Találatok a következő kifejezésre: Normális ha reggelente (9 db)

Persze hogy normális. Neked kicsit alacsonyabb az alaphõd. Majd pé után felmegy neked is.
Szia! Mi 9 hónapja próbálkozunk, nem használok ovutesztet mert nekem nem jött be. A 9. naptól csináltam és mindíg volt rajta 2 csík és alig lehet megállapítani, hogy ugyanolyan vagy halványabb. Egyébként mindíg 14. napon csökken és a 15. napon emelkedik a hõm. Amikor clostilt szedtem akkor a 14. napon voltam UH-n látszódott a tüszõ, a 16. napon emelkedett akkor a hõm és a 19. napon már látszódott a sárgatest. Azt figyeltem meg, hogy amikor jobb oldali peteérésem van akkor 37 fok felé megy reggel a hõm, ha bal oldali akkor 36, 8-36, 9 körül mozog peteérés után.
Nekem pont az ellenkezõje a bajom, 9 napja mérem, a ciklus kezdete óta, és eddig 36.7 volt a legalacsonyabb, 37 pedig a legmagasabb.
Ez volt a 9. hónap de szerintem megint meg fog jönni.
Szia! Nekem 28-29 naposak a ciklusaim, pontosak, nem szokott késni.
Szia! Nekem a 14. napon leesik a hõm pár tizedet, majd a 15. naptól elkezd emelkedni és utána fenn marad. Vlószínûleg a 14-17 nap között lehet peteérésem. mi a 12. naptól a 17. napig igyekszünk minden másnap együttlenni.
Szia! Nem derült ki, hogy mióta méred? Normális ha valakinek alacsonyabb a testhõje, emiatt ne aggódj. Én a helyedbe azért próbaképpen kicserélném az elemet a hõmérõbe./nálam az volt a gond :P/
A kérdező hozzászólása: Neked hány naposak a ciklusaid? Nekem össze vissza van(26, 32, 30, 35). Ugyhogy úgy gondoltam, hogy mi is a 12.naptól kétnaponta próbálunk együtt lenni. Mióta próbálkoztok?
Csináltam azt is, hogy a falhoz támasztottam a lábam és megemeltem a derekamat. Plusz középidõben mindíg este vagyunk együtt és utána már nem kelek fel, alszom, szedek egyébként a ciklus elsõ felében cickafarkat is.
A kérdező hozzászólása: Gyertyaállást meg ilyesmit próbáltál már? Én még nem, de sokan azt mondják, hogy használ. Tesóméknál is így jött össze.
Én 29 párom 34 éves, mi 13 éve vagyunk együtt, de csak tavaly augusztus óta próbálkozunk. De remélem nem kell éveket várnunk, mert én már nagyon szeretnék babát
A kérdező hozzászólása: Tudom, én is mindenhol terhes nõket látok és kisbabás anyukákat. Mindig imádtam a gyerekeket, de esküszöm, hogy nem volt ennyi:) Én is aggódtam már azon az elmúlt 4 hónapban, hogy nincs-e valami baj, hogy ne jött össze, de a párom megnyugtatott és tudom, hogy igaza van:) Minden baba tudja, hogy mikor kell jönni. Megkérdezhetem, hogy hjány évesek vagytok? Én 26, párom 27(5 éve vagyunk együtt), ugyhogy nem vagyunk lekésve semmirõl.
Szia! Köszi a biztatást csak ilyenkor mensi idején mikor mindenhol csak kismamákat látok terhesen és gyerekkel akkor nagyon neki tudok keseredni. És még hogy úgy érzem ha 9 hónap alatt mikor minden hónapban van peteérésem volt hogy a clostiltól 2 is és a férjem sperma eredménye plusz az én hormonom is jó nem jött össze akkor most mitõl. Az lenne a legjobb ha legalább átjárhatóságit csinálnának, de az orvos azt mondta hogy májusban menjek vissza és akkor is csak gyógyszert ír fel. De nagyon aranyos vagy és én is drukkolok neked.
A kérdező hozzászólása: Ne mondj ilyet!!!!LESZ GYEREKED!!!!!! Több ismerõsöm van, ahol több évet vártak babára, és most egészséges gyerekeik vannak. Van olyan ismerõsöm is, akinek 3 baba elment, és most van két 5 év körüli gyerekük. Tudom, hogy 9 hónap nem kevés, de nem szabad ilyeneket gondolni, mert attól pszichésen nem fog összejönni. Ugyhogy fel a fejjel és próbáld lekötbni magad, nagy kirándulások hétvégén, meg egész hétvégés sex maratonok:) Gondolj bele, hogy a nagymamáink azt se tudták, hogy mi az ovu teszt meg mikor van peteérésük mégis hány gyerek született, ugyhogy nem kell esténként bekapcsolni a tv-t hanem inkább egymással foglalkozni.KITARTÁS!
Szia! Én megkérdeztem a dokimat, hogy mikor van peteérés és õ azt mondta, hogy nem akkor amikor csökken hanem amikor elkezd emelkedni a hõ. Mi a 12 naptól a 18 napig szoktunk 2 naponta együttlenni mindenképpen. Az ovu teszt a tescoban 2300, -Ft. Lehet hogy a következõ ciklusban én is megpróbálom mégegyszer. A clostit 1 hónapig szedtem, 2 tüszõm is megérett és meg is repedtek, mert Uh-on látszódott a sárgatest, mégsem jött össsze a baba. Májusban kell visszamennem és akkor a doki nagyobb adag clostit ír fel még egyszer. Bár már nem reménykedem, ebben a hónapban is a peteérés után 1 héttel mensi szerû fájdalmam volt, barna folt is volt a tisztaságin. Holnapra nem várom és ma reggel feljebb ment a hõm, elkezdtem örülni, de amikor kimentem a WC-re láttam, hogy barnázom, úgyhogy biztosan meg fog jönni holnap. Hát nem hiszem hogy valaha lesz gyerekem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Mikorra nem várod? Szurkolok, hogy összejöjjön most már a baba! A closti neked nem segített? Jól tudom, hogy ha leesik a hõ akkor aznap meg utána kell együtt lenni, mert akkor van peteérés?? Igazság szerint ezzel nem nagyon vagyok tisztában. Kicsit felvilágosítanál? Én úgy tudtam, hogy a peteérés napján meg másnap a legnagyobb esélye a teherbeesésnek. Amugy most voltam gyógyszertárban és jó drága az ovu teszt, 7 db-os 5.800 ugyhogy veszek inkább a DM-ben.
A kérdező hozzászólása: Aki 9 hónapja próbálkozik, az ovu tesztet is használ? Akinek meg magas a hõje, az hány órakkor méri? Mert ma én is egy órával késöbb mértem (6.50-kor) és 36, 4 volt így.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek a választ:) Ma volt a második napja, hogy mérem(ciklusom 5.napja van) csak most kezdtem el mérni. 2.naptól kezdve málnalevél teát iszom, meg fogok ovutesztet is fogok használni a 12.naptól. Ez az 5.hónap, hogy babát szeretnénk, és abban bízom, hogy így összejön. Igaz az, hogy a hõmérõzés csak utólag mutatja ki a peteérést? Pontosan mi fog történni a hõmmel akkor?
A kérdező hozzászólása: Szurkolok nektek! Ha hallok valami tuti dologot szólok!

Normális az, ha (reggelente is) amikor pisilnem kell csak néhány cseppet tudok produkálni akkor is, ha tele van a hólyagom, emiatt többször is ki kell mennem? Sokszor fáj is.

Legjobb válasz: Ez egyáltalán nem normális. Mindenképpen orvoshoz kell menned, nehogy komolyabb bajod legyen! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)

Ez egyáltalán nem normális. Mindenképpen orvoshoz kell menned, nehogy komolyabb bajod legyen! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
na mi van veled? :) )


13 hetes terhesen normális, hogy reggelente, pisilés után, ha megtörlöm, akkor a WC papíron nagyobb mennyiségű fehér, krémes folyás van?

olyan ciki, de meg kell kérdeznem. egyébként estére is kicsit maszatos lesz a tisztasági betétem, de ez elenyésző mennyiségű, úgy érzem nincs jelentősége. viszont ez a reggeli, ez ijesztően soknak tűnik. volt nektek hasonló?

Legjobb válasz: Igen és ez még csak a kezdet. lessz ez még több is. De azért mond a dokinak a köv vizsgálatkor, hogy ph tesztet csináljon.

Igen és ez még csak a kezdet. lessz ez még több is. De azért mond a dokinak a köv vizsgálatkor, hogy ph tesztet csináljon.
igen ez teljesen normális. Ahogy elõttem is írták ez még csak több lesz. Nekem van, hogy átázik a betétem és cserélnem kell. 23 hetes kismama
szia én is 13h vagyok és ugyan ez megvan nálam is.
Szia! Nekem is ugyanez van, 31 hetes vagyok :-) Jók voltak a nõgyógyászati eredményeim, szóval nem aggódok, jövõ héten megyek egy újabb kötelezõ vizsgálatra, remélem ugyanúgy minden ok lesz a folyást tekintve.
Csak ennyi baj legyen.. :) Velem is ez volt. Most is, épp a másodikot várom.
18 hetes vagyok, talán most kezd normalizálódni a dolog, de nekem minden pisilés után amint tettem pár lépést kifelé a WCbõl szinte elöntött a hófehér, szagtalan, nem viszketõs sima folyás...aztán következõ pisilésig megint semmi. Elvileg normális, kitartás :)
A kérdező hozzászólása: megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül. mindenkinek boldog babavárást :)
A várandósság során az anya szervezetében fellépõ változások nem csak a mellekre, az emésztésre és az izületekre vannak hatással, hanem a testnedvekre is, így bedugulhat az orr, szárazzá vagy éppen könnyezõvé válhat a szem, és igen, megjelenhet, illetve erõsödhet a folyás is. Ez a folyás, amennyiben fehér, megszáradva enyhén sárgás színû, akkor semmi baj, de ha zöldes, vagy erõsen sárga színû, akkor fertõzésre is utalhat, ezért jobb ha felkeresed a dokidat. Nekem a terhességem elõtt is volt folyásom, és most a 10. héten kezd igazán sok lenni, még a sok évi átlaghoz mérten is. A legtöbb nõnek a terhesség után elmúlik, nekem valószínûleg nem fog, mert régi "jó barát", de azért szurkolok, hogy neked elmúljon!

Normális ha nincsen reggelente (még) hányingerem, és nem is émelygek?

6 hetes kismama

Legjobb válasz: hát persze, és örülj neki. én sajna az elsõ 15hetet végig hánytam :( boldog babavárást 27hetes kismama

hát persze, és örülj neki. én sajna az elsõ 15hetet végig hánytam :( boldog babavárást 27hetes kismama
Én is így voltam, aztán a 8. hét körül rámrakott a jó ég minden lehetséges tünetet. Azt hittem mázlista vagyok, aztán kiderült, hogy mégsem. De addig élvezd, míg nincs tüneted. Persze nem biztos, hogy lesz, de az sem, hogy nem lesz. Gratulálok!
az elején én sem hánytam, semmi bajom nem volt, fittebb voltam, mint valaha! a 2. trimeszterben viszont elkezdõdtek a rosszullétek, hányás, fejfájás, persze nem állandóan, csak havonta jöttek a tünetek.
Nem kötelezõ hányni én is csak egyszer hánytam összesen, amúgy végig jól voltam.
Én egyszer sem hánytam, de még csak hányingerem sem volt.Örültem is.Boldog babavárást! 31 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen nektek! :)
Nekem a mai napig egyszer sem volt, és 35 hetes vagyok:-) Örülj neki:-)(bár még jöhet:-)
Szia!Teljesen normális, hogy nincsenek panaszaid és örülj neki. Én ma vagyok 39 hetes és egyetlen egyszer rókáztam csak.Minden oké ne aggódj!:)
Szia! Mi vagyunk a szerencsések. Én a 16. hétben járok és eddig egyetlen egyszer "adtam ki" a reggelimet! Kezdetben én is aggódtam, hogy túl jól vagyok. De minden rendben, megnyugtattak. Élvezzük ki minden percét a babavárásnak. Jó egészséget és sok boldogságot!!!
Én 8 hetes vagyok, a nap 24 órájában hányingerem van, mindentõl émelygek, az evést elkezdeni tiszta kínlódás. Ma reggel pl 3-szor hánytam, az elsõ ébresztett, a másodiknál a 2. falat után kijött az a kicsi, amit megettem, mert nagyon rosszul voltam és nem mertem elindulni dolgozni úgy, a 3. az utcán, miután leszálltam a buszról, ami úgy összerázott... Rettentõ rossz, de a doki (és más dokija is) megnyugtatott, hogy a rosszul lévõ kismamáknál sokkal jobban beágyazódik az embrió és kevesebb az esélye a vetélésnek. Persze azért örülj neki, hogy nem vagy rosszul és a te babócád is biztos jól befészkeli magát. Szóval irigyellek kicsit. :) :(

Normális, ha zsibbadnak az újjaim reggelente?

23 hetes kismama vagyok. Egy hete már minden reggel, s?t van amikor éjjel is erre ébredek, zsibbadnak az újjaim a kezemen. Mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: szia.Nekem is ilyen gondjaim vannak,de már lassan 5 hete.Én voltam szívorvosnál is végette de minden ok.Az orvosom szerint arra jutottunk hogy a baba ugy fekszik hogy nyom valami idegszálat és attól van.Sajnos nekem még napközbe is zsibbadnak az ujjaim,sõt egész nap,de már lassan hozzászokok az egészhez.Ne aggódj minden rendben van!!!!29 hetes kismama.

szia.Nekem is ilyen gondjaim vannak, de már lassan 5 hete.Én voltam szívorvosnál is végette de minden ok.Az orvosom szerint arra jutottunk hogy a baba ugy fekszik hogy nyom valami idegszálat és attól van.Sajnos nekem még napközbe is zsibbadnak az ujjaim, sõt egész nap, de már lassan hozzászokok az egészhez.Ne aggódj minden rendben van!!!!29 hetes kismama.
Nem érzed szûknek a gyûrûidet? Nekem így kezdõdött a vizesedés, most már reggelente behajlítani sem tudom az ujjaim, a lábam is fel van püffedve a térdemig. Szerintem a vizesedés elsõ jele... állj rá a sótlan étrendre, segít, hogy ne súlyosbodjon.
Igaz , én nem vagyok kismama, de pár hete naponta többször elzsibbad a bal kezemen a kisújjam.Ez mitõl lehet?
Én 23 hetes vagyok, 3 hete zsibbad az egyik kezemen 3 újjam.Egyelõre nem vizesedek, de a doki figyelget, azt mondta lehet az lesz a vége, mert kicsit korai ez a tünet.De az miatt is van hogy a keringés nem olyan a szervezetben.Remélem nem lesz gond nálad sem, dokidnak említsd meg, nekem említette hogy majd ad valami gyszert, ha nem szûnik, és gondom lenne, de nem nagyon szeretnék szedni bogyót.Minden jót!
Annyira birom, h a dokik egy reszenek fogalma sincs, miert erezzuk ezt a zsibbadast :( Nekem is vegig kellett menni jo par tudoron, mig vegul az egyik a vilag legtermeszetesebb mosolyaval mondta, h un. Carpal-tunnel szindroma ez, terheseknel gyakori. A zsibbadast az enyhen (nem kell nagyon vizesnek lenni ehhez) duzzadt szovetek okozzak, eknyomjak azt a "csatornat" a kezben, amiben az idegek futnak, ezert a zsibbadas. Ha megszulunk, elmulik. Gyakori, h nem az egesz kez zsibbad, csak nehany ujj, a kisujjtol szamitva. Akinek terhesseg nelkul van, kezelheti, orvoshoz kell menni. A terheseket nem kezelik, mert absz. artalmatlan, es magatol elmulik majd.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat. Nagyon hasznos infókat kaptam tõletek. Nektek is boldog babavárást és minden jót.

Az normális, hogy fáj a gyomrom, ha éhes vagyok? De akkor is, ha autóban utazok reggelente, és úgy általában felkelés után.

A gyomorszáj. Azt olvastam, hogy ez gyomorfekély tünete lehet, nekem viszont írtó régóta van. A kérdésem az, hogy utalhat-e másra is, pl. savasodás? Az háziorvosom azt mondta, hogy szerinte a stresszt?l, de ha nem múlik akkor le kell nyelni egy csövet, máshogy nem lehet meghatározni, viszont azt is olvastam,hogy a gyomorfekélyt vérb?l is kimutatják.

Legjobb válasz: Gyomorfekélyt vérbõl? Azt hogyan? Szerintem gyomorkímélõbb dolgokra kellene átszoknod, mert lehet, hogy sok a gyomorsavad. Ne hagyd sose teljesen kiürülni a gyomrod, mindig legyen kéznél legalább valami kis keksz, vagy péksüti!

Gyomorfekélyt vérbõl? Azt hogyan? Szerintem gyomorkímélõbb dolgokra kellene átszoknod, mert lehet, hogy sok a gyomorsavad. Ne hagyd sose teljesen kiürülni a gyomrod, mindig legyen kéznél legalább valami kis keksz, vagy péksüti!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippet, lehet, hogy gyomorsav, mert enyhe hányingerem is szokott lenni. nem tudom már, hogy hol olvastam azt, hogy vérbõl is kimutatják, de ezek szerint hülyeség vol?
Ha visszaalszol közben, persze hogy elernyed!XD
Döntsd el hogy alszol még egy picit vagy kivered. Félkómában hülyeség szerintem.
Normális. De minek vered ki, csak úgy?

Mit csináljak? Reggelente nagyon szájszagú a szám, akárhogy mosok fogat, akk is olyan marad, de ha esetleg megiszok egy teát, megeszek egy kekszet, akk normális lesz. Mit tegyek és mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy a szajban keresendo az ok. Lehet akarmilyen emesztorendszeri problema es maj-rendellenesseg is eloidezheti a rossz szajszagot. Persze erre kevesebb az esely, mint a fogproblemara ilyenkor, de ha nagyon zavar es aggaszt, akkor vizsgaltasd ki magad!

Nem biztos, hogy a szajban keresendo az ok. Lehet akarmilyen emesztorendszeri problema es maj-rendellenesseg is eloidezheti a rossz szajszagot. Persze erre kevesebb az esely, mint a fogproblemara ilyenkor, de ha nagyon zavar es aggaszt, akkor vizsgaltasd ki magad!
Esetleg lepedékes a nyelved.Fogmosáskor használj jó erös szájvizet, és a fogkefével kicsit kapard meg a nyelved. Hogy mitöl lehet? A gyomrodból is jöhet.
Igen, johet a gyomorbol, esetleg ha rosszak a fogaid, attol is lehet. A volt pasimnak volt ilyen, a leheto legovatosabban emlitettem nekf, h ne bantsam meg.. hat nem hitte el! szakitottam vele.
Egyrészt a reggeli lehellet részben elkerülhetetlen, mivel éjjel csökken a nyáltermelésünk, a szánk kiszárad, és ettõl kellemetlen szagú lesz. Másrészt lehet, hogy nem megfelelõ a szájhigiéniád, például nem mosol elég alaposan fogat lefekvés elõtt, vagy nem jó a fogmosási technikád. És még egy jó tanács: ha nem szoktál nyelvet mosni a fogmosás végén, akkor mostantól próbáld meg, csodákat tesz! Amikor megmostad a fogad, a még fogkrémes fogkefével szépen keféld végig a nyelved felszínét (belülrõl kifelé mozdulatokkal). Elõször lehet, hogy hányingerkeltõ lesz, de hamar meg lehet szokni. Rengeteg baktériumot tud eltávolítani így a fogkefe, utána nagyon friss üde érzés lesz a szájban.
Igen, mint latjuk az agyadat is sikerul megszuntetnie, bar az meg lehet szuletesi rendellenesseg. Nincsen esetleg fogkoved? Az szokott eloidezni rossz lehelletet, es csak ha leszedik szunik meg.
Akárhányszor mosok kezet állandóan kéz szagú a kezem, fa sz szagú a fa szom, segg szagú a seggem, még az orromnak is orr szaga van melegebb idõkben még a szememnek is szem illata van.Nincs mit tenni! Egyébként ajánlom a kromofágot vagy brigéciolt az mindent megszüntet
A kérdező hozzászólása: lehetséges......a válaszod mind2 része :) ))
A kérdező hozzászólása: Csak az a legidegesítõbb, h fogmosás után muszály meginni egy teát v minimum egy rágót el kell rágni...pld ha simán fogmosás nélkül teáznék v rágóznék, akk iss szályszagom lenne...így hát a reggel szályszageltüntetés 2 lépéses dolog...fogmosás és vmit enni v inni
A kérdező hozzászólása: Kösz!Sokat segítettél!Mostmár így fogom csinálni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!