Találatok a következő kifejezésre: Normális ha szeretnám (84 db)

Az normális ha szeretném hogy jó keményen megujazanak és szét nyaljanak úgy hogy még szüz vagyok?

Legjobb válasz: Az a baj, h te c igány vagy ezzel a helyesírással, tuti.

Az a baj, h te c igány vagy ezzel a helyesírással, tuti.
persze :)
Egészségedre! Szagmintát adsz, ami alapján elindulhatok?
én nagyon szeretem a simizést, ujjazást adni lánynak, talán jobban mint a szexet. nagyon jó érzés ott matatni a kezemmel, és ahogy közben csuromvíz lesz.
Ne is mond... *-*
5. Ki ne mondjon mit, miért?
A kérdező hozzászólása: Persze csak is egy igazi vad cigány vagyok....most lebuktam
Ugyanígy vagyok vele kb :D
Szem elöbb vmi szovegszerkesztõben ellenõrizd a helyesírást! Elég majd 16 éves korodban .szni

Ugye nem normális, ha valaki szülés után egy héttel újra terhes szeretne lenni?

Legjobb válasz: Hát neked valami marha jó szülésed lehetett:) Normálisnak normális, én örültem hogy vége:)

Hát neked valami marha jó szülésed lehetett:) Normálisnak normális, én örültem hogy vége:)
Igen, könnyû szülésed lehetett:-) Az szokott még lenni az anyukáknál, hogy hiányzik a hasuk, és benne a mocorgás, mert az olyan jó dolog.
Szerintem normalis. Nekem rovid volt a szulesem, szerencses is voltam, mert gatvedelemmel szuletem meg egy negy kg-os kisfiut. Konnyu nem volt, de rovid. Akkor meg nem akartam egybol terhes lenni, de nem is ment el a kedvem a tovabbi szulestol, de azt is nagyon elveztem, hogy az azt koveto honapokban egyedul vagyok a boromben, a regi alakommal, a regi ruhaimban, konnyeden. A fiammal is szerencsenk van, mert jo etvagyu, nem volt hasfajos, hamar ataludta az ejszakat es nagyon vidam gyerek, alig sir, annal tobbet vigyorog. Igy o ot honapos volt, amikor eldontottuk, hogy johet a kisteso, legyen kis korkulonbseg. Most 8 honapos, en pedig a 12. hetben vagyok. Kevesebb idom van a terhesseggel foglalkozni, de sokkal konnyedebben elem meg, mint tavaly, nem aggodom annyit es varom mar, hogy babapocakom legyen ismet.
Normális, én is szeretnék minél hamarabb teherbe esni. 2 hónapja szültem.
Amikor terhes voltam nem szerettem annak lenni.Miután megszültem azt mondtam soha többet.Eltelt pár hónap és visszagondolva mégis csak szerettem terhesnek lenni, sõt igy 11 hónap után szülnék is még egy babát. De hogy szülés után 1héttel???áááh még ha könnyû szülésem lett volna akkor sem..
Õszintén megmondva én nem szerettem várandós lenni, viszont anyukának lenni csodálatos!
Nem tudom mennyire normális, de én imádtam terhesnek lenni! Szüléskor azt mondta a dokim, hogy nagy a fájdalomküszöböm, mert ami lehet, minden szakadt, a fiam szalutálva jött világra. Így könnyûnek nem mondanám a szülésem... :) De fél-1 óra múlva, mikor anyukám kérdezte, hogy "Na, akarsz még gyereket?", már azt mondtam neki, hogy simán, jöhet a következõ! :D Persze várunk vele, míg a fiam 2 éves lesz, majd utána próbálkozunk, de már alig várom!
Valaki nem akarja, mégis terhes lesz szinte azonnal.Van egy ismerõsöm, akinek nincs 1 év a két gyerek között, de a másodiknál már azt kiabálta, 'szedjék ki belõlem ezt a gyereket"! Nem irigyeltem!!!Nekünk 4 év lesz a korkülönbség, és ez nekünk tökéletesen megfelel.El sem tudtam volna képzelni, hogy mint az orgonasíp, jöttek volna a gyerekek.Az, hogy normális-e az érzés, döntse el mindenki maga.De én biztos nem vállalkoznék ilyenre, nagy hassal gondozni egy viszonylag kisbabát, aki még abszolút önállótlan...
Én is azonnal terhes akartam lenni újra. Szerintem normális :)
Én ugyanezt szerettem volna. Azóta eltelt 7 hónap és a babám nem a könnyû eset kategória, ezért most úgy gondolom, hogy valószínû, hogy nem lesz kistesója. Egyébként 2 napig szültem, természetes úton, könnyûnek nem nevezném.
Ez igen! Annak könnyû szülése lehetett, aki ilyet szeretne. Hogy normális e?-Miért ne lenne az.Mindenki szeretett várandós lenni szerintem.
Én 8 hete szültem. Ahogy a hasamra tették e kislányunkat mondtam a férjemnek nagy vigyorogva, hogy jöhet a következõ. Szerintem teljesen normális :-)
Nekem most 2 hónapos a kisfiam. Problémamentes terhességem volt, de a végén már nagyon " nyûgös " voltam, már nagyon vágytam rá hogy a pici fiamat a kezembe tarthassam. Császárral szültem, iszonyú fájdalmaim voltak utána 1-2 napig, de ennek ellenére már 2 nap után azt mondtam hogy jöhet a következõ. Már nagyon várom, hogy elteljen a 2 év (császármetszés miatt tanácsos kivárni) és újból kismama lehessek, mert ezek voltak életem legszebb hónapjai. :-)

Az normális ha valakinek a férfi partnere állandóan az szeretné ha orálisan kényeztetné a nöje, illetvel nagyon szereti análisan is. Más férfi is ilyen?

Hagyományosan is szoktuk. De mindig az orálissal meg az análissal nyagat, meghogy nyeljem le a spermáját! Ez normális?

Legjobb válasz: nekem már nem szokatlan... párom ilyen szempontbol el van kapatva,nincs ugy szex h az ne orállal kezdõdne,és anál is van hetente,kéthetente amig megkapom ilyen téren énis amit szeretnék,addig szavam sincs nem esik nehezemre,mert szeretem,legalább tudom,hogy megkapja amit szeretne,nem keresi máshol,tudja hogy kérhet bármit,teljesitve lesz (persze ez kölcsönös) 22/L (24/F)

nekem már nem szokatlan... párom ilyen szempontbol el van kapatva, nincs ugy szex h az ne orállal kezdõdne, és anál is van hetente, kéthetente amig megkapom ilyen téren énis amit szeretnék, addig szavam sincs nem esik nehezemre, mert szeretem, legalább tudom, hogy megkapja amit szeretne, nem keresi máshol, tudja hogy kérhet bármit, teljesitve lesz (persze ez kölcsönös) 22/L (24/F)
Ezt sugalja a sok pornó amit titokban néz, vagy a munkahelyén bámul az interneten. Vagy lebuktatod, vagy szépen engedelmeskedsz.
Nem tudom nekem mint nõnek nagyon hiányozna, ha nem kényeztethetném orálisan, mert szeretem csinálni. És azt is szeretem, ha õ csinálja nekem. Én tudom miért kell itt pornózni mindjárt ezt az emberiség így csinálja sokezer éve (nézz már meg egy ókori mozaikot, vagy olvass el egy-két pajzán versikét a középkorból), nem tegnap találták ki. A középkorban az anál volt a "természetes fogamzásgátló" Orvosi könyvekben leírják, hogy aciklus mely szakszában kell anált és mikor vaginális közösülést használni, ha nem akarsz gyereket. És a többség azért csinálja mert jól esik neki. Én is.
Teljesen egyet értek az elõttem szólóval, én már rég elhagytam volna egy olyan pasit aki állandóan az anállal nyaggat, az hogy lenyelni a spermát...hát néha belefér de nem minden alkalommal tudom megtenni. Az anális szexet undorítónak tartom és fájdalmasnak és egészségtelennek. 23L
Hányszor megtárgyaltuk ezt már itt... A nõi hüvelyváladék íze intenzitásban inkább a férfi elõnedvhez hasonlítható, és nem a spermához. Így nem éppen jogos a nyalásra hivatkozva elvárni a sperma lenyelését. Azoknak a férfiaknak, akikkel dolgom volt, megfelelt a kézzel befejezés, vagy az - ez a tipikusabb -, ha az orális dolgok inkább az izgatás, elõjáték részét képezték a dolognak. Másoktól is hasonlót hallottam, 1-2 csaj mondta csak, hogy lenyeli. De amúgy ragozhatjuk ezt a végtelenségig, én tisztában vagyok a saját határaimmal a szexet illetõen, hogy mit akarok kipróbálni, mi izgat és mi nem, és ehhez ragaszkodok - másnak is ezt kéne. Úgy érzem, a Kérdezõ nem igazán élvezi ezeket a dolgokat, amikbe a pasija kedvéért belemegy - igazam van? Nehezebb lesz így megoldani, hogy már megtetted párszor, és nem mondtál azonnal nemet... de akkor is közöld, hogy ez neked nem jó, nem élvezed. Nekem voltak olyan dolgok, amikkel úgy voltam, hogy "talán egyszer, majd késõbb kipróbálom" (és ez így is lett) meg vannak olyan dolgok, amikre azt mondom, soha - és ez így is marad.
Nem, nem minden férfi ilyen. Volt úgy tizenöt pasim, és csak egy mondta, hogy érdekli az anális, de gond és hiányérzet nélkül tudomásul vette, hogy engem meg nem hogy nem érdekel, hanem viszolygást kelt bennem. Azt mondta, õ enélkül egész életében meglenne, orális nélkül nem. Az orális az más, azt valahol természetes dolgonak tartom, de csakis kölcsönösen. Ja és a tizenötbõl egyetlen egy sem várta el, hogy nyeljem le a spermáját. Szóba se jött! Csak az utóbbinál, de õ is elismerte, hogy ez plusz élvezetet végülis nem ad. Ismerõseim többsége, akikkel ilyesmirõl beszélgettem, nem él az anális szexszel és nem nyeli le a spermát. Persze egy diszkóban, ahol a trend a menõ mindenben, lehet, más eredményre jutnál, ha beszélgetnél az emberekkel. Most le fognak pontozni, de lesz.rom - jegyezd meg, ha szerelmes Beléd a pasi, akkor ott úgyis Te diktálsz, hogy meddig mégy el, örülni fog, hogy egyáltalán befeküdtél az ágyába! Az orális szex bizonyos feltételek mellett jogos kérés, hiszen fordítva nekünk is jól esik - na de amelyik az análissal meg a spermanyeléssel nyaggat, úgy, hogy Számodra nem izgatók, sõt, mondjuk ki, undorítóak ezek a dolgok, és a legtöbb nõ ezeket k.rvára nem élvezi, max. a tudat miatt, hogy hú, õ milyen menõ, bevállalós - valljuk be, a nõk ezeket a pasik miatt csinálják, ha csinálják, és ha rajtuk múlna, (azaz ha felfognák, hogy rajtuk múlik...) többségük kihagyná ezeket a szexbõl! - szóval, amelyik "nyaggat", azt hagyd ott a p.csába, menjen pornóra farkat verni! 28/N
Férfi vagyok... Én szeretem az orális szexet kölcsönösen meg aztán pláne. A nõi nemi szerv tele van baktériummal van akié szagos és a hüvelyváladék sem feltétlen gusztusos... És mégis imádom, ha a páromnak örömet szerezhetek. És akkor nyafogtok, hogy pfúj ez undorító meg ilyenek?!!!? A hangsúly nem feltétlen a nyelésen van. Csak, ha valamit elkezdtél azt fejezd be. Hidd el, hogy ennél nagyobb örömöt nem szerezhetsz a párodnak. Teljesen más érzés amikor befejezed rendesen nem pedig félúton kirántod a szádból. Ha nincs gusztusotok lenyelni, köpjétek ki. Most le leszek ugatva, de megéri, ha valamelyiktek legalább elgondolkozik rajta.
Szerintem teljesen, de mindenki különbözõ. (Ja, és nõ vagyok)
Na finnyások! Nem a lenyelésrõl van szó. Kérje meg mindegyik hölgy a pasiját, hogy kezdje el a nyelvével a játékot és abban a pillanatban, mielõtt elmenne a csaj, váltson át ujjazásra, a fejét pedig fordísa el! Ha ezt így kipróbáljátok, talán megértitek a lényegét. Ha szopsz, szopd egész lankadásig. A nyalást is jobb, ha nincs egybõl vége, hanem van levezetés.

Szeretnám megkérdezni, hogy szerintetek az normális, ha 12 leszek, egézségesen vékony, és már nagyobb a mellem mint a kortársaimnak. Pedig nincsnek rajtam plusz kilók. Ja igen, és mikor lehetne melltertót venni?

Legjobb válasz: Normális, szerencsére az emberek nem egyformák. Te kicsit korábban kezdtél el fejlõdni. A melltartó a mellméretedtõl függ, nem a korodtól. Ha úgy érzed, hogy lenne mit belepakolni, akkor vegyél vagy nézzél anyukáddal.

Normális, szerencsére az emberek nem egyformák. Te kicsit korábban kezdtél el fejlõdni. A melltartó a mellméretedtõl függ, nem a korodtól. Ha úgy érzed, hogy lenne mit belepakolni, akkor vegyél vagy nézzél anyukáddal.
hát amint nõ a melled vegyél. A kosártól már illik melltartót viselni. És vannak olyan lányok akik elõbb nõiesednek. A mi osztályunkban is volt egy lány aki 13 éves korára már komplett nõ lett. Szép izmos test és kerek mellek. Irigykedtem is rá, hogy "berzeg õ milyen szép". De hát ez van. A biológia sokaknál eltérõ.
Ez normális. A lányoknak nem egy idõben kezd nõni jobban a mellük, minthogy minden más fejlõdés is emberenként eltérõ. Melltartót én mindenképpen javaslok, mert a fiúk késõbb érnek, mint a lányok, és ha kiszúrják a melled bimbóját, akkor nagyon gázul tudnak viselkedni. Könnyen kerülhet ezért egy lány kellemetlen helyzetbe.
A kérdező hozzászólása: Kszönöm, minden kedves "tanácsadónak a jó tanácsot, várom a továbbiakban is a tippeket ;)
Igen, normális! Nekem is van ilyen osztálytársam! Szerintem már hordhatsz melltartót, olyan ruhához ami megköveteli. Én is 12 évesen kezdtem el hordani, bár az én mellem nem túl nagy, és csak néha néha, egy egy ruhához, ha kellett(a mai napig utálom a melltartót, általában ha muszáj lenne, inkább topot veszek fel) 14/L

3 napja volt frenulotómia (fitymafék) műtétem. Normális ha még most sem tudom és nem is merem teljesen hátrahúzni a fitymát? Nem is szeretném erőltetni.

Tegnap este kamilla-teáztam, de akkor sem mertem teljesen hátrahúzni. Zuhanyzáskor sima vizet teszek rá, de akkor sem merem hátrahúzni. Ma felhívom a dokimat, kedden megyek hozzá. Kell még vmivel kezelnem?

Legjobb válasz: Normális,a seb gyógyulásához pát nappal több kell ..Kammillázás mellé,még szoktak felírni Betadine kenõcsöt is fertõtlenítésre .

Normális, a seb gyógyulásához pát nappal több kell ..Kammillázás mellé, még szoktak felírni Betadine kenõcsöt is fertõtlenítésre .
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, biztató, de még csak a feléig sem merem felhúzni.
Szia, nekem 4 napja volt szintén ilyen mûtétem. Nagyon óvatosan de szerintem - ha tudod - hátra kéne húzni, hogy normálisan tudd tisztítani.
nekem ma volt de már 2 óra múlva hátrahúztam :) de akkor mit kamilláztál rajta?
Nekem tegnap volt, ma gond nélkül hátra tudtam húzni.Betadine csepp vagy kenõcs mehet rá, meg neogranormon.

Szeretném, ha szeretne, de azt mutatom neki, hogy nem lehet. Nem vagyok normális? !

Beleestem az egyik barátomba, miközben párkapcsolatom van. Elmondtam neki, mert igy nem akartam folytatni a barátságot. Ezt ? elfogadta, de nem tudunk emgválni egymástól, bár ? megváltozott, sokszor kedvetlen, vagy ideges.. ez neki és nekem se jó így.. hogy tudnánk megválni egymástól?

Legjobb válasz: jól mondod: nem vagy 100-as. :( bocs

jól mondod: nem vagy 100-as. :( bocs
A kérdező hozzászólása: Igazad van...
A kérdező hozzászólása: Hogy válhatnék meg tõle?
akkor minek vagy a pasiddal, ha nemmis õt szereted? ne kínozd, hagy ott te meg légyboldog a haveroddal
A kérdező hozzászólása: Biztosat egy bizonytalanért? A haver csak barátságot akar elmondása szerint..
nah gratz ezzel készítitek ki a pasikat
inkább a bizonytalant...mivel te nem szereted, ezzel a barátodat is becsapod. 100x inkább egyedül mint olyannal, akit nem szeretek
ha nem szereted a pasid hagyd el, ha a haver csak barátságot akar fogadd el majd csak találsz valakit amugy szerintem a haver csak azért monta hogy csak barátságot akar mert nem akarja hogy miata menj szét a mostani párodal

Normális ha már szeretnám hogy nagy hasam legyen?

mert még 2 honapos vagyok csak!

Legjobb válasz: szia,teljesen normális,én is igy voltam ezzel,és már nagyon-nagyon vártam hogy nagy legyen a hasam,el is jött ez a pillanat és én nagyon büszke vagyok rá :)nagyon jo érzés végigmenni az utcán igy ,és én is igy gondoltam mint te . 39 hetes kismama.

szia, teljesen normális, én is igy voltam ezzel, és már nagyon-nagyon vártam hogy nagy legyen a hasam, el is jött ez a pillanat és én nagyon büszke vagyok rá :) nagyon jo érzés végigmenni az utcán igy , és én is igy gondoltam mint te . 39 hetes kismama.
Én is nagyon vártam, hogy nagy pocakom legyen, pedig én nem is direkt lettem terhes, de akkor is tök büszke voltam rá :) Amikor végre megnõtt a hasam, akkor már jajgattam eleget, mert nagyon sokat fájt a hátam, meg vizesedett a lábam, szerintem még élvezd ki egy kicsit, hogy ezek nem kínoznak, és hogy még minden ruhádba beleférsz :)
Szia! De aranyos kérdés!!! Én is ugyanígy voltam / vagyok ezzel! Minden alkalommal, amikor vizsgálatra entem a kórházba, irigykedtem a nagy pocakos kismamákra és kérdezgettem a férjem, hogy 'mikor lesz már nekem is ekkora pocim??' Kb. 3 hete kezdett látványosan nõni (vékony alkat vagyok amúgy) és már át is akarják adni a helyet a jármûveken, rengetegen rákérdeznek, olyan jó! Alig várom, hogy még nagyobb, kerekebb legyen! Úgyhogy teljesen természetes, amit érzel! Hidd el, hamarosan nõni kezd. 18 hetes kismama
Abszolút normális! Én is mindig azt vártam, hogy nagy pocim legyen (mi 4 évig vártunk a Babánkra). Mostmár nagy pocim van, 33 hetes vagyok, de 1 percig sem érzem terhesnek, sõt!!! Nagyon boldog vagyok! Az alvás nehezen megy ekkora pocival fõleg, hogy hason alvós voltam), de nem számít! Semmi más nehézséget nem tudnék mondani, minden szuper! Nagyon sok boldogságot, kellemes pocaknövesztést! :-)
Ez aranyos. Hát, én is hasonló cipõben vagyok, pedig már 20 hetes a pocak, és még mindig semmi sem látszik belõle... mindenki más, majd egyszer biztosan elkezd rohamosan nõni!
Egy cipõben járunk :-) Én 8 hetes + 3 napos vagyok, de már én is nagyxon várom a pocakot, legalább annyira, hogy tényleg félreismerhetetlenül látszódjon :-) Kicsit már látszik ha nagyon odafigyelek, mert alapvetõen vékony vagyok és már nem alapos a pocim, hanem ott egy helyes kis domborulat :-)
A kérdező hozzászólása: nekem még nemnáltszik bár én 50 kg vagyok.de már hiztam 1 kg-ot.
Szia! Szerintem ezzel mindenki így van, köztük én is. Igaz én még nagyon az elején vagyok (5 hetes) de nagyon várom hogy végre lássa mindenki kisbabánk lesz!Alig várom hogy teljenek a hetek! :-))))))

Normális, ha valaki már fiatalon gyereket szeretne?

Az egész már kb. 1 éve tart és sosem tudom kiverni a fejembõl. Néha úgy érzem , hogy ez már beteges ,de aztán rájövök hogy még sem. Leginkább a páromat sajnálom , mert mindig ezzel nyúzom bár õ is szeretne babát , de mindketten tudjuk hogy még kicsit korai. (Lehet tettek már fel ehhez hasonló kérdést , de egy csomót végignéztem , hogy ne írjam ki feleslegesen de nem találtam egyet sem ami ehhez hasonló lenne(részletekben)).

Legjobb válasz: Én pl. 19 éves vagyok, de akár holnap is megszülnék. Viszont partner nélkül ez elég necces :D Szóval várok, amíg kialakulnak a feltételek, addig tanulok. Különben ha minden feltétel adott volna (ami ritka), egy fél percet se várnék CSAK a korom miatt.

Én pl. 19 éves vagyok, de akár holnap is megszülnék. Viszont partner nélkül ez elég necces :D Szóval várok, amíg kialakulnak a feltételek, addig tanulok. Különben ha minden feltétel adott volna (ami ritka), egy fél percet se várnék CSAK a korom miatt.
Egyáltalán nem korai huszonéves korod elején a gyerekvállalás. Mostanában divat csak kitolni 30-40 év közé és azért láthatunk felnõtteket atomrészegen minden este, mert radikálisan kitolódott a kamaszkor és mindenki karriert akar építeni inkább család helyett. Egyébként mindenkinek szíve joga eldönteni mikor szeretné, ha a párja is benne van és biztosak vagytok benne, hogy fel tudjátok nevelni akkor ne törõdj mással, különösen mások véleményével!
Hány évesek vagytok?
még mindig nem tudjuk ohgy hány évesek vagytok
Szerintem sem korai én is 20 évesen szültem a kislányomat :)
A fiamat 20 évesen szültem, nem volt egyszerû terhesség, de sokkal jobban bírtam az állapotommal járó hányást és egyéb problémákat, mint most, 32 évesen.
Most fiatalon vállaljatok, gyerekeket ne amikor már késõ! :)
nem mondom hogy normális, de miért is ne ha tényleg megvan minden körülményetek ahhoz hogy gyereketek legyen? (lakás, munka, pénz, idõ stb.) bár 15 évesen nemhiszem hogy ezekbõl minden adott, de 19-20 évesen vannak már emberek akik rendelkeznek ezekkel a feltételekkel (hangsúlyozom nagyon kevesen) és az is nagyon fiatalnak számít szerintem.
Nem.
Miért ne lenne normális?! Persze, az már kevésbé jó, ha esetleg meggondolatlanul ugrotok bele, de nem az ember kora határozza meg, hogy normális-e vagy sem, hogy gyermeket szeretnél.
Pontosan mennyi idõsek vagytok ? Fiatalkor... mindenkinek más... 15? vagy esetleg 25?
A kérdező hozzászólása: Én 19 éves vagyok a párom 20. A párom fél év múlva már dolgozni fog , mert már a munkahely is adott. Na és persze a ház is meg van , a szüleinek két házuk is van az egyiket a nevére iratják , szóval ennyivel könnyebb elkezdeni az életet.

Az normális, ha a barátnõm szereti, ha megütöm, fojtogatom? Illetve szeretné, de én nem tudom megütni.

Nem volt még ilyen barátnõm, de azt mondja nem tudja miért, de neki ez jó. Elõjátékként, szex közben bármikor. Van, hogy megüt és mondom neki, hogy ne, erre õ : nem mered visszaadni, mintha provokálni akarna...

Legjobb válasz: Én ütném verném aláznám, bárcsak lenne egy ilyen csajom!

Én ütném verném aláznám, bárcsak lenne egy ilyen csajom!
Számára meg sokak számára normális. Hidd el elég sok ilyen csaj van, csak sokan nem merik felhozni se a témát... A tiéd legalább megmondja mit akar. Ha rácsapsz párat a fenekére, attól nem lesz baja, meg neked se. :) A nyakát is megfoghatod nyugodtan, csak ne szorítsd meg, már maga a mozdulat is hasonló érzéseket kelt, mintha szorítanád is.
Az ilyen kapcsolatoknak az a lényege, hogy mind a két fél a beleegyezését adja. Akkor nincs vele semmi gond, van egy biztonsági szó, ami ha elhangzik, onnantól kezdve abba kell hagyni. A szexuális sub-dom kapcsolat nem egyenlõ a bántalmazással, mert pont az a lényege, hogy mind a két fél akarja. Ha viszont a barátnõd szex közben ver, és ütöget, csak, hogy visszaad, és ez neked nyilvánvalóan nem tetszik, az viszont nem okés.
A kérdező hozzászólása: nem szex közben üt, de van úgy, hogy kicsúszik egy két olyan dolog, amin megsértõdik vagy ilyesmi erre kapok egyet, de nem erõsen. Valami biztos történt vele, nem hiszem el, hogy valaki csak úgy ilyen lesz. Külsõre meg másoknak nem is mutatja az ilyen oldalát, csak ha ketten vagyunk vagy ha elmegyünk bulizni visszafelé már nagyon bedurvul, nekilök a falnak és van, hogy visszalököm, de neki az tetszik, nem tudom felfogni. Azt sem tudom kinek mondjam ezt el
Figyelj, a barátnõd egyértelmûen bántalmaz, mert neked ez nem esik jól/nem tetszik. Ez nem okés. Beszéld meg vele, állj ki magadért, és közöld vele, hogy nem akarod, hogy megüssön/ meg ne merészeljen még egyszer ütni, mert neked nem esik jól, nem találod izgatónak, nem élvezed, akármi. Ha nem tud leállni, akkor igenis ott kell hagyni. Az ilyen ember keressen magának olyan partnert, aki szintén benne van az ilyen dolgokban.
A kérdező hozzászólása: Dehogy bántalmaz egy 50kg-s csaj :D
Azért szex közben jönnek csak elõ ezek mert olyankor mutatja ki az embere igazán a foga fehérjét, levetkõzi a gátlásokat és kiéli a vágyait. Legalábbis kiélné ha hagynád. Nem õ az egyetlen ilyen lány, semmi extra nincs ebben. Én is szoktam "fojtogatni" a csajokat, nyilván nem erõbõl, csak ráteszem a kezeim a nyakára és kicsit megszorítom, és azt vettem észre hogy eddig kb mindegyiknek tetszett, és nekem is bejön a dolog. Nincs ebben semmi rossz. Engedd el magad egy kicsit, párat verj rá a seggére, és jó lesz.
Tetszik neki ha érzi h HATALMAD van. Ha érzi h tudsz erõs és határozott lenni. Ennyi! Nem kell túl kombinálni. Gondolom te is láttál már olyat h egy agresszív állatért rajongtak a csajok. Ez az oka. Vágynak erre is...
Csak az lesz a kérdés h mi marad majd utána
Ha arra a "húúúúúú"-ra gondolsz, ami a kapcsolat elején szokott lenni, a szívdobogás, stb. akkor normális, ha elmúlik. De egy jó kapcsolatban kialakul helyette egy sokkal mélyebb, egy sokkal erõsebb és értékesebb érzés, ill. ki kéne alakulnia. A második kérdésedre a válasz, hogy a szerelemeben minden megtörténhet. Nálunk pl. a párom sokszor mondta, hogy szeretlek, de most 14 hónap kapcsolat után mondta elõször, hogy "annyira szerelmes vagyok beléd"..
én sok helyen hallottam hogy a szerelem elmúlik és helyette marad egy erõs szeretet, kötõdés. nem igazán értem. én nem érzem hogy elmúlt volna. bizonyos szintem még többet is érzek mint a legelején mert az évek alatt egyre jobban és jobban megismertem a férjemet és õ is engem. egyébként mi is 3 éve vagyunk együtt, és másfél éve házasok is. szerintem ez a dolog nem feltétlen rossz. az a kérdés hogy teljesen közömbös vagy e a párod iránt vagy sem. mert ha már semmit nem érzel iránta akkor viszont beszélned kell vele. ne pazaroljátok egymás idejét. 27/N
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszotokat :) az idõ majd mindent eldönt. amugy 17 éves vagyok és 3 éve vagyunk együtt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!