Találatok a következő kifejezésre: Normális hogy óra (216 db)

Normális, hogy Orbán melletti rendőrök az újságírók mikrofonjait törjék össze?

Pilismarót: "Néhányan köztük láthatóan feszültek a közelgő nagy ember érkezésétől, egyikük például úgy fogalmazott, kettétöri a kezemben készenlétben, használatban nem lévő mikrofont, ha nem rakom el azonnal."

Legjobb válasz: Normális, kész

Normális, kész
Nagyon idegesítõek tudtok lenni amikor nem értetek a szép szóból és erõszakoskodtok mint a gyereke!
megminden más zaklató szarotokat törték össze
??
Milyenek az Orbán melletti rendõrök? Ha még nem volt ott Viki, akkor hogy lehettek mellette a rendõrök? Vagy nem értem...
Szöges ellentét van a kérdésfeltevés és a leírás tartalma között.
Nem tudom mi a gond azzal, ha az orruk alá tolt mikrofonokat széttörik. Te sem örülnél, ha minden szavadat felvennék és kiforgatnák, igaz?

Szerintetek normális hogy órákig sírtam olyan pasi után aki lesz*r?

Tegnap hajnalban órákig sírtam utána. Évek óta szeretem őt de nem érdekli. Mit tegyek hogy elfelejtsem? Mindent megpróbáltam de nem megy. Valamilyen tanács?

Legjobb válasz: Szüntess vele meg minden kapcsolatot. Facebook tíltás elsõre...

Szüntess vele meg minden kapcsolatot. Facebook tíltás elsõre...
Én elhiszem, hogy szereti a kérdezõ. Létezik reménytelen szerelem... sajnos... Itt néhányan leírták a megoldást, azért nem fogom én is ugyanazt leírni. Nos, ha elküldött a "túróba" valamilyen formában, akkor nyilván könnyebb, de ha még csak el se küldött, vagy játszott veled, az nem jó helyzet... Fel a fejjel. :)
Mi az, hogy nem érdekli... tud egyáltalán róla, hogy szereted?
Tegnap ugyanezt csináltam.. és nagyon szégyellem magam, hogy idáig jutottam egy olyan ember miatt, aki csak kihasznált. Minden erõmmel azon leszek, hogy elfelejtsem. Ezt el kell dönteni és végigcsinálni, ennyi :) Sok sikert hozzá neked is!!
Én nem sirtam olyan ember után aki átcseszte a fejem és becsapott.
Igen 9-esnek valahol igaza van. Nem úgy teljesültek az álmaid ahogyan elképzelted. Szerintem te beleélted magad abba ami nem is volt és lett.
Ha nincs köztetek semmilyen kapcsolat, és sosem volt, akkor nem szereted, max nagyon tetszik.
Normális? Errõl nem tehetsz. Többet ne törõdj vele, ne keresd, ne nézegesd Facebookon, hogy mit csinál, semmi ilyen. Idõvel, meg majd valaki mással jobb lesz.
A szerelem ilyen dolog kinek ki teszik
Szegénykém :( teljesen együtt tudok érezni veled. Idõvel biztos elfelejted, de addig is foglald el magadd, a lényeg, hogy mindig legyen mit csinálnod, ne agyalj rajta. Az önsajnálat pedig csak ront a helyzeten, ezt tudom.
hmm ezek a hormonok. miért nem érdekled a csávót szted? súlyfelesleged van? add le. hülye vagy? tanulj. vagy szólj apucinak h rendezze a dolgot, biztos megoldható. ha meg semmi defekted nincs, akkor felejtsd el, akkor a pasi a csicska aki meg sem érdemel.
Nem.
A kérdező hozzászólása: Nincs köztünk semmilyen kapcsolat. Sosem volt.
Normális. Idõ. Megtanulni nem sajnáltatni magad. Dolgozz. Legyél más emberekkel akik felvidítanak és te is vidítsd õket.
Pálinka... mindenre megoldás...

Az normális, hogy egy átlagos napon, ahhoz, hogy elaludjak kell minimum egy óra, de van amikor órákig csak ott fekszek az ágyamban?

Legjobb válasz: Normális. Neked ilyen az alvókád. Nekem is ilyen. Pl. ha nagy ritkán délután is ledõlünk a férjemmel, akkor mindig megnézem, hogy van-e rá legalább másfél, két óránk, mert nekem eleve kell negyven perc, hogy elaludjak. Õ meg becsukja a szemét és már alszik is. Mondjuk estére általában annyire elfáradok, hogy könnyebben elalszom

Normális. Neked ilyen az alvókád. Nekem is ilyen. Pl. ha nagy ritkán délután is ledõlünk a férjemmel, akkor mindig megnézem, hogy van-e rá legalább másfél, két óránk, mert nekem eleve kell negyven perc, hogy elaludjak. Õ meg becsukja a szemét és már alszik is. Mondjuk estére általában annyire elfáradok, hogy könnyebben elalszom
Mit jelent neked az átlag nap?
Én is hasonlóan vagyok vele.
Én ilyenkor elszámolok kettõig és már alszom is. (Néha fél háromig.)


Tegnap fogadtam örökbe egy cicát. Normális, hogy 24 órája nem ivott (nedves kaját kap)? És az normális, hogy 24 óra alatt az almot sem használta? Se pisi, se kaki?

Még egy kérdésem lenne. Jövőhéten viszem dokihoz oltatni, mert addig talán kicsit feloldódik, elég stressz volt neki tegnap a hazaút - szóval a mancsairól 1-1 nagy foltban hiányzik a szőr, ott fehér a bőre. Ez korábbi támadás miatt lehet (kóbor cica volt) vagy bőrbetegség?

Legjobb válasz: Meg van még illetõdve, azért nem eszik, iszik, wc-zik. Csinálj úgy, mintha nem figyelnéd, hátha akkor jobban elindul felfedezni a lakást. A szõrhiány lehet sérüléstõl, égéstõl, vagy valami gomba, rüh is lehet, az orvos megmondja, hogy mi pontosan. Sok boldogságot a cicához! :)

Meg van még illetõdve, azért nem eszik, iszik, wc-zik. Csinálj úgy, mintha nem figyelnéd, hátha akkor jobban elindul felfedezni a lakást. A szõrhiány lehet sérüléstõl, égéstõl, vagy valami gomba, rüh is lehet, az orvos megmondja, hogy mi pontosan. Sok boldogságot a cicához! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! :o)
Egyet se aggódj! Teljesen normális, még a 3-4 nap is. Ismerõsöm macskája ilyen esetben kerek 1 hétig nem evett, nem ivott, és nem wczett.Az enyém 3 napig.Utána is csak ivott, majd 5 nap múlva lett minden rendben.

Normális hogy a 2hónapos kisfiam napközben fél órákat nagyon ritkán 1 órát alszik csak szopizások után? Akármit csinálok nem alszik többet.

Legjobb válasz: Teljesen normális, az én kisfiam is ilyen keveset aludt születésétõl kezdve. Emiatt sokszor nagyon nyûgös volt!Megpróbálhatod esetleg, hogy melléfekszel és vele alszol vagy pihensz. Nekünk ez bevált így többet alszik és sokkal nyugodtabbak lettek a napjaink!!

Teljesen normális, az én kisfiam is ilyen keveset aludt születésétõl kezdve. Emiatt sokszor nagyon nyûgös volt!Megpróbálhatod esetleg, hogy melléfekszel és vele alszol vagy pihensz. Nekünk ez bevált így többet alszik és sokkal nyugodtabbak lettek a napjaink!!
A kérdező hozzászólása: Èjszaka szerencssère alszik rendesen csak napközben szenvedünk emiatt èn sem nagyon tudok semmit csinálni:(de ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel!
Teljesen normális, és egyre kevesebbet fog.
Az én fiam miután hazahoztuk a kórházból volt olyan nap hogy nem eludt egy percet sem.Ha mellette feküdtem szunyókált, de ha megmozdultam felkelt.aztán rászokott a napi 3x fél óra alvásra.Jelenleg 10 hós napi 2x alszik fél-1 órát.Doki azt mondta ennyi az alvásigénye.Az éjszakát sem alussza végig.

Mennyire normális hogy 5napos kisfiam van hogy óránként csak egy cicit, de kér szopizni, valamikor meg 3és fél órákat is kibír de akkor rákell segítseg tápszerrel is?

Meddig marad ez a rendszertelenség?

Legjobb válasz: hagyd el a tápszert, külömben nem lesz elég tejed. Ha kevés a tej gyakrabban akar majd szopni és ettõl növekedik majd a tejmennyiséged, da ha tápszerrel pótolgatod, akkor ez nem fpg mûködni, mert jóllakik azzal. Hidd el, nem fog éhenhalni, sem pedig lefogyni. Azt, hogy elég-e a tej abból látod, hogy termel kakit, pisit (de vigyázz mosta meleg miatt kevesebb a pisi, mert izzad is)és hetente legalább 10-12 dekát hízik. Ebben a korban még rendszertelen a szopi és lassú is, mert a baba még gyengébb belealszik stb. Légy türelmes, sokszor egy óráig is eltarthat egy szoptatás. Esténként, ha nyûgös, az nem az éhség miatt van, ez minden babánál így van, hogy bömbölnek 6-7 óra körül 1-2 órát. Hidd el, ez elmúlik majd 2-3 hós korára. Valami rendszer kábé 3-4 hós korára alakul ki, akkor már 10-20 perc alatt kiszopizza a magáét. Addig szoptasd igény szerint két mellbõl.

hagyd el a tápszert, külömben nem lesz elég tejed. Ha kevés a tej gyakrabban akar majd szopni és ettõl növekedik majd a tejmennyiséged, da ha tápszerrel pótolgatod, akkor ez nem fpg mûködni, mert jóllakik azzal. Hidd el, nem fog éhenhalni, sem pedig lefogyni. Azt, hogy elég-e a tej abból látod, hogy termel kakit, pisit (de vigyázz mosta meleg miatt kevesebb a pisi, mert izzad is)és hetente legalább 10-12 dekát hízik. Ebben a korban még rendszertelen a szopi és lassú is, mert a baba még gyengébb belealszik stb. Légy türelmes, sokszor egy óráig is eltarthat egy szoptatás. Esténként, ha nyûgös, az nem az éhség miatt van, ez minden babánál így van, hogy bömbölnek 6-7 óra körül 1-2 órát. Hidd el, ez elmúlik majd 2-3 hós korára. Valami rendszer kábé 3-4 hós korára alakul ki, akkor már 10-20 perc alatt kiszopizza a magáét. Addig szoptasd igény szerint két mellbõl.
Egyetértek teljesen az elõzõvel. Ne tápszerezd, jelez Õ, ha éhes. Ha szoptatni szeretnéd mindenképpen csak cicit kapjon. Valakinek elõbb, valakinek késõbb áll be a kereslet-kínálat. Én például majdnem 3 hós koráig fejtem, mert annyi tejem volt, de már elhagyhattam, mert mostanra állt be a mennyiség. Nem kell fejnem már.

Normalis hogy a 4 hetes babam egesznap alszik ? Ejszaka fel kel akkor kb egy orat fent van kaja utan, de napkozben eszik utanna visza is alszik? !

Legjobb válasz: Normális. Akár 20 órát is alhatnak a 24-bõl. Nincs szabály. Minden gyerek más. Eszik, alszik. Egészséges, jóllakott baba így csinálja. Legjobbakat nektek!

Normális. Akár 20 órát is alhatnak a 24-bõl. Nincs szabály. Minden gyerek más. Eszik, alszik. Egészséges, jóllakott baba így csinálja. Legjobbakat nektek!
Lányom 6 hetes koráig ilyen volt. föleg délelött és kora délután, majd késö estig akart fent lenni, de ezt nem engedtem, délután kezdtem kicsit ébren tartani majd ment aludni és csak 1x kelt. de szinte egész nap aludt. ja és örülj, most másfél és mindig is jó alvó volt, alvási gondjaink nem votlak, babakocsi, lakás, más lakása, nyaralás, repülögép, auto mindenhol alszik még most is.
Örülj neki, hogy ilyen jó alvókája van, az én elsõ fiam egész nap nem aludt szinte semmit. Egyébként ez a normális, ha szinte egésznap alszik és csak szopizni kel fel.
abszolut normalis ilyen kicsin az en fiam is csak 2honap 1.5 korul kezdett napkozben tobbet ebren maradni most majdnem 4 honaposan 3-4szer alszik fel orat.

Normális, hogy 3 hónapos babánk 12-13 órát alszik éjjel?

Már 1 hete nem kel fel szopizni éjszaka.

Legjobb válasz: Szerintem is normális és nagyon irigykedem is, rád is utolsó! :) Az én babám össze vissza alszik, de nem lehet egy szavam sem, mert csak egyszer kel 2, 3, 4 vagy 5 órakor. De bárcsak aludna 8-ig utána... :)

Szerintem is normális és nagyon irigykedem is, rád is utolsó! :) Az én babám össze vissza alszik, de nem lehet egy szavam sem, mert csak egyszer kel 2, 3, 4 vagy 5 órakor. De bárcsak aludna 8-ig utána... :)
Persze, hogy normális. Az én kisfiam nem egész 6 hetes kora óta így végigalussza az éjszakát, most 20 hónapos, és egy mormota. :) Örülj neki, hogy pihenhettek! :) )
Majd felfog :) akkor lesz ám nemulass...:)
A kérdező hozzászólása: :D Akkor jó, csak meglepõdtem Akkor alszom amíg lehet :)
Szombaton lesz 3 hónapos a lányunk, este 8-kor leteszem aludni, és hajnal 5 körül kel (+- félóra)!Elõször én is csodálkoztam, ha felriadtam éjjel, elmentem megnézni, h nincs e baja... Amúgy örülök, h ilyen jól alszik, bár rajtam ez sem segít, mert elég éber alvó vagyok.... :)
Persze hogy normális mi hat hetes korunk óta nem kelünk fel este fél nyolctól reggel nyolcig vagy még tovább is alszik!és egyáltalán nem kelt fel azóta se éjszaka!Max korábban reggel ugy hat körül
A kérdező hozzászólása: én is felkeltem eleinte, hogy miért nem kel:) Elõször 3kor kelt, majd 5kor 7kor és mostanra 9-10 ig durmol. Sajnos az én alvókám már nem ilyen jó, mindig fülelek :)
irigyellek!!! én örülnék ha fele ennyit aludna
De jóóó neked!! Addig aludj amíg tudsz! Nem akarlak megijeszteni de ha elkezd forogni akkor eleinte minden fordulásnál fel fog ébredni, de ne így legyen!

Az normális hogy egy 16 éves lányt nem engednek el a szülei hétközben sehova, hétvégén is csak ritkán 1-2 órára, este már nem nagyon járkálhat az utcán és nem járhat bulizni?

tudom hogy féltenek, de rosszul esik hogy nem mehetek..

Legjobb válasz: Biztosan sok olyan választ fogsz itt kapni, hogy igen normális, mert amúgy is hova mennél, meg hogy a tanuláson járhatna az eszed... De nem normális.. Engem se engedett sehova anyukám annak idején, és mást nem ért el vele, mint azt, hogy amint lett munkám, el is költöztem otthonról, és soha többé nem mentem vissza... Próbálj meg beszélni a szüleiddel, hogy kicsit szeretnél többet elmenni, ha más nem legalább hétvégén, abból nem lenne baj, ha mondjuk legalább 2-3 havonta egyszer elmehetnél bulizni, vagy mit tudom én csak úgy... Azért már nem vagy gyerek, gondolom vannak barátaid szeretnél velük is eltölteni egy kis idõt.. Ha nem jutsz velük dûlõre, akkor jobb ha hagyod az egészet, mert csak veszekedés lenne...

Biztosan sok olyan választ fogsz itt kapni, hogy igen normális, mert amúgy is hova mennél, meg hogy a tanuláson járhatna az eszed... De nem normális.. Engem se engedett sehova anyukám annak idején, és mást nem ért el vele, mint azt, hogy amint lett munkám, el is költöztem otthonról, és soha többé nem mentem vissza... Próbálj meg beszélni a szüleiddel, hogy kicsit szeretnél többet elmenni, ha más nem legalább hétvégén, abból nem lenne baj, ha mondjuk legalább 2-3 havonta egyszer elmehetnél bulizni, vagy mit tudom én csak úgy... Azért már nem vagy gyerek, gondolom vannak barátaid szeretnél velük is eltölteni egy kis idõt.. Ha nem jutsz velük dûlõre, akkor jobb ha hagyod az egészet, mert csak veszekedés lenne...
Nem normális. Próbálj meg beszélni a szüleiddel errõl. Mellesleg ezzel tényleg kb. azt érik el, amit az elsõ válaszoló mondott.
Hétköznap én sem engednélek el akárhova mehetnél sportolni külön órára pl ének, tánc, rajz, valamelyik tantárgy, esetleg ha kész a lecke barátnõzhetsz kicsit, de este 8ra otthon kellene lenned.Hétvégén aludhatnál barátnõnél, elengednélek, moziba, színházba, városba, kulturált normális helyekre, nyáron kint lehetnél 10ig, télen csak 8ig.Buliba ritkán engednélek normális helyre, koncertre fesztiválra csak megbízható felnõtt rokonnal, fiúval nem aludhatnál. Szerintem kicsit túl féltenek, kompromisszumot kéne kötnötök.
Hát, én így nõttem fel. És élek. Igaz, nem 16-17 évesen, hanem felnõttként 21-22 buliztam ki magam, amikor már a saját otthonomba mentem haza, és nem adtam számot senkinek sem a szabadidõmrõl. De élek, és épelméjû maradtam. Te sem fogsz belepusztulni.
szóval egy vesszõ és egy pont kimaradt. Normális helyre engednélek el bulizni, úgy hogy tudom kivel mész és mikor jössz, és éjfélre haza kéne érned, és pl 3-4 havonta egyszer.Koncertre és fesztiválra csak megbízható felnõtt rokonnal engednélek.
Nem normális.
Hát ha megakar bukni akkor normális
Nem. De sokan vannak, akik a magántanuló státuszt és a legális lógást azonosnak tekintik. Aztán majd megnézhetik magukat, hogy hogy fognak bukdácsolni. Igazából magántanulónak lenni még nehezebb, mint iskolába járni, mivel ugyebár magadra vagy utalva, nincsenek tanórák meg tanárok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!