Találatok a következő kifejezésre: Normális ha szeretnám hogy (46 db)

Az normális ha szeretném hogy jó keményen megujazanak és szét nyaljanak úgy hogy még szüz vagyok?

Legjobb válasz: Az a baj, h te c igány vagy ezzel a helyesírással, tuti.

Az a baj, h te c igány vagy ezzel a helyesírással, tuti.
persze :)
Egészségedre! Szagmintát adsz, ami alapján elindulhatok?
én nagyon szeretem a simizést, ujjazást adni lánynak, talán jobban mint a szexet. nagyon jó érzés ott matatni a kezemmel, és ahogy közben csuromvíz lesz.
Ne is mond... *-*
5. Ki ne mondjon mit, miért?
A kérdező hozzászólása: Persze csak is egy igazi vad cigány vagyok....most lebuktam
Ugyanígy vagyok vele kb :D
Szem elöbb vmi szovegszerkesztõben ellenõrizd a helyesírást! Elég majd 16 éves korodban .szni

Szeretnám megkérdezni, hogy szerintetek az normális, ha 12 leszek, egézségesen vékony, és már nagyobb a mellem mint a kortársaimnak. Pedig nincsnek rajtam plusz kilók. Ja igen, és mikor lehetne melltertót venni?

Legjobb válasz: Normális, szerencsére az emberek nem egyformák. Te kicsit korábban kezdtél el fejlõdni. A melltartó a mellméretedtõl függ, nem a korodtól. Ha úgy érzed, hogy lenne mit belepakolni, akkor vegyél vagy nézzél anyukáddal.

Normális, szerencsére az emberek nem egyformák. Te kicsit korábban kezdtél el fejlõdni. A melltartó a mellméretedtõl függ, nem a korodtól. Ha úgy érzed, hogy lenne mit belepakolni, akkor vegyél vagy nézzél anyukáddal.
hát amint nõ a melled vegyél. A kosártól már illik melltartót viselni. És vannak olyan lányok akik elõbb nõiesednek. A mi osztályunkban is volt egy lány aki 13 éves korára már komplett nõ lett. Szép izmos test és kerek mellek. Irigykedtem is rá, hogy "berzeg õ milyen szép". De hát ez van. A biológia sokaknál eltérõ.
Ez normális. A lányoknak nem egy idõben kezd nõni jobban a mellük, minthogy minden más fejlõdés is emberenként eltérõ. Melltartót én mindenképpen javaslok, mert a fiúk késõbb érnek, mint a lányok, és ha kiszúrják a melled bimbóját, akkor nagyon gázul tudnak viselkedni. Könnyen kerülhet ezért egy lány kellemetlen helyzetbe.
A kérdező hozzászólása: Kszönöm, minden kedves "tanácsadónak a jó tanácsot, várom a továbbiakban is a tippeket ;)
Igen, normális! Nekem is van ilyen osztálytársam! Szerintem már hordhatsz melltartót, olyan ruhához ami megköveteli. Én is 12 évesen kezdtem el hordani, bár az én mellem nem túl nagy, és csak néha néha, egy egy ruhához, ha kellett(a mai napig utálom a melltartót, általában ha muszáj lenne, inkább topot veszek fel) 14/L

Szeretném, ha szeretne, de azt mutatom neki, hogy nem lehet. Nem vagyok normális? !

Beleestem az egyik barátomba, miközben párkapcsolatom van. Elmondtam neki, mert igy nem akartam folytatni a barátságot. Ezt ? elfogadta, de nem tudunk emgválni egymástól, bár ? megváltozott, sokszor kedvetlen, vagy ideges.. ez neki és nekem se jó így.. hogy tudnánk megválni egymástól?

Legjobb válasz: jól mondod: nem vagy 100-as. :( bocs

jól mondod: nem vagy 100-as. :( bocs
A kérdező hozzászólása: Igazad van...
A kérdező hozzászólása: Hogy válhatnék meg tõle?
akkor minek vagy a pasiddal, ha nemmis õt szereted? ne kínozd, hagy ott te meg légyboldog a haveroddal
A kérdező hozzászólása: Biztosat egy bizonytalanért? A haver csak barátságot akar elmondása szerint..
nah gratz ezzel készítitek ki a pasikat
inkább a bizonytalant...mivel te nem szereted, ezzel a barátodat is becsapod. 100x inkább egyedül mint olyannal, akit nem szeretek
ha nem szereted a pasid hagyd el, ha a haver csak barátságot akar fogadd el majd csak találsz valakit amugy szerintem a haver csak azért monta hogy csak barátságot akar mert nem akarja hogy miata menj szét a mostani párodal

Normális ha már szeretnám hogy nagy hasam legyen?

mert még 2 honapos vagyok csak!

Legjobb válasz: szia,teljesen normális,én is igy voltam ezzel,és már nagyon-nagyon vártam hogy nagy legyen a hasam,el is jött ez a pillanat és én nagyon büszke vagyok rá :)nagyon jo érzés végigmenni az utcán igy ,és én is igy gondoltam mint te . 39 hetes kismama.

szia, teljesen normális, én is igy voltam ezzel, és már nagyon-nagyon vártam hogy nagy legyen a hasam, el is jött ez a pillanat és én nagyon büszke vagyok rá :) nagyon jo érzés végigmenni az utcán igy , és én is igy gondoltam mint te . 39 hetes kismama.
Én is nagyon vártam, hogy nagy pocakom legyen, pedig én nem is direkt lettem terhes, de akkor is tök büszke voltam rá :) Amikor végre megnõtt a hasam, akkor már jajgattam eleget, mert nagyon sokat fájt a hátam, meg vizesedett a lábam, szerintem még élvezd ki egy kicsit, hogy ezek nem kínoznak, és hogy még minden ruhádba beleférsz :)
Szia! De aranyos kérdés!!! Én is ugyanígy voltam / vagyok ezzel! Minden alkalommal, amikor vizsgálatra entem a kórházba, irigykedtem a nagy pocakos kismamákra és kérdezgettem a férjem, hogy 'mikor lesz már nekem is ekkora pocim??' Kb. 3 hete kezdett látványosan nõni (vékony alkat vagyok amúgy) és már át is akarják adni a helyet a jármûveken, rengetegen rákérdeznek, olyan jó! Alig várom, hogy még nagyobb, kerekebb legyen! Úgyhogy teljesen természetes, amit érzel! Hidd el, hamarosan nõni kezd. 18 hetes kismama
Abszolút normális! Én is mindig azt vártam, hogy nagy pocim legyen (mi 4 évig vártunk a Babánkra). Mostmár nagy pocim van, 33 hetes vagyok, de 1 percig sem érzem terhesnek, sõt!!! Nagyon boldog vagyok! Az alvás nehezen megy ekkora pocival fõleg, hogy hason alvós voltam), de nem számít! Semmi más nehézséget nem tudnék mondani, minden szuper! Nagyon sok boldogságot, kellemes pocaknövesztést! :-)
Ez aranyos. Hát, én is hasonló cipõben vagyok, pedig már 20 hetes a pocak, és még mindig semmi sem látszik belõle... mindenki más, majd egyszer biztosan elkezd rohamosan nõni!
Egy cipõben járunk :-) Én 8 hetes + 3 napos vagyok, de már én is nagyxon várom a pocakot, legalább annyira, hogy tényleg félreismerhetetlenül látszódjon :-) Kicsit már látszik ha nagyon odafigyelek, mert alapvetõen vékony vagyok és már nem alapos a pocim, hanem ott egy helyes kis domborulat :-)
A kérdező hozzászólása: nekem még nemnáltszik bár én 50 kg vagyok.de már hiztam 1 kg-ot.
Szia! Szerintem ezzel mindenki így van, köztük én is. Igaz én még nagyon az elején vagyok (5 hetes) de nagyon várom hogy végre lássa mindenki kisbabánk lesz!Alig várom hogy teljenek a hetek! :-))))))

Szeretném megkérdezni, hogy normális-e az, hogy évek óta van fehér folyásom, de a múltkor azt mondta a nőgyógyászom, hogy ő nem lát semmit sem. Elmúlt volna és ha nem annyira kellemetlen ez az egész utálom hogy van. Hogy szabadulhatok meg tőle ha visszajö

Szeretném megkérdezni, hogy normális-e az, hogy évek óta van fehér folyásom, de a múltkor azt mondta a nőgyógyászom, hogy ő nem lát semmit sem. Elmúlt volna és ha nem annyira kellemetlen ez az egész utálom hogy van. Hogy szabadulhatok meg tőle ha visszajön?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Így az interneten keresztül sajnos én sem tudok többet mondani, mint kezelőorvosa. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Így az interneten keresztül sajnos én sem tudok többet mondani, mint kezelőorvosa. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Szeretném megkérdezni, hogy normális-e az, hogy évek óta van fehér folyásom, de a múltkor azt mondta a nőgyógyászom, hogy ő nem lát semmit sem. Elmúlt volna és ha nem annyira kellemetlen ez az egész utálom hogy van. Hogy szabadulhatok meg tőle ha visszajö

Szeretném megkérdezni, hogy normális-e az, hogy évek óta van fehér folyásom, de a múltkor azt mondta a nőgyógyászom, hogy ő nem lát semmit sem. Elmúlt volna és ha nem annyira kellemetlen ez az egész utálom hogy van. Hogy szabadulhatok meg tőle ha visszajön?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Így az interneten keresztül sajnos én sem tudok többet mondani, mint kezelőorvosa. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Így az interneten keresztül sajnos én sem tudok többet mondani, mint kezelőorvosa. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Az normális, ha a menstruációm 6 éve nem áll be? Szeretnék felíratni erre fogamzásgátlót, de úgy szeretném, hogy a teherbeeséstől is védjen? Mit javasoltok?

Legjobb válasz: Ha fogamzásgátlót szedsz, az véd a nemkívánt terhesség ellen. A vérzést is szabályozza látszólag, ám ez csak elfedi a problémát és ha abbahagyod majd egyszer a gyógyszert, vissza fog térni. (Saját tapasztalat.) Szerintem érdemes lenne utánanézni, hogy mi okozza a vérzésproblémát.

Ha fogamzásgátlót szedsz, az véd a nemkívánt terhesség ellen. A vérzést is szabályozza látszólag, ám ez csak elfedi a problémát és ha abbahagyod majd egyszer a gyógyszert, vissza fog térni. (Saját tapasztalat.) Szerintem érdemes lenne utánanézni, hogy mi okozza a vérzésproblémát.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, és még lenne anyni kérdésem, hogy kinek mi vált be? ki milyen gyógyszert szed?
Én is kb. 5-6 év után kezdtem fogamzásgátlót szedni. Addig össze-vissza jött meg. Amióta van fogamzásgátlóm, megjött napra pontosan.
ha ezt elmondod az orvosnak, h foggátlót szeretnél szedni, és a vérzésed is rendszertelen, akkor olyat fog adni, ami erre való.

Szerintetek az normális, ha a pasim aki 18 éves, gruppenben akarja csinálni, és nem érdekli, hogy én szűz vagyok még. Két pasi és én. így szeretné. Most mit csináljak?

Kérlek segítsetek..el akarom hagyni,d e nem enged amíg ezt meg nem csinálom velük.. :/

Legjobb válasz: remélem h kamu a kérdés..te meg ne legyél már ennyire gyökér..hagyd ott.ha kell szólj másnak is errõl az esetrõl.

remélem h kamu a kérdés..te meg ne legyél már ennyire gyökér..hagyd ott.ha kell szólj másnak is errõl az esetrõl.
mi az, hogy nem enged? elhagyod és kész.
Mi az, hogy nem enged? Tán megerõszakolnak ketten, ha nem egyezel bele? Akkor mindketten dutyiban ülhetnek egy jó ideig... 24/N
Mit jelent az, hogy el akarod hagyni, de nem enged el? Miért akkor megver? Szögezzük le: ez a pasi egy állat. Semmiképp ne menj bele! Ha nem érdekli, hogy szûz vagy, akkor az se fogja érdekelni, hogy fáj, és úgy szétk***nak, ahogy nekik tetszik és még röhögnek is azon, hogy sírsz.
könyökös az arcába, térdes a golyóira és újra tervezi ezt a dolgot.
Szerintem itt a kérdezõnek van némi zavar a fejében. Ott hagyod és ennyi, nem találkozol vele többet. Persze kihívhatod a rendõrséget is ha úgy van, de szerintem azért ne reagáljuk már túl. Nem hiszem hogy valami hü de kemény csávóról beszélünk, csak egy balfaasz, hülye pötsrõl, aki nem fogja fel hogy ehhez a lánynak is bele kéne egyeznie.
Kamu a kérdés.
107... (vagy 105? :P) A lényeg, hogy szólj valakinek (pl szülõk), hogy meg akarsz szabadulni a csókától...
Remélem fake kérdés.De ha nem:mit merészel, hogy egy szûz lánytól ilyet kér?Aki még az elsõn sincs túl?ez egy abberált tetû.semmibe vesz és ki is használna, ha lennél oly hülye h hagyd.Mert mit csinál ha elhagyod?röhögj egyet rajta, és küld el a búsba

Anyukák (akik nem fogyokúráznak vagy épp hízni szeretnének), hogyan oldjátok meg a rendszeres és normális étkezést babátok mellett, ha nincs segítségetek?

Gondolok itt id?ben reggeli, ebéd, esetleg házi kosztot f?zni, ill. nyugodtan enni.

Legjobb válasz: valamennyit biztos alszik, az idõ alatt is lehet enni meg akkor ha valami olyat talált amivel egy kicsit jobban lefoglalja magát, mese meg ilyesmi..ha elmentek játszótérre akkor oda is tudsz vinni valami ennivalót, persze ott is kell figyelni rá de egy kis idõd van. én néha babakocsi tologatás közbe is eszek és egy kézzel tolom a kocsit:)

valamennyit biztos alszik, az idõ alatt is lehet enni meg akkor ha valami olyat talált amivel egy kicsit jobban lefoglalja magát, mese meg ilyesmi..ha elmentek játszótérre akkor oda is tudsz vinni valami ennivalót, persze ott is kell figyelni rá de egy kis idõd van. én néha babakocsi tologatás közbe is eszek és egy kézzel tolom a kocsit:)
A kérdező hozzászólása: Heves vérmérsékletû babákra gondolok (enyém sosem ült egyhelyben nyugisan még pár hónaposan sem) most meg már szalad és alig alszik...
Én sehogy... (nem fogyózok, nem hízózok) Csak épp csippentek valamit, ha épp a konyhában járok. Ez jelent egy banánt, barackot, túró rudit, ilyesmit... Fõtt ételt nem tudom mikor ettem rendesen, jóízûen. 2 gyermekem van, a kicsi fél percet sincs el egyedül, visít ha kimegyek pl. wc-re. A 2 gyerek alvásideje nem fedi egymást. Ha az egyik alszik, a másik ébren, és figyelnem kell, nehogy felüvöltse az alvót... Este amikor már mindkettõ alszik, akkor megeszek jóízûen 2 joghurtot. De napközben ez lehetetlen. Most itt ülök, de a pici mindent el akar lopni, felnyúlkál a géphez is:)
Amikor etetem.Vagy egy szenyát eszek meg vagy fözeléket.Megetetem, közben bekapok pár falatot, majd ha megette folytatom mig ö játszik valamivel az etetöszékben.Séta alkalmával pedig elsö utam a pékségbe vezet.Lenyomok 1túrósat, 1 lekvárosat, ezzel kihúzom idáig.Ha este elaludt, na akkor jön anya ölébe a tálca meg a tv távirányitó, vagy pedig itt a gép elött.Máshogy nem tudom megoldani, mert egy kis ördögfiókám van:DD
ja, hizni nem akarok!Viszont már kevesebb vagyok 4kg-al mint ahogy a terhességet kezdtem.Mi lesz ha elkezd szaladgálni?
Na ezt az esti tálcás balhét mintha én írtam volna :DD De ha alig eszek, miért nem fogyok? lemehetne 1-2 kiló :D
tegnap 21:26! Nem ebbe a rovatba tartozik, bocsi az off-ért. Amit napközben eszünk van ideje, alkalma a szervezetünknek elégetni.Ha este nem ennék már csont-bör lennék.Ezzel tartom valamellyest szinten zsirraktárom:DDD

Ha nagyon szeretnem hogy megtortenjen az elso csok az normalis?

Sokat gondolok ra meg minden,de igy megtortenik mihamarabb vagy nem?..

Legjobb válasz: Ne várd annyira, mert nem lesz olyan hû de fantasztikus élmény. Nekem legalábbis nem volt az, és az ismerõseim többségének sem.

Ne várd annyira, mert nem lesz olyan hû de fantasztikus élmény. Nekem legalábbis nem volt az, és az ismerõseim többségének sem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!