Találatok a következő kifejezésre: Normális ha után fáj (62 db)

Gyökérkezelés után, normális, ha nagyon fáj és be van dagadva? Sürgős!

Múlthéten kedden voltam gyökérkezelésen,a jobb oldali metsz?fogammal.Egyáltalán nem fájt és még szurit sem kaptam,betömte.Rá két napra elkezdett fájni, hazafele a vonaton már annyira fájt hogy sírtam! Tegnap megint voltam,gyökérkezelte, megint tett bele ideiglenes tömést,és most jobban fáj,az arcom jobb oldala akkora,hogy szerintem ki sem látszom alóla.Éjszaka ne bírok aludni,3 óránként felkelek,kettessével szedem a gyógyszereket(Cataflam,Flector stb.)Most jegelem és be vagyok gyógyszerezve,de sajnos semmi sem hat!Normális ez egyáltalán?:(

Legjobb válasz: A fájdalom igen, az h dagadt az szerintem nem. Nekem még soha nem dagadt be gyökérkezelés után, fájdalom volt, az normális de az h puffadt...Nem tudom sztem ha kibirod az éjszakát akkor holnap nézessétek meg ügyeleten. de lehet hogy én mondok hülyeséget, és az is "normális" h feldagad.

A fájdalom igen, az h dagadt az szerintem nem. Nekem még soha nem dagadt be gyökérkezelés után, fájdalom volt, az normális de az h puffadt...Nem tudom sztem ha kibirod az éjszakát akkor holnap nézessétek meg ügyeleten. de lehet hogy én mondok hülyeséget, és az is "normális" h feldagad.
Gyökérkezelés után nem szabadna fájni, tehát nem tudta kiírtani, sajnos ki kell húzni a fogadat.Mielõbb menj vissza.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, lehet hogy ki kell húzni neki!:S Érdekesen fogok kinézni, hogy elöl hiányzik egy fogam:) Mennyi lehet egy mûfog? Biztosan drága:S
Egy implantátum eléggé drága. Lehet, hogy nem tisztította ki rendesen a fogbélt. Mindenképpen menj vissza.
Egyáltalán nem normális ha be van dagadva és fáj. Már eleve ideiglenes tömést sem kellett volna betennie ha az elsõ lezárásnál is bedagadt. Novemberbe én is ugyanígy jártam. Bedurrant a fogam. Kiderült ciszta van a gyökércsúcsomon. 2 hónapig le se tömte. Aztán januárba megpróbálta letömni ideiglenessel, de rögtön megint bedagadt és fájt. Kénytelen voltam szájsebészetre menni és kivágták a cisztát. Szóval szólj a dokidnak, hogy csináljon egy röntgent nézze meg nincs e valami komolyabb baj.
Nem ölte ki normálisan az ideget a gyökérkezelt fogadból, ezért fájhat..., és erre rátömött..!Hát csak "gratulálni" tudok ennek az orvosnak! Én is már jártam igy és tudom mennyire rossz.., elöször egy körzetinél voltam(aki elcseszte) és egy magánfogorvos hozta rendbe!Gondolom még mész vissza a dokihoz, ugye?
Menj el magan fogorvoshoz. O kuzdeni fog a fogadert, es nem fogja kihuzni abban a pillanatban, hogy valami problema van vele.
Nekem is lenen egy kérdésem most voltam fogorvosnál, gyökérkezelésen. A kezelés végén azt mondta hogy mivel rágó fogról van szó lehet nem tudja betömni mert akkora részt nem igazán lehet és hogy koronát kell rá rakni a végén ami 25 e forintba kerül, ez menyire reális hogy korona kell ? és az hogy a fogamból alig hagyott valami és nem tömte nyitva hagyta az egészet.. és vigyáznom kell le ne törjön a maradék :S képet is csináltam róla aki ért hozzá az elmondhatná a teendõket, köszönöm! KÉP: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/110818/fogam_www.kepfeltoltes.hu.. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
az elõzõ kép nem mûködött.. ez már jó lesz http://kepfeltoltes.hu/110818/fogam_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ideiglenes tömés után mennyi ideig normális ha ugyanúgy fáj mint tömés előtt?

Alá volt szuvasodva a régi tömésnek.Nem fájt az érzéstelenit? nélküli fúrás,a hideg spray meg majdnem hogy még jól is esett. Nincs gyulladás,1napja történt.

Legjobb válasz: 3-4 nap alatt meg kell szûnni az érzékenységnek, de, ha romlik, akkor (sajna) lehet, hogy húzás lesz a vége, vagy gyökérkezelés.( Ha még nem volt, és lehet, mert nem minden fog gyökér kezelhetõ)

3-4 nap alatt meg kell szûnni az érzékenységnek, de, ha romlik, akkor (sajna) lehet, hogy húzás lesz a vége, vagy gyökérkezelés.( Ha még nem volt, és lehet, mert nem minden fog gyökér kezelhetõ)

Normális ha egy "vad" éjszaka után, másnap még a pisilés is fáj?

Legjobb válasz: Sólyomszem ül a dombtetõn. Arra jár Szökellõ Szarvas, a törzsfõnök legkisebb és legszebb lánya. - Miért búsulsz Sólyomszem? - kérdezi. A harcos a távolba mered: - Sólyomszemnek nem fáj, ha testét nyílvesszõ üti át. Sólyomszemnek nem fáj, ha golyót röpítenek a bõre alá. Sólyomszemnek csak az fáj, hogy Szökellõ Szarvas nem lehet az övé. - Ezen könnyen segíthetünk - feleli Szökellõ Szarvas, az indián törzsfõnök legkisebb és legszebb lánya. Legott orvosolják a bajt. Egy hét múlva Sólyomszem ül a dombtetõn. Arra téved Szökellõ Szarvas és kérdezi: - Miért búsulsz Sólyomszem? A harcos a messzeségbe fúrja elkínzott tekintetét: - Sólyomszemnek nem fáj, ha testét nyílvesszõ üti át. Sólyomszemnek nem fáj, ha golyót röpítenek a bõre alá. Sólyomszemnek csak az fáj, ha pisil.

Sólyomszem ül a dombtetõn. Arra jár Szökellõ Szarvas, a törzsfõnök legkisebb és legszebb lánya. - Miért búsulsz Sólyomszem? - kérdezi. A harcos a távolba mered: - Sólyomszemnek nem fáj, ha testét nyílvesszõ üti át. Sólyomszemnek nem fáj, ha golyót röpítenek a bõre alá. Sólyomszemnek csak az fáj, hogy Szökellõ Szarvas nem lehet az övé. - Ezen könnyen segíthetünk - feleli Szökellõ Szarvas, az indián törzsfõnök legkisebb és legszebb lánya. Legott orvosolják a bajt. Egy hét múlva Sólyomszem ül a dombtetõn. Arra téved Szökellõ Szarvas és kérdezi: - Miért búsulsz Sólyomszem? A harcos a messzeségbe fúrja elkínzott tekintetét: - Sólyomszemnek nem fáj, ha testét nyílvesszõ üti át. Sólyomszemnek nem fáj, ha golyót röpítenek a bõre alá. Sólyomszemnek csak az fáj, ha pisil.
igen szerintem, ha nem vérzel nincsen gond!
Nem, nem normális. Nõknél közel van egymáshoz a hüvely, a végbél és a húgycsõ nyílása, így gyakran elõfordul, hogy szex közben bacik jutnak a végbélrõl a másik két lyukba. Ezért gyakoribb a nõknél a hólyaghurut meg egyéb húgyúti fertõzés. Menj orvoshoz (urológushoz). Máskor szex elõtt és után is alaposan mosakodj, szex után menj el pisilni.
szerintem Õ csak arra gondolt hogy annyira kidörzsölõdött hogy fáj neki ;) én is jártam már így...laza szeretkezésnél ilyen gondom sosem volt, de ha kicsit vadabbak voltunk akkor igen L22

Az normális, ha a tömés után 8 órával fáj a fogam? (Enyhe de néha nyilallást érzek.)

Legjobb válasz: Szerintem nem normális.Nekem így gyullatt be a fogam annyira hogy végigsírtam a fogfúrást.Annyira be volt gyulladva a fogam tömés után hogy 4 szuri után próbálta az orvos kifurni a tömést.Utána ömlött a vér meg a genny.Járnom kellett kezelésekre hónapokig mire rendbejött. Ha fáj akkor mindenféleképpen menj fissza a fogászatra mert sokkal rosszabb lesz ha vársz vele

Szerintem nem normális.Nekem így gyullatt be a fogam annyira hogy végigsírtam a fogfúrást.Annyira be volt gyulladva a fogam tömés után hogy 4 szuri után próbálta az orvos kifurni a tömést.Utána ömlött a vér meg a genny.Járnom kellett kezelésekre hónapokig mire rendbejött. Ha fáj akkor mindenféleképpen menj fissza a fogászatra mert sokkal rosszabb lesz ha vársz vele
Csak akkor normális, ha érzéstelenítve volt, és most múlt el a hatása. De még így is csak akkor, ha CSÖKKENÕ fájdalmat érzel. Ha holnapra nem javul, AZONNAL orvos!
Nekem még 4 napra rá is úgy fájt, hogy az 5. napon az ügyeleten kötöttem ki és ki kellett húzni! Persze nálam a doki nem végezte rendesen a munkáját!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat nagyon rendesek vagytok!!Hála istennek ma felkeltem és nem éreztem fájdalmat de ha valami tünet elöljön visszamegyek az orvoshoz. köszönöm

Az normális ha foghúzás után 4 nappal még mindig fáj a helye? És a fejem is fáj.

Legjobb válasz: Kicsit fájhat míg a seb nem gyógyul be, de ha nagyon fáj, akkor nem normális, fejfájás szerintem inkább a melegtõl van, vagy leesett a vérnyomásod, igyál több vizet.

Kicsit fájhat míg a seb nem gyógyul be, de ha nagyon fáj, akkor nem normális, fejfájás szerintem inkább a melegtõl van, vagy leesett a vérnyomásod, igyál több vizet.
Hátsó fog volt? Nehéz volt a húzás? Sajnos a nagyobb fogak helye lassabban gyógyul
Igyál kamilla teát meg egyél zöldségturmixot
Nincs begyulladvam nem fertõzõdött el a seb helye?
A kérdező hozzászólása: Nem hátsó fog volt, de nehéz húzás volt mert ínyig le volt törve, nem látom hogy be lenne gyulladva meg nem nagyon fáj, remélem elmúlik ha nem akkor a biztonság kedvéért visszamegyek a dokihoz.
A második naptól kezdve már mosnikell (fogkrémmel) a környékét, azzal is tisztán tartod és jobban fog gyógyulni
Lehet fogmeder v. csonthártya gyulladás

Herevisszér-tágulat műtét után normális, ha álló helyzetben fáj a vesém?

Néhány napja estem túl a műtéten. Fekvő helyzetben színte semmilyen fájdalmam sincs, de mikor felállok (pl megyek wcre) hihetetlenül erős fájdalmat érzek főleg a bal vesémben. "kérdezd az orvost" beszólogatásra annyit írok, h még nem tudtam elérni az orvosom. Ha ez számít: herezacsit vágtak nálam nem hasat.

Legjobb válasz: Nekem mûtét után fájt nagyon, fetrengtem a kórházban. Azóta eltelt 3 hónap, de semmit sem javultam, ugyanúgy fáj, és fura a tapintása.

Nekem mûtét után fájt nagyon, fetrengtem a kórházban. Azóta eltelt 3 hónap, de semmit sem javultam, ugyanúgy fáj, és fura a tapintása.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk azzal nem ártana visszamenni az orvosodhoz, hogy nézze meg. Nálam a panaszok szinte teljesen elmúltak (ma 2 hónapja, hogy megmûtöttek) és így utólag rájöttem, hogy nem is a vesém fájt, hanem csak odasugárzott a fájdalom a derekamból, ami pedig azért fájt, mert a mûtétet furcsa kifeszített pózban végezték. Magyarán szétfeszítették a lábaim, ami nem tett jót az ízületeknek és izmoknak azon a tájékon.

Tömés után mennyi ideig normális ha fáj kicsit a fogam vagy érzékeny?

Azt mondták ha pár napon belül nagyon fáj vagy bedagad gyökér kezelni kell. remélem nem kerül rá sor.

Legjobb válasz: Ha csak kicsit fáj pár napig, az normális, fõleg ha nagy volt a lyuk, de ha erõs fájdalmaid vannak, akkor menj vissza.

Ha csak kicsit fáj pár napig, az normális, fõleg ha nagy volt a lyuk, de ha erõs fájdalmaid vannak, akkor menj vissza.
Nekem még soha nem fájt utána, érzékeny szokott lenni, az úgy kb. 3 napig is eltart. De ha baj lenne vele, akkor az nem kicsit fájna, szóval ne aggódj.
Nekem tömés után agybahatoló, villámló érzés volt amikor gyökérkezelni kellett.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. olyan tompán alig fáj, csak még egy kis érzéstelenítõ is van bennem de remélem nem lesz gond vele. igen sajna elég nagy volt a lyuk.

Az normális ha mandulaműtét után 9nappal is iszonyúan fáj a torkom?

A doki azt mondta átlagosan 4-5napig fáj, megnézte a torkomat nem látott benne semmit. Egyszer bevéreztem az 5.napon, de elvileg a képződő védőréteg nem sérült meg, akkor miért fáj még mindig? Már nagyon idegesít, szeretném végre élni az életem, normálisan aludni, enni, beszélni...

Legjobb válasz: teljesen normális, nekem több hétig fájt

teljesen normális, nekem több hétig fájt
Nekem is fájt kb 2 hétig, és még utána is érzékeny volt savas dolgokra (paradicsom, savanyúság, stb). Fájdalomcsillapítot lehet bevenni 9 nap után is (nekem kellett).
A kérdező hozzászólása: Én már 28 cataflamot beszedtem és azt is úgy ahogy bírtam, a kórházban töltött 3éjszaka alatt 1percet nem aludtam:S A 2hetes ne végezz fizikai munkát szabály ilyenkor is vonatkozik? Ugye nem kell még tovább várni sportra/nemi életre?
Felnõtt korban nem gyógyul olyan gyorsan az ember mandulamûtét után. Türelem és a Cataflamot cseréld le, mert az szteroid és már 2 hétig sem kellene szedni! Nekem is csak késõbb mondták...Jobban leszel napról-napra!
A kérdező hozzászólása: Mire cseréltessem le?
Aspirin, paracetamol, stb, valami, ami gyengébb.
A kérdező hozzászólása: 2napja volt az elsõ nap, amikor már nem egyáltalán nem fájt, végülis csak 27napig fájt az ígért 5helyett... Ráadásul mostanában folyton köhögési ingerem van és a szénsavas üdítõknek, de még a víznek az íze is rossz Jól megszívtam:/

Mennyi ideig normális, ha rezekció után fáj még mindig a fogam?

Tavaly októberben gyökérkezelt fogam megfájdult, hétf?n voltam m?ttetni, gyökércsúcs rezekció. Azóta is kb. 12-16 óránként vennem kell be fájdalomcsillapítót. Ez normális? és ilyenkor lüktet a fogam, és érzékeny is, nem tudok nagyon rágni rajta. Meddig lehet ezt normálisnak mondani, hogy fáj? Vagy huzassam ki inkább? Jobb fels? 5ös fogam a kérdéses fog, és februárban lett rá korona rakva...szóval eddig 45 ezremben van ez a fog...kérlek, segítsetek nekem!!!

Legjobb válasz: ennyire hátul is csinálnak rezekciót (gyökércsúcs kezelést)? nekem elõl csináltak, egy darabig elvan vele utána az ember. már nem emlékszem, meddig fájt, vagy fájt-e, mert régen volt. legjobb, ha felhívod a dokit és megkérdezed. de szerény véleményem szerint egy hétig még nem gond.

ennyire hátul is csinálnak rezekciót (gyökércsúcs kezelést)? nekem elõl csináltak, egy darabig elvan vele utána az ember. már nem emlékszem, meddig fájt, vagy fájt-e, mert régen volt. legjobb, ha felhívod a dokit és megkérdezed. de szerény véleményem szerint egy hétig még nem gond.

Normális ha egy év kihagyás után szex után fáj a p. uncim?

Egy éve szakítottunk a barátommal (távolság miatt) de most odaköltöztem és újra járunk. Egy évig nem szexeltem senkivel csak most újra vele és fájt. Ez normális? Előtte 2 hónapig éltünk rendszeres nemi életet. 20/L

Legjobb válasz: Attól függ hol fáj konkrétan.Kívülrõl vagy belülrõl...

Attól függ hol fáj konkrétan.Kívülrõl vagy belülrõl...
A kérdező hozzászólása: a bejáratnál
eléggé nedves voltál?
DE AKÁR LEHET EGY LAZA FERTÕZÉS..PERSZE HA VÉDEKEZTETTEK ÓVSZERREL AKKOR NEM ILYESMI A PROBLÉMA!
Hosszabb kihagyás után lehet ilyen. Kicsit összeszûkültél, van ilyen.
A kérdező hozzászólása: de óvszerrel védekezünk. még az is eszembe jutott hogy talán allergiás vagyok rá, de hát régebben semmi gondot nem okozott.
eléggé nedvesedsz? vagy ha nem, akkor használtok síkosítót?
Igen, ez elõfordul, nekem is szokott ilyen lenni, de csak az aktus elsõ pillanataiban, nem végig. Szólj a barátodnak, hogy az elsõ pillanatokban még ne vaduljon.
Szerintem teljesen. Nekem egy hónapos kihagyás után is fáj egy kicsit (:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!