Találatok a következő kifejezésre: Normális hogy fáradékony (9 db)

Normális, hogy hirtelen nõtt a hasam és egyúttal fáradékony lettem?

20. héten vagyok. Az elmúlt bõ egy hétben látványosan megnõtt a hasam. Elõtte úgy néztem ki, mint aki jól megebédelt. A fizikai kapacitásom érezhetõen lecsökkent, sokkal hamarabb elfáradok és nehéznek is érzem a hasamat.

Legjobb válasz: Nekem sem folyamatosan és egyenletesen nõtt a pocakom, volt hogy hetekig szinte semmi aztán hirtelen nekiindult :) A fáradékonyság is normális, bár talán még korai, sétálj sokat amíg ilyen jó az idõ.

Nekem sem folyamatosan és egyenletesen nõtt a pocakom, volt hogy hetekig szinte semmi aztán hirtelen nekiindult :) A fáradékonyság is normális, bár talán még korai, sétálj sokat amíg ilyen jó az idõ.
A kérdező hozzászólása: Fizikai szempontból vagyok fáradékony. A hasam elkezd 8-10 órányi "függõleges" (ülés, állás, séta) helyzet után húzni. Reggelre elmúlik, illetve segít, ha napközben idõnként 5-10 percre vízszintesbe tudom tenni magam. Munkahelyen ez macerás, ott max ülni tudok.

Tuzel a kutyusom! Tanácstalan vagyok, mivel úgy tudtam, hogy korulbelul 9 napig vérzik egy kutyus, de az enyém már 3hete. Nemtudom, hogy ez normális e? fáradékony szegény és sokat alszik. Lehet, hogy csak az elso tuzelése miatt, de már kezdek aggódni

Legjobb válasz: nem normális, vidd dokihoz. (kb 7 napintenzív vérzés,utána 7 nap rózsaszínes, és 7 nap vérzés nélkül ez a tüzelés. ettõl lehetnek kisebb eltérések,de nem 3 hét vérzés. hamár az elsõnél elkapott egy jó kis méhgyulladást.... ivartalaníttasd minél hamarabb!

nem normális, vidd dokihoz. (kb 7 napintenzív vérzés, utána 7 nap rózsaszínes, és 7 nap vérzés nélkül ez a tüzelés. ettõl lehetnek kisebb eltérések, de nem 3 hét vérzés. hamár az elsõnél elkapott egy jó kis méhgyulladást.... ivartalaníttasd minél hamarabb!
Ha igazán jó gazdi szeretnél lenni, akkor minél hamarabb ivartalaníttasd!!! Amúgy milyen fajta?
Hát ezt nehéz megfogalmazni, mert az összes kutyunk családi. Anyuéknál van egy tacskó, meg egy labi mix kislány. A nagyimnál pedig van egy törpe uszkár és 3 yorki.
Szia! Nálunk is így kezdõdött, anibiotikum-kúra lett a vége, de a következõ tüzelésnél ismét beteg lett, így, bár szerettünk volna kiskutyákat, végül az ivartalanítás mellett döntöttünk.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen ivartalanítani fogom!!! Amugy meg egy gyonyoru labrador csajszi:) imádnivaló!!! csak remélem nem lesz semmi komoly baja:( és neked milyen kutyusod van?
A kérdező hozzászólása: ezt nemtudtam! pedig igyekszem jó gazdi lenni, de nehéz oket megfejteni! mégegyszer koszonom!
a tüzelés utáni méhgyulladás tünete, hogy nem múlik a vérzés
A kérdező hozzászólása: Amugy honnan gondolod, hogy méhgyulladás??? azon kívul, hogy mostanában sokat alszik, nincsenek más tunetei. Ugyan olyan falánk mintrégen, az ivást sem viszi túlzásba, hányni nem hányt....nem voltak gyanus tunetei a vérzésen kívul??? de mindenképpen elviszem az orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Koszi! már én is úgy gondoltam nem normális!!!!!! holnap viszem is dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltunk a dokinál, azt mondta, hogy minden rendben van. Csak mivel ez az elso neki, azért viseli ilyen nehezen. Hát remélem így van:( várok még egy picit, aztán ha meg mindig vérzik viszem vissza...de azt hiszem ugy is az ivartalanítás lesz a vége a dolognak.

5 hetes terhes vagyok, azonkívül, hogy fáradékony vagyok és nagy ritkán érzem a méhem, nincs semmi tünetem, max. A mellem picit nőtt. Normális ez?

Elmentem orvoshoz,mivel els? babám és nem tudom mi a teend?,hozzám sem nyúlt, azt mondta két hét múlva jöjjek vissza,mert az sem biztos, hogy megmarad(nagyon jól esett mondhatom)Nektek hogy volt a terhességetek legelején?Jó lenne ha páran írnátok.

Legjobb válasz: most várom másodk gyermekem,de az elsõvel a nagyon erõs cicifájdalmon kívül nem volt semmi tünetem.most s csak a méhem görcsöl,meg a derekam fáj.szerntem nncs semmi probléma azzal hogy nincs tüneted :) (én is aggódtam egyébként,hogy nem e baj,hogy nincs semmi,de nem gond). magán,vagy sztk-n mentél.én fiammal sztk-n mentem szintén 5 hetesen.megvzsgáltak,majd uh-k(másik doki),közölte velem hogy minek jöttem mert nem vagyok terhes.egy hét múlva már mikor visszarendelt,megvolt a kis bújósom :))) most 7 hetesen mentem elõször,hogy nehogy belémkössenek megnt :))) nyugi 2 hét múlva,már ott fog verni a kis szíve s.sok boldogságot :)))

most várom másodk gyermekem, de az elsõvel a nagyon erõs cicifájdalmon kívül nem volt semmi tünetem.most s csak a méhem görcsöl, meg a derekam fáj.szerntem nncs semmi probléma azzal hogy nincs tüneted :) (én is aggódtam egyébként, hogy nem e baj, hogy nincs semmi, de nem gond). magán, vagy sztk-n mentél.én fiammal sztk-n mentem szintén 5 hetesen.megvzsgáltak, majd uh-k(másik doki), közölte velem hogy minek jöttem mert nem vagyok terhes.egy hét múlva már mikor visszarendelt, megvolt a kis bújósom :) )) most 7 hetesen mentem elõször, hogy nehogy belémkössenek megnt :) )) nyugi 2 hét múlva, már ott fog verni a kis szíve s.sok boldogságot :) ))
Nekem a mai napig nincsenek tüneteim 8+2napos vagyok. Én 7hetesen voltam dokinál de vele nem is tudtam beszélni, mert az asszinten kérdezte, hogy mi a panaszom mikor mondtam, hogy nem jött meg és pozitívat teszteltem egybõl uh-ra küldött. Remélem, hogy végig tünet mentes leszek :)
Ekkor még nekem sem voltak tüneteim, viszont a 6. hét után.. Semmi sem maradt meg bennem, végül kórházba kerültem.. A 14. héttõl lett jobb! Remélem, te megúszod! :) 20 hkm
Az orvos lehet hogy csúnyán tárgyilagos volt, de igaza van. Korán mentél. Én mindegyik terhességemmel 8-10 hét között mentem el. Amúgy a tüneteid rendben vannak. Gratulálok!
7 hetesen mentem elõször, akkor volt 0, 94 centis, és ekkor már látszott, hogy dobog a kis szíve. :) És az is normális, hogy nincs sok tüneted. :) Minden jót, jó babavárást! :) 25+1 hkm
én épp emiatt váltottam orvost, mert nagyon bunkó volt velem. magától értetõdõnek tartotta hogy mindent tudok a terhességgel kapcsolatban. szóval kerestem másik orvost. a tüneteid rendben vannak, addig örülj, míg nem hánysz és nem vagy rosszul :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Most pénteken megyek elsõ uh-ra, sztk-ba.
Én a 6. hét végét megvárnám, de még tán a 7.-et is, mert a terhességet látják, de azt, hogy él, még nem. A szív a hatodik hét végére kezd el verni. 7. hét végére pedig már széttagolódik lepényre, burokra és magzatra. Az orvos is ezért mondta, hogy 2 hét, nem rosszat akart, hidd el.

Van még itt valaki aki péntekre van kiírva? Hogy érzitek magatokat? Normális, hogy csak fáradékony vagyok? Nagyon mozog a kicsim.

Nekem még még nincs semmi tünetem.Ma voltam ctg minden rendben.

Legjobb válasz: én jövõ szerdára vagyok de totál semmi jele,max annyi hogy néha olyan mintha kaparná magának az utat állati furcsa érzés,szét bokszol odabent nst-n is azt mondták semmi gond. nem tudom neked ha vannak kicsi mensi szerû görcseid azt hogy jelzi a gép?

én jövõ szerdára vagyok de totál semmi jele, max annyi hogy néha olyan mintha kaparná magának az utat állati furcsa érzés, szét bokszol odabent nst-n is azt mondták semmi gond. nem tudom neked ha vannak kicsi mensi szerû görcseid azt hogy jelzi a gép?

Normális, hogy ennyire fáradékony vagyok 16 évesen?

gimibe járok általában 7-kor kelek, 2-ig vagy fél 3-ig vagyok suliba utánna hazajövök és nem is megyek sehova de 9-kor már alszok

Legjobb válasz: Velem is ugyanez volt/van,és nemrég gyógyultam ki a depresszióból.Persze nem állítom,hogy veled is ez lehet a probléma,de akár lehet egy kezdetleges állapot.Nem vagyok orvos,de lehet valami vashiányod vagy eféléd.Javaslom,hogy elõször menny el az orvoshoz és minden kifog derülni.Remélem segíettem valamennyire :).

A kérdező hozzászólása: nemigazán olyan 9 óra alvás után sem (ált ennyit alszok mindig) de mikor lenne rá alkalmam h többet aludjak, akkor meg nem tudok, pedig fáradtnak érzem magam
Jaja sztem is vérszegénység...én már kb. 4.éve hogy mindig fent vok 3-4ig..xD és nembirok visszaszokni a normális lefekvéshez...:S kipihenve ébredsz fel?19/F
Velem is ugyanez volt/van, és nemrég gyógyultam ki a depresszióból.Persze nem állítom, hogy veled is ez lehet a probléma, de akár lehet egy kezdetleges állapot.Nem vagyok orvos, de lehet valami vashiányod vagy eféléd.Javaslom, hogy elõször menny el az orvoshoz és minden kifog derülni.Remélem segíettem valamennyire :) .
Menj el dokihoz, lehet, hogy vérszegény vagy. Amúgy B-vitamin (fõleg B6) segíthet a fáradékonyságon.
Hág én 14-19 éves korom között minden hétköznap 5-kor keltem és éjfél - 1 elõtt sose feküdtem le. Délután volt, hogy fáradt voltam hazafele a buszon és szundítottam fél órácskát de ennyi. Az, hogy 7kor kelsz és 9kor már alszol tuti nem normális. Ember, az napi 10 óra alvás!
A kérdező hozzászólása: velem is így van, 10.-es vagyok nagyon erõs gimibe járok de vannak tantárgyak, amibõl ha megszakadok sem leszek 4-es félévkor, pedig sokat tanulok
Nálam is ugyanez van. Gimibe járok és ugye ott már kicsit keményebb a suli( 8. osztályos gimi) folyton tanulok és még így sem vagyok ötös, sõt van amibõl hármas leszek fél évkor. Mindegy ez most nem volt kérdés. Lényeg hogy én pl. a sok tanulástól vagyok kimerült szerintem. :| De nem tudom nálad mi lehet a gond. Lehet sokat tanulsz vagy nem eszel rendesen...
Velem is ez van, csak én 17 vagyok, most volt a szalagavatóm, iskolában minden nap minimum 4-ig, de volt hogy sokkal tovább (pl este 11-ig) bent voltam, volt nap amikor 6:40-re kellett bemennem, a hétvégéim fele foglalt volt(tánc) a másik felében segítettem itthon.. Volt, hogy amikor volt idõm, elaludtam délután, és másnap kb hajnal ötkor keltem fel. Szerintem ez normális, gondolom az iskolában is nõ a terhelés, nem vagy hozzászokva, több a stressz, emellett teljesen el van csúszva a biológiai órád(kimutatott tény, hogy a fiatalok máskor termelnek egy, a pihentetõ alváshoz szükséges hormont, így nekünk a pihentetõ alvás elcsúszik két órával, kb 11-tõl 9-ig, ez az, amit a felnõttek nem bírnak megérteni) ráadásul állandóan sötét van (marha lehangoló, hogy mikor elmész otthonról még sötét van, mikor hazamész már sötét van:D), hideg stb.. Ne aggódj, pihend csak ki magad, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, vasban dús ételeket, vegyél hosszú forró fürdõket/zuhanyokat finom illatú tusfürdõvel, használj illóolajokat, stb.. Ha ez sem használ, akkor szünet után menj el a háziorvosodhoz, valószínûleg el fog küldeni vérvételre, de nem hinném, hogy a vashiánynál komolyabb gond áll a dolgok hátterében. Jobbulást:)
A kérdező hozzászólása: nagyon sok gyümölcsöt eszek zöldséget annyira nem boldog meg vidám ember vagyok, szval sztem depresszió nem lehet köszönöm a aválaszokat
Nekem is ugyan ez a gondom, csak én 4-kor érek haza minden nap..Keress vmi jó kikapcsolódást..Én ilyenkor leülök egyet teázni, vagy kimegyek a szabadba, ahol senki sem jár, és végre nyugi van..ha jobb idõ van ajánlom hogy vigyél ki vmi könyvet, mert megnyugtató környezetben jobb érzés olvasni is :)
Eszel elég zöldséget, gyümölcsöt? Szedsz vmilyen vitamint? Lehet vitaminhiánytól is! Én pl. magnézium hiányos voltam, és igen fáradékony.
A kérdező hozzászólása: *suliban

Normális hogy ennyire fáradékony lettem?

34. hétben járok és 2 napja át tudnám aludni az egész napot, nagyon er?tlennek érzem magam. Ezel?tt is általában lepihentem mindig egy icsit napközben, de ez nem is hasonlítható hozzá.

Legjobb válasz: Én is így vagyok vele,ne aggódj. Szívem szerint nem mennék sehova. Hormonok.:) 38 hetes kismami

Én is így vagyok vele, ne aggódj. Szívem szerint nem mennék sehova. Hormonok.:) 38 hetes kismami
Holnap töltöm a 36.hetet, és én is borzasztó fáradékony lettem. Bár aludni nem szoktam (nekem ez a legmacerásabb a kismamaságban), de feljönni az 1.emeletre nagy megterhelés. Úgyhogy normális. További szép heteket, könnyû szülést!
Én is a 34. hétben vagyok, eddig tele voltam energiával, most pedig szinte teljesen leeresztettem. Szerintem most, hogy nagyot nõl a baba, oda megy az energia is.

Ez normális? Egész nap nagyon fáradékony vagyok és úgy érzem, hogy hőemelkedésem is van (de hiába mérem mindig 36, 5°C).

Az utóbbi pár hónapban a menstruációm els? napján eléggé görcsölök,ami korábban nem volt.Persze tudom,hogy ez teljesen normális.

Legjobb válasz: Velem is pont ez a baj, csak nekem 37, vagy fölötte a testhõmérsékletem. Igyál sok vizet, vagy szedj vitamint, és probáld meg kialudni magad.

Velem is pont ez a baj, csak nekem 37, vagy fölötte a testhõmérsékletem. Igyál sok vizet, vagy szedj vitamint, és probáld meg kialudni magad.
A kérdező hozzászólása: Értem.Köszi szépen:) Mert ritkán vagyok rosszul menstruáció alatt...h ez számomra kissé ismeretlen volt..
Ez sajnos az ilyenkor szokásos "tavaszi fáradtság" lehet.

Normális az 14 hetesen hogy állandóan aludni tudnék, szédülök, fáradékony vagyok, és nem érzem túl jól magam? Eleinte nem volt semmi ilyesmi.

Legjobb válasz: Jo neked, en mar a 8-9 hettol kezdodoen faradtabb vagyok az atlagosnal. Szinte minden keso delutan le kell dolnom egy oracskat aludni. Most a 13.hetben tartok es az alomkor meg mindig tart.Szedulni nem szedulok, inkabb csak emelygek, de hanyni meg nem hanytam... Szoval kitartast!

Jo neked, en mar a 8-9 hettol kezdodoen faradtabb vagyok az atlagosnal. Szinte minden keso delutan le kell dolnom egy oracskat aludni. Most a 13.hetben tartok es az alomkor meg mindig tart.Szedulni nem szedulok, inkabb csak emelygek, de hanyni meg nem hanytam... Szoval kitartast!
Igen, teljesen normális. Nagy változások mennek át most rajtad, a testeden, ne csodálkozz, ha fáradt vagy. Amúgy ez (is) mindenkinél más, de abban egyetérthetünk, hogy ezeket a változásokat valamiképp mindenki érzékeli. Nálam mindez hullámokban jött - ment. Egyszer fenn, aztán lenn, úgy fizikailag mint lelkileg. Minden jót és boldog babavárást! 36 hetes kismami
Szia! Teljesen normális. én is hasonló cipõben járok, leszámítva a rossz közérzetet. Terhesség elõtt tele voltam energiával, fõállás, másodállás, most meg a házimunkát is be kell osztanom...Ha összeadom a nappali és éjjeli alvásom, kb 12-13 órára jön ki...Ez van, pihenj, aludj amíg lehet:) ) Boldog babavárást! 20 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget! puszika

9 hetes terhes vagyok, 2 hete tart, hogy majd ki pukkadok olyan érzésem van ha eszek vagy megiszok, és most 3 napja a gyomrom felvan puffadva mint egy luffi és nagyon fáradékony vagyok mozgás közben, normális ez?

74 kg vagyok eddig sem volt deszka hasam de most ugy nézz ki a hasam hogy a gyomrom nagyobb mint az alhasam ,persze nöt az alhasam is de ugy nézzek ki mint egy kb. 5 hónapos kismama ,irjatok légyszí mi lehet ez ??

Legjobb válasz: szerintem ez pufadás lehet próbáld meg az étrendedet át alakitani és mozogj tornáz esetleg szedjél valamit pufadás túltengés ellen gratula a babához

szerintem ez pufadás lehet próbáld meg az étrendedet át alakitani és mozogj tornáz esetleg szedjél valamit pufadás túltengés ellen gratula a babához
Ez a rossz emésztés miatt van, valószínûleg a gyomrod sem a legjobb.Nincs szorító érzésed a szegycsont alatt?Mert akkor terhességi refluxod is van. Amit ajánlani tudok az a Motilium, nagyon hatásos!Evés elõtt kell bevenni egy szemet és akkor nem fog úgy felfújni az étel.Ha a gyomrod is ég akkor rágjál Rennie-t és igyál Venter gyomorbevonót.Recept nélkül kaphatók.
Szinte teljesen ugyanezek voltak a tüneteim, sõt, székrekedéssel párosultak. Nekem segített az espumisan gyöngy, recept nélküli, kismamák is szedhetik.Én egyszerre kettõt szoktam bevenni. Minden jót! 17 hetes kismami
Én is ilyen bajokkal küzdök, pont ma nézegettem magam, hát én is úgy nézek ki mint aki 6 hós terhes, de szedem a gyomorkönnyítõt, és valamivel jobb! 8 hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!