Találatok a következő kifejezésre: Normális hogy hetesen a (680 db)

18 hetesen normális, hogy fáj a farcsontom?

ez nem valami korszülési jel stb?

Legjobb válasz: Hogy normális-e azt nem tudom. Elsõ terhességemnél is volt, fõleg ha huzamosabb ideig kellett ülnöm, kislányom 39. héten született meg. Most pocakos vagyok, 26 hetes, és ismét van farcsont fájdalmam, de csak üléseknél jelentkezik. Én nem gondolnám rossz jelnek. Hisz azt is terheli a baba, így ha nem is normális, de mindenképpen a várandósság tünete. Neked mikor, milyen sûrûn fáj?

Hogy normális-e azt nem tudom. Elsõ terhességemnél is volt, fõleg ha huzamosabb ideig kellett ülnöm, kislányom 39. héten született meg. Most pocakos vagyok, 26 hetes, és ismét van farcsont fájdalmam, de csak üléseknél jelentkezik. Én nem gondolnám rossz jelnek. Hisz azt is terheli a baba, így ha nem is normális, de mindenképpen a várandósság tünete. Neked mikor, milyen sûrûn fáj?
A kérdező hozzászólása: az igazság az, hogy napi 8 órát ülök. egyszer hazamentem munkából és éreztem, hogy fáj, másnapra jobban fájt. most elmúlt , de félek ujra elõjön. Ma megyek dokihoz és megkérdem, normális e...
Szerintem normális. Én is tapasztaltam hasonló idõsen ezt a jelenséget. Munkatársam azt mondta, hogy ezért fáj, mert tágul a medencém, neki is fájt. Nyugi, nincs baj, de biztos ami biztos alapon kérdezd meg a dokidat! Boldog babavárást!
26 hetes vagyok. Nekem is sokszor fáj, de csak uléskor. Irodai munkát végzek, ugyhogy napi 8 órát ulok. Nem tudom, hogy meddig bírom még.

6 hetes terhesen normális, hogy "megy" a hasam?

Az utóbbi pár napban vettem észre és nem tudom miért lehet. Nektek is volt ilyen?

Legjobb válasz: Nekem is ez van, szerintem, normális, legalábbis én nem aggódom. :-) Boldog babavárást! 5 hetes kismama

Nekem is ez van, szerintem, normális, legalábbis én nem aggódom. :-) Boldog babavárást! 5 hetes kismama
Szia! Nekem az elsõ két hónapban folyamatosan ment a hasam. Nem volt semmi más tünetem (hányás, émelygés, szédülés...) csak ez. Szerintem teljesen normális. 2 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást. 1, 5 éve elvesztettem a babámat és most újra sikerült. :-) Kicsit aggódom, mert akkor nem volt ilyen. Most megnyugtattatok...

36 hetes vagyok. Normális hogy fáj a szemérem csontom? Éjszakánként pedig a csípő csontom akar szétszakadni.

Legjobb válasz: Normalis, tagulnak az izuletek. Tegnap voltam dokinal ez miatt. Csak en 25 hetes vagyok :///

Normalis, tagulnak az izuletek. Tegnap voltam dokinal ez miatt. Csak en 25 hetes vagyok :///
Normális, és sajnos ennél már csak jobban fog fájni, elmúlni nem nagyon. Egyre lejjebb fészkelõdik a picuri.
Pontosan így van ez nálam is, sokat forgolódom emiatt éjszaka. A pici már lent van, feszít és elnyom... 39 hetes kismama

Hat hetesen normális, hogy fáj a derekam? Olyan, mint mens. Előtt szokott lenni. Ez normális?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt ilyen,amíg nem erõsödik nincs gond,de sokat kell ilyenkor pihenni!

Szia! Nekem is volt ilyen, amíg nem erõsödik nincs gond, de sokat kell ilyenkor pihenni!
Normális.Én még nem is tudtam higy terhes vagyok, már fájt, ráfogtam az álló munkámra.Most már akkor is fáj ha pl kicsit többet állok, fõzés, mososgtatás közben :-(((Úgy látszik mi ilyen fajták vagyunk:-)Nekem szinte más terhestünetem nem is nagyon van.14 hetes kismami.
Nekem mind a négy terhességem elsõ trimeszterében elég rendesen fájt a derekam (sokat), úgy, ahogy mensi elõtt is. Az elsõnél még nagyon izgultam, a többinél már nem csináltam belõle olyan nagy ügyet. Szerintem is alkati kérdés! (Annyit még hozzáteszek, hogy a 2. és 3. trimeszterben meg rengeteget keményedtem, mégis indítani kellett a szüléseket. Bár a negyedik még elõttem áll, de már tudom, hogy nem vagyok egy koraszülõs típus...) Amit tenni tudsz, az, hogy szedsz magnéziumot! És ha nagyon aggaszt a dolog, akkor ne ránk hallgass, hanem irány a doki! Boldog babavárást!

Normális hogy szúrkál a jobb petefészkem körül? Reggel óta érzem. Néha belenyilal és csak ott. Lehet az időtől? Vagy ez valami rossz jel? 22 heteske

Legjobb válasz: Szerintem semmi gond. Nekem 21 hetes koromtól nem csak szúrkál oldalt de nagyon sokat fáj a hasam:-( szerintem ahogy a méhed növekszik(pont ebben az idõben nõ hirtelen nagyot) az okozza a szurkálást:-) Kellemes babavárást: 33 hetes kismama

Szerintem semmi gond. Nekem 21 hetes koromtól nem csak szúrkál oldalt de nagyon sokat fáj a hasam:-( szerintem ahogy a méhed növekszik(pont ebben az idõben nõ hirtelen nagyot) az okozza a szurkálást:-) Kellemes babavárást: 33 hetes kismama
Szerintem is fronthatás, ugyanezt érzem egész nap. 14 hetes kismama...

25 hetesen normális hogy csak a köldököm környékén érzem rugni a babát?

Annyian modják hogy kicsi a hasam és ugy is érzem hogy a baba is mintha nem is n?ne.17 hetesen voltam magzatvízvizsgálaton de annak az eredménye jó lett,tehát nincs rendellenesége a babának.18 heti ultrahangon is jók voltak az eredmények.Volt valaki még így?

Legjobb válasz: ebben a korban még nem érzed hétrõl-hétre hogy nõtt. nekem a pocim ebben az idõszakban szó szerint semmit nem nõtt! hogy a köldököd körül érzed az is normális. a baba ha normális magzatpózban van, akkor a végtagjai mindenképpen felcsapva a teste közepe körül helyezkednek el, tehát bárhogy fordul, a köldököd körül érzed. még :) aztán nemsokára mindenhol.:)

ebben a korban még nem érzed hétrõl-hétre hogy nõtt. nekem a pocim ebben az idõszakban szó szerint semmit nem nõtt! hogy a köldököd körül érzed az is normális. a baba ha normális magzatpózban van, akkor a végtagjai mindenképpen felcsapva a teste közepe körül helyezkednek el, tehát bárhogy fordul, a köldököd körül érzed. még :) aztán nemsokára mindenhol.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ.
Teljesen normális! Most még van helye mozogni-forogni, de õ így szeret rugdosni, nincs ezzel baj! :-) Az én babám meg középre nyomja a fenekét, ami állítólag nem szokványos, mert vagy jobbra vagy balra szoktak dudorodni. Ez van! :-) Utolsó hetes km.
Furcsák ezek a babák. Egyik így, másik úgy... :o) Csak a pocakméretre írnék (a többit már megválaszolták). Nekem a második gyerekemmel (is) pici volt a hasam, végül senki nem is értette, hogy hova fért el egy közel 4 kilós, 56 centis baba. Már a 8 .hónapban voltam, amikor a buszon egy néni odajött, és megkért, hogy adjam át neki a helyem... :o)) Egyébként õ valahogy befelé terjeszkedett, mert levegõt alig kaptam, és mindenemet nyomta, lába pl. beszorult a bordám fölé. Mit nem adtam volna akkor érte, ka "csak a köldökömnél rugdosott volna" :o) Ha a vizsgálatok mindent rendben találnak, akkor nincs miért aggódni... Jó várakozást, szép szülést!
A kérdező hozzászólása: A JÖVÕHÉTEN MEGYEK A 26 HETES UH-RA REMÉLEM MINDEN RENDBEN LESSZ.éN IS UGY ÉRZEM HOGY BEFELÉ NÕL MERT NAGYON NYOMJA A GYOMROMAT MEG A TÜDÕM IS PRÉSELÕDIK ÉRZEMHOGY NEHEZEN VESZEK LEVEGÕT.

6 hetes kismama vagyok. Normális, hogy fájdogál a hasam?

Volt ilyen valakinek? Id?pontokat 1 hónapra tudnak adni. Szerintetek bemenjek a s?rg?sségire? Nem görcsölök.

Legjobb válasz: Nekem rendesen fajdogalt a pocakom az elejen. Szerintem teljesen termeszetes lehet, hiszen tagul a belso berendez, hogy Baba Ur/Holgy elferhessen rendesen. Ha nem gorcsolsz nagyon es nem verzel, akkor nincs semmi baj, ne izgulj! 26+4 hetes mami

Nekem rendesen fajdogalt a pocakom az elejen. Szerintem teljesen termeszetes lehet, hiszen tagul a belso berendez, hogy Baba Ur/Holgy elferhessen rendesen. Ha nem gorcsolsz nagyon es nem verzel, akkor nincs semmi baj, ne izgulj! 26+4 hetes mami
Teljesen normális. A szervezeted most áll rá a babavárásra, nyúlnak a méhszalagok, azt érzed. Boldog babavárást! Majdnem 7 hetes kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok. Teljesen megnyugodtam. :) Minden jót kívánok Nektek!
Szia. Nekem is volt ilyen az elején egészen a 11-ik hétig mensi szerûen görcsölt a hasam néha. Azt mondta a nõgyógyászom, hogy vegyek be ilyenkor no-spát, és ha az sem mulasztja el, akkor irány a kórház, de addig normális. Minden jót, boldog babavárást! 27 hetes pocakos.
Azért a fájás gyakorisága és mértéke nem mindegy. Én azért telefonon beszélnék orvossal. Nekem is fájdogál még most is hol nyilal, hol görcsölget enyhén. Elmentem többször is orvoshoz de mindent rendben találtak. Az elsõ 3 hónapban ez tényleg gyakori úgymond 'velejárója' a babavárásnak.
Teljesen normális, nyugi! A késõbbiekben is fog fájdogálni, ahogy a méh nõ, tartószalagok nyúlnak. Dokit akkor kell hívni, ha erõs görcseid vannak, vérzel. 18 hetes kismama

8 hetes kismami vagyok, normális, hogy változó a mellfájás illetve a hányás émelygés, ugye nincsen semmi baj?

Legjobb válasz: Szia!Én is 8 hetes vagyok,nálam is teljesen változó a dolog.Eddig csak émelygés volt,de két napja a nap bármelyik szakaszában képes vagyok hányni.Nyugodj meg,ez mindenkinél más,minden rendben veled.

Szia!Én is 8 hetes vagyok, nálam is teljesen változó a dolog.Eddig csak émelygés volt, de két napja a nap bármelyik szakaszában képes vagyok hányni.Nyugodj meg, ez mindenkinél más, minden rendben veled.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!! Boldog babavárást, vigyázz magadra!!
Köszönöm!Neked is minden jót és boldog babavárást kívánok!
Szia!Én 28 hetes kismami vagyok és kb a 4 hónapig ezekkel a panaszokkal küzködtem!Alig bírtam dolgozni, most hagytam abba kb 2 hete:(Ha reggel felkelsz egyél egy kis kekszet és igyál egx pohár vízet, lassan keljél fel, ha lehet pihenj sokat, és egyél kevesett, de többször!Remélem tudtam segíteni!Boldog babavárást!
teljesen normális! ha nagyon szenvedsz tole, gondolj arra, hogy azért van, mert benn fejlodik a pici, aktiv :D ne aggodj :) és gratulálok
ja, igen, sokan irjak hogy a pocid sose legyen teljesen ures se teljesen tele, az allitolag segit az emelygesen meg a hanyason (nekem semmi valtozas nem volt, de azert jo volt, hogy reggelente mielott felkeltem bekaptam egy kekszet, pihentem egy 5 percet..lehet, hogy csak placebo volt :) )

23 hetesen normális, hogy nyilal a jobb petefészkem?

Legalábbis az alhasam lenn, nem tudom, hogy ott mi van:)

Legjobb válasz: szia, addig amíg nincs vérzés szerintem minden nyilallás, szúrkálás normális.Még nõ a méhed és a méhtartó szallagok nyúlását is érezheted ilyen formában. Sok boldogságot a bébihez és könnyû szülést kívánok.

szia, addig amíg nincs vérzés szerintem minden nyilallás, szúrkálás normális.Még nõ a méhed és a méhtartó szallagok nyúlását is érezheted ilyen formában. Sok boldogságot a bébihez és könnyû szülést kívánok.

4 hetes terhesen normális, hogy fáj a hasam?

Legjobb válasz: Igen, az elején lehetnek mensi szerû tünetek.

Igen, az elején lehetnek mensi szerû tünetek.
A kérdező hozzászólása: Szia 6-os. Kicsit megijedtem ma reggel, mert van egy kis barnás folyásom , és nagyon fáj a hasam, mintha meg akarna jönni. Remélem nem lesz semmi baj. Gondoltam, ha nem jön meg de marad a folyás, visszamegyek a dokihoz. Nekem nincs saját dokim. Egy központba járok, ahol mindig ugyanahhoz a dokihoz megyek. Csak az a baj, hogy kedden van délután és akkor be kell elõre jelentkezni, meg pénteken van délelõtt, akkor érkezési sorrendbe hívnak be. De lehet a péntek már késõ. Nem ? Nem tudom!!! De most el vagyok kenõdve nagyon a folyás miatt.
Szia! 6 os vagyok. Köszönöm szépen! Én 41 éves vagyok, elsõre összejött a baba. Bár én vérezgetek, de nem is gondolok semmi rosszra h bármi lehetne, de nekem az orvosom pozitívan áll hozzá mindenhez. Még az orvos is pozitív :) :) :) ! Drukkolok hogy baba legyen. Egy szabályos petezsák nem másra utal, csak terhességre. Elmondom neked, vagy 10 tesztet meg csináltam, csak a clearblue lett pozitív!!! http://kepfeltoltes.hu/view/130720/20130720_045648_www.kepfe..
A kérdező hozzászólása: A 3-as válaszolónak üzenem, hogy nincs gyerekem. Lehet nem ide szánta válaszát!! A 6-osnak gratulálok. Jó érzés nem ? Mi február óta próbálkozunk a Párommal. Nem gondoltam, hogy ilyen hamar összejön. Én 38 éves vagyok. A Doki mindig azt mondta hogy ilyen korban már nem biztos, hogy sikerülni fog. Aztán tessék...... Mondjuk nem iszunk elõre a maci bõrére, mert akármi lehet még. 2 hét múlva megyek vissza a Dokihoz, elõtte vérvételre kell mennem. Béta HCG-t néznek a véremben. Addig sok Magne B6-ot kell szednem. Remélem minden rendben lesz :) Neked is drukkolok 6-os :)
A kérdező hozzászólása: Nekem eléggé fáj, meg szurkál leginkább a bal oldalon. Tényleg olyan mintha meg akarna jönni. Tegnap csináltam egy tesztet megint. Kíváncsi voltam rá hogy most mit mutat. Negatív lett. De olvastam más fórumokon hogy ez elõfordul másoknál is. A Doki azt írta a papírra, hogy " korai szabályos petezsák ábrázolódik" . Én inkább neki hiszek mint a tesztnek. :)
Én ma teszteltem pozitívat, kb 4 hetes vagyok. De ma elég rendesen fájt a hasam. Az orvos azt mondta, a szervezet emlékszik arra h meg kellene jönnie, és produkálja a tüneteket.
3as, ezt aztán benézted rendesem :D
Ez normális ha fáj, azért ha emelgetni kell, ilyet ne csinálj!:)
Teljesen normális, ennyi idõsen sok babának fáj a hasa. Az én fiam is majdnem 10 hetes volt, mire kinõtte a hasfájásokat. Jobbulást! :)
A kérdező hozzászólása: Mivel fizikai munkát végzek és egész nap állok attól nem lehet?
A kérdező hozzászólása: A Clearblue mennyibe kerül? És hol lehet megvenni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!