) Egy 3 gyerekes anyuka
Naaa? Mi a helyzet ????? 17.21-es
Én már nem vagyok 37 hetes!!De olyan izgi ez az idõ!! 5 hónapos babám van.Alig várom, hogy megint terhes legyek!!!(persze ez még korai)
A kérdező hozzászólása: utolsónak:anyós, vele élünk, de szerintem jobban megijedne , mint én:) ari vagy, hogy segítettél!!! irigyelsz?akkor tuti még nem vagy 37 hetes, azért.??
Na jól van!!!!Akkor pihizz egy picit. Kicsit irigyellek ám!! Anyós???(ajaj)De biztosan segít ha van valami!!!!! 17.21-es
A kérdező hozzászólása: aha, anyós itthon van.sokat nem oszt, nem szoroz.:)
A kérdező hozzászólása: megvolt fürcsi, úgy néz ki elmúlt. azért a hasamat érzem. de ez elég erõs jósló volt, kb. másfél óráig. köthetem a gatyám felfelé!!! arik vagytok, hogy írtatok!!!!!! most szúr a hüvelybe.remélem max. 1 hét így, mert ha ez elhúzódik... 1.babás.
A kérdező hozzászólása: ú csajok, ez kemény:) megpróbálom a fürit, hátha elmúlik. az vigasztal, hogy egyfolytában fáj. csak jósló... van hányinger is, derékszakadással.
A kérdező hozzászólása: oké, akkor gratula a picidhez!én meg téged irigyellek, mert milyen jó lenne már egy 5 hónapos picikét "készen" kapni:) izgi, az biztos:) szülés elõtt még rátok hozom itt a frászt, szerintem:) tuti írok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!