Találatok a következő kifejezésre: Normális ha vagyok otthon (6 db)

Szerintetek normális-e az, ha a barátnőm számomra idegen pasikat visz haza éjszaka ha nem vagyok otthon, arra hivatkozva, hogy neki nem idegen, 12 év kapcsolat után?

Legutóbbi példa: Három hete új munkahelye van, egy kisboltban boltvezető. Az éjszakás kolegája férfi, akivel műszak után bent szokott maradni hosszabb-rövidebb időre. Én otthon egyedűl várom, de nem jön, csak jóval később haza. Hétvégén kitalálta, hogy menjünk szórakozni. Elmentünk. Ott volt az új kolegája akit be is mutatott nekem. Később éjfél után eltünt, otthagyott a buliba és hazajött a pasival. Én nem tudtam róla. Hazaértem, nem örűltem, hogy lelépet, de amikor megláttam a srácot kiborúltam. Megesküdött, hogy nem történt semmi, de már csalt meg, úgy hogy kihasználta a bizalmam.

Legjobb válasz: Nem tudom mi nem elég egyértelmû ezen? Vele marad munka után, ott van a buliban ahová mentek (biztos nem egy fatális véletlen miatt) majd együtt lelépnek és felviszi a lakására amikor nem vagy ott, plusz már régebben megcsalt. Mi nem elég világos ezen?

Nem tudom mi nem elég egyértelmû ezen? Vele marad munka után, ott van a buliban ahová mentek (biztos nem egy fatális véletlen miatt) majd együtt lelépnek és felviszi a lakására amikor nem vagy ott, plusz már régebben megcsalt. Mi nem elég világos ezen?
Add meg neki teljes szabadságot!
Hát szerintem végig csal a barátnõd, de tévedjek inkább, legyen úgy! :)
Mit mondott, miért lépett le a pasival? Miért nem köszönt el tõled a buliban?
Tudom, hogy nem tartozik a tárgyhoz, de a kollégát amúgy nem úgy írjuk... "Neki nem idegen" naná, akivel lefekszem, az nekem sem az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ezek szerint nem én vagyok túl féltékeny és nem túl nagy a fantáziám. Az Õ szemszögébõl neki egy kapcsolat mellett kell a szabadság is, és azt mondja nem történt semmi. Kapott már több esélyt, jól elb...tam.Én nem akarok nyitott kapcsolatot!
A kérdező hozzászólása: "Mit mondott, miért lépett le a pasival? Miért nem köszönt el tõled a buliban?" A buliban odajött, és közölte, hogy átmegy egy másik buliba, megkérdezte hogy megyek-e, de ott maradtam a közös haverunkkal. Megbeszéltük, hogy telefonon beszélünk. Amikor már indulni akartunk haza, felhívtam hol van, erre az volt a válasz, hogy mindjárt hazaér. Mondtam neki, hogy 10 perc múlva otthon vagyunk mi is.
légyszi, szakíts vele, MOST...
Barátom a csajod egy büdös r!banc! Kíváncsi vagyok a kérdés utóéletére. Kidobtad, vagy most is vígan kúrogat félre melletted? Szerintem ha még nem tetted ki akkor kefélj te is akivel jól esik. Vagy járjatok egy swinger klubba.

Normális hogy a pasi kulcsot ad az anyjának a házához? Az meg akármikor beállít ha csak én vagyok otthon?

Én eléggé furcsának találálom, hogy a párom kulcsokat adott az anyjának a házához. 2 bejárati ajtó, 2 nagykapu, 1 kapu, 2 garázs, 3 mellékhelyiség és mindenhez kulcsot adott neki. Mi szükség van erre? Amikor én itthon vagyok? Esetleg a hálószobához nem fog kérni az anyja kulcsot? Mert ha nem kapott volna kulcsokat akkor vérig sértődne. Nem adott ő egy fillért sem a párom házába. Mégis úgy tesz, mintha neki több köze lenne a párom házához mint nekem, aki menyasszonya leszek 2 hónap múlva. Úgy néz rám anyósom, mintha engem el kellene taposni. Szó nélkül beállít. Nem hívja senki és még csak nem is szól hogy jön. Vasárnap reggel is beállít 8kor, én meg akkor kelek fel. Miért ne aludhatnék akármeddig, mi köze van neki hozzá hogy mit csinálok ott ha párom nincs otthon? páromtól folyton kérdezgeti azt is hogy ő főzök e van-e mit ennie vagy ha nincs akkor menjen haza, megfőzi a kedvencét stb. Meg ha főztem az biztos nem sikerült jól, menjen haza enni stb. Lesi a kimosott bugyikat is ha bemegy a fürdőbe. Beles a hűtőbe. Komolyan jól megmondanám neki a magamét. Párom is mondta már az anyjának, hogy nem kell engem ellenőrizgetni, de el tudom képzelni hogy hogy mondta neki. Ha normálisan mondta volna, erősebb vagy határozottabb hangnemben biztos megérti az anyja. Igy meg csak azt hiszi az anyja, hogy azért mondta neki párom hogy nem kell engem ellenőrizgetni, mert hogy én kértem őt meg erre.

Legjobb válasz: Sok gondod lesz még vele és fõleg a párod miatt. Itt megint az a probléma hogy a párod nem tudja az anyját kezelni, fõleg ha még kulcsot is nyomott a kezébe mindenhová, mert ha még bejárati ajtóhoz de minden ajtóhoz???:O az szép. Biztos kapod majd a kedves hozzászólásokat hogy neked még semmi közöd ehhez...ezzel ne törõdj, ha eljegyzésetek lesz akkor már igen komolyan van közöd hozzá, bár én meggondolnám hogy igent mondja e amíg ezt nem tisztázza. Megsértõdik az anyós aztán majd megbékél, de ha a párod nem rendezi le akkor soha nem lesz nyugtod, hiába szereted a párod a gyerekkel meg még rosszabb lesz. Mindenképp a párodnak kell lépnie, ne te lépj, max csak le lépj.

Sok gondod lesz még vele és fõleg a párod miatt. Itt megint az a probléma hogy a párod nem tudja az anyját kezelni, fõleg ha még kulcsot is nyomott a kezébe mindenhová, mert ha még bejárati ajtóhoz de minden ajtóhoz???:O az szép. Biztos kapod majd a kedves hozzászólásokat hogy neked még semmi közöd ehhez...ezzel ne törõdj, ha eljegyzésetek lesz akkor már igen komolyan van közöd hozzá, bár én meggondolnám hogy igent mondja e amíg ezt nem tisztázza. Megsértõdik az anyós aztán majd megbékél, de ha a párod nem rendezi le akkor soha nem lesz nyugtod, hiába szereted a párod a gyerekkel meg még rosszabb lesz. Mindenképp a párodnak kell lépnie, ne te lépj, max csak le lépj.
Hagyd benne a kulcsot az ajtóban, a csengõt meg húzd ki, egy idõ után elunja a hiábavaló átjárkálást.
Kedves utolsó, olyan jó volt olvasni a válaszod. Ez a normális, egészséges hozzáállás.
És mégis mit csinál a kedves mama, amikor átmegy hozzátok? Fõleg ha csak te vagy otthon? Nekem is elég érdekes. Mikor bátyám elköltözött, õ még a családi ház kulcsait is le akarta adni anyuéknak. Persze anyu mondta, hogy tartsák meg nyugodtan. De soha nem követelõzne olyan miatt, hogy õ kapjon kulcsot a bátyámékhoz...engem is idegesítene, ha folyton beállítana hívatlanul.
Az ilyen típusú férfiak nem nagyon változtatnak. Ha mindig teret ad anyucinak akkor te mindig a második leszel. Le kéne válnia anyuciról. Csak te nem fogsz tudni semmit tenni, fejben kell eldõlnie. Gondold el, mi lesz ha gyerekek lesznek? Biztos egy férfi-anya párossal akarod megosztani az életed?
Nem normális! Miért ad neki kulcsot? Ennyire anyuci pici fia a párod?:S
ma 21:39 cáfolnám, tud változtatni, ha akar....
Elég fura és kellemetlen lehet neked. A helyedben, ha nincs otthon a párod, bezárnám a lakás ajtaját, és benne "felejteném" a kulcsot. A csengõt meg kikapcsolnám.
Nem, ez így ebben a formában természetesen nem normális.
Az, hogy van kulcsa az szerintem nem olyan gáz. Elõször ülj le a pároddal, hogy ez neked így nem jó, mert munka után nem az anyjával akarsz törõdni, hanem magaddal, vele. Ha nem változik semmi, beszélgess el az anyjával is, lehetõleg amikor ott van a párod. Mondj konkrét eseteket, hogy mikor és miért zavart. Esetleg a kölcsönösség elve alapján kérj te is kulcsot az anyja házához, és ha van szabadnapod ugorj át csak úgy, nézz körbe, bírálj mindent.
Figyeljetek! Tutira itt van a leendõ anyós és minden választ lepontoz!!!!!!
Hozzánk a férjem lányának van kulcsa, de minden esetben telefonál, ha jönne. Egyszer az anyja önkényesen elvette a kulcsát és arra értem haza, hogy a nappali közepén áll. Na, abból lett nagy balhé, mert neki nem szántam kulcsot, de a férjem se. Kishíján rendõrt kellett hívni rá, mert nem akart távozni...
1. Elvileg azzal nincs gond, ha az anyósnak is van kulcsa, de ha akkor jön-megy, amikor akar, azzal igen. 2. Ha a barátodnak az természetes, hogy az anyja igy viselkedik, akkor ott VELE van baj. 3. A helyedben igencsak meggondolnám, hogy ezt akarom-e életem (vagy a házasság) végéig igy, mert a barátod nem valószinü, hogy változtat a hozzáállásán. 4. Szerintem HÁROM lehetöség van: elsö: minden marad igy és beletörödsz, második: a barátodat meggyözöd, hogy ez igy nem mehet tovább, harmadik: otthagyod és keresel valakit, akinek normális elképzelése van az együttélés és szülö témáról.
Bocsi: 21.51-nek ment.
Kedves utolsó, a kérdezõnél ennél többrõl van szó: "bemegy a fürdõbe. Beles a hûtõbe." Persze, hogy zavarja, olyan ez, mint valami ellenõrzés: tisztaság van? Milyen ételek vannak a házban? Erre is érvényes a mondás: az én házam - az én váram. Mindenkinek szüksége van a magánszférára, ahová nem illik betolakodni. Még ha a másik fél édesanyja is.
ma 21:44 Ön, egy arany anyós, akit meg kell becsülni!:) Vannak rendes anyósok is, jó volt olvasni! Ez intelligencia kérdése is, hogy mennyire fogadja el egy anya, hogy a fia már családalapításra készül. Kérdezõ utóbbi hozzászólásból arra lehet következtetni, hogy az õ anyós jelöltje nem egy ész lény!
ma 21:44 vagyok Az a baj, hogy a legtöbb anyós, mintha elfelejtené, hogy õk is voltak fiatalok, szerelmesek.Õk is szenvedtek az anyósjelölt miatt. Én is megjártam a hadak útját az anyósommal, csak ismételgetném a történeteket amit sok fiatal lány ma is átél. Én fiatal anyukaként megfogadtam hogyha fiam lesz sosem leszek a menyemmel rossz, vagy gonosz. Az élet úgy hozta, hogy 4 fiam lett.(kettõ még tanul) Eddig tapasztalatom azt mutatja, hogy lehet úgy élni az anyósnak is, hogy nem dugja az orrát mindenbe bele, nem akar mindent tudni.SÕT:Én úgy érzem, hogy azzal, hogy nem telepedek a fiatalokra, szívesebben mesélnek a mindennapjaikról, szívesebben fogadnak, és örömmel jönnek hozzám is.Nekem fontos, hogy harmonikus legyen a kapcsolat, mert bizony egy rossz anyós akár tönkre is teheti akaratlanul a gyermekei boldogságát.Melyik anya akarja azt, hogy a gyerekei boldogtalanok legyenek?? Én nem akarom.. Ezért kár, hogy sok anyós ezt nem képes felfogni.
Nekem is van kulcsom a fiam lakásába, de ha megyek , elõször felcsöngetek kaputelefonon. Ha nincsenek otthon, akkor bemegyek, hogy ne álljak az ajtóban, de ez a legritkább esetben fordul elõ, mert mindig telefonálok, mielõtt megyek hozzájuk.
Testvérem férje volt ilyen: apjának, anyjának kulcsot adott a házukhoz. Egyszer, egy vasárnap hajnal fél hétkor arra ébredt, hogy az após kint nyírja a füvet, az anyós a konyhában matat. Teljesen kiakadt. Mindenkit összeterelt és visszakérte a kulcsokat. A párja meg kiakadt, hogy ilyet nem lehet csinálni. Erre tesóm: nekünk sincs az õ házukhoz kulcs, nekik sem kell a miénkhez. Sógor+anyós tovább hõbörgött. Tesóm a férjéhez: te is ideadhatod a kulcsodat. Még ment egy ideig a vita, azután anyósék sértõdötten el. Párjával utána hosszan beszélgettek arról, hogy miért is fontos a saját, külön fészek. Ennek három éve, és azóta mûködik a dolog :D
A kérdező hozzászólása: Bolt hogy már benne hagytam a kulcsot!! Erre felhívja páromat hogy én megcsalom õt, mert nem nyitok neki ajtót pedig látott a házban!!!
megkérdezhetem h mit jelent az h a menyasszonya leszel 2 hónap múlva? Van valami oka h miért nem kéri meg a kezed, fõleg h így tudjátok már? Ennek is vmi külsõ befolyás az oka? nem gonoszkodom, érdeklõdöm
szerintem az urad egy veréb, az asszony meg meg fogja keseríteni az életeteket, hozzánk is járt az anyós okoskodni én meg el zavartam, ki dobtam, nyogalom is lett egybõl, de azt nem fogja meg tenni az urad mert anya kicsi fia

Éltetek ma házaséletet? Vagy mi volt a csadi program? Normális ha valakiknék ez a vasarnapi program hogy otthon fkszenek házasélet evés ennyi?

Legjobb válasz: A nagy melegek után nagyrészt aludtam egész nap, végre elviselhetõ a hõmérséklet. Meg gondolom most pótlom be azokat az elmaradt alvás-órákat, amik hétközben nem jöttek össze. Férjem is felborult dél körül, bár elõtte bizonygatta, hogy tele van energiával. :)

A nagy melegek után nagyrészt aludtam egész nap, végre elviselhetõ a hõmérséklet. Meg gondolom most pótlom be azokat az elmaradt alvás-órákat, amik hétközben nem jöttek össze. Férjem is felborult dél körül, bár elõtte bizonygatta, hogy tele van energiával. :)
Nálunk mindig ilyen a vasárnap: döglünk délig, szex, kaja, döglés, ha kell esetleg takarítás, nézünk egy filmet, olvasunk vagy játszunk. Ez így tökéletes, ez az egyetlen nap a héten mikor egész nap együtt lehetünk, semmi pénzért nem mennénk sehová, fõleg nem emberek közé, és pláne nem ebben a dögletes melegben.
persze !nem kell mindig 1000fokon pörögni !
Tegnap is XD.
Házasélet? Haha, havonta 3... A mai program az volt hogy kitakarítottam, foglalkoztam a gyerekkel, elláttam, fõztem. A szokásos. A férjem meg nyomja a gépet.
Ha ez mindig így van, és egyszer sem jut eszébe egy hónapban a párnak egy délutáni közös fagyizás vagy strandolás, az elég unalmas.Néha viszont kifejezetten üdítõ program.
a férjem dolgozott reggel 6-kor már nem volt itthon. Este barátok voltak, horrort néztünk, ráadásul megjött. Nem, nem éltünk házas életet, hacsak a mosogatás annak számít.
Minden vasárnap élünk házaséletet, csak ekkor mert nincs itthon a gyerek.Aztán mindig melózunk valamit.Férjem mosógépet szerelt én festettem a szobát.
Minden nap szexelünk, nem csak vasárnap. Gyerek még nincs, de biztos vagyok benne, hogy mellette is meg fogjuk oldani, az étvággyal egyelõre nincs gond. Szombaton strandoltunk, majd grillezni mentünk a barátokhoz. Vasárnap pihentünk, délben keltünk fel, ettünk pár falatot "reggelire", utána "házaséletet éltünk" (nagyon hülyén hangzik így, bocsi... :D), pihentünk, aztán ismételtünk, este pedig étterembe mentünk, mert nem volt kedvünk fõzni. Szerintem normális, ha vasárnap ki sem mozdulnak az emberek a házból. A programos nap nálunk is inkább a szombat. Ha visszagondolok az együtt töltöt elmúlt 5 évünkre nem sok vasárnapot tudnék említeni, amikor csináltunk valamit a pihenésen kívül.

Normális ha egyedül vagyok otthon kitömöm a hasam hogy hogy néznék ki nagy hassal?

mi már nagyon szeretnénk babát. rajta vagyunk 16 honaja. már annyira szeretném ha nekem is lenne pocaklakom és már nagy lenne a baba és látná mindenki hogy babás vagyok. szoval ha nincs itthon senki kitömöm a hasam és megnézem hogy hogy állna nekem a nagyhas. és sokszor el is képzelem hogy babás vagyok.

Legjobb válasz: Egyszer még elmegy - de lassan ez már kényszer lehet nálad. NE TEDD! Ne görcsölj a babáért, mert akkor nem lesz! Engedd el magad, és ne fogalkozz ezzel. Akkor majd szépen jön magától is...

Egyszer még elmegy - de lassan ez már kényszer lehet nálad. NE TEDD! Ne görcsölj a babáért, mert akkor nem lesz! Engedd el magad, és ne fogalkozz ezzel. Akkor majd szépen jön magától is...
Képzeld most kaptam egy visszajelzést, hogy ezzel a trükkel egy ismerõsõmnek sikerült 15 hónap után a baba:) A gyertaállásos hozzászóló vagyok:)
A kérdező hozzászólása: igen voltam. clostit irt fel. és most várjuk az eredményt
en ket es fel evig nem estem teherbe. Egyszer olvastam errol a gyertyaallasrol, es kiprobaltam. Meg lett az eredmenye, most 13 hetes vagyok. Sok sikert, biztos ossze fog jonni!
Inkább hátulról történjen a behatolás, mert így a hímvesszõ közelebb van a méhnyakhoz. Mi legalábbis így csináltuk, és elsõre összejött.
Igen nekem ez bejött:) A párnát úgy helyezd el magad alá, hogy megemeljen, kb. a derekad alá:)
A kérdező hozzászólása: neked ez jött be?
A kérdező hozzászólása: oké. köszi szépen
Igen te legyél alul, pasi felül:) Párnát meg tedd magad alá:)
A kérdező hozzászólása: köszi de mi az a miszionáris poz?sima én alul?
5-10 perc is elég:) 20 a biztos:) A párnát ne felejtsd el:) És feltétlenül misszionárius pózban:) Gyertaállás után nyugodt fevés:) Sok sikert nektek!
A kérdező hozzászólása: köszi 20 perscik gyertyaállás?
Következõképpen próbálkozatok: Menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva (pl. ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Misszionárius póz és aktus során rakjál magad alá egy párnát. Aktus után gyertyaállás kb. 20. percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: nem kényszer mert utoljára kb 5 honapja volt. de nagyon ritkán van csak már annyira nehéz. mert sokan terhesek most és nehéz még rájuk nézni is.
Mi a parommal jatszottunk ilyet egyszer aztan pont. Igen, ahogy az elottem szolo irta, ne gorcsolj. Ha eddig nem estel teherbe menj el es vegyel egy ovulacios tesztet vagy mikroszkopot. Akkor konyebben leszel babas...sok szerencset hozza! :o)
A kérdező hozzászólása: köszike hogy megirtad.

Anyósom gyakran van otthon meztelenül, még akkor is ha én is ott vagyok nála. Szerintetek ez normális?

A férjemnek ez teljesen normális, mert így nőtt fel. Szerintetek miért nem szégyenli magát előttem? 21 N

Legjobb válasz: Hûû. :D Érdekes család lehet!

Hûû. :D Érdekes család lehet!
Ezért is érdemesebb külön lakni a szülõktõl, mert nem kell egymáshoz alkalmazkodni. Mindenki élheti a saját életét. Béreljetek lakást külön a férjeddel.
Hol lakik a mama? :D
Áááá ez beteg. Nem egészséges. Anyám így járkálna otthon akkor elvitetném diliházba.
Családon belül szerintem nincs gond a meztelenkedéssel. Itthon szinte mindig meztelenül vagyunk még akkor is ha anyósom beállít hozzánk. Ezzel nincs semmi gond, nekünk ez így normális õk meg már megszokták.
elmebeteg...
Gyakran meztelenkedik? De miért? Csak úgy? vagy épp lefürdött, és nem öltözött fel? Nem tudom elképzelni.....vendégek mennek, õ meg ott áll pucéran? Érdekes..
Hihi :D Készíts róla képet, és rakd fel egy sz.xpartnerkeresõbe. :D Egyébként nem normális.
Lehet azért mert családtagnak tart, és megbizik benned. Meg Te is nõ vagy , igy mit bujkáljon, ha szeret meztelenül lenni.
igen. az is megcsalás ha valaki mással smárolsz! :S
Ezt nem nekünk kell eldönteni, hogy a ti kapcsolatotokba mi fér bele. Kérdezd meg a barátnõdet, hogymegcsalásnak venné-é? De erõs a gyanúm, hogy igen. Azért 2hónapot ki lehet bírni, gondolom neki sem könnyû, mégsem menne el férfiprostihoz.
De meg is fordíthatjuk a kérdést. Téged zavarna ha õ meg férfiprostihoz menne?
nem, neked is vannak szükségleteid.
Komolyan érdekel: addig kinyalhatja a szomszéd a nejed?
Még csak gondolkozol rajta? A párod már rég ágyba bújt mással, gondolkozz! Szerinted kibírja valaki kettõ hónapig? Aki kibírja, az abban az egy hétben sem egy szex orientált valaki...
Ha szeretitek egymást kibírjátok!
Szia!Mivel feltetted itt ezt a kérdést nem könnyen szánod rá magad.Tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy ha nem dolgoznál külföldön elmennél e prostihoz, megcsalnád e a párod?Ha nemmel válaszolsz akkor itt az ideje hazamenni.Tudom a pénz fontos.De megéri pénzért megalázni azt a nõt akit szeretsz?Ha fontos a párod netán gyermeketek is van akkor ne kockáztasd az életeteket.Nem éri meg.A pénz nem boldogít.Tapasztalatból mondom az én párom is külföldön dolgozik igaz Õ két hetente jár haza.Mégis úgy döntöttünk hazajön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!