Találatok a következő kifejezésre: Normális ha várom (57 db)

Az normális ha várom 12 évesen a sulit?

Legjobb válasz: 12/F vagyok, 5ös tanuló, de annxira nem várom, hogy azt kifejezni nem tudom.

12/F vagyok, 5ös tanuló, de annxira nem várom, hogy azt kifejezni nem tudom.
Akkor te nem a sulit várod csak az új embereket :) Akkor teljesen rendben vagy. Szerintem vedd fel már most a kapcsolatot pár leendõ osztálytársaddal :)
Nem.Beteges.
Biztos unatkozol otthon, arról meg 12 évesen nem csak te tehetsz, hanem a szüleid is. Ha meg valamelyik tantárgy érdekel és nagyon szereted az órákat, akkor otthon is olvasgathatsz róla, de nem hiszem, hogy ez lenne az ok.
Klinikai eset lehetsz!
A kérdező hozzászólása: És ha esetleg azért várom mert új suliba megyek.mert most elmegyek a szilágyiba.

Az normális, ha mi nem várunk a gyógyszer abbahagyása után és egyből próbálkozunk? Lindynette 20-at szedek. Már annyira szeretném a babót!

(A gyógyszert abahagytam, mikor letelt a 21 nap, volt egy mensim és mostmár próbálkozunk.)

Legjobb válasz: Ha összejön a baba biztos nem lesz semmi gond, de nem ártott volna most elmenni dokihoz, konzultálni vele. Én várnék legalább 2-3 hónapot.

Ha összejön a baba biztos nem lesz semmi gond, de nem ártott volna most elmenni dokihoz, konzultálni vele. Én várnék legalább 2-3 hónapot.
mi is vártunk 5 hónapot. jó lett volna hamarabb gondolkozni, és hamarabb abbahagyni a tabletta szedését. Most találtátok ki, hogy gyereket akartok? picit felelõtlenségnek tartom, fõleg, ha több éve szedted a gyógyszert.

. Normális az ha egy 14 éves lány szeretné ha valaki kinyalja? Vagy az ha várja az elsõ szexet?

CSAK normális válaszokat kérek...

Legjobb válasz: Tombolnak a hormonok, normális.

Tombolnak a hormonok, normális.
A nemi érésnek ez egy elég fontos szakasza, teljesen normális a szexuális vágy megjelenése, emelkedése, a hormonok miatt van. Ha viszont hagyod, hogy ez irányítson, és emiatt teljesen elveszíted a kontrollt a cselekedeteid felett és meggondolatlanul, felelõtlenül összefekszel valakivel, csak azért, hogy végre túl legyél rajta és enyhüljön a kíváncsiság és a vágy, az gáz :)
Az, hogy fejben meg van rá az igény az normális, de a fizikai megvalósítással bõven ráér még, mert egyáltalán nem áll készem még a szexre, hisz lehet, hogy testileg fejlett, de agyilag messze áll attól, hogy felfogja a szex értelmét, lényegét, szépségét, következményeit és annak felelõsségét :)
3. Az a baj, sokszor 20-25 évesek sem képesek ezeket felfogni. Aki meg ezt szóvá teszi, az prûd, és egyházi.
A kérdező hozzászólása: 3. Van annyi eszem hogy nem fekszek le ennyi idõsen senkivel. :) csak kíváncsi voltam hogy normális e ez
Normalis, de a szexszel varj 4 evet.
teljesen normális, csak legyél türelmes, ne siesd el a dolgot. ráérsz még a szerelmeskedéssel.
A kérdező hozzászólása: Utolsó kettõ. Elmondtam hogy Ennyi idõsen NEEEEM. Még egy jó darabig nem.

Normális, ha már most ezt várom?

1 év múlva lesz kutyánk, de már kinéztem neki fekhelyet, meg pár dolgot, utánanéztem a fajtáknak, tenyésztőket is kerestem. Elképzeltem ahogy elvisszük sétálni, nyaralni, mindenhova. Normális, hogy már most ezen agyalok?

Legjobb válasz: Igen,teljesen normális :D Nekem van kutyám,nemsoká saját házba költözünk,már azon gondolkodok,milyen kutyust válasszunk mellé.Nézegetem a tenyésztõket,párhuzamosan fajtamentõket és az állatmenhelyeket is.Párom lehet elköltözne,ha már most tudná,hogy több kutyát szeretnék :)))

Igen, teljesen normális :D Nekem van kutyám, nemsoká saját házba költözünk, már azon gondolkodok, milyen kutyust válasszunk mellé.Nézegetem a tenyésztõket, párhuzamosan fajtamentõket és az állatmenhelyeket is.Párom lehet elköltözne, ha már most tudná, hogy több kutyát szeretnék :) ))
Hát, én is nagyon izgatott voltam. Azért ne feszülj rá túlságosan a dologra. Több évet vártam amúgy hogy lehessen kutyám. Most van, és a legjobb barátom lett mondhatni. Igaz, néha nagyon fárasztó tud lenni. :)
Én is mindig vártam az új kutyákat..:) Ez normális! Milyen fajta lesz?
Nekem 2-3 év múlva lesz egy másik kutyám, de már a kennelt is kinéztem honnan lesz :D Sõt kutyasulin agyalok hová menjünk.Meg már azt is elgondoltam, hogy Julius-K9-es márkájú lesz a póráza, nyakörve és olyan power hámot is szeretnék neki :D Szóval normális :D
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Bolognese lesz!

Az egyik haverom sokat hiányzott a suliból pár igazolást bevitt párat meg nem és össze gyűlt neki az igazolatlan órák. Ha a suli szól a körjegyzőnek akkor mennyi ideig vonják el az anyukájától a pénzt? Normálisak válaszát várom!

Legjobb válasz: Az iskolának kötelezõ a jegyzõt értesíteni. A jegyzõ 3 havonként vizsgálja felül a tankötelezettség teljesítését, tehát minimum ennyi idõre. Ha utána (jövõre) normális jár iskolába, akkor az "elvont" pénzt természetbeli juttatásként megkapja

Az iskolának kötelezõ a jegyzõt értesíteni. A jegyzõ 3 havonként vizsgálja felül a tankötelezettség teljesítését, tehát minimum ennyi idõre. Ha utána (jövõre) normális jár iskolába, akkor az "elvont" pénzt természetbeli juttatásként megkapja
Még nem késtél el nyugodj meg, és hallgass rám: NE VÁRD :D 20/L
Persze, hogy normális.Örülj neki, bõven ráérsz még.Nem ettõl leszel nagylány, arról nem beszélve, hogy utána 40 évig várod, hogy ne legyen többet.
adjatok hálát, hogy ilyen betétek vannak! az én idõmben csak a vatta volt, amit sem beragasztani nem lehetett, sem ilyen jó, ergonómiai formája nem volt elcsúszott, eresztett, deformálódott, meg minden ...
nekem 2012 május 5-én jött meg azaz tegnap de mát utálom mert a betétek nagyon kényelmetlenek de amugy ráérsz még
A mi osztályunkból kb. 1 - 2 embernek jött meg, és mi is annyi idõsek vagyunk, mint ti.Nem vagy lemaradva és ne várd! Nekem se jött még meg. 11/L
ez hülyeség én egyáltalán nem várok benne semmit. 11ÉVESEN én már 13 vagyok és nem idegesít hogy nincs. elárulom nekünk 7.-be sincs meg minden lánynak. errõl ennyit. mit kell ilyeneken idegeskedni.
Höh? Várod??? Nekem kb. 2 éve van meg, és alig várom hogy ELMÚLJON. Utálom. Görcsölök , nyáron nem mehetek a vízbe stb... Úgyhogy ne várd... :D
az én anyukámnak 16 évesen jött meg, nekem elég hamar, 12 évesen. Fura, hogy mostanában ilyen hamar megjön. Ne várd, semmi jó nincs benne, csak a macera. Alig várom, hogy elmúljon (43)
Kedves kérdezõ! Most szeptemberben voltam 12 és november 7-én jött meg az elsõ. Nagyon örültem, de most már csak úgy elvagyok vele, mivel nagyon erõs. Kérdezd meg anyukádat, neki mikor jött meg, valószínû, neked is akkor fog. 12/L
Hát inkább az az érdekes, hogy az osztályodból már mindenkinek megjött. Amúgy nekem mindig úgy van, hogy ha görcsölök rajta mikor fog már megönni sose jön meg aztán kimondom magamban, hiogy jó nem érdekel, ha ebben a hónapban nem jönn meg az csak jó nekem, akkor másnap megjön.:D 14L
Én 3 évig nagyon vártam, mire végre (ezen a nyáron) megjött. Rájöttem, hogy hülye voltam, amiért így vártam: szörnyû egy dolog. A hasam úgy görcsöl hogy néha fel sem bírok kelni és egy csomó pénzem elmegy a betétre (bár néha azt anya megveszi szóval nem ez a legnagyobb gondom). Én is csak ismételem a többieket: örülj, hogy még nincs meg :D 13/L
Nem vagy lemaradva egyáltalán, mert egyrészt 16 éves korodig kell megjönnie a menstruációdnak, másrészt mindenki más idõben érik. Van aki elõbb van aki késõbb, viszont Neked még egyáltalán nem késõ! Ne azt nézd, hogy más lány már menstruál! Legyél türelmes!
A kérdező hozzászólása: köszönöm igen hallottam a meddöségröl is és a 16 éves menstruálásról is fel vagyok világosítva csak egy kicsit idegesít :(
Normális. Sõt, az átlag is 12-13 év körül van. Szerintem inkább az a furcsa, hogy nálatok már mindenki menstruál... Én sem vagyok öreg (21 éves), de a mi idõnkben bizony még inkább 14 éves korban jött meg...most meg már az elsõsök között is van, aki menstruál. 16 éves korodig nem kell aggódni. Ha utána sem jön meg, akkor el kell menni orvoshoz. De még akkor sem biztos, hogy baj van. Egyébként édesanyámnak és nekem is 15 évesen jött meg.
Ne várd, hidd el nem olyan jó dolog, mint gondolod. Most azt hiszed, hogy attól leszel nagylány ha megjön, de ezzel csak gondod lesz. Február még messze van... Nekem 12 évesen jött meg, de még bõven ráérsz. 16 éves korodig, még tényleg nem kell aggódnod.
Még nagyon ráérsz, akkor aggódj ezen, ha elmúltál 16.
Én vagyok a 14 - es. Egyébként semmi jó nincs benne, de attól még én is várom.Már szerencsére van fehér folyásom és remélem nemsokára megjön.(: 12-13 éves korban jön meg leggyakrabban.Ha már nõ a melled, van fehér folyásod, van szeméremszõrzeted, akkor valószínûleg már csak néhány hónap vagy kb. 1 év. 11/L

Miért van az, ha egy anyuka feltesz egy kérdést (amire normális választ vár), akkor itt mindig vannak olyanok, akik itt élik ki magukat, és csak lehurrogni tudják az embereket? Azok válaszát is várom, akik pont ezt csinálják! Nagyon kíváncsi vagyok!

Legjobb válasz: Én nem szoktam lehurrogni senkit mert magam is baromira aggódós vagyok és tudom néha talán az én kérdéseim is másnak evidensnek tûnhetnek, de az tény hogy én az olyan kérdéseken szoktam kiakadni hogy "fáj a hasam nem jött meg lehetek terhes?" Ezeken csak mosolygok és beírom hogy talán igen talán nem :) Mert erre a kérdésre NINCS hasznos válasz :)

Én nem szoktam lehurrogni senkit mert magam is baromira aggódós vagyok és tudom néha talán az én kérdéseim is másnak evidensnek tûnhetnek, de az tény hogy én az olyan kérdéseken szoktam kiakadni hogy "fáj a hasam nem jött meg lehetek terhes?" Ezeken csak mosolygok és beírom hogy talán igen talán nem :) Mert erre a kérdésre NINCS hasznos válasz :)
Bevallom õszintén, volt 1-2 alkalom, régebben, hogy rossz napom volt és beszóltam. De tényleg azért mert rossz napom volt, viszont valóban irritáló kérdésre tettem ezt. Már azt sem tudom mi volt az. Viszont attól mindig felmegy a pumpám, hogy -terhes vagyok-e? -megcsípte egy szúnyog a pocimat, fáj-e ez a babómnak stb
Kb az okok: 1, mert az anyuka topa, mint allat es annyi esze sincs, mint egy marek szaritott lepkenek 2, mert a valaszado topa, mint...(lasd fennt) En szoktam bunko lenni neha mert a huszadik oltari baromsag kerdest olvasom es elszakad a cerna, de könyörgöm ha van net van googli, de ha ez nem is van ezen az oldalon keresö es elöbb ott nezem meg amit keresek hatha mar van valasz ra.
Engem kiakasztanak az olyan kérdések, hogy szabad-e rágózni terhesen, és hasonlók. Amit nem szabad, azt úgyis elmondja az orvos. A terhesség nem betegség, csak ezt sokan nem fogják fel. Az ilyen kérdésekre egyébként nem szoktam válaszolni, magamban teszek egy megjegyzést, a férjemmel jókat röhögünk, aztán ennyi. Viszont a durva helyesírási hibákat ki szoktam javítani, nem bunkó stílusban, de ez sem tetszik senkinek.
Például én sem válaszolok általában az olyanokra amire csak rosszat, ( vagyis nem olyat amit vár a kérdezõ) tudnék írni. De például most is volt egy kérdés (önkielégítéssel nem ártottam e a babának témában) és ilyenkor mindig felbosszantom magam és legszívesebben leírnám a véleményem, ugyan nem sértõn, de biztos nem teszene sokaknak, mert nem az lenne benne amit várnak, hogy ó csináld csak nyugodtan, nem ártasz vele, az csak méhösszehúzódás volt.... Mert nekem errõl más a véleményem.És néha van olyan, hogy nem bírom megállni és le is írom. De ált.visszafogom magam és nem teszem :-) Egyébként meg aki feltesz egy kérdést az sajna bele kell kalkulálja, hogy kap olyan választ is, ami nem éppen neki tetszõ. Valahogy túl kell lépni rajta és kész, hiszen minden embernek más a véleménye.Ahogy mondja a mondás, ahány ház annyi szokás.
Szia!Mindenki a saját elméletét tartja jónak és ezek általában különböznek, hiszen mi magunk is mások vagyunk.Szerintem leggyakrabban ezek miatt alakulnak ki viták és születnek ilyen-olyan sértõ válaszok. Illetve van, aki csak provokálni akar, például egy unatkozó tizenéves, aki abban a támában nem is érintett. Vagy csak egyszerûen alapjáraton is tuskó stílusa van az adott személynek. Ha olyan kérdést olvasok, ami irritál, akkor továbblépek.Nem válaszolok csupán azért, hogy jól odamondogathassak a kérdezõnek.Üdv
kár ezt a kérdést kiemelni...
tudatlanokat akinek megy bocsi ezeket elütöttem
Igen, szomorú, hogy lehurrogják a nagyokosok a kis tudatlaokat, pedig ez az oldal azért van, hogy bármit megkérdezhessünk. A sok okos nem is tudom miért itt olvasgat és nem a könyvtárban... ja és ez nem helyesírási verseny, az írás az egy kifejezõ eszköz jelen esetben, akinem esetleg nem mehy olyan jól, attól még lehet neki normálisan válaszolni.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló ezeken én is kiakadok, nem is erre gondoltam, hanem pont azért írtam ki a kérdést, amit a 2. válaszoló írt. Köszönöm, hogy válaszoltatok!
Nem szükséges anyukának lenni! Egyszerûen van ezen az oldalon néhány olyan agyhalott névtelen birka, aki válaszolni egyáltalán nem tud, csak a kérdést minõsíteni! Egyáltalán nem szabad foglalkozni velük. Azt gondolom, ha már nagyon le akarja hurrogni a másikat, legalább legyen annyi vér a p...-ban, hogy felvállalja önmagát... Ilyen provokatív, veszekedést kierõszakoló idióta birkák, mindig voltak, és mindig lesznek. Én csak azt nem értem, a moderátorok miért nem zárják ki õket..

Normális ha azt várom, hogy esetleg eljegyez?

22 éves vagyok, a párom 26. 8 hónapja vagyunk együtt, az eleje nagyon viharos volt, 3szor "szakítottunk". Az utolsó ilyen karácsony el?tt volt, a szilvesztert már együtt töltöttük. Azóta semmi probléma nincs köztünk, megértjük és elfogadjuk egymást a kisenbb nagyobb hibákkal együtt. Mindent megtesz értem, hamarosan össze fogunk költözni. Nagyon jól esne, ha eljegyezne, de nem érzem ?t elég érettnek egy ilyen lépéshez...s?t, kifejezetten "nyuszi" ilyen téren...vagy én vagyok túl érett és sietek?...

Legjobb válasz: Kicsit sietsz de ezt neked kell érezned én szerintem várd meg amíg együtt éltek egy ideig:) utána várhatod szerintem a gyûrût:)

Kicsit sietsz de ezt neked kell érezned én szerintem várd meg amíg együtt éltek egy ideig:) utána várhatod szerintem a gyûrût:)
Nekem nem tûnt nyálasnak valahogy olyan jó hordanom:)
Én is várnék. Költözzetek össze, de legalább egy fél évet várjatok még pont a kapcsolat viharos volta miatt.
Szerintem ez elég korai még. Nem a korotok miatt, nem is az együttélés hiánya miatt, hanem mert még csak 8 hónapja vagytok együtt, és ahogy leírtad, az is elég viharosan telt. Én még várnék a helyetekben pár szakítás nélküli évet ezzel.
összeköltözés után 2-3 hónappal te is eljegyezheted! :)
Az elsõ válaszoló vagyok:) Én is ezt vettem valentinnapra:D
Tudod, az is számít szerintem, hogy a párod mit dolgozik, mert ha felelõsségteljes, oda kell figyelni címszavas melója van, akkor neki nehezebb megosztani a figyelmét. Türelmesebbnek kell lenned vele. És te már dolgozol? Hova költöznétek össze? (ez is város, helyfüggõ) Az összeköltözésnek is megvan a maga elõnyei és hátrányai is, úgy hogy jól gondold át az egészet.
A kérdező hozzászólása: 8 hónap alatt sokmindent átéltünk. Õ nagyon sokat változott értem. Tudta, hogy én nagyon komolyan gondolom õt, és 3szor beijedt ettõl. Sose vallotta be, de biztos vagyok abban, hogy kezdte felfogni, innentõl már komolyodnia kell. Elég zûrös családom van, sok problémám van miattuk, de a páromra mindig számíthatok. Így jött fel az összeköltözés még anno, hogy megmondta ha akármi baj van, menjek, és költözünk. Azóta én is komolyodtam, megbeszéltük normálisan ezt a dolgot, és addig nincs költözés, míg nincs munkám. Mindenesetre sokkal komolyabban vesz mint eddig akármikor, azért "reménykedek" ennyire. Furcsa, hogy ennyire jól megvagyunk...
Szerintem is sietteted a dolgokat. 8 hónap az még nem nagy idõ, fõleg ha szünetekkel van tarkítva. Nem tudhatod, hogy nem lesz-e megint ilyen szünet. Mert gondolom az elõbbi ilyen eseteknél sem tudtad elõre. Tényleg ki kellene bírnotok pá évet szakítás nélkül. Már az összeköltözés is egy komoly lépés és hidd el sok mindent megtudtok a másikról majd, amit eddig nem tudtatok. Több a vita lehetõség is. De én szurkolok. Ki lehet azt bírni fõleg ha szereti a másikat az ember. Ne aggódj, ha ennyire érzelmekkel teli arccal nézi a medálodat, akkor elõbb utóbb meg lesz a z a gyûrû is aminek nagy jelentõsége lesz. Szerintem ne kérd meg a kezét, az szerintem is illúzió romboló. Én soha nem tenném meg. Hajrá és légy türelmesebb. Detti 22/L
A kérdező hozzászólása: Ja és nekem se nyálas! :) szeretem nézni a büszkeségtõl vigyorgó fejét mikor nézi a nyakamban a medált. :D
A kérdező hozzászólása: Jegyezzem el én? De az olyan illúzió romboló, nem? Lehet sokat várok tõle, de világ életemben romantikus eljegyzésrõl álmodoztam...nem arról, hogy én õt! :D Na de ha meg rá várok szerintem bele is õszülhetünk... :D
A kérdező hozzászólása: :D Nekekm olyan nyálasnak tûnt! De ez már szinte hagyomány! :D Alig mertem odaadni, meg el sem hittem, mikor azt mondta, hogy tetszik neki...és még hordja is! A nyakláncán! :D Tõle ez már nagy szó! :D Imádom! :)
A kérdező hozzászólása: A vicces az egészben, hogy valentin napra vettem egy medált. (az a szokásos szív alakú, amit ketté lehet törni) Belegravíroztattam a nevünk kezdõbetûit. Sokszor olyan büszkén nézi a nyakamban fityegõ medált amin a neve kezdõbetûje virít, hogy alig bírom ki nevetés nélkül. :) Kaptam már tõle gyûrût is, de annak nem volt semmi ilyen "jelentõssége", mert névnapomra kaptam...szóval ki érti ezt?
A kérdező hozzászólása: Üvegesként dolgozik, napi 10 órában, szereti csinálni, azt mondja. Én még nem dolgozok, most hagyom abba a sulit, jelenleg aktívan munkát keresek. Páromnak van a falujukba egy örökölt háza, oda költöznénk. De én nem akarok ott lakni, mert én városi vagyok, az én családom ott él, az õ családja meg abban a faluban. Ez így nem fair, meg is mondtam neki, megbeszéltük, hogy elõször mindenféleképpen ott kell majd laknunk, gyûjtögetünk, aztán eladjuk azt a házat, és valahol félúton a város és a falu között keresünk egy házat...persze, hogy ebbõl mennyi lesz megvalósítva az kérdõjel. Ha együtt vagyunk, sosem veszekszünk, ha mégis, gyorsan megbeszéljük, és ennyi. Inkább akkor van hosszas pukkadás, ha mondjuk 2 napig nem találkozunk.

Meddig tart kb. a 2. menzesz? És normális az, ha várom a következő menzeszem?

Nem tudom meddig tart a következ? menszim egy hónapja jött meg és nme tom normális dolog az ha várom hoyg megjöjjön?

Legjobb válasz: Életedben most jön meg másodjára? Akkor még nem tudhatod pontosan mikor jön meg :S Nekem a második 34 napra jött meg a harmadik pedig 20 napra és mindig 5-6 napig tartott, de gondolom mindenkinél változó.. egyébként eleinte én is vártam h megjöjjön , de most már azóta eltelt hét év és egyáltalán nem várom :D

Életedben most jön meg másodjára? Akkor még nem tudhatod pontosan mikor jön meg :S Nekem a második 34 napra jött meg a harmadik pedig 20 napra és mindig 5-6 napig tartott, de gondolom mindenkinél változó.. egyébként eleinte én is vártam h megjöjjön , de most már azóta eltelt hét év és egyáltalán nem várom :D

Normális, ha szépnek érzem magát, amikor babát vár? Ezt érezheti rajtam a párom is?

Én teljesen megváltoztam. 21 hetes vagyok

Legjobb válasz: Miért ne lenne normális? Örülj neki és ezt látja rajtad a környezeted és a párod is. Én 17 hetes vagyok és például megpróbálok ruhákat is olyanokat venni, ami szexis, hogy tetszem a páromnak. Kell az az önbizalom terhesen, mert hát ott az a sok csinos, lapos hasú nõ, miniben járó nõ... :)

Miért ne lenne normális? Örülj neki és ezt látja rajtad a környezeted és a párod is. Én 17 hetes vagyok és például megpróbálok ruhákat is olyanokat venni, ami szexis, hogy tetszem a páromnak. Kell az az önbizalom terhesen, mert hát ott az a sok csinos, lapos hasú nõ, miniben járó nõ... :)
Irigyellek, mert én pont az ellenkezõjét érzem. Elõtte szép voltam, vékony, csinos. Most meg dagadtnak érzem magam és a régi ruháim közül egy se jön rám. A szex is megromlott teljesen, mert a kedvelt pozitúrák kényelmetlenné váltak. Szóval én kész csõdtömegnek érzem magam. De szerintem az a normális, ahogy te érzel, remélem a terhességed után is megmarad ez az érzésed és magabiztos leszel. Boldog babavárást 29 hetes kismama
Szia!Nekem is azt mondja apárom minden kismama szép, de persze én is az elõttem szólóval érzek együtt.Én nagyon sokat felszedtem 18kilót , annyira nem látszik , mert arányosan megy a dolog, de már lelkileg nagyon megvisel.Igaz eszek is rendesen meg már ugy vagyok vele ezt a pár hetet áteszem, mert rosszul vagyok ha nem ehetek, de egyszerûen rosszul vagyok magamtól.Akkora a hasam, hogy sokszor a bugyimat is nehéz felvenni nemhogy a nadrágomat.Vizesedek mint egy bálna és undinak érzem magamat.Egy cipõm sem jön fel, mikor esett az esõ sírva fakadtam, hogy nem tudok mit felvenni..nagy nehezen sikerült találnom egy cipõt ami szorítva bár de rámjött...szóval én a helyedben örülnék nagyon és élvezném a háralevõ heteket.Próbálom én is de már inkább nyûgös mint élvezetes.38hetes kismama
Szépnek érez ENGEM???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!