Találatok a következő kifejezésre: Normális hogy cicám egész (2 db)

Normális hogy a cicám egész fűszálat hányt ki, amit korábban megevett?

Legjobb válasz: Teljesen normális,mert igy hánytatja magát, dirrekt!

Teljesen normális, mert igy hánytatja magát, dirrekt!
Azt hiszem a gyomorsav miatt van, de nem biztos! (az elõzõ válaszadó vok)
Én azt se tudom, mért eszi meg. De az enyém is csinált ilyet.
Persze!Ha füvet eszik, kihány minden olat amit ki akar.pl:macskaszõr.
NNEEMM. a cicád vagy bolémiás vagy anorexiás. azért kapta el, mert sok hagymát dugtál a seggébe.
A kérdező hozzászólása: Kedves intelligens hozzászóló! Ha már mindenképpen szükségét érzi, hogy hozzászóljon egy kérdéshez, elõtte legalább tanuljon meg helyes írni vagy egy kis észt tuszkolni a kis fejébe!
persze az én macskámmal is megesett egyes macskák hetente hánynak ez lehet szõrtõl fûtõl stb de szerintem égett a gyomra és érzékeny a növények fogyasztására mint általában minden macska

Újszülött babám egész nap cicin lenne. Ugyan úgy tudom, hogy ez normális, de másnál is volt ilyen? És meddig tartott?

Azt is írjatok meg légyszíves, hogy mit csináltatok ebben a helyzetben.

Legjobb válasz: Nem kell egész nap azon lennie, nem kell h. Megszokja a komfort cicizést.

Nem kell egész nap azon lennie, nem kell h. Megszokja a komfort cicizést.
az én kislányom is ilyen volt, 1-2 hónapig tartott utána már csak étkezés /megnyugtatàs szempontjából használta a cicit(elég sürün) lett semmi maradando károsodása, sem a viselkedésében sem más szempontból.22 hónapig szoptattam.
*nem
Kétszer szültem, elsõ babám a kórházban egész nap cicin volt, a csecsemõs mondta, hogy nem lesz jó, mert kiázik mellem és nem fogok tudni szoptatni. Nem volt szinte semmi tejem, késõbb sem lett több! Lányomat 3 óránként hozták, beindult a tejem, sok volt, jól lakott, viszont amikor hazajöttünk onnantól egész nap egész éjjel cicin volt ha nem akkor sír, kiderült, hogy alig van tejem , sokat fogyott egy hét alatt! Amikor kapott pótlást onnantól nem egész nap szopott.
Az elso aluszekony napjai utan sokat volt cicin. Ugyan nem allandoan, de sokszor kert cicit es hosszan komfortszopizott. Aztan harom honapos kora korul egyre rovidult a cicizesi ido meg a komfortszopi is csak az alvashoz kell mar neki azota. En mindig hagytam/hagyom cicizni, ha szeretne. Semmi gondunk nem volt emiatt. (8 honapos)
Én is ugyanígy voltam, egész nap szoptathatnék ha a lányomon múlna.Így úgy döntöttem én a nagy cumi ellenes anyuka, hogy veszek egy cumit, és bejött :) Miután evett rendesen, és már csak úgy alukál a cicin, kiveszem, és kicserélem cumira.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!