Találatok a következő kifejezésre: Normális hogy hetesen a (691 db)

18 hetesen normális, hogy fáj a farcsontom?

ez nem valami korszülési jel stb?

Legjobb válasz: Hogy normális-e azt nem tudom. Elsõ terhességemnél is volt, fõleg ha huzamosabb ideig kellett ülnöm, kislányom 39. héten született meg. Most pocakos vagyok, 26 hetes, és ismét van farcsont fájdalmam, de csak üléseknél jelentkezik. Én nem gondolnám rossz jelnek. Hisz azt is terheli a baba, így ha nem is normális, de mindenképpen a várandósság tünete. Neked mikor, milyen sûrûn fáj?

Hogy normális-e azt nem tudom. Elsõ terhességemnél is volt, fõleg ha huzamosabb ideig kellett ülnöm, kislányom 39. héten született meg. Most pocakos vagyok, 26 hetes, és ismét van farcsont fájdalmam, de csak üléseknél jelentkezik. Én nem gondolnám rossz jelnek. Hisz azt is terheli a baba, így ha nem is normális, de mindenképpen a várandósság tünete. Neked mikor, milyen sûrûn fáj?
A kérdező hozzászólása: az igazság az, hogy napi 8 órát ülök. egyszer hazamentem munkából és éreztem, hogy fáj, másnapra jobban fájt. most elmúlt , de félek ujra elõjön. Ma megyek dokihoz és megkérdem, normális e...
Szerintem normális. Én is tapasztaltam hasonló idõsen ezt a jelenséget. Munkatársam azt mondta, hogy ezért fáj, mert tágul a medencém, neki is fájt. Nyugi, nincs baj, de biztos ami biztos alapon kérdezd meg a dokidat! Boldog babavárást!
26 hetes vagyok. Nekem is sokszor fáj, de csak uléskor. Irodai munkát végzek, ugyhogy napi 8 órát ulok. Nem tudom, hogy meddig bírom még.

6 hetes terhesen normális, hogy "megy" a hasam?

Az utóbbi pár napban vettem észre és nem tudom miért lehet. Nektek is volt ilyen?

Legjobb válasz: Nekem is ez van, szerintem, normális, legalábbis én nem aggódom. :-) Boldog babavárást! 5 hetes kismama

Nekem is ez van, szerintem, normális, legalábbis én nem aggódom. :-) Boldog babavárást! 5 hetes kismama
Szia! Nekem az elsõ két hónapban folyamatosan ment a hasam. Nem volt semmi más tünetem (hányás, émelygés, szédülés...) csak ez. Szerintem teljesen normális. 2 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást. 1, 5 éve elvesztettem a babámat és most újra sikerült. :-) Kicsit aggódom, mert akkor nem volt ilyen. Most megnyugtattatok...

36 hetes vagyok. Normális hogy fáj a szemérem csontom? Éjszakánként pedig a csípő csontom akar szétszakadni.

Legjobb válasz: Normalis, tagulnak az izuletek. Tegnap voltam dokinal ez miatt. Csak en 25 hetes vagyok :///

Normalis, tagulnak az izuletek. Tegnap voltam dokinal ez miatt. Csak en 25 hetes vagyok :///
Normális, és sajnos ennél már csak jobban fog fájni, elmúlni nem nagyon. Egyre lejjebb fészkelõdik a picuri.
Pontosan így van ez nálam is, sokat forgolódom emiatt éjszaka. A pici már lent van, feszít és elnyom... 39 hetes kismama


Hat hetesen normális, hogy fáj a derekam? Olyan, mint mens. Előtt szokott lenni. Ez normális?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt ilyen,amíg nem erõsödik nincs gond,de sokat kell ilyenkor pihenni!

Szia! Nekem is volt ilyen, amíg nem erõsödik nincs gond, de sokat kell ilyenkor pihenni!
Normális.Én még nem is tudtam higy terhes vagyok, már fájt, ráfogtam az álló munkámra.Most már akkor is fáj ha pl kicsit többet állok, fõzés, mososgtatás közben :-(((Úgy látszik mi ilyen fajták vagyunk:-)Nekem szinte más terhestünetem nem is nagyon van.14 hetes kismami.
Nekem mind a négy terhességem elsõ trimeszterében elég rendesen fájt a derekam (sokat), úgy, ahogy mensi elõtt is. Az elsõnél még nagyon izgultam, a többinél már nem csináltam belõle olyan nagy ügyet. Szerintem is alkati kérdés! (Annyit még hozzáteszek, hogy a 2. és 3. trimeszterben meg rengeteget keményedtem, mégis indítani kellett a szüléseket. Bár a negyedik még elõttem áll, de már tudom, hogy nem vagyok egy koraszülõs típus...) Amit tenni tudsz, az, hogy szedsz magnéziumot! És ha nagyon aggaszt a dolog, akkor ne ránk hallgass, hanem irány a doki! Boldog babavárást!

Normális hogy szúrkál a jobb petefészkem körül? Reggel óta érzem. Néha belenyilal és csak ott. Lehet az időtől? Vagy ez valami rossz jel? 22 heteske

Legjobb válasz: Szerintem semmi gond. Nekem 21 hetes koromtól nem csak szúrkál oldalt de nagyon sokat fáj a hasam:-( szerintem ahogy a méhed növekszik(pont ebben az idõben nõ hirtelen nagyot) az okozza a szurkálást:-) Kellemes babavárást: 33 hetes kismama

Szerintem semmi gond. Nekem 21 hetes koromtól nem csak szúrkál oldalt de nagyon sokat fáj a hasam:-( szerintem ahogy a méhed növekszik(pont ebben az idõben nõ hirtelen nagyot) az okozza a szurkálást:-) Kellemes babavárást: 33 hetes kismama
Szerintem is fronthatás, ugyanezt érzem egész nap. 14 hetes kismama...

25 hetesen normális hogy csak a köldököm környékén érzem rugni a babát?

Annyian modják hogy kicsi a hasam és ugy is érzem hogy a baba is mintha nem is n?ne.17 hetesen voltam magzatvízvizsgálaton de annak az eredménye jó lett,tehát nincs rendellenesége a babának.18 heti ultrahangon is jók voltak az eredmények.Volt valaki még így?

Legjobb válasz: ebben a korban még nem érzed hétrõl-hétre hogy nõtt. nekem a pocim ebben az idõszakban szó szerint semmit nem nõtt! hogy a köldököd körül érzed az is normális. a baba ha normális magzatpózban van, akkor a végtagjai mindenképpen felcsapva a teste közepe körül helyezkednek el, tehát bárhogy fordul, a köldököd körül érzed. még :) aztán nemsokára mindenhol.:)

ebben a korban még nem érzed hétrõl-hétre hogy nõtt. nekem a pocim ebben az idõszakban szó szerint semmit nem nõtt! hogy a köldököd körül érzed az is normális. a baba ha normális magzatpózban van, akkor a végtagjai mindenképpen felcsapva a teste közepe körül helyezkednek el, tehát bárhogy fordul, a köldököd körül érzed. még :) aztán nemsokára mindenhol.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ.
Teljesen normális! Most még van helye mozogni-forogni, de õ így szeret rugdosni, nincs ezzel baj! :-) Az én babám meg középre nyomja a fenekét, ami állítólag nem szokványos, mert vagy jobbra vagy balra szoktak dudorodni. Ez van! :-) Utolsó hetes km.
Furcsák ezek a babák. Egyik így, másik úgy... :o) Csak a pocakméretre írnék (a többit már megválaszolták). Nekem a második gyerekemmel (is) pici volt a hasam, végül senki nem is értette, hogy hova fért el egy közel 4 kilós, 56 centis baba. Már a 8 .hónapban voltam, amikor a buszon egy néni odajött, és megkért, hogy adjam át neki a helyem... :o)) Egyébként õ valahogy befelé terjeszkedett, mert levegõt alig kaptam, és mindenemet nyomta, lába pl. beszorult a bordám fölé. Mit nem adtam volna akkor érte, ka "csak a köldökömnél rugdosott volna" :o) Ha a vizsgálatok mindent rendben találnak, akkor nincs miért aggódni... Jó várakozást, szép szülést!
A kérdező hozzászólása: A JÖVÕHÉTEN MEGYEK A 26 HETES UH-RA REMÉLEM MINDEN RENDBEN LESSZ.éN IS UGY ÉRZEM HOGY BEFELÉ NÕL MERT NAGYON NYOMJA A GYOMROMAT MEG A TÜDÕM IS PRÉSELÕDIK ÉRZEMHOGY NEHEZEN VESZEK LEVEGÕT.

6 hetes terhes vagyok, normális, hogy feszül a hasam alja?

Nem görcsök, hanem feszülget, ha lefekszem rosszabb, mintha ülök vagy állok. Szedek magnéziumot, voltam már orvosnál, még az 5. héten, ott minden rendben volt.

Legjobb válasz: igen normális, hisz nõ a méhed, nyúlnak az izmok.

igen normális, hisz nõ a méhed, nyúlnak az izmok.

6 hetes kismama vagyok. Normális, hogy fájdogál a hasam?

Volt ilyen valakinek? Id?pontokat 1 hónapra tudnak adni. Szerintetek bemenjek a s?rg?sségire? Nem görcsölök.

Legjobb válasz: Nekem rendesen fajdogalt a pocakom az elejen. Szerintem teljesen termeszetes lehet, hiszen tagul a belso berendez, hogy Baba Ur/Holgy elferhessen rendesen. Ha nem gorcsolsz nagyon es nem verzel, akkor nincs semmi baj, ne izgulj! 26+4 hetes mami

Nekem rendesen fajdogalt a pocakom az elejen. Szerintem teljesen termeszetes lehet, hiszen tagul a belso berendez, hogy Baba Ur/Holgy elferhessen rendesen. Ha nem gorcsolsz nagyon es nem verzel, akkor nincs semmi baj, ne izgulj! 26+4 hetes mami
Teljesen normális. A szervezeted most áll rá a babavárásra, nyúlnak a méhszalagok, azt érzed. Boldog babavárást! Majdnem 7 hetes kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok. Teljesen megnyugodtam. :) Minden jót kívánok Nektek!
Szia. Nekem is volt ilyen az elején egészen a 11-ik hétig mensi szerûen görcsölt a hasam néha. Azt mondta a nõgyógyászom, hogy vegyek be ilyenkor no-spát, és ha az sem mulasztja el, akkor irány a kórház, de addig normális. Minden jót, boldog babavárást! 27 hetes pocakos.
Azért a fájás gyakorisága és mértéke nem mindegy. Én azért telefonon beszélnék orvossal. Nekem is fájdogál még most is hol nyilal, hol görcsölget enyhén. Elmentem többször is orvoshoz de mindent rendben találtak. Az elsõ 3 hónapban ez tényleg gyakori úgymond 'velejárója' a babavárásnak.
Teljesen normális, nyugi! A késõbbiekben is fog fájdogálni, ahogy a méh nõ, tartószalagok nyúlnak. Dokit akkor kell hívni, ha erõs görcseid vannak, vérzel. 18 hetes kismama

8 hetes kismami vagyok, normális, hogy változó a mellfájás illetve a hányás émelygés, ugye nincsen semmi baj?

Legjobb válasz: Szia!Én is 8 hetes vagyok,nálam is teljesen változó a dolog.Eddig csak émelygés volt,de két napja a nap bármelyik szakaszában képes vagyok hányni.Nyugodj meg,ez mindenkinél más,minden rendben veled.

Szia!Én is 8 hetes vagyok, nálam is teljesen változó a dolog.Eddig csak émelygés volt, de két napja a nap bármelyik szakaszában képes vagyok hányni.Nyugodj meg, ez mindenkinél más, minden rendben veled.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!! Boldog babavárást, vigyázz magadra!!
Köszönöm!Neked is minden jót és boldog babavárást kívánok!
Szia!Én 28 hetes kismami vagyok és kb a 4 hónapig ezekkel a panaszokkal küzködtem!Alig bírtam dolgozni, most hagytam abba kb 2 hete:(Ha reggel felkelsz egyél egy kis kekszet és igyál egx pohár vízet, lassan keljél fel, ha lehet pihenj sokat, és egyél kevesett, de többször!Remélem tudtam segíteni!Boldog babavárást!
teljesen normális! ha nagyon szenvedsz tole, gondolj arra, hogy azért van, mert benn fejlodik a pici, aktiv :D ne aggodj :) és gratulálok
ja, igen, sokan irjak hogy a pocid sose legyen teljesen ures se teljesen tele, az allitolag segit az emelygesen meg a hanyason (nekem semmi valtozas nem volt, de azert jo volt, hogy reggelente mielott felkeltem bekaptam egy kekszet, pihentem egy 5 percet..lehet, hogy csak placebo volt :) )

32 hetesen normális, hogy fáj a csípõ és farcsontom? Így az egész medencém vagy nem is tudom.

Valamikor egész tûrhetõ, de ha sokat mozgok, akkor este, éjszaka nagyon rossz. Nem bírok sehogyse feküdni ilyenkor már.

Legjobb válasz: Szerintem normális. Legalábbis én is így voltam vele, nekem is a 30. hét környékén kezdtek el fájni ezek a csontjaim.:) Most kezdem a 39. hetet, szóval nem a szülés elõjele volt, de azért hogy megnyugodj, említsd meg legközeleb a dokidnak is.

Szerintem normális. Legalábbis én is így voltam vele, nekem is a 30. hét környékén kezdtek el fájni ezek a csontjaim.:) Most kezdem a 39. hetet, szóval nem a szülés elõjele volt, de azért hogy megnyugodj, említsd meg legközeleb a dokidnak is.
Normális..legalább is nekem azt mondta a doki..minden formálódik még alakul a végéig!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Normális. Nekem 28. héttõl volt kegyetlen keresztcsonti/medencecsonti fájdalmam, sántítottam, éjszaka átfordulni is alig tudtam. Kb. 3 hétig tartott, ez volt a bal oldalon, majd egy hét szünet után kezdõdött ugyanez a jobb oldalon. Ekkor még nagyobb fájdalmaim voltak, tényleg, volt hogy képtelen voltam dolgozni menni... Elmentem pár kiropkaktika kezelésre, és elmúlt. Hogy ennek köszönhetõ-e vagy sem, sosem tudjuk meg, mindenesetre segített, hogy kiropogjon, és több helye volt tágulni. Most 36 hetes vagyok és megint fáj, bár most lekopokom még nem az elviselhetetlen kategória. Minnél lentebb van a baba, annál jobban feszíti a medencédet, ami ennek, illetve a hormonok hatására is (szerencsére) elkezd tágulni. Ez fájdalommal jár. Egy hete fáj megint nekem, én ezt azzal hozom összefüggésbe, hogy az amúgy is lent kerekedõ hasam még lejjebb ereszkedett. Ez elvileg majd segít a szülésnél, így lehet még pluszban nyerni egy-két centit:) Szóval kitartás, teljesen megértelek. Próbáld kiroppantani, illetve a csípõ/medence körzés is segít, én minden nap csinálom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!