Találatok a következő kifejezésre: Normális hogy és (3148 db)

Ha a 4 hetes babának naponta csak 1x van már kakija, az normális? Eddig naponta többször is volt. És az normális, hogy folyton nyújtogatja a nyelvét?

Legjobb válasz: Az én kisfiamnak is egyszer van kaki egy nap, pedig eszik rendesen. Ritka, ha többször van. Állítólag normális, mert felhasználja a kaját a szervezete. Na, a nyelvnyújtogatás...normális bizony. Meg tudnám enni olyan aranyos, mikor rájön és csak nyújtja, nyújtja... :D Kommunikációs forma. Mi elértük azt, hogy ha olyan kedve van és kinyújtom rá a nyelvem simán visszanyújtja! Imádom! :D Úgyhogy nyugi, rendben vagytok!

Az én kisfiamnak is egyszer van kaki egy nap, pedig eszik rendesen. Ritka, ha többször van. Állítólag normális, mert felhasználja a kaját a szervezete. Na, a nyelvnyújtogatás...normális bizony. Meg tudnám enni olyan aranyos, mikor rájön és csak nyújtja, nyújtja... :D Kommunikációs forma. Mi elértük azt, hogy ha olyan kedve van és kinyújtom rá a nyelvem simán visszanyújtja! Imádom! :D Úgyhogy nyugi, rendben vagytok!
Az én kisfiamnak egy ideig csak minden harmadik nap volt kakija. Aztán mostmár helyre jött. Napi 3-szor is van. Most 8 hónapos.

SŰRGÕS bölcsességfog műtét után 5 nappal normális hogy kellemetlen a rágás, és normális hogy a varrat tetején fehér réteg van?

tudom hogy a szájban fehér a seb,de ez olyan furcsa,mosom a tetejét,szóval remélem nem lepedék mert az orvosom azt mondta hogy a lepedéket le kell mosni,de szerintem ez a seb ezért nem piszkálom. Viszont fáj amikor nyelek,vagy zsemlét pl még mindíg nem tudok enni mer akkor fáj a fog helye,a másik meg hogy 5 nap után még mindíg épphogy kitudom nyitni a szám(pl.egy szendvicsbe nem tudok beleharapni) és ráadásul,holnap után megyek varratszedésre,hogy szedi ki a varratot mikor ki se tudom akkorára nyitni a szám? általában a m?tét napjától számítva egy hét mire a varratot kiszedik,akkorra be kell forrnia a sebnek? vagy akkor még b?ven van mit gyógyulnia? varratszedés után már normálisan lehet enni,rágni mindent?fáj a varratszedés, sokan mondják hogy igen mert hogy belen? a cérna az inybe és lecsípik és az kellemetlen...

Legjobb válasz: varratszedés után is gyógyul még jócskán, annak a kráternek el kell tûnnie, ahhoz pedig idõ kell. Maga a mûvelet nekem minden esetben inkább szúrt, mint fájt, tényleg olyan volt, mintha az olló hegyével véletlenül megszúrta volna az ínyemet. Az is normális, hogy nem tudod teljesen kinyitni a szád. Nyugi, ne parázz rá ennyire, foglalkozz más dolgokkal is, foglald le magad! A fehér szél is normális.

varratszedés után is gyógyul még jócskán, annak a kráternek el kell tûnnie, ahhoz pedig idõ kell. Maga a mûvelet nekem minden esetben inkább szúrt, mint fájt, tényleg olyan volt, mintha az olló hegyével véletlenül megszúrta volna az ínyemet. Az is normális, hogy nem tudod teljesen kinyitni a szád. Nyugi, ne parázz rá ennyire, foglalkozz más dolgokkal is, foglald le magad! A fehér szél is normális.
A kérdező hozzászólása: mér, a varratszedés után szétnyílik a seb? mármint lyuk fog ott keletkezni?
igen, mert a két lebenyt tartja össze a varrat csak
A kérdező hozzászólása: hát de akkor ezek szerint még csak ott kezdõdik a gyógyulás, mert akkor ott megint nem lehet tejterméket enni stb..nem? lenne még 1 kérdésem, mentolos eukaliptuszos cukrot lehet szopogatni?
Aha, bölcsességfog húzás után egy darabig még szenved vele az ember, talán 1-2 hét is lehet. De nem emléxem pontosan, régen volt. Bár nekem varrni nem kellett, de úgy is eltartott egy darabig, mire minden visszaállt normálisba.
nekem tegnap mutottek ki a bal also bolcsessegfogam. jovohet szerdan kell mennem varratszedesrem , ma csikeltaitas volt. az arcom triplajara dagadt, nem birom kinyitni a szamat! varrat szedesrol olvastam azt is hogy faj es azt is hogy nem. akkor?? ez most komoly hogy utana szetnyilik?? en enni meg semmit se birok, csak levest, meg inni is nehezen, hiszen a dagadastol nembirom kinyitni a szam :S
*csikeltavolitas

Normális, hogy 6 hetes terhesen folyásom van? Fehér ugyan és szagtalan, de nem tudom hogy ez normális e? ! Bár mintha vizes szerű is lenne! Nem tudom!

Legjobb válasz: Igen normális. Egész terhesség alatta a vérzés, és a görcsölés nem normális. KÉsõbb lesz olyan, amikor fáj, szúr egy helyen, zsibbad, kényelmetlen, ég, stb. ez elvileg mind nem baj.

Igen normális. Egész terhesség alatta a vérzés, és a görcsölés nem normális. KÉsõbb lesz olyan, amikor fáj, szúr egy helyen, zsibbad, kényelmetlen, ég, stb. ez elvileg mind nem baj.
Amig szagtalan nincs baj ha sárgás v. zöldes lesz és lesz szaga azonnal orvos ugyanez vonatkozik ha véres lesz. Van akinek van folyása van aki száraz lesz teherbeesés után. Esetleg használj intim mosakodógélt zuhanyozd le az alvázadat gyakrabban ha kellemetlennek érzed vagy cserélgesd gyakrabban a tisztasági betétet. Nincs ezzel semmi baj. 7 hetes kismama
Elvileg normális. De ha mész orvoshoz mindnképp említsd meg neki, biztos levesz mintát tenyésztésre, és akkor Te is megnyugodhatsz.

Az normális hogy egy 16 éves lányt nem engednek el a szülei hétközben sehova, hétvégén is csak ritkán 1-2 órára, este már nem nagyon járkálhat az utcán és nem járhat bulizni?

tudom hogy féltenek, de rosszul esik hogy nem mehetek..

Legjobb válasz: Biztosan sok olyan választ fogsz itt kapni, hogy igen normális, mert amúgy is hova mennél, meg hogy a tanuláson járhatna az eszed... De nem normális.. Engem se engedett sehova anyukám annak idején, és mást nem ért el vele, mint azt, hogy amint lett munkám, el is költöztem otthonról, és soha többé nem mentem vissza... Próbálj meg beszélni a szüleiddel, hogy kicsit szeretnél többet elmenni, ha más nem legalább hétvégén, abból nem lenne baj, ha mondjuk legalább 2-3 havonta egyszer elmehetnél bulizni, vagy mit tudom én csak úgy... Azért már nem vagy gyerek, gondolom vannak barátaid szeretnél velük is eltölteni egy kis idõt.. Ha nem jutsz velük dûlõre, akkor jobb ha hagyod az egészet, mert csak veszekedés lenne...

Biztosan sok olyan választ fogsz itt kapni, hogy igen normális, mert amúgy is hova mennél, meg hogy a tanuláson járhatna az eszed... De nem normális.. Engem se engedett sehova anyukám annak idején, és mást nem ért el vele, mint azt, hogy amint lett munkám, el is költöztem otthonról, és soha többé nem mentem vissza... Próbálj meg beszélni a szüleiddel, hogy kicsit szeretnél többet elmenni, ha más nem legalább hétvégén, abból nem lenne baj, ha mondjuk legalább 2-3 havonta egyszer elmehetnél bulizni, vagy mit tudom én csak úgy... Azért már nem vagy gyerek, gondolom vannak barátaid szeretnél velük is eltölteni egy kis idõt.. Ha nem jutsz velük dûlõre, akkor jobb ha hagyod az egészet, mert csak veszekedés lenne...
Nem normális. Próbálj meg beszélni a szüleiddel errõl. Mellesleg ezzel tényleg kb. azt érik el, amit az elsõ válaszoló mondott.
Hétköznap én sem engednélek el akárhova mehetnél sportolni külön órára pl ének, tánc, rajz, valamelyik tantárgy, esetleg ha kész a lecke barátnõzhetsz kicsit, de este 8ra otthon kellene lenned.Hétvégén aludhatnál barátnõnél, elengednélek, moziba, színházba, városba, kulturált normális helyekre, nyáron kint lehetnél 10ig, télen csak 8ig.Buliba ritkán engednélek normális helyre, koncertre fesztiválra csak megbízható felnõtt rokonnal, fiúval nem aludhatnál. Szerintem kicsit túl féltenek, kompromisszumot kéne kötnötök.
Hát, én így nõttem fel. És élek. Igaz, nem 16-17 évesen, hanem felnõttként 21-22 buliztam ki magam, amikor már a saját otthonomba mentem haza, és nem adtam számot senkinek sem a szabadidõmrõl. De élek, és épelméjû maradtam. Te sem fogsz belepusztulni.
szóval egy vesszõ és egy pont kimaradt. Normális helyre engednélek el bulizni, úgy hogy tudom kivel mész és mikor jössz, és éjfélre haza kéne érned, és pl 3-4 havonta egyszer.Koncertre és fesztiválra csak megbízható felnõtt rokonnal engednélek.
Nem normális.

2 hónapos a babám és cerazettét szedek. Normális hogy megjöt?

csak anyatejes

Legjobb válasz: persze,hogy normális! az elsõ terhesség után ezt szedtem és amíg 1,5 évig szoptattam egyáltalán nem jött meg. most a 2.baba után megint ezt szedtem,és pár hónap után menstruáltam.volt hogy havi 2szer is..! és mostanában sokszor volt pecsételõ vérzésem is,ugyhogy én mostanra megelégeletem és abbahagytam. de ha elolvasod a tájékoztatót akkor ott is írják,hogy az is normális ha menstruálsz,meg az is ha nem! ugyhogy ne aggódj!

persze, hogy normális! az elsõ terhesség után ezt szedtem és amíg 1, 5 évig szoptattam egyáltalán nem jött meg. most a 2.baba után megint ezt szedtem, és pár hónap után menstruáltam.volt hogy havi 2szer is..! és mostanában sokszor volt pecsételõ vérzésem is, ugyhogy én mostanra megelégeletem és abbahagytam. de ha elolvasod a tájékoztatót akkor ott is írják, hogy az is normális ha menstruálsz, meg az is ha nem! ugyhogy ne aggódj!
Én nem szedtem, szoptattam, és mégis megjött 2 hónapos korában! Szóval lehet attól is, meg nem is szerintem!
Én is ezt szedem, 2 hónapos korában nekem is megjött.

AZ normális hogy sokat eszek és többet kell pihenem?

elkezdtem testépitésel foglalkozni eddig 5 alkalommal voltam de nagyon sokat eszek és elég fáradékony lettem de ez csak az edzés után másnap jelentkezik . proteint is fogyasztok és stabilan 80kg. vagyok 24 éves 185 magas . ja és vitaminokat is szedek meg szettem is...

Legjobb válasz: Normális hogy fáradékony vagy hiszen most kezdted , egy idõvel hozzá szokik majd a szervezeted. Az elején nekem is volt ilyen gondom , de 1-2 hónap és hozzászokik a szervezeted. Nálam és szerintem másoknál is van olyan hogy nehezebb edzés napok után még mindig sokkal fáradékonyabb vagyok mint alapból, de ez mind normális még 2.5-3 év után is..:) Az étkezéshez pedig annyit, hogy az nem baj, sõt jobb ha többet eszel , de a többlet semmi képen se csak tömegre hanem tápanyag tartalomra is legyen több, akarom mondani több fehérje és ha tömegelsz akkor több ch is.

Normális hogy fáradékony vagy hiszen most kezdted , egy idõvel hozzá szokik majd a szervezeted. Az elején nekem is volt ilyen gondom , de 1-2 hónap és hozzászokik a szervezeted. Nálam és szerintem másoknál is van olyan hogy nehezebb edzés napok után még mindig sokkal fáradékonyabb vagyok mint alapból, de ez mind normális még 2.5-3 év után is..:) Az étkezéshez pedig annyit, hogy az nem baj, sõt jobb ha többet eszel , de a többlet semmi képen se csak tömegre hanem tápanyag tartalomra is legyen több, akarom mondani több fehérje és ha tömegelsz akkor több ch is.
annyival egészíteném ki az elõzõ válaszolót hogy az emésztés is nagy mennyiségû energiát emészt fel! Próbálj minél jobban belõtt étrendet összeállítani, ne is túl sokat és ne is túl keveset egyél!
Igen, normális. Az is lehet, hogy holnap megint lesz, meg az is, hogy többet nem.
A tünetek enyhülhetnek, erõsödhetnek, akár teljesen l is múlhatnak. nem ezeken múlik a baba jólléte... Amíg nem görcsölsz, nem vérzel, inkább gondolkodj pozitívan! Nemek egyik terhességem alatt se jelentkeztek a "tünetek" mégis 4 egészséges gyereket szültem.. Megértem, hogy aggódsz, de a terhességet próbáld élvezni, jobb ha nincsenek kellemetlenségek, mintha hánynál és hasonlók gyötörnének :)
Nyugi! Én a 30. hétben vagyok és nem is feszült a mellem eddig még egyszer sem! Nem törvényszerû szerintem a mellfeszülés!! Inkább légy nyugodt kiegyensúlyozott és boldog, mert Anya leszel! Csak pozitívan mindent!!!Légy nagyon boldog!

Szerintetek normális hogy egy 15 éves már majdnem 16 éves fiú el akar jegyezni egy 14 éves lányt. És komolyan gondolja?

Legjobb válasz: Normálisnak normális. Sokan mondanak "nagyot". Nem hiszem, hogy komolyan gondolja. Vagy lehet, hogy most igen aztán rá jön, hogy még sem kéne. Ha most leköti magát bánni fogja, hogy nem élte ki magát. Lehet nem is ez a lány Neki az igazi stb. Szóval erre ne nagyon alapozz :) Persze ettõl függetlenül én ismertek olyan embert aki 13éves korában jött össze a barátjával aki jóval idõsebb volt nála, de mai napig együtt vannak (a lány 19) és ebben az évben eljegyezte a srác a lányt. Meg ismertek olyat is aki 14évesen össze jött a barátjával 2 évig voltak együtt majd egy hülyeségen szétmentek utána 20 volt a csaj mikor újra össze jöttek együtt voltak 4 évig és eljegyezte a srác a lányt. De addig legalább a fiú meg a lány is kiélte magát :)

Az ifjúság lángolása. Vagy elmúlik, vagy élethosszig tart. Második: "kiélni magukat" vén qrvák és himrin-gyók szokták. Normális ember csak éli az életét.
Normálisnak normális. Sokan mondanak "nagyot". Nem hiszem, hogy komolyan gondolja. Vagy lehet, hogy most igen aztán rá jön, hogy még sem kéne. Ha most leköti magát bánni fogja, hogy nem élte ki magát. Lehet nem is ez a lány Neki az igazi stb. Szóval erre ne nagyon alapozz :) Persze ettõl függetlenül én ismertek olyan embert aki 13éves korában jött össze a barátjával aki jóval idõsebb volt nála, de mai napig együtt vannak (a lány 19) és ebben az évben eljegyezte a srác a lányt. Meg ismertek olyat is aki 14évesen össze jött a barátjával 2 évig voltak együtt majd egy hülyeségen szétmentek utána 20 volt a csaj mikor újra össze jöttek együtt voltak 4 évig és eljegyezte a srác a lányt. De addig legalább a fiú meg a lány is kiélte magát :)
Az ember bármennyi éves gondolhat komolyan dolgokat. -6évesen én ezerszázalékig biztos voltam benne, hogy fogjul ejtem egyszer a húsvétinyuszit. -13 évesen, komolyan hittem, hogy sose lehetek szerelmes és a pubertás egy kitalált hülyeség, nekem azért se lessz. -18évesen elterveztem, hogy mindenáron xy pasi lessz a férjem. Persze akkor és ott mindent találhat az ember természetesnek s úgy akarhatja, hogy majd beleszakad de az nemjelent a következõ évekre garanciát, hogy úgy is lessz, s nem változik meg a véleménye. ILyen korban amit a kérdezõ leírt még elbûvúl minket a "nagy love" érés, lebegünk a föld felett, inkább aranyos gesztus mint vérkomoly szerzõdés miszerint ez úgy is lessz s bármire is jogosít, kötelez.
Egy szerelmes ember mindig komolyan gondolja adott esetben. Csak hónapokkal, netán évekkel késõbb derül ki hogy nem is volt komoly.
Õ azt hiszi, hogy komolyan gondolja, de ebben a korban még gondol az ember "hülyeségeket"..amúgy nem normális, de egyébként semmit sem jelent szerintem..szerelmes..majd elmúlik.
Jegyezze csak.A csaj mire 16 lesz csak akkor házasodhatnak.Addig úgy is szétmennek.
Jogilag semmire nem kötelezi, késõbb majd röhögnek egy jót a dolgom. A házasság esélye elég kicsi :D Meg nem tudnám számolni, hány osztálytársam volt eljegyezve (és hányszor) gimi végéig.. .XD
Nem, egyáltalán nem normális!!! Egy 15-16 éves fiú még gyerek, éretlen kamasz!... Az, amit MA komolyan gondol, azon pár év múlva õ maga is mosolyogni fog.
Ebben a korban inkább "játék" még. Lehet, hogy komolyan gondolják, de utólag kiderül, hogy inkább "KOMOLYAN" gondolták, természetesen idézõjelben. Én is voltam szerelmes 15 évesen és én is "komolyan" gondoltam, most meg röhögök magamon, ha visszagondolok. Normálisnak normális maga a gondolat, az értékrend viszont nem. Mert a felnõttek szokták eljegyezni egymást, amikor már évek óta együtt vannak és ISMERIK egymást. Ebben a korba még rengeteget változnak az emberek, 4-5 év múlva köszönõ viszonyban sem lesznek önmagukkal és ez így jó... csak nem szabad elsietni az eljegyzést, jobb esetben egy embert egyszer jegyeznek el és NEM ebben a korban! Mindennek megvan az ideje, mint a szalmakalapnak-szokás mondani...késõbb lesz értelme, most még nem sok. 2o-L
nem normális. Még egy huszonegy-két éves fiatal sem biztos hogy tudja..
Gyerekek még, engem is "eljegyeztek" 15 évesen:D (Fél évig voltunk együtt)Ma már csak mulatok rajta! 19/L

Normalis hogy a 11 honapos kislanyomnak minden etkezes utan van szeklete? Es hogy amit 13kor evett az mar ki is jott belole? Felszivodik-e valami ilyen rovid ido alatt?

Legjobb válasz: Szerintem normális. Az én lányomnak is volt sokáig napi 5-6. Kb. 4 óra után láttam viszont a kaját, amit megevett. Most 13,5 hónapos és kb 2-3 kaka van. De van hogy több vagy kevesebb. Én is aggódtam akkor, de normálisan fejlõdött és nem láttam egyéb dolgot rajta.Ne aggódj! :-)

Szerintem normális. Az én lányomnak is volt sokáig napi 5-6. Kb. 4 óra után láttam viszont a kaját, amit megevett. Most 13, 5 hónapos és kb 2-3 kaka van. De van hogy több vagy kevesebb. Én is aggódtam akkor, de normálisan fejlõdött és nem láttam egyéb dolgot rajta.Ne aggódj! :-)

Normális, hogy 9hetes elmúltam, és még szoktam görcsölni?

Néha még most is van menszesz szer? görcsöm,ritkán de el?fordul.A mellem is néha intenzívebben fáj néha alig érzem.Hányingerem is hol van,hol nincs.Ti,hogy vagytok ezzel?Válaszokat köszönöm.

Legjobb válasz: Nyugi,teljesen normális terhességi tüneteket produkálsz. Az elsõ trimeszter elég érdekesen telik,szinte akármi normális amit tapasztalsz. Most vagyok 24 hetes, és az összes kínom visszajött... Láss csodát: állítólag ez is normális :) Helga

Nyugi, teljesen normális terhességi tüneteket produkálsz. Az elsõ trimeszter elég érdekesen telik, szinte akármi normális amit tapasztalsz. Most vagyok 24 hetes, és az összes kínom visszajött... Láss csodát: állítólag ez is normális :) Helga
Ez így teljesen okés. Vérzés ne legyen, az a fontos, a többi nem számít.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!