Találatok a következő kifejezésre: Normális ha napig tartott most (2 db)

Normális ha 3 napig tartott most a menzeszem?

Lehet, hogy butaságnak t?nik, amit kérdezek, de nekem amióta csak az eszemet tudom 5-6 napig tart, és fogamzásgátlót sem szedek. Most 3 napig kitartott, de aztán hirtelen elmúlt. Épp a 3. napon volt még egy kicsi...Felesleges aggódnom?

Legjobb válasz: Voltál ezelött sráccal? ha nem és még totál érintetlen vagy, vagy a közelmúltban sem volt aktusod akkor teljesen normális és nincs miért aggódnod :) Nyugalom.

Voltál ezelött sráccal? ha nem és még totál érintetlen vagy, vagy a közelmúltban sem volt aktusod akkor teljesen normális és nincs miért aggódnod :) Nyugalom.
Teljesen normális, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Van egy komoly kapcsolatom már 2 éve, szóval voltam már a sráccal, de az is igaz, hogy 3 hete nem voltunk együtt különbözõ okok miatt.

üdv. én 2napja vettem egy eléggé rossz körülmények között tartott Holstein Fríz tehenet (abrakot nem kapott). Most kb napi 6l tejet ad! én most normálisan etetem! Számíthatok több tejre? Ha igen kb mikor?

Legjobb válasz: Ha rossz körülmények között volt,nem ártana megnézetni egy állatorvossal mert lehet akár gyulladása vagy fertõzése és ezért kevés a tej. Vagy csak a vitamin szegény alacsony tápértékû takarmány miatt ad kevesebbet. Valószínûsítem hogy le van fogyva az állat mert nem kapott abrakot,és ezért a szervezete nem tud többet termelni. Egy jó hónap és szerintem minden rendben lesz. De az állatorvos kellene mindenképpen. 2000.-ért falunk kimegy és ránéz. Az is valami

Ha rossz körülmények között volt, nem ártana megnézetni egy állatorvossal mert lehet akár gyulladása vagy fertõzése és ezért kevés a tej. Vagy csak a vitamin szegény alacsony tápértékû takarmány miatt ad kevesebbet. Valószínûsítem hogy le van fogyva az állat mert nem kapott abrakot, és ezért a szervezete nem tud többet termelni. Egy jó hónap és szerintem minden rendben lesz. De az állatorvos kellene mindenképpen. 2000.-ért falunk kimegy és ránéz. Az is valami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!