Találatok a következő kifejezésre: Normális ha napig tartott (6 db)

igen ha nem védekeztetek szerintem igen
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat szeretem volna kapni. !
Van 1 jó tipp ha nem akarod hogy terhes legyél, bár elég nehéz:S : 1. Öld meg a szomszéd kecskéjét 2. Belezd ki 3. Öltözz be Lady Gaganak 4. Forduly hármat 5. És ugorj ki az ablakon Ha nem sikerült akkor kezd elõröl egy másik kecskével.
És ha nem akarsz gyereket, miért nem védekezel? Ha ilyen baromira tudatlan vagy, miért nem elõbb kérdezel?
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok. Szóval igen gond lenne ha terhes lennék.
Nem vagy terhes ne agódj. Ha mégis terhes vagy akkor vedd ugy hogy hazudtam.
Lehetsz. Viszonylag kicsi az esélye, de közel sem lehetetlen. Ha nem akarsz gyereket, akkor MINDIG védekezni kell.
Sajnos nem kizárt. Gond lenne a baba egyébként? Egyébként fura ez a mostani hónap. Április 4-5re vártam a vérzésem és még mindig sehol.Pedig én biztosan nem lehetek terhes és sosem késett még ennyit, szóval passz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. És nem védekeztünk..://
lehetsz, még akár mensi közben is, csak kisebb az esélye
én meg nem normális választ akartam írni!...

Normális ha 3 napig tartott most a menzeszem?

Lehet, hogy butaságnak t?nik, amit kérdezek, de nekem amióta csak az eszemet tudom 5-6 napig tart, és fogamzásgátlót sem szedek. Most 3 napig kitartott, de aztán hirtelen elmúlt. Épp a 3. napon volt még egy kicsi...Felesleges aggódnom?

Legjobb válasz: Voltál ezelött sráccal? ha nem és még totál érintetlen vagy, vagy a közelmúltban sem volt aktusod akkor teljesen normális és nincs miért aggódnod :) Nyugalom.

Voltál ezelött sráccal? ha nem és még totál érintetlen vagy, vagy a közelmúltban sem volt aktusod akkor teljesen normális és nincs miért aggódnod :) Nyugalom.
Teljesen normális, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Van egy komoly kapcsolatom már 2 éve, szóval voltam már a sráccal, de az is igaz, hogy 3 hete nem voltunk együtt különbözõ okok miatt.

Normális ha a mwnzeszem 3-4 napig tartott és ebben a honapban pedig 8 napig?

Legjobb válasz: Attól függ hány éves vagy, de ha elmúlt, akkor nincs gáz.

Attól függ hány éves vagy, de ha elmúlt, akkor nincs gáz.

Normális ha előbb jön meg 4 nappal mint kéne? és hogy csak 3napig tartott a 4helyett?

Szóval a helyzet az hogy hamarabb jött meg a menstruációm, mint kellet volna. sokkal kevesebb is volt a vér az elején barnás volt majd olyan vörös és nem tartott olyan sokáig, ez normális? másnak is volt már ilyen? mit jelent ez??

Legjobb válasz: Kétségek és félelmek közt élni nem jó élet, nyugodt létet aggodalmak nélkül csak úgy teremthetsz ha megbízol és hiszel magadban!

Kétségek és félelmek közt élni nem jó élet, nyugodt létet aggodalmak nélkül csak úgy teremthetsz ha megbízol és hiszel magadban!
Pff valami hittérítõ válaszolgat a kategóriában :D Egyébként ha nem szedsz gyógyszert, szerintem ez normális. A másik az hogy volt szexuális kapcsolatod?Védekeztetek?

üdv. én 2napja vettem egy eléggé rossz körülmények között tartott Holstein Fríz tehenet (abrakot nem kapott). Most kb napi 6l tejet ad! én most normálisan etetem! Számíthatok több tejre? Ha igen kb mikor?

Legjobb válasz: Ha rossz körülmények között volt,nem ártana megnézetni egy állatorvossal mert lehet akár gyulladása vagy fertõzése és ezért kevés a tej. Vagy csak a vitamin szegény alacsony tápértékû takarmány miatt ad kevesebbet. Valószínûsítem hogy le van fogyva az állat mert nem kapott abrakot,és ezért a szervezete nem tud többet termelni. Egy jó hónap és szerintem minden rendben lesz. De az állatorvos kellene mindenképpen. 2000.-ért falunk kimegy és ránéz. Az is valami

Ha rossz körülmények között volt, nem ártana megnézetni egy állatorvossal mert lehet akár gyulladása vagy fertõzése és ezért kevés a tej. Vagy csak a vitamin szegény alacsony tápértékû takarmány miatt ad kevesebbet. Valószínûsítem hogy le van fogyva az állat mert nem kapott abrakot, és ezért a szervezete nem tud többet termelni. Egy jó hónap és szerintem minden rendben lesz. De az állatorvos kellene mindenképpen. 2000.-ért falunk kimegy és ránéz. Az is valami
Nem vagy terhes, de ha ennyire parázol tesztelj.
hát ha komolyabb okod van az aggodalomra, mondjuk nem védekeztél akkor lehetsz terhes. de ha védekeztél akkor biztosan nem vagy az.
nem de nem tennél fel ilyen kérdést ha tudnád azt hogyha megjön akkor nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: ez butaság mert nemegy olyan esetet hallottam amikor egy nö két három honapig még menstruált a terhessége elején mindenesetre, köszönöm a válaszokat: )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!