Találatok a következő kifejezésre: Normális ha meleg (42 db)

Pendrive. Az normális ha film nézés végén 90 perc, jó meleg a pendrive? / tv ben / Új Kingston.

Legjobb válasz: Mit jelent az a jó meleg? Mert nem mindegy, hogy egy ember számára 30-40 fokos meleg, vagy egy hardver számára már melegebbnek számító 70-80 fokos meleg. Az meg természetes, hogy 90 perc után bemelegedig, mivel folyamatosan dolgozik a kis teste :)

Mit jelent az a jó meleg? Mert nem mindegy, hogy egy ember számára 30-40 fokos meleg, vagy egy hardver számára már melegebbnek számító 70-80 fokos meleg. Az meg természetes, hogy 90 perc után bemelegedig, mivel folyamatosan dolgozik a kis teste :)
Nekem is ezt szokta csinálni, pedig hosszabb ideig is volt már bedugva. Eddig semmi probléma.
A kérdező hozzászólása: Nem mértem meg a hõfokát !!!! És nem is szándékozom. Köszi a válaszokat.
Ha még meg tudod fogni anélkül, hogy megégetnéd magad, vagy nagyobb fájdalmakat okozna, akkor nem valószínû, hogy baj van.
Minden pendrive melegedik. Ez akkor gáz, ha mondjuk fém foglalata van, mert akkor durván tud égetni a kicsike. (szegény barátnõmnek olyat vettem, meg nem szereti a kupakosat meg tologatósat xD) Márkafüggetlenül, mindegyik felmelegszik, ha sokáig használod.

Normális, ha a mûanyag ablakon át lehet érezni közvetlen közelrõl a Nap melegét? Így akkor a hideget is átengedi?

Legjobb válasz: A hõ több módon terjed. Te a sugárzásos hõcserét érzed most. A Nap sugarai nagy része bejut az ablakon, az melegít. Télen a szoba is sugározza kifele a meleget, de mivel a szekrényed kicsit hûvösebb a Napnál, így jóval kevesebbet sugároz kifele télen, mint ami bemegy nyáron :)

A hõ több módon terjed. Te a sugárzásos hõcserét érzed most. A Nap sugarai nagy része bejut az ablakon, az melegít. Télen a szoba is sugározza kifele a meleget, de mivel a szekrényed kicsit hûvösebb a Napnál, így jóval kevesebbet sugároz kifele télen, mint ami bemegy nyáron :)
Ha a hideg miatt aggódsz télen az ablakra lehet venni szigetelõ (átlátszó) fóliát.
Minden sugároz, a meleg szoba is (ezt lehet látni a hõkamerával) Az üveg a napfény hullámhosszán átlátszó, a hõsugárzásra nem az : elnyeli, melegszik tõle. A low-e bevonat a modern üvegezésekben (a belsõ ablaktábla külsõ oldalán) azt teszi, hogy hiába meleg az üveg, alig sugároz.
Azért, mert eleve meleg van a szobába, télen is ezt érzed, hûvösebb szobába már nem lehetne nagyon érezni a Nap melegét, sok múlik a falakon is.

Normális, ha megolvad a cipő talpa ebben a melegben?

Ahogy sétáltam haza munka után, úgy éreztem, hogy nagyon puha a cipőm, és ragacsos a talpa, aztán láttam, hogy ez bizony meglágyult, szinte folyik, ha meghúztam az aszfalton, nyomot is hagyott rajta. Mással is történt ilyen?

Legjobb válasz: Nem normális egyáltalán, bár tény hogy nem 40 fokos hõséghez szoktunk meg a cipõink sem :) De semmiképp nem normális dolog.

Nem normális egyáltalán, bár tény hogy nem 40 fokos hõséghez szoktunk meg a cipõink sem :) De semmiképp nem normális dolog.
Igen, elõfordul kánikulában. Kiskoromban, nekem is olvadt meg a szandim utcán sétálva.

Normális ha mindig meleg a baba feje?

8 hónapos babám feje mindig szinte forró.Arca keze lába hideg, de f?leg a tarkója meleg.Alvás közben pedig izzad a feje,pedig nincs melege és haja sincs sok hogy az melegítené annyira

Legjobb válasz: Lehet, hogy mégis melege van. A keze ,meg ha sokat mozgatja, akkor hidegebb. Esetleg még a vérkeringése miatt is lehet, de szerintem semmi komoly.

Lehet, hogy mégis melege van. A keze , meg ha sokat mozgatja, akkor hidegebb. Esetleg még a vérkeringése miatt is lehet, de szerintem semmi komoly.
Nem biztos, hogy tudok segíteni, de nekem a doktornõ az elsõ látogatása alkalmával mondta, hogy a kisfiam tipikus fehérbõrû. Vagyis a keze, lába szinte mindig hideg, vagyis ebbõl nem fogom tudni megállapítani mikor fázik, mikor van melege. Ha a szája körül kicsit kék, akkor fázik. Ha a tarkója piros vagy izzad, akkor melege van, függetlenül attól, hogy a végtagjai hidegek. Azt mondta, ez talán a baba 1 éves koráig lesz így. Nem tudom jól teszem-e, de én ezekre a jelekre figyelek azóta...eddig sikerrel.
A baba feje mindig meleg, mert ott ad le hõt. De én is igazat adok annak, hogy ha a tarkója meleg, izzad, akkor tuti melege van. Én is felöltöztettem a babát ahogy gondoltam, és mikor belépett a védõnõ, az elsõ szava az volt, hogy melege van a kicsinek..:-)
Nem normális, ha nem fogy az autóból a hûtõvíz, akkor el van dugulva a kondenzvíz leeresztõ nyílása a klímának.
Ha víz jön a szellõzõbõl, akkor a kondenzvíz lefolyója van eldugulva, nekem is volt már ilyen gondom.

Az normális, ha lány létemre szeretnék összebarátkozni egy meleg fiúval?

Nagyon érdekel, hogy egy meleg fiú milyen személyiségileg. Hogy mennyire hat ki az identitása a viselkedésére, esetleg öltözködésre, beszédstílusára :) Kiemelném, hogy barátilag érdekelne, mielõtt bárki félreértené :)

Legjobb válasz: Teljesen normalis...miert ne lenne az? Az eloiteletekre ne figyelj, tedd tul magad rajtuk.

Teljesen normalis...miert ne lenne az? Az eloiteletekre ne figyelj, tedd tul magad rajtuk.
A kérdező hozzászólása: Na, ugye? :)
Én is mindig is akartam... de mindig azt gondoltam, hogy hülyének néznének, ha ezt elmondanám, más indokkal meg hogy ismerkedjek meleg sráccal...
A kérdező hozzászólása: Csak hol keressem? :D Menjek oda valakihez, hogy szia te meleg vagy? Leszünk barátok? :D
Nekem van 5 (igen 5) meleg fiú barátom, teljesen normális ez nálad, én imádom õket, nem lennék meg nélkülük:) Keress egyet bátran, nincs ezzel semmi gond. 17/L
Én is elmondom a tuti, bár nem tudok kézrátétellel jeget olvasztani... :D
A kérdező hozzászólása: Igen, ez meg a másik :) Jól jönne egy fiú barát, mert õ tényleg megmondja a tuti, bármirõl is legyen szó (legalábbis így gondolom), de legutóbb se mûködött a dolog. Pedig én hiszek a fiú-lány barátságba :D
A kérdező hozzászólása: Nem, amúgy az elõítéletek nem érdekelnek, csak bárkinek mondtam olyan furán nézett, így elkezdtem gondolkodni azon, hogy vajon velem nem stimmel-e valami :D
Nem meleg fiúval nem is tudnál vagy legalábbis nehezebb lenne összebarátkozni a vonzalom automatikus kialakulása miatt, ezért ha fiú barátot akarsz, akkor jó ötlet meleg fiúval barátkozni.
Szia! 17 vagyok és meleg. Ha szeretnéd írj privit:)

Normális ha nem szeretem a meleget, a napsütést pedig ki nem állhatom?

Ilyenkor mindig rosszabb a hangultaom,utálom a meleget.Más ember pont forditva van ezzel.Miért lehet ez?Ja és a napsütést mégjobban utálom.Meg a vidám embereket.

Legjobb válasz: Én is pont így vagyok. És normálisnak tartom magam :) Bár a vidám emberekkel nincs bajom. Akkor ez mégis csak valami depi lehet.

Én is pont így vagyok. És normálisnak tartom magam :) Bár a vidám emberekkel nincs bajom. Akkor ez mégis csak valami depi lehet.
A meleget én sem szeretem, mert nagyon rosszul tûröm. Izzadok, állandóan szomjas vagyok, a vérnyomásom az egekben. A napsütést sem nagyon komálom, mert az jut eszembe, hogy meleg van. A vidám emberek is irritálnak jelenleg. De én egy kicsit most depis vagyok, szóval szerintem nálad is ez lehet a háttérben.
Én sem szeretem, a fény bántja a szemem, irritálja a bõröm, izzadok. Ilyenkor nyáron inkább csak este mászok elõ és áttérek az éjszakai életmódra. Ha ránézek egy vidám emberre mindig az jut eszembe hogy nézhet ki kipreparálva.
Valahogy én is így érzem... A meleget és a nyarat mindig is gyûlöltem. Az ember reggel kilenc után hõgutát akar kapni, izzad, mint a ló, én még fel is vizesedek, mert a vesémnek ilyenkor nem akaródzik rendesen dolgozni, és tompa, nyomott vagyok egész nap. A vidámsággal semmi bajom, de azt mondjuk nem szeretem, mikor az emberek pusztán csak azért vigyorognak, mert süt a nap. Életem legszebb nyara lenne, ha végre kimehetnék Finnországba dolgozni. Az az éghajlat nekem való. :)
hát gondolom az optimizmus nem a te világod..mintahogy nekem sem.. én is utálom a napsütést meg és a meleggel sem vagyok igazán jóba :D meg a tavasztsem nyarat sem szeretem..szerintem a legjobb az õsz, és a télsem rossz :Dutálom a sok kis boldog embert aki egésznap strandon van, meg rövidnadrágba lebzsel az utcán..mindenki nevet..stb.. tudom hogy nagyon pesszimista vagyok. számomra a kopasz fák télen, és a lehullott falelek összel a földön, hirtelen barna takarót húz magára a föld, utána meg fehéret...na szerintem ez a szép.. szerintem minden okés veled:D
Jaj, nem kell kavarni a szezont a fazonnal. Én is így vagyok, nem kell belekeverni semmiféle "depit". -.-
Ez normális. A nemnormális az, hogy április elejétõl nyár van, júliusban pedig 40 fok lesz. A nyár kedvelõi egyre kevesebben vannak egyébként. A direkt napsütés túl erõs, egyébként káros a szemre és a bõrre. A vidám emberek más kérdés. Szerintem igazából nem a vidám, hanem a hangoskodó vagy heves embereket utálod. Ez ízlés kérdése.
Régen én is így voltam, ahogy te. A telet szerettem csak... most megkedveltem a nyarat hajnalban kelek, hogy minél többet lehessek a világosban és szellõztetek ész nélkül :D majd változik nálad is... egyébként szerintem nem gond. Ez legyen a legnagyobb bajunk.
És te, Kérdezõ, miért utálod a meleget, a napsütést és a vidám embereket? L
normálisnak normális bár én inkább megizzadok 1000-szer minthogy egyszer fázzak és imádom a napsütést most tanulok fotoszintetizálni:D
Én már pszihológus ismerõst is megkérdeztem errõl... én az élénk színeket se nagyon viselem el, igaz, van amikor jó látni õket, de szürke-párti vagyok. Nem tudott rá felelni. Azóta van egy elméletem, hogy túl élénk, zajos a napsütéses idõ, lehet csak a békés idõt szeretjük :) Szerintem teljesen normális. Viszont nekem a vidám emberekkel nincs bajom, ez lehet csak idegesít téged... elõfordul. Én a szerelems tiniket rühellem xD

Normális ha a férjem ilyen melegben napi 6l-er vizet iszik?

Szóval télen sem iszik keveset mert akkor is 2-3 l-ert de nyáron 4l körül iszik. ma néztem és 6l ert ivott mert 2db 2l-es üdit?t tettem be neki és még ? is vett 2l-eset.Igaz nem kisember?l van szó,mert 98kg,és 180cm . 23 éves.

Legjobb válasz: Ha cukrot néztek,akkor nincs gond. ha nem jár többet pisilni,akkor meg fõleg nincs,mivel kiizzadja a folyadékot gondolom..inkább miattad aggodnék,1,5 liter nagyon kevés télen is.

Ha cukrot néztek, akkor nincs gond. ha nem jár többet pisilni, akkor meg fõleg nincs, mivel kiizzadja a folyadékot gondolom..inkább miattad aggodnék, 1, 5 liter nagyon kevés télen is.
Ha nézték a vérben lévõ cukrot, akkor a laboratóriumi leleten Glukóz (éhgy) név alatt szerepel (3, 8 és 6, 1 közötti érték a normális).
Lehet azért is iszik többet mert üditõt iszik és arra csak mégszomjasabb..
én 70 kiló vagyok és én is napi 4-5 liter iszom. Inkább te iszol keveset a 1, 5 literrel! 20 kilónként 1 liter víz. a férjednek ez napi 4-5 liter. És ez az alsó határ.
A kérdező hozzászólása: a vércukorszint hogyvan feltüntetve a papiron?
Ha a vércukorszint is rendben volt, akkor valószínûleg nincs semmi problémája a férjednek.
A kérdező hozzászólása: igen megvan tényleg nézték akkor a glukozt is. köszönöm a segitséget. mindkettõnknek jó az érték. 4.9 a férjemnek.
a túl sok víz sem jó, mert pl elvizesedhet az agy, meg a test.
A kérdező hozzászólása: igen nekem is néztek már mindent. én kiskoromban is ilyen voltam ha sokat ittam pl 0.5l ert egyszerre vagy fél orán belül akkor 3 percenként mentem pisilni mint most is!Voltunk dokiknál de semmi gond nincsen. igazából mikor megyek valahová jobb ha nem is iszok csak 1 2dl es pohárral mert pisilni kell akkor. és én egyáltalán nemvagyok izzadós fajta lehet ezis közre játszik. köszi a választ
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!Nem vizes a férjem egyáltalán. Én tényleg keveset iszom. és ha 2l ert is iszom akkor is sokat kell pisilnem nemtudom milehet a baj akkor.
Ez normális hogy sokat jrász wc-re egyébként. Aki sokat iszik sokat pisil. Ez legyen a legnagyobb gond..

Ebben a melegben normális, ha a babám kevesebbet eszik?

4 hósak vagyunk és a napi átlag alatt eszik a babám a kb 900 helyett 600-at, 2,5 óránként kb 60-80-at. Nem fog kiszáradni? CSak anyatejet iszik se tea se semmi.

Legjobb válasz: Persze. Te is kevesebbet eszel nem? Õk is pont úgy mûködnek mint mi. Ha minden alkalommal megkínálod cicvel amikor ébred nem fog kiszáradni és elveszi azt a mennyiséget ami neki kell. Én egyébként 3hós koráig mértem csak, tisztára stresszelt a mérleg (jaj most csak ennyi...), ha szépen fejlõdik a picid (miért ne tenné) szerintem ne méregesd, bízd rá mennyit kér! 19hós kisfiú anyukája

Persze. Te is kevesebbet eszel nem? Õk is pont úgy mûködnek mint mi. Ha minden alkalommal megkínálod cicvel amikor ébred nem fog kiszáradni és elveszi azt a mennyiséget ami neki kell. Én egyébként 3hós koráig mértem csak, tisztára stresszelt a mérleg (jaj most csak ennyi...), ha szépen fejlõdik a picid (miért ne tenné) szerintem ne méregesd, bízd rá mennyit kér! 19hós kisfiú anyukája
Mi is 4 hósak vagyunk, de sosem mérem. Én sem adok neki mást:) Kiegyensúlyozott, pisi, kaki rendben, akkor baj nem lehet. Ne méregesd!

Az normális, ha felizgat a meleg pornó?

Lány vagyok és hetero. Mostanában jöttem rá, hogy számomra izgató ha két pasi szeretkezik.

Legjobb válasz: Sokan perverziónak tarthatják,de ha téged ez izgat fel,akkor semmi gond nincs vele. Mindenki másra gerjed.Nem kell elnyomnod magadban a vágyaidat.

Sokan perverziónak tarthatják, de ha téged ez izgat fel, akkor semmi gond nincs vele. Mindenki másra gerjed.Nem kell elnyomnod magadban a vágyaidat.
Igen, normális.
Szerintem igen. Én is lány vagyok, én is hetero, engem is felizgat.
Egyáltalán van bárkinek is joga eldonteni, hogy mi a normális? Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja, arra izgul, amire akar.Senki ne akarja megszabni, hogy normális-e vagy sem.
Miért ne lenne egészséges? Akkor elég sok beteg ember van a földön :)
Mert?
engem is izgat nagyon *.* sztem nincs vele baj a pasik meg két nõre izgulnak
A kérdező hozzászólása: balázs boldizsár beszélhetünk róla :D
sztem igen, mert engem is izgat 21L
én bi. fiú vagyok 17 és én megértelek téged! :D ha lenne még 1 fiú akkor tartanék bemutatót :D :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :) Fiúk: Az miért elfogadottabb, hogy a pasi izgul a leszbi pornóra?
Kb ugyanaz mint a férfiaknál a leszbi pornó. Szóval nem nagy cucc. Férfiak izgatnak két férfia együtt még szexibb blablabla.
Nem, nem normális.
Qrvára nem egészséges:) 29F
Egyet ertek az elottem szolo lanyokkal... pasik mindig mondogatjak hogy a lany-lany paros teljesen mas es elfogadott.. nos maradjunk annyiban hogy ha a meleg porno nem elfogadott akkor az osszes leszbikus pornos is mehet melegebb eghajlatra es meg finoman es noiesen fogalmaztam :DD 19L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!