Találatok a következő kifejezésre: Normális hogy fáradékony lettem (2 db)

Normális, hogy hirtelen nõtt a hasam és egyúttal fáradékony lettem?

20. héten vagyok. Az elmúlt bõ egy hétben látványosan megnõtt a hasam. Elõtte úgy néztem ki, mint aki jól megebédelt. A fizikai kapacitásom érezhetõen lecsökkent, sokkal hamarabb elfáradok és nehéznek is érzem a hasamat.

Legjobb válasz: Nekem sem folyamatosan és egyenletesen nõtt a pocakom, volt hogy hetekig szinte semmi aztán hirtelen nekiindult :) A fáradékonyság is normális, bár talán még korai, sétálj sokat amíg ilyen jó az idõ.

Nekem sem folyamatosan és egyenletesen nõtt a pocakom, volt hogy hetekig szinte semmi aztán hirtelen nekiindult :) A fáradékonyság is normális, bár talán még korai, sétálj sokat amíg ilyen jó az idõ.
A kérdező hozzászólása: Fizikai szempontból vagyok fáradékony. A hasam elkezd 8-10 órányi "függõleges" (ülés, állás, séta) helyzet után húzni. Reggelre elmúlik, illetve segít, ha napközben idõnként 5-10 percre vízszintesbe tudom tenni magam. Munkahelyen ez macerás, ott max ülni tudok.

Normális hogy ennyire fáradékony lettem?

34. hétben járok és 2 napja át tudnám aludni az egész napot, nagyon er?tlennek érzem magam. Ezel?tt is általában lepihentem mindig egy icsit napközben, de ez nem is hasonlítható hozzá.

Legjobb válasz: Én is így vagyok vele,ne aggódj. Szívem szerint nem mennék sehova. Hormonok.:) 38 hetes kismami

Én is így vagyok vele, ne aggódj. Szívem szerint nem mennék sehova. Hormonok.:) 38 hetes kismami
Holnap töltöm a 36.hetet, és én is borzasztó fáradékony lettem. Bár aludni nem szoktam (nekem ez a legmacerásabb a kismamaságban), de feljönni az 1.emeletre nagy megterhelés. Úgyhogy normális. További szép heteket, könnyû szülést!
Én is a 34. hétben vagyok, eddig tele voltam energiával, most pedig szinte teljesen leeresztettem. Szerintem most, hogy nagyot nõl a baba, oda megy az energia is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!