Találatok a következő kifejezésre: Normális ha srác (87 db)

19 évesen 'normális', ha nem radizgatok, nem találkozgatok srácokkal, és nincs barátom?

19l vagyok. A suli nagyon leköti az időmet és az energiámat. Hétvégente nem bulizok, nem járkálok el, örülök, ha pihenni tudok. Más is van így, vagy velem van a 'baj'?

Legjobb válasz: Normális. Én 19 éves srác vagyok.Nekem is "hasonló" az idõbeosztásom.De majd mindennek eljön az ideje.

Normális. Én 19 éves srác vagyok.Nekem is "hasonló" az idõbeosztásom.De majd mindennek eljön az ideje.
A kérdező hozzászólása: *randizgatok
miért lenne baj? nincs ezzel semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Mellékes, hogy suli mellett, ha van némi szabadidõm, rádiózom. Nem 'pasizok' ott, mert 'munkatársakkal' nem kezdek ki...
Normális dolog, de ha meggondolod magadat, és pasi kell. Irj rám. :)
Egyáltalán nem baj, a tanulás az elsõ, ez mér ráér :) kivéve, ha nem vagy antiszoc. De egyébként én is ilyen vagyok, teljesen a sulira fókuszálok, egyáltalán nem bulizom. 19N
Igazság szerint megértem a helyzeted. Igaz, én idõsebb vagyok, de kb ugyanez van... Nem lenne idõm egy normális kapcsolatra. Nem tudnék annyit foglalkozni a másikkal, amennyit megérdemelne. Most hiába mondja bárki, hogy arra van idõd, amire akarod, mert nem így van...

Normális ha egy 21 éves srác szereti a yaoit? De hetero a srác, boldog párkapcsolatban él.

Legjobb válasz: Ma már bármi normális... Trollkodást félre téve, én különösebb kivetni valót nem látok benne, de érdekelne, hogy mi az, ami megfog benne.

Ma már bármi normális... Trollkodást félre téve, én különösebb kivetni valót nem látok benne, de érdekelne, hogy mi az, ami megfog benne.
Nem ártasz vele senkinek, nem? Az, hogy mi "normális" és mi nem, egyénenként változik. Szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló. :) Ha neked tetszik, ne törõdj vele, mások mit gondolnak! De egyébként engem is érdekelne, ettõl függetlenül, hogy mi fogott meg bennük! Ha van kedved, leírhatnád!
A kérdező hozzászólása: Igazából nézni nem nézi. Írni szokta ilyen jeleneteket, mert ma már ugye könyvben kapós ez a téma.
Hát egy heterotól elég furcsa. De amúgy lány vagyok, de én is simán végignézem, hogy két leszbi mit mûvel egymással, és még tetszik is, de ha nekem kéne csinálni, elhánynám magam :D Ettõl még nem vagyok leszbi, ahogy te sem meleg. Ne foglalkozz vele miért tetszik. Tetszik és kész. Ettõl nem leszel rosszabb ember, nem igaz? És esetedben még csak arról sincs szó, hogy kívánnád a fiúkat, tehát meleg sem vagy. Inkább csak kíváncsi, ugye? Akkor meg no problem. Take it easy! ;)
Szerintem teljesen normális, legalább érdeklõdsz azon dolgok iránt, amit a legtöbb pasi teljesen elutasít, esélyt se ad a megismerésére... (bár az érdekelne, hogy a barátnõd mit szól ehhez :D)
A kérdező hozzászólása: A barátnõ yaoi fan, szóval nem zavarja.

Az normalis, ha feltekeny vagyok minden lanyra, aki szoba all azzal a sraccal, akivel nem is jarok?

Mindegyik lanynak van baratja, es kozbe szoktak viccelodni azzal a sraccal, aki nekem tetszik (ok ezt nem tudjak) es en annyira feltekeny vagyok ilyenkor, pedig megcsak nem is jarok a sraccal.

Legjobb válasz: Én is voltam már így, és nem, nem normális. Egyáltalán nem normális:D Szerintem nem csak szimplán tetszik :D

Én is voltam már így, és nem, nem normális. Egyáltalán nem normális:D Szerintem nem csak szimplán tetszik :D
Nem kell félni, kinövöd.
Kinövi??ebben a cipõben járok hagy ne mondjam hány évesen....És nem ez lenne az elsõ kapcsolatom... Szóval szerintem sem normális, én is ezt csinálom most, de csak mert félek hogy a régi barátnõjével jön megint össze... Szóval nem tudom szerintem nem normális amit te is meg én is csinálunk.... Hány éves is vagy??
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok. De mit tudnek ellene tenni, hogy ne legyek ilyen feltekeny minden csajra, aki valamilyen kapcsolatba all vele?
ne izgulj én pont most vagyok így...:/
Nem normális. Ne csináld kérlek :S Próbálj meg nem féltékenykedni nagyon rossz tulajdonság és a pokolba lehet kergetni valakit vele...

Melyik a normális: ha a srác megy a lányhoz először, vagy ha a lány mutatkozik be először a srác családjának?

Legjobb válasz: Szerintem a sorrend teljesen mindegy. Az lenne a vészes, ha az egyik fél nem akarná bemutatni a barátját v. barátnõjét.

Szerintem a sorrend teljesen mindegy. Az lenne a vészes, ha az egyik fél nem akarná bemutatni a barátját v. barátnõjét.
A kérdező hozzászólása: Mi a párommal azon , veszekszünk, hogy ki menjen kihez. Én úgy gondolom, hogy én kellene mennyek hozzá de :-?? õ fordítva képzeli el, persze azzal sincs semmi baja, hogy én mennyek elõször..de nemtudom :-??
Akkor ha az anyagiak engedik találkozzatok mindannyian egyszerre egy étterembe, kávézóba, presszóba. Vagy simán a parkba egy fagyi mellett aztán akkor mindkettõtöknek jó lesz, mert igazándiból senki nem megy senkihez, egyszerre is vagytok bemutatva a másik szülõknek. Így legalább a szüleitek is megismerik egymást.
Ha ennyire releváns a sorrend, akkor a srác menjen elõször..
Nincs jelentõsége. Nálunk elõször a barátnõm jött hozzánk.

Lányok, nõk! Ti hogyan vélekedtek a dominanciáról és a láb és cipõfetisrõl? Mit gondolnátok ha lenne egy normális, értelmes srác aki nem feltétlenül a párotok vagy a párotok és tetszene neki ha a uralkodnátok fölötte bizonyos szituációkban?

Én egy 24 éves srác vagyok aki láb és cipõ fetisiszta. Illetve kipróbálnám és szívesen beszélgetnék errõl a témáról értelmes emberekkel. Ha van lány akit ez érdekelne, szívesen beszélnék vele! ( Akit ez valóban érdekel és hölgy, küldjön üzit)

Legjobb válasz: Mehetsz pénzért prosztihoz, mert normális nõnek nem fog kelleni egy ilyen lúzer. 24 évesen kipróbálnád ami annyit tesz, hogy még szûz vagy, és ha eddig nem volt barátnõd ezután sem lesz. Akkor mirõl beszélünk? Menj el hivatásoshoz.

Mehetsz pénzért prosztihoz, mert normális nõnek nem fog kelleni egy ilyen lúzer. 24 évesen kipróbálnád ami annyit tesz, hogy még szûz vagy, és ha eddig nem volt barátnõd ezután sem lesz. Akkor mirõl beszélünk? Menj el hivatásoshoz.
Kedves elsõ válaszoló te is olyan kis elkényeztetett belvárosi kislány lehetsz aki az életében mindent kap csak nem ad, hát drágám elárulom neked, hogy ez nem teljesen így megy, ha van egy párja az embernek az nem azért van, hogy minden az orra alá rakjon és viszont meg semmi, nagyon sok embernek ebbõl a hozzászállásból elege kezd lenni, aztán meg az ilyen lányok csodálkoznak, hogy egyedül maradnak.
Igaza van a 2. válaszolónak. Szerintem egy párkapcsolatban alkalmazkodni kell a másikhoz, ha nem megy, akkor meg keresni kell olyat, aki jelen esetben szereti, ha a lábát kényeztetik. Nincs ebben semmi rossz, eddig nem találkoztam olyan lánnyal, aki hülyének nézett volna e miatt! Olyan viszont volt már, h csikis volt... :)

Normalis, ha a sracnak stresztol vagy megfelelesi kenyszerbol nem áll fel?

Marmint neha, nem minden szexnel

Legjobb válasz: sztem hülyeség. ha az elején vagytok az normális.. de ha már nem egyszer voltatok együtt akkor az egy nagy hülyeség.. sokat zsebhoki.. :)szólj neki h azt hagyja rád.. :)))

sztem hülyeség. ha az elején vagytok az normális.. de ha már nem egyszer voltatok együtt akkor az egy nagy hülyeség.. sokat zsebhoki.. :) szólj neki h azt hagyja rád.. :) ))
A kérdező hozzászólása: Utána ha elmulik a stressz nincs gond, csak ha elore mondom pl:ha Furodtem akarlak, akkor raparazik
igen, bár a megfelelési kényszert kétlem, illetve az is stressz, szóval ez stressz, izgulsz stb.
Ha mindketten kellõ türelemmel álltok hozzá, szépen rendezõdni fog ez a probléma!
A kérdező hozzászólása: Persze, ha lenyugszik all, mint a covek; ) Csak neha fejben rastresszel
mennyi idõsek vagytok? :)
A kérdező hozzászólása: 25és a parom nagyon szorongos

Szerintetek az normalis, ha miutan elmondtam egy sracnak, hogy tetszik, de o ezt elmondta a baratjanak?

Legjobb válasz: Miért ne lenne normális? Ha neked elmondaná egy fiú, h tetszel neki, talán egy bnõddel se osztanád meg?

Miért ne lenne normális? Ha neked elmondaná egy fiú, h tetszel neki, talán egy bnõddel se osztanád meg?
Igen, normális.
A kérdező hozzászólása: Megosztanam, persze. De o megigerte, hogy nem mondja senkinek, elmondta a baratjanak, es meg bocsanatot is kert tolem emiatt; de mikor elmondtam neki, hogy tetszik, akkor nem mondott semmit, hogy en is neki, vagy en neki nem. Ugyhogy nekem igy egy kicsit fura...
Ez teljesen normális és szerintem várható dolog.
vicc, de a fiúk sok dolgot megbeszélnek egymással, és ebbõl adódnak problémák. de amúgy és is szarul érezném emiatt magamat. :) )

Normális ha egy srác 22évesen szűz? És ha még nem akar szexelni? Tényleg a házasságig akar várni?

Légyszi indokoljátok is a választ!

Legjobb válasz: Szerintem ez teljesen normális (bár sajnos ma nem jellemzõ). Nem hiszek az ilyen "majd a nászéjszakán kiderül, hogy nem passzoltok szexuálisan, aztán jaj akkor mi lesz" típusú dolgokban. Ilyen probléma nagyon ritkán merülhet fel, és akkor is szeretettel és egymásra odafigyeléssel minden megoldható. --- Az ismeretségi körömben (baptista vagyok) eléggé a szûzen házasodás/férjhezmenés jellemzõ, és semmilyen probléma nem szokott ebbõl lenni. Jellemzõen boldog, kiegyensúlyozott fiatal házasokat látok magam körül.

Szerintem ez teljesen normális (bár sajnos ma nem jellemzõ). Nem hiszek az ilyen "majd a nászéjszakán kiderül, hogy nem passzoltok szexuálisan, aztán jaj akkor mi lesz" típusú dolgokban. Ilyen probléma nagyon ritkán merülhet fel, és akkor is szeretettel és egymásra odafigyeléssel minden megoldható. --- Az ismeretségi körömben (baptista vagyok) eléggé a szûzen házasodás/férjhezmenés jellemzõ, és semmilyen probléma nem szokott ebbõl lenni. Jellemzõen boldog, kiegyensúlyozott fiatal házasokat látok magam körül.
Szia! Szerintem is fura - de azt azért nem mondanám, hogy nem "normális". Mindenki más elvek szerint él, simán meglehet, hogy õ az Igazira vár, és máshoz nem akar közel kerülni. Ha errõl van szó, valahol becsülendõ, hogy nem hagyja magát sodortatni az árral, és nem áll kötélnek csak azért, mert a mai "trend" ezt diktálja. Viszont ott van a serpenyõ másik oldala - mégpedig: a "házasságig várás" jól hangzik, "megnyugtató" kifogás, miért nem volt még együtt senkivel. Lehetséges, hogy a háttérben meghúzódik valamilyen testi vagy lelki ok, amirõl nem szívesen beszél, és ezzel a szöveggel palástolja a problémát. ... Ezt a két verziót tudom hirtelenjében elképzelni. Reméljük, az elsõ érvényes rá!
Szerintem normális. Nekem is van ismerõsöm, aki még 22 évesen szûz és semmivel sem kevesebb/több, mint más. Az azért kicsit elgondolkodtató, hogy nem fordul meg a fejében a szex... az szerintem már nem normális, de ha gondol rá, de ki akarja húzni a házzasságig, akkor az õ dolga és szép gesztus a párjával szemben, bár nem tudom, hogy bírnák ki addig :-)
minden párnak összekell szoknia, tehát ha nem is minden franko elsõre azért mindent kilehet küszöbölni. az pedig nem normális szerintem sem h 22 évesen valaki még csak nem is gondol a szexre, én is ismerek egy srácot aki 23 és még csak gondolni sem gondol és nagyon nem is ugy nézki mint aki a közeljövõben ki akarná probálni, mondjuk elég lányosan néz ki a srác megfordult már a fejünkben hgy lehet hogy meleg, mert nem értem, mondjuk én is 21 voltm mikor elöször votam csajjal, de engem érdekelt a dolog de õ töle olyan távol áll. furcsa nekem ez az egész.
Szia! Teljesen normális! Manapság már mnindenki 14 évesen szexel és azt hiszi hogy akkor nagylány/nagyfiú lesz! Pedig nem! Miért ne várhatna a házasságig? Szerintem ez nagyon jó dolog..csak mert nem gondolkozik nap mint nap azon, hogy: "Most kivel kéne lefeküdnöm?" Manapság már a csapból is a szex és a pornó folyik, és ha valaki ezt nem követi az már: "hát ez nem normális!". Hülyeség! Mindennek eljön az ideje! És ha házasságig várnak, és csak aztán fekszenek le egymással, akkor nem fogja mondani egyik sem a másiknak, hogy: "Te hülye, nem vagy jó az ágyban!"-ilyen nem lehet, ha igazán szeretik egymást!
Hát én azt mondom, hogy nem normális. Mépedig azért, mert ha ennyi idõsen valaki nem kívánja a szexet, akkor ott vagy lelki, vagy fizikia (hormonális) problémák vannak. Másik szempontból pedig egy fiú esetében (de talán egy lánynál is), nem jó a nászéjszakán elveszteni a szüzességet mert ha nem passzoltok szexuálisan, akkor nem biztos, hogy hosszútávon mûködhet a kapcsolat, és ráadásul szerintem az az ideális, ha egy kapcsolatban a férfi a tapasztaltabb szexuálisan, bár elõfordulhatnak kivételek, amikor jó, ha a nõ gyakorlottabb.
Szerintem sem normális. A szüzesség elveszítésének van egy egészséges ideje, és ezen túl már mentális problémákhoz is vezethet, na meg ezeknek lehetnek fizikai megnyilvánulásai is. Van egy haverom, tök értelmes, okos srác, nagyon bírom, õ 24 éves és még szûz. Már kezd elég defektes lenni, pedig régebben nem volt ilyen, csak kb. 19-20 évesen kezdett így viselkedni, hogy tök befordult lett, meg ilyesmi. Meg mondta, hogy nem is áll fel neki már évek óta. Hát persze, hiszen nem is használja.
hát ez természetfeletti !!!
Most minek kellett lepontozni???
Egy ismerõs párnál is a pasi így állt hozzá. Ne legyen szex esküvõ elött. A csaj meg romantikusnak találta, a csaj szülei meg nagyon rendes fiúnak. Kb.fél év után kiderült, hogy meleg volt. Már el is váltak.
Van egy haverom amelyik 18 éveses VÉLETLENÜl pornócsatornára kapcsolt. Másnak feljött a suliba és benyögi. Undorító és csúnya a nöi nemi szerv. Hát nem tudtuk hogy sirjunk vagy nevessünk :S. A végén megmondtuk neki hogy mondhat ilyet. Ezt a kis történetet hozzáfüztem. És mostanában a csajok falkába járnak a fiúk meg nyuszik :D
Szia! Szerintem nem gáz, én is sok ilyen fiút és lányt ismerek. Az A baj, hogy manapság az emberek nem látják be a szexualitás igazi értékét, hanem csak apró örömforrásnak használják, amelyet akár bármikor és bárkitõl megkaphatnak. Véleményem szerint igen szép dolog az, ha valaki csak a házastársával él szexuális életet, több okból is.
Azzal semmi gáz nincs , ha még szûz, viszont ha nem is kivánja azmár nagy baj szerintem.. az meg, hogy a házasságig vár vele, az õ dolga, nemtudja mit hagy ki.
Itt több kérdés is felmerül. Volt már barátnõje? Ha nem, akkor a házasságig várás csak ürügy. Ha volt barátnõje, akkor meg szerintem nem normális ez a dolog. Nálunk sajnos külsõ okoknál fogva ritka a szex, de sokszor alig bírok magammal, már minden bajom van. Az a normális, ha kívánjuk a párunkat! Hogy lehet azt kibírni, hogy lenne lehetõség a szexre, mégis visszafogják magukat? Ez nem hogy nem normális dolog, de káros is! A normális(ezalatt a fizikailag és lelkileg egészséges emberekre gondolok) embernek ettõl szenvednie kellene...

Normális ha huszonévesen izgat milyen lenne egy sráccal csókolózni vagy esetleg több is?

Lehet, hogy csak ilyenkor jöjjön ki az emberből a bi hajlam? CSAK BI vagy meleg fiúk válaszát várom, tehát aki válaszol elismeri, hogy bi vagy meleg:)

Legjobb válasz: Én meleg vagyok...számomra ez teljesen normális(-:

Én meleg vagyok...számomra ez teljesen normális(-:
nem feltétlenül baj, sztem csak a kíváncsiság, ha eljutsz odáig, hogy ténylegesen megkívánj egy srácot, akkor az már jelent vmit. De nekem is voltak ilyen képzelgéseim régebben, mégse lettem bi, vagy meleg.
Persze hogy van ilyen. A szexuális érdeklõdés változhat életed során. Lehet, hogy korábban elnyomtad ilyen irányú vonzalmaidat, hogy megfelelj a társadalmi elvárásoknak. Ettõl még nem feltétlenül leszel meleg vagy bi - ez egy identitás, amit többé-kevésbé magának alakít ki az ember. Nem egy olyan férfit ismerek, akik alkalmanként vagy akár rendszeresen kiélik az ilyen irányú "kíváncsiságukat", de azért heterónak tartják magukat :)
Nem, nem gáz.Én lány vagyok, de ugyanezt érzem.:)
Heteronak nem lehet véleménye? Nem érdekel kik válaszolhatnak, szerintem nem normális.
NEM normális, oké??? minek kell buzulni...
sztem normális...lehet eddig csak elfolytottad..de lehet h csak kíváncsiság..próbáld ki aztán megtudod
Azt kell mondanom, hogy ez nem normális dolog. Valószínûleg homoszexuális vagy, de ha nem, akkor minimum biszex
Na itt jön az érdekes rész. Társkeresõnek ajánlanám mondjuk az eropolis.hu oldalt. Ingyenes, sok kíváncsi fiatal.
A kérdező hozzászólása: Hát eddig senki.
:DD szerintem most egy rakat üzenetet kapsz majd :D amúgy elképzelhetõ, meleg létemre bennem is felmerült, milyen lehet egy nõvel lenni, mert sose voltam.
A kérdező hozzászólása: Ha van aki benne lenne írjon bátran, de csak 26 év alatti budapesti és vékony srác.
A kérdező hozzászólása: Lehet véleménye csak egyszerûen nem akarom h sértegetés menjen itt...Ennyi. IQ kérdése csak minden és nem nemibeállítottságé.
az eropolis tele van vén szatírokkal. az átlagéletkor ott 50 +

Tényleg ez a normális ha 1 srác ezt csinálja?

lassan 2 éve van pasim, amikor nem volt pénzem akkor ? vett nekem 4 doboz cigit, azt mondta nem kell visszaadni. 1600 ft kb. most nekem van pénzem, és ? zseretne elmenni egy másik városba megvenni 1 kutyát, és azt mondta h ha én fizetném akkor ezzel megadnám a cigi árát. de sztem egy párkapcsolatban f?leg h lassan 2 éve vagyunk együtt, ez nem normális. én NÕ létemre belementem volna aba h elhívom vacsorázni meg pécsre ami 100km és vissza se kellett volna adnia. de ha ? 1600at visszakér akk elgondolkodtató h én fizessek e neki ezt meg azt úgy h nem kell visszaadnia...nah mindegy. a lényeg az h a barátn?mnek f?leg hosszútávú párkapcsolatban normális ha 1600at visszakér? meg ez az egész szitu normális?

Legjobb válasz: Nem kérnék vissza egy forintot sem senkitõl ha úgy adom hogy nem kell vissza adni... Ez... illetlenség, (durvább szó híján...).

Nem kérnék vissza egy forintot sem senkitõl ha úgy adom hogy nem kell vissza adni... Ez... illetlenség, (durvább szó híján...).
A kérdező hozzászólása: 10 ft
A kérdező hozzászólása: az utiköltségét kérte h fizessem neki és akk ezzel fizetem a 4 doboz cigi árát
És cask úgy nem fogadta volna el ha adod neki? lehet csak viccbõl mondta nem?
A kérdező hozzászólása: nem viccbõl mondta.
Akkor az sajnos nem jót jelenthet :S
10 ft a kutya? oO
A kérdező hozzászólása: aha. szinte ingyen elvihetõ. ezt egy netes oldalon találta, és gondolom azért írta azt a gazdája h 10 ft mert vmi árat kötelezõ beírni. de am ingyen van. csak sajnos az utiköltség nem ingyenes:(
Nagggyon szarrágó a srác. Csak pazarlod vele a fiatalságod legjobb éveit.
Ez nem normális dolog hogy vissza kér 1600ft-ot vissza kér. Am a kutyusmennyibe kerül ?:D
A kérdező hozzászólása: akiknek nincs agyuk azokra nem vagyok kíváncsi:D
Még ha csóró, akkor sem.
A kérdező hozzászólása: mert ha nem rég jöttünk volna össze akk azt mondom ok, de 2 év múlva is visszakéri ez már sztem sok....
hélllóóó.. hol lehet venni 4 doboz cigit 1600-ért?? kérem e címet :D amúgy nem, nem normális.
A kérdező hozzászólása: 400 forint 1 doboz szivarka. ismered???
A kérdező hozzászólása: és akk ki lehet számolni. jah de h pontosítsak 395
és mi lesz a kutyával te szívtelen ?
ja, arra nem gondoltam. azt nem szeretem. :( azért köszi.
Igen, a kutyával mi lesz? Ennyire szõrösszívû vagy?!
Ha azt mondja, hogy "légyszi, adj már 1600 ft-ot, mert le vagyok égve, és kéne a pénz buszra", akkor az még OK. de így nagyon nem normális, hogy két évre vissza jegyzi, hogy mennyit adott neked. 16F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!