Találatok a következő kifejezésre: Normális hogy érzek a (470 db)

Normális, hogy "érzem" a méhem?

10 hetes vagyok, gyakorlatilag soha nem éreztem a méhemet, menstruáció esetén sem. Most sem fáj, hanem "érzem", hogy ott van, ahol. Ez mennyire normális? Gondolom komolyabb tágulás még ilyenkor nincs - nem tudom, hogy előjele valamilyen problémának, vagy normális?

Legjobb válasz: Teljesen normális nem kell félned. Majd megszokod, hogy terhesen olyan dolgokat is érzel, fáj, szûr, nyilal amiket elõtte nem is éreztél. Növekszik a méhed, ilyenkor amúgy is az ember minden kis puffandást megérez.

Teljesen normális nem kell félned. Majd megszokod, hogy terhesen olyan dolgokat is érzel, fáj, szûr, nyilal amiket elõtte nem is éreztél. Növekszik a méhed, ilyenkor amúgy is az ember minden kis puffandást megérez.
A kérdező hozzászólása: Puffadásom volt, de a bélfájdalom jól elkülöníthetõ. Az nem is zavart, mert tudtam, hogy nem kóros. A méhemet egészen idáig nem éreztem. Az emésztési problémákon kívül (meg kb egy hétig enyhe émelygés) semmit. A menstruációs fájdalmak is nálam a misztikus kategóriába tartoztak, soha, semmit nem éreztem. Sárgatest-cisztám lett, azt éreztem, az szúrt rendesen. Mostanában hagyta abba, gondolom elkezdett visszafejlõdni - 4 centis volt a legutóbbi méréskor.

Normális hogy érzem a gerincenben az EDA szúrás helyét?

7 hónapja szültem és f?leg hajláskor emeléskor érzem, nem fáj csak kellemetlen.

Legjobb válasz: Sokan panaszkodnak akár egy életen tartó érzékenységre is. Sokan ezért félnek tõle...

Sokan panaszkodnak akár egy életen tartó érzékenységre is. Sokan ezért félnek tõle...
Szia! Nekem semmi bajom tõle, egyáltalán nem érzem, de én is hallottam, hogy van akinek még sokáig érzékeny...
én kb. két hónapig éreztem. Ez változó lehet. Ha nagyon zavar, menj el a háziorvosodhoz, õ adhat beutalót szakorvoshoz, talán ideggyógyászhoz.
Szia!! Mi az az "EDA szúrás"?? 32 heteske
A kérdező hozzászólása: A gerincbe kapott érzéstelenités.

A gátmetszés helye berepedhet szex közben? Normális, hogy érzem a helyét? Nem lehet baj ugye?

Szülés kapcsán elég nagy gátsérülésem lett (vágtak és repedtem is), de azóta már eltelt sok id?. Az orvos is azt mondta nincs akadálya a házaséletnek. Mégis eléggé érzem a gátmetszés helyét a hüvelybemenetben. Normális ez? Ha igen, meddig lesz ez így? Ugye nem fog berepedni?

Legjobb válasz: A lánykámnál nekem is többet varrtak, mintha császáros lett volna. A kisfiamnál csak sima gátsebem volt, ami szépen begyógyult. Ha a doki megnézte, biztosan rendben van. Inkább szerintem az lehet a gond, hogy a hormonjaid még nem olyanok, mint a terhesség elõtt. Ha szoptatsz akkor majd szépen lassan rendezõdik minden vissza a régi kerékvágásba. Használjatok síkosítót, nomeg sok türelem, mert a tested sokat változott, újra bele kell tanulni a dolgokba.

A lánykámnál nekem is többet varrtak, mintha császáros lett volna. A kisfiamnál csak sima gátsebem volt, ami szépen begyógyult. Ha a doki megnézte, biztosan rendben van. Inkább szerintem az lehet a gond, hogy a hormonjaid még nem olyanok, mint a terhesség elõtt. Ha szoptatsz akkor majd szépen lassan rendezõdik minden vissza a régi kerékvágásba. Használjatok síkosítót, nomeg sok türelem, mert a tested sokat változott, újra bele kell tanulni a dolgokba.
Szia, nálam is ugyan ez van, de már az elsõ szülésem óta ami 3 éve volt. A 2. szülés persze nem segitett a helyzeten. Az volt a baj nálam, hogy még a kórházba mondták gátkezelésen, hogy sajnos úgy néz ki átvágtak egy ideget mert nagyon kék volt a seb. A gátseb helyén alig érzek valamit ha hozzérek és pl szex vagy menstruáció alatt nagyon érzékeny és sokszor fáj is. Szerintem ez már nem fog elmúlni nálam, ha eddig sem múlt el :(

25 hetesen normális hogy csak a köldököm környékén érzem rugni a babát?

Annyian modják hogy kicsi a hasam és ugy is érzem hogy a baba is mintha nem is n?ne.17 hetesen voltam magzatvízvizsgálaton de annak az eredménye jó lett,tehát nincs rendellenesége a babának.18 heti ultrahangon is jók voltak az eredmények.Volt valaki még így?

Legjobb válasz: ebben a korban még nem érzed hétrõl-hétre hogy nõtt. nekem a pocim ebben az idõszakban szó szerint semmit nem nõtt! hogy a köldököd körül érzed az is normális. a baba ha normális magzatpózban van, akkor a végtagjai mindenképpen felcsapva a teste közepe körül helyezkednek el, tehát bárhogy fordul, a köldököd körül érzed. még :) aztán nemsokára mindenhol.:)

ebben a korban még nem érzed hétrõl-hétre hogy nõtt. nekem a pocim ebben az idõszakban szó szerint semmit nem nõtt! hogy a köldököd körül érzed az is normális. a baba ha normális magzatpózban van, akkor a végtagjai mindenképpen felcsapva a teste közepe körül helyezkednek el, tehát bárhogy fordul, a köldököd körül érzed. még :) aztán nemsokára mindenhol.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ.
Teljesen normális! Most még van helye mozogni-forogni, de õ így szeret rugdosni, nincs ezzel baj! :-) Az én babám meg középre nyomja a fenekét, ami állítólag nem szokványos, mert vagy jobbra vagy balra szoktak dudorodni. Ez van! :-) Utolsó hetes km.
Furcsák ezek a babák. Egyik így, másik úgy... :o) Csak a pocakméretre írnék (a többit már megválaszolták). Nekem a második gyerekemmel (is) pici volt a hasam, végül senki nem is értette, hogy hova fért el egy közel 4 kilós, 56 centis baba. Már a 8 .hónapban voltam, amikor a buszon egy néni odajött, és megkért, hogy adjam át neki a helyem... :o)) Egyébként õ valahogy befelé terjeszkedett, mert levegõt alig kaptam, és mindenemet nyomta, lába pl. beszorult a bordám fölé. Mit nem adtam volna akkor érte, ka "csak a köldökömnél rugdosott volna" :o) Ha a vizsgálatok mindent rendben találnak, akkor nincs miért aggódni... Jó várakozást, szép szülést!
A kérdező hozzászólása: A JÖVÕHÉTEN MEGYEK A 26 HETES UH-RA REMÉLEM MINDEN RENDBEN LESSZ.éN IS UGY ÉRZEM HOGY BEFELÉ NÕL MERT NAGYON NYOMJA A GYOMROMAT MEG A TÜDÕM IS PRÉSELÕDIK ÉRZEMHOGY NEHEZEN VESZEK LEVEGÕT.
Teljesen normális, ne aggódj
Szia! Velünk is pont ez van...én is kicsit már ideges voltam...én csak húsz hetes vagyok, de 2-3 napja nem annyira erõsen "ugrándozik", mint elõtte, persze mozgolódik, csak "lazábban". Akkor remélem, ez nem baj...:) üdv

Normális, hogy érzem, hogy bent van a kontaktlencse?

Netr?l rendeltem, most jött meg nemrég, be is raktam, de kicsit zavaró...érzem, hogy bent van. Jól látok vele és nem könnyezem, de nem mondhatnám, hogy 100%-ig kényelmes. Ilyenkor mit tudok tenni? Olyan el?fordulhat, hogy rosszul tettem be? Mármint, hogy fordítva, vagy nem tudom...

Legjobb válasz: Amikor elkezdtem lencsét használni akkor kb 2 hétig éreztem h benne van de most már abszolút nem. Én is netrõl rendelek és semmi különbséget nem érzek.

Amikor elkezdtem lencsét használni akkor kb 2 hétig éreztem h benne van de most már abszolút nem. Én is netrõl rendelek és semmi különbséget nem érzek.
Olyan lencsét rendeltél amit elõtte már próbáltál? Vagy csak így találomra választottál egyet a netrõl ami megfelelt az adataidnak? Lehetséges hogy még nem szoktad meg, idõvel változik. Lehet az is hogy kis por ment alá, lehet hogy abszolút nem bírja a szemed a lencse anyagát, vagy bármit. Ezért kell elõtte a próbalencse.
A kérdező hozzászólása: Volt már kontaktlencsém, de azt optikában csináltattam, de netrõl olcsóbb volt, azért választottam most ezt. Igazából csak találomra választottam igen, tudtam mennyi a dioptria és ennyi kb. De tegnap óta már javult a helyzet, délután már nem éreztem, hogy zavarna, úgyhogy szerintem jó lesz:)

Normális, hogy így a 16. hét környékén állandóan kemény a pocakom? Tegnap anyósom megsimogatta és annyit mondott: jézusom, de kemény a pocakod! én is érzem, szinte mint a beton! Ugye ez nem baj?

Legjobb válasz: A keményedés ami majd szerintem csak késöbb jön az más. AZ egy görcs és te is érzed, mert nem túl jó érzés, habár nem fájdalmas. Ez még csak a méhed lehet, szerintem vékony lehetsz, vgay nincs igazán a hasadon háj és azért érzitek így.

A keményedés ami majd szerintem csak késöbb jön az más. AZ egy görcs és te is érzed, mert nem túl jó érzés, habár nem fájdalmas. Ez még csak a méhed lehet, szerintem vékony lehetsz, vgay nincs igazán a hasadon háj és azért érzitek így.
Szia. Én is örülök, és ne izgulj minden rendben lesz.:)
Hála Istennek örülök :)
A kérdező hozzászólása: minden rendben velem, MagneB6-ot kell szednem.
A kérdező hozzászólása: de aranyos vagy :) negyed 3-ra megyek, majd kiderül, de nagyon remélem, hogy igen! megírom! ölellek
na minden ok?
Szia. Nem hinném.A puffadás bélmozgással jár és a gázok távozásával.Tudnál külömbséget tenni a kettõ között.
A kérdező hozzászólása: jajj, nem azért írtam ám :) nem csak "persze, ez normális, minden oké" válaszokra számítottam, sõt.. mivel olvastam sok helyen, hogy pocakkeményedés stb. éreztem, hogy valami nem oké, mivel egyrészt még sem abban a korban nem vagyok, hogy ezek jelen legyenek, másrészt meg mindenki érzi, mikor az jön, én pedig folyton-folyvást csak a sziklaszilárd pocakot érzem. vagy szerintetek ez lehet puffadás is? mert nem csak a méhemnél, hanem a köldököm felett is érzem, ahol méhnek még tudtommal hûlt helye sincs.
A doki majd megmondja normális e. Ha nem fáj meg nem kellemetlen akkor sztem csak feszes a hasfalad és ennyi. Mindenképpen kérdezz azért rá.
Bocsi ne haragudj nem akartalak megijeszteni.:) Hajlamos az ember elfelejteni, hogy leírva a szavak nem úgy mennek át.:) Nincs gond veletek és rendben is lesztek csak szedd a magnéziumot.Én annó úgy szedtem, mint a cukorkát.:)
A kérdező hozzászólása: most jól rám hoztad a parát :( még szerencse, hogy holnap megyek orvoshoz. mindenesetre köszi a válaszokat mindenkinek, magne b6-ot venni fogok.
Szia. Nem nem normális. A hasadnak majdem olyan puhának kellene lennie, mint a terhességed elõtt.Valószínûleg a méhed dolgozik ami a 4-5.hónapban még nagyon nagyon korai. Szedj Magne B6-ot.Az lazítja az izmokat, és én azt javaslom, hogy pihenj nagyon sokat, a legközelebbi orvosi vizsgálat alkalmával mindenképp beszéld meg az orvosoddal.
Egyél magnéziumot, attól sokkal jobb lesz! 27 hkm
A kérdező hozzászólása: aranyosak vagytok :) ) minden jót Nektek lányok!

Az normális, hogy felülésnél a has helyett a combomat érzem inkább? (Haspadon)

Legjobb válasz: 100%, hogy rosszul csinálod az egészet. És nem, nem normális!

100%, hogy rosszul csinálod az egészet. És nem, nem normális!
Nem! Ne lábból húzd magad, hanem próbálj felülni hasból.

Normális, hogy csak a hasam bal oldalán és ott is csak egy ponton érzek gyomorégést?

28+6 hetes kismami

Legjobb válasz: akkor az nem gyomorégés, hanem valami más. a gyomorégés az amikor sok a savad és már érzed, hogy föl akar jönni a torkodon, a torkod alján olyan kellemetlen, maró érzés.

akkor az nem gyomorégés, hanem valami más. a gyomorégés az amikor sok a savad és már érzed, hogy föl akar jönni a torkodon, a torkod alján olyan kellemetlen, maró érzés.

Meddig normális hogy fáj a gátsebem 10 napja szültem de még mindig nehezen ülök és éjel nagyon fáj ég, bellül meg egy nagy duzzanatot érzek (a hüvelyemen bellül) Mi az? Ez normális?

Olyan mintha nött volna valami nagy csomo a hüvelyembe ami egészen a bejárattol befele egész fölig tart,mi ez?Másnak is volt ilyen,és meddig normális a fájdalom mert menni is nehezen tudok fáj ahogy lépek.

Legjobb válasz: Szerintem menj vissza a nõdokihoz és mutasd meg magd. Én a gátsebre FLP.s Aloe Vera First srát használtam, 2 nap után törökülésben ültem:-)Mára nyoma sincs...

Szerintem menj vissza a nõdokihoz és mutasd meg magd. Én a gátsebre FLP.s Aloe Vera First srát használtam, 2 nap után törökülésben ültem:-)Mára nyoma sincs...
Szia! Szerintem mutasd meg sûrgõsen dokinak! A barátnõm -az elmondottak alapján- ugyanígy volt és egy kisebb fajta beavatkozást kellett nála csinálni, de nem volt vészes! Szerintem nem normális ha még mindig ennyire fáj, nekem is sokáig fájt, mert repedtem, mint a dinnye, de fokozatosan csökkent a fájdalom. Jobbulást!
2. vagyok. A Bioptron lámpa nekem sokat segített, de elõbb a dokival beszélj!
A kérdező hozzászólása: köszi második, minden rendben megoldodott a dolog elvoltam dokinál.köszi.
A kérdező hozzászólása: a második válasuzolonak:milyen beavatkozás?Ugye nem kellet hozzá befeküdnie a korházba?Kérlek irj hamar, köszi.
Szia! Megkérdezem neked, és írok!
2. vagyok. Felhívtam a barátosnémat és azt mondta, valószínüleg õ allergiás volt a cérnára amivel varrták. A másodiknál már más cérnával varrták. Lett egy gennyes hólyagja, amit hagytak megérni, majd injekcióval leszívtak és jódal lekezelték. Tudom borzasztóan hangzik, nem akarlak ijesztgetni, de azt mondta nem volt kellemes. Remélem segítettem! Menj dokihoz mihamarabb, jobb, mint szenvedni! Írj ha minden rendben! Jobbulást!
Örülök, hogy megoldódott. További javulást! Nincs annál rosszabb, ha ott lent fáj!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!