Találatok a következő kifejezésre: Normális hogy babám minden (77 db)

Normális az, hogy a 3hós babám este 9től csak reggel 6ig alszik? Mármint felkel közben 2x enni, de 6óra után nem alszik tovább. Elég neki ennyi alvés? Normális, hogy még mindig eszik 2x is?

Legjobb válasz: Az én fiam ue.idõs és este 10 -tõl 3-ig alszik eszik, kb.fél 4 amire visszaaltatom és fél 6 -kor fent van és nem alszik.Napközben is 2x1 órát.Most ezt az ídõszakot élik!

Az én fiam ue.idõs és este 10 -tõl 3-ig alszik eszik, kb.fél 4 amire visszaaltatom és fél 6 -kor fent van és nem alszik.Napközben is 2x1 órát.Most ezt az ídõszakot élik!
Igen. Az én babám 3 hónaposan 5-kor kelt. Most 4 hós, és 6-7-kor ébred. Van amikor szerencsém van, és vissza tudom altatni, de általában fel kell kelni vele....
Szia! 4, 5 hónapos kisfiam sosem aludt sokat, most se. Olyan fél 10-10 fele alszik el, és van hogy egy éjjeli kaja után is már 6-kor fent van.
Amíg szopizik normális.Irigyellek:)
Az én kisfiam 13, 5 hónapos koráig szopizott. Amikor abbahagytuk, rá 3 napra meg is jött. A dokim azt mondta, amíg szoptatok, nem valószínû, hogy megjön. Szoptass csak nyugodtan, menstruálhatunk még eleget. :-)
Az én kisfiam szintén szopizott és 18 hónapos volt, mikor elõször megjött. Egybõl rendszeres is lett menszeszem.
biztos normális. én is még szoptatok, de sajnos már megjött. a kislányom sokkal nyugtalanabb ebben az idõben. ez van.
Nekem akkor jött meg amikor felére csökkentettem a szopik számát. Az éjszakait teljesen elhagytuk és napközben is csak reggel, délután 3-4 körül és este fél 9 körül szopizik, amikor már kb. egy hete így szopizott akkor jött meg nekem is. Szerencsére a babám nem vette észre ja és 12, 5 hónaposan történt ez.
Az enyém is 16 hónapos, még szopizik (naponta 4-5-ször). Szülés után 2 hónappal jött meg a menzim, azóta 3-szor volt csak, max. 2 napig tartott és az is csak pecsételõ volt.

Amig szoptatok addig nem jön meg a menses? 13 hónapos a babám normális hogy még mindig nem jött meg?

Legjobb válasz: 21 hónapja szoptatok, elõször 17 hónapos korában jött meg, azóta rendszeres.

21 hónapja szoptatok, elõször 17 hónapos korában jött meg, azóta rendszeres.
3 hónapos volt a babám, amikor elõször megjött, és szoptattam. Szerintem ez mindenkinél más.
Ált. akkor szokott megjönni ha a szoptatások száma lecsökken. Pl. már csak reggel és este kér.
Az én babám 7 hónapós.4 óránként szopizik és a múlthónapban jött meg elösszõr.Mindenkinél más, hogy mikor jön meg.

Ugy néz ki babát várok. Normális hogy még mindig ugy érzem mintha megjönne? Mondjuk tegnap egy kicsit cipekedtem a boltbol. Ez árthatott valamit?

Legjobb válasz: Teljesen természetes a mindjárt megjön érzés,de a cipekedéssel most már vigyázz.De ha csak a szokásos bevásárlás,akkor attól nem lesz baja,amelyik baba megtapadt ,és maradni akar,az marad,gratulálok:-))

Teljesen természetes a mindjárt megjön érzés, de a cipekedéssel most már vigyázz.De ha csak a szokásos bevásárlás, akkor attól nem lesz baja, amelyik baba megtapadt , és maradni akar, az marad, gratulálok:-))
Szia! Teljesen hasonlót éreztem én is a pozitív teszt után még kb. egy hétig, ez nem a cipekedés miatt volt :) Azóta egyébként csak "simán" fájdogál a hasam, a nap legkülönbözõbb szakaszaiban.
en 6hetesen tudtam meg a johirt, addig az ejszakaban dolgoztam napi12-14orat, 7-8 fokban, egy hütöhazban, mondanom sem kell fizikai munkat.megmaradt igy utolag csoda, de ezek szerint maradni akart, most is dolgozom de mar nem ott, en is cipekedek de csak ovatosan.a hasam nekem is faj napjaban többször, nekem inkabb feszitö erzesem van, görcs inkabb az elejen volt 9hetes kismama
Én is most tudtam meg, babát várok, de ez már a második, ezért tudom, hogy ezek a fájdogálások normálisak, mivel tágul a méh. Ne aggódj, és gratulálok!
Szia! Ez teljesen normális. Én a 12. hétig éreztem aztán egyre ritkábban. Most már teljesen elmúlt. 19 hetes kismama

Ugy érzem mintha menne el a tejcsim, vagy ez normális? Most 11 hetes a babám és már nem mindig van ugy bedurranva mint volt, normális hogy ahogy ö nö ugy nekem kevesebb lesz a tejem?

Legjobb válasz: Az nem jelenti azt, hogy kevesebb, hanem beállt a kereslet -kínálat. Nekem 14 hetes a babám és csak éjjel durran be amikor kimarad egy etetés, akkor én mindig kelek és lefejem, hogy mire ébred újra tele legyen. Ha nem sír, hogy éhes lenne akkor, nem kell izgulnod. Ha annyira aggaszt akkor két kajcsi közt tedd mellre ha nem alszik, vagy fejjél belõle.

Az nem jelenti azt, hogy kevesebb, hanem beállt a kereslet -kínálat. Nekem 14 hetes a babám és csak éjjel durran be amikor kimarad egy etetés, akkor én mindig kelek és lefejem, hogy mire ébred újra tele legyen. Ha nem sír, hogy éhes lenne akkor, nem kell izgulnod. Ha annyira aggaszt akkor két kajcsi közt tedd mellre ha nem alszik, vagy fejjél belõle.
áááááá, nálam is uez a helyzet...nincs bedurranva és mégis elég. Jól írják elõttem: kereslet - kínálat beállt :)

Szerintetek az normális hogy a 6 hetes babám még mindig csak eszik-alszik? Nem gügyög, nem mosolyog.

Alig van "érdemben" ébren, ha ébren is van nem csinál semmit, úgy értem ,hogy más ismer?s 6 hetese már mosolyog, gügyög a miénk meg semmi ilyet nem tesz. Eszik, kicsit nézel?dik és alszik tovább.

Legjobb válasz: Normális. Az elsõ lánykám talán 8-9 hetes lehetett az elsõ mosolynál. Szerintem most "állítsd rá magad" arra, hogy ne hasonlítgasd más babáihoz, mert akkor folyamatos izgulás és kiakadás lesz. Miért csinálja ezt vagy azt, miért nem csinálja, és miért úgy? Stb. Minden baba más és más, legritkább eset, hogy valaki a nagykönyv szerint fejlõdik. Élvezd és gyönyörködjél benne úgy ahogy van. Õ csak a tietek, és nincs még egy hozzá fogható! Jó babázást!

Normális. Az elsõ lánykám talán 8-9 hetes lehetett az elsõ mosolynál. Szerintem most "állítsd rá magad" arra, hogy ne hasonlítgasd más babáihoz, mert akkor folyamatos izgulás és kiakadás lesz. Miért csinálja ezt vagy azt, miért nem csinálja, és miért úgy? Stb. Minden baba más és más, legritkább eset, hogy valaki a nagykönyv szerint fejlõdik. Élvezd és gyönyörködjél benne úgy ahogy van. Õ csak a tietek, és nincs még egy hozzá fogható! Jó babázást!
A kérdező hozzászólása: köszi! akkor tehát baja nincs, csak majd késõbb jön?
szia, ha megeszi az adagját, és nem sárga (az okozhat aluszékyonságot) és gyarapszik, akkor sztem nincs baj. amúgy idõre született? rendes súllyal? mert koraszülötteknél/kis súlyú babáknál is ez van, és az is normális.
A kérdező hozzászólása: 37. hétre jött 3180-nal
Akkor õt a 3 hetes babákhoz hasonlítsd. Mindig vond le azt a 3 hetet az életkorából. Egyébként az csak 3-4 hónaposan elvárható, hogy mosolyogjon és gügyögjön, persze nem baj, ha hamarabb elkezdi. Ne aggódj!
Enyém 5 hetes 1 napos :) Már párszor mosolygott, de nem igazán aktív baba, egész nap alszik õ is. Szopik után van ébren kb fél órát (nappal 5-ször szopik, éjjel 1-szer). Éjjel egybõl visszaalszik szopi után. Ne aggódj, ha jól van a babád, jól gyarapszik, jól eszik, van pisis-kakis pelus, akkor minden oké. Nekem az elsõ lányom is ilyen volt, õ sem volt túl aktív kb 2 hónapos koráig.
Szopi után és pelenkázáskor próbálj vele foglalkozni 4-5 percet. Énekelj neki, mondj verset, masszírozd, nevess rá, kicsit tornázatsd, napi 15 percben hallgathattok halk zenét is. Egyébként nagyon irigykedem, az én fiam 6 hetesen kevesebbet aludt, mint most, közel 1 évesen.

Normális, hogy 13 hetesen szurkál, lüktetve szurkál, belenyilal a bal oldalamba? Mitől lehet ez? Mindig megilyedek, hogy valami baj van a babával.

Legjobb válasz: Igen, normális. Ahogy nõ a méhed, meg nyúlnak a szalgok, azt érzed. Minden normális, ami nem görcs, és nem vérzés. nekem ezt mondta a doki.

Igen, normális. Ahogy nõ a méhed, meg nyúlnak a szalgok, azt érzed. Minden normális, ami nem görcs, és nem vérzés. nekem ezt mondta a doki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :) Tegnap reggel óta, kicsi kihagyásokkal ez van folyamatosan.
Igen, normális, sok kismamánál elõfordul. Én MagneB6-ot szedtem rá, az használt. Ahogyan az elõzõ hozzászóló is írta, nyúlnak a méhszalagok. Nekem is ezt mondta rá a doki.
Nekem is folyamatosan szurkál meg nyilal már a 12.hét óta, most 15 hetes vagyok, de nem hagyott alább, én is szedek Magne B6-ot, egy kicsit segít, dehát mégsem gyógyszer nincs annyi hatása...
A kérdező hozzászólása: Én is szedem a MagneB6-ot, valamivel elviselhetõbb utána, csak szokatlan. Ezzel gondolom mindenki így van, aki az elsõ babát várja.:)
A kérdező hozzászólása: Mennyi MagneB6-ot szedtek egy nap?
11.26-os vagyok. 2x1 tablettát szedtem, majd ebbõl lett 1x1. Most már nincs ilyen rossz érzésem, de magnéziumra szükség van, ezért most a Magnerot tablettát szedem (orvosi javaslatra.)

Ahogy telnek a hetek, egyre jobban szorongok, hogy vajon minden rendben lesz-e a babával? Ez normális?

28 hetes vagyok, holnap magyek 4 d-re. Félek, hogy minden rendben legyen.Az els? babámat várom és nem tudom, hogy az effajta egyre er?söd? aggódás másnál is így van, vagy már én vagyok kicsit "beteges". Eddig minden vizsgálat oké volt... de mégis.

Legjobb válasz: Próbálj megnyugodni hisz ez neked és a babának sem jó. Miért ne lenne rendben minden? Gondolkodj pozitívan, hisz az agy nagy dolgokra képes. Ha bajt generálsz , meg is jön a baj:-( Én is elsõ babás vagyok és természetes, hogy néha az ember elgondolkodik. De már mozog a babád, ez nyugtasson meg, hogyminden rendben van és ne félj!! :-)

Próbálj megnyugodni hisz ez neked és a babának sem jó. Miért ne lenne rendben minden? Gondolkodj pozitívan, hisz az agy nagy dolgokra képes. Ha bajt generálsz , meg is jön a baj:-( Én is elsõ babás vagyok és természetes, hogy néha az ember elgondolkodik. De már mozog a babád, ez nyugtasson meg, hogyminden rendben van és ne félj!! :-)
Ne félj én is parázok!De úgyis egészségesek lesznek.Erre ne gondolj h. beteg lesz.
Én is elsõbabás vagyok, és depresszívebb napjaimon elõjön egy kis félelem a szüléstõl.Hogy milyen lesz, és mennyire fog fájni...igazából az újtól való félelem.Nem azon aggódom, h a kicsi beteg-e, mert tudom, érzem, h vele minden rendben van.A félelmek teljesen természetesek, fõleg elsõ babánál. Szerintem is próbáld õket megbeszélni valakivel, párod, anyukád, már szült barátnõ, védõnõ, mert õk is voltak elsõbabások, és biztos neked is könnyebb lesz utána, ha nem magadat emészted, hanem kibeszéled a problémát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kicsit megnyugtat, hogy ezzel más is így van. A szüléstõl nem is félek annyira, mert nem érdekel, hogy mennyire fog fájni, tudom erõs vagyok és kibírom, mint mindenki más. Csak a baba legyen egészséges, csak Õ számít!!! Köszönöm mégegyszer a "megnyugtató" válaszokat, és kívánok mindenkinek boldog babavárást, jó egészséget!!!
Nehezen tudom elképzelni, hogy nálam akárki is parázósabb lehet, én sajnos azt kell, hogy mondjam, végig aggódtam a terhességemet, kisebb valós és nagyobb vélt problémák miatt. De nem lett semmi baj, gyönyörû kislányom született tavaly novemberben. Így utólag sajnálom, hogy a terhesség csodálatos idõszakát aggodalmakkal teli korszaknak éltem meg, kár volt. (utólag persze könnyen okos az ember) mégis azt tanácsolom, hogy próbálj meg nem gondolni rossz dolgokra és élvezd a várandóságod minden egyes napját. Ne rontsd el ezt nagyon szép idõszakot azzal, amivel nekem sikerült, hogy idegeskedsz. Nagyszerû dolog történik veled, minden nap nagyobb és fejlettebb lesz a kisbabád, akit hamarosan a kezedben tarthatsz! Csak pozitívan!

Tapasztalt Anyukák! Normális hogy a babámnak majdnem minden pelusba van kaka?

lassan 6-hó,és eszünk fözeléket,gyümiket,és álltalában kis bogyók vannak a pelusba,ha nem bogyó akkor kissebb darab.mennyire normális,ilyenkor a szine milyen szokott lenni?napi 3-szor kap tápszert is.mert nekünk néha fekete,néha zöld,és van amikor sárga,a s?tötökt?l.köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Igazából az lenne a legeslegegészségesebb, ha majdnem minden evés után lenne széklet. Szóval ez jó. Az én babámnak amikor nagyon zöld volt a széklete és gyakran ment, az azért volt, mert jött a foga. Ha jön a fog, valószínûleg többször van hígabb széklet. Az lenne a baj, ha a babádnak nem lenne rendszeresen széklete, szóval nyugi! Ahogy nagyobb lesz, majd nem lesz neki ennyiszer.

Igazából az lenne a legeslegegészségesebb, ha majdnem minden evés után lenne széklet. Szóval ez jó. Az én babámnak amikor nagyon zöld volt a széklete és gyakran ment, az azért volt, mert jött a foga. Ha jön a fog, valószínûleg többször van hígabb széklet. Az lenne a baj, ha a babádnak nem lenne rendszeresen széklete, szóval nyugi! Ahogy nagyobb lesz, majd nem lesz neki ennyiszer.
Jo az emésztése nincs ezzel gond.Ha nem megy a hasa nem nyàlkàs stb, akkor nyugodt lehetsz.
Nekem is 6 hónapos a lányom, nálunk is ez van :-) Egy nap minimum 5 kakis pelus szokott lenni. A széklete színébõl még azt is lehet látni, hogy mit adtam neki pár órával ezelõtt. A paradicsomtól piros, a répától és sütõtöktõl narancssárga, a szilvától fekete, a zöldborsótól pedig zöld szokott lenni a kaki. :-)

8 hetes terhes vagyok. Normális, hogy két hete nagyon hányingerem van? Van olyan nap amikor csak öklendeznem kell, utána jön két nap amikor szinte minden kijön belőlem. Ez nem árt a babának?

Legjobb válasz: Sajnos van olyan aki végig hányja az egész terhességét. És az is normális. Próbálj meg rengeteg vitamint, folyadékot inni enni. B6 vitamint vegyél be. Reggel mielõtt kibújsz az ágyból néhány szem háztartási kexet egyél, pici víz, és csak azután kelj ki az ágyból! Gondtalan babavárást! És egészséges babát kívánok! 4,5 hós fiucska anyukája

Sajnos van olyan aki végig hányja az egész terhességét. És az is normális. Próbálj meg rengeteg vitamint, folyadékot inni enni. B6 vitamint vegyél be. Reggel mielõtt kibújsz az ágyból néhány szem háztartási kexet egyél, pici víz, és csak azután kelj ki az ágyból! Gondtalan babavárást! És egészséges babát kívánok! 4, 5 hós fiucska anyukája
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Ez a terhesség természetes velejárója. Van aki szerencsésebb és megússza, van aki nem. Tényleg jó, ha felkelés elõtt kekszet rágcsálsz, viszont nap közben is figyelj az étkezésre. Naponta többször egyél keveset. Ez sokat segít, nekem elhiheted. Minden jót! 18 hetes kismami
Én is csatlakozom az elõttem szólókhoz!Én nagyon hányingeres voltam a 16.hétig és nekem is sokat segített a háztartási keksz meg a párom csinálta pirítós simán!!persze szedtem a b6 vitamint is!De sokan azt mondják ha már mozog a baba általában csökken a hányinger van akinél el is múlik!Pl.nálam is!Gonndtalan babavárást és jó egészséget!!6hetes anyuka

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!