Találatok a következő kifejezésre: Normális ha második (33 db)

Az normális, ha a vérzésem már a második napra barna színű lesz és amúgy is csak 3 napig tart az egész?

Legjobb válasz: Ha mindig 3 napos, akkor normális. A legjobb barátnõmnek is 3-4 napos. Mázlisták.:) Én meg szenvedek egy 7ig tõle.

Ha mindig 3 napos, akkor normális. A legjobb barátnõmnek is 3-4 napos. Mázlisták.:) Én meg szenvedek egy 7ig tõle.
nekem is éppen így van vérzésem és ez teljesen normális...inkább örülj h nem kell szenvedned tõle:)
A kérdező hozzászólása: Örülök hidd el, mert régen nekem is több nap volt. Csak furcsállom, mert legutóbb már az elsõ nap is alig volt piros, rögtön a barnás befejezõ szín jött..

Normális, ha szex, vagy önkielégítés után a második menetnél már kicsit fáj a szerszám, ha áll? Nincs más problémám, és annyira ez se zavaró, csak kicsit az elején.

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Ez teljesen normális, orgazmus után mind a férfiak, mind a nõk nemi szervei "túlérzékenyek" lesznek, azaz a további, vagy (egy adott idõn belüli) újra-izgatásuk fájdalmas lehet. Az, hogy kinek mennyi idõ kell, hogy "regenerálódjon" a nemi szerve, nagyon egyéni; van, akinek elég egy óra, van, akinek egy nap is kell. Üdv: dr. Szalai Krisztián

Kedves Kérdezõ! Ez teljesen normális, orgazmus után mind a férfiak, mind a nõk nemi szervei "túlérzékenyek" lesznek, azaz a további, vagy (egy adott idõn belüli) újra-izgatásuk fájdalmas lehet. Az, hogy kinek mennyi idõ kell, hogy "regenerálódjon" a nemi szerve, nagyon egyéni; van, akinek elég egy óra, van, akinek egy nap is kell. Üdv: dr. Szalai Krisztián

Normális ha a nyelvem második felén piros hólyagszerű cuccok vannak és a nyelvem fehér? Tobábbá olyan m ha vmi lenne a torkomon vagyis ink a nyelvem htásófelén a torokfelé. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Ez teljesen normális, minden nyelven megtalálhatók ezek a pici gümõszerûségek. De mivel tényleg nem látom, hogy mik azok ezért lehet mégis meg kéne nézettetned 1 bõrgyógyásszal, vagy szájsebésszel.

Ez teljesen normális, minden nyelven megtalálhatók ezek a pici gümõszerûségek. De mivel tényleg nem látom, hogy mik azok ezért lehet mégis meg kéne nézettetned 1 bõrgyógyásszal, vagy szájsebésszel.
Erre látatlanba biztos választ nem kapsz. Ha ezt elolvastad emeld a hátsód és húzz el az orvoshoz! Amíg nem késõ! Legfeljebb azt mondja, hogy semmi baj!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) lehet túlreagálom, igazából az ízlelõ bimbók ilyenek tudtommal csak furi hogy hátul nagyobbak kicsit.ha megyek gyógyszertíratni megkérdezem:)
Szia! Nekem is ilyen :o) Sosem mondta még a doki, hogy kóros volna. De elég csúnya, nem!?

Normális, ha egy vidéki iskolában matekból csak harmadikban tanítanak olyat amit elsőben, másodikban kellett volna?

Nincs szöveges feladat, és még mindig csak 10-es 100-as számokkal foglalkoznak, most veszik az óra/perc, év/hó/nap témát, geometria nincs. Azt mondja a tanár, hogy ráérnek negyedikig megtanulni mindent.

Legjobb válasz: Gyerekfüggõ szerintem, a lányomnak ez ideális lett volna, ha amit tanulnak azt biztosan tudják és nem loholnak, a szerintem túlbonyolított mûszakis matekkal. Negyedikes, de gondjai vannak a 100-as körben való kivonással, persze van olyan gyerek is, aki penge matekból, õ a felsõbb évfolyam anyagából is levizsgázhat. Szintén vidéki, sõt falusi iskola ez, egy tanítónõ tanít mindent. (Sajnos kifogtuk a legrosszabbat).

Gyerekfüggõ szerintem, a lányomnak ez ideális lett volna, ha amit tanulnak azt biztosan tudják és nem loholnak, a szerintem túlbonyolított mûszakis matekkal. Negyedikes, de gondjai vannak a 100-as körben való kivonással, persze van olyan gyerek is, aki penge matekból, õ a felsõbb évfolyam anyagából is levizsgázhat. Szintén vidéki, sõt falusi iskola ez, egy tanítónõ tanít mindent. (Sajnos kifogtuk a legrosszabbat).

Az normális ha a második levél után nem a 2. napon jön meg. Hanem késik?

mert az els? levél után a 2. nap jött meg... és most még semmmi...lehetséges h késni fog??? ) aggódom...:S bár nem hiszem h lenne miért mivel... normálisan szedem a gyogyszert, az el?írás szerint, és a barátom sem ment el bennem egyszer sem...

Legjobb válasz: Ha ennyire aggódsz akkor menj el nõgyógyászhoz Bocsi de erre nem tudok mást írni ha ez boldogít én 6 éve mestruálok és még mindig nem állt be a gyógyszer mellett sem Szóval nem kell parázni 19/L Bp

Ha ennyire aggódsz akkor menj el nõgyógyászhoz Bocsi de erre nem tudok mást írni ha ez boldogít én 6 éve mestruálok és még mindig nem állt be a gyógyszer mellett sem Szóval nem kell parázni 19/L Bp
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a választ, akkor leehet hogy csak azért késik mert stresszelek is, meg nem akar beállni??
Normális, kell legalább 2-3 levél, mármint az, hogy beszedd a gyógyszert, hogy beálljon. 22/N

Az normális ha a bnőmnek a múlt hónapban késett négy napot és akkor is csak három napig menstruált? Most meg második napja késik. Lehet h terhes?

Legjobb válasz: Hátha vannak jelentõsebb tünetei akkor lehet, bár én nem hinném ha fiatalkorú a barátnõd akkor még nem állt be neki a menstruációja ezzel én is így vagyok!! Nyugi szerintem semmi gond !!!

Hátha vannak jelentõsebb tünetei akkor lehet, bár én nem hinném ha fiatalkorú a barátnõd akkor még nem állt be neki a menstruációja ezzel én is így vagyok!! Nyugi szerintem semmi gond !!!
elsö válaszoló vagyok:) ) vagyis igy VOLTAM fiatalabb koromban:) )))
Tesztelned kéne.

39 hetesen normális ha majd leszakad a hasam alja, meg a derekam? Nem menzi szerű görcs, hanem mintha le akarna szakadni, belenyilalgat már második napja. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Valószínüleg tágulsz. De ha bizonytalan vagy keresd fel a dokidat. Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája

Szia! Valószínüleg tágulsz. De ha bizonytalan vagy keresd fel a dokidat. Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
Szia. Szerintem lassan készülõdj :) Könnyû szülést!
Szerintem nomális, már sok jó nem vár rár, még egy hét, kitartás!
lényegtelen
Én többféle tesztet próbáltam már (legalább 4-5-öt) és soha egyiken se látszódott 2 csík az elején sem, kivéve mikor várandós voltam.
A kérdező hozzászólása: de akkor miért tûnik el? :(
két év alatt ellõttem már jó néhány tesztet, de ilyennel még nem találkoztam
Nekem ilyen volt a Corax tesztem, és nem voltam terhes. Az a vonal terhesség esetén nem tûnik el.

Normalis ha szeretnek masodik menetet? Hogy mondjam meg a baratomnak? 22/L

Legjobb válasz: Nem mindenki tud egy nap 2x elmenni. Genetika kérdés.

Nem mindenki tud egy nap 2x elmenni. Genetika kérdés.
Én úgy szoktam, hogy Drágám, jöhet a következõ? :D
az már az "erõltetett menet" lenne, hogy a költészet napjánál maradjunk.
"Szeretnék egy második menetet."
Miért kell mondani??? vársz egy kicsit h akciókész legyen és a kezedbe veszed az ügyet:D
Ha õ esetleg nem bírja a tempót, szólj nekem, én még a harmadikat is bírom...
én is napi egy szexre vagyok képes, viszont akkor igyekszem a lányt többször is eljuttatni a csúcsra! és ez általában sikerül is :-) kedves kérdezõ neked ez nem lenne jó megoldás? vagy, ha farokkal nem is de nyelvvel, ujjal?
Ebben a videóban mondják, hogy a hapik fiatalabb és idõsebb korban mennyi idõ után akcióképesek újra.Egyes fiataloknál ez néhány perc csak szerintük... Na de akkor egész nap az asszonyon akarna lenni a koma ha ilyen gyorsan újragerjedne nem?! D http://www.myspace.com/video/oral/a-gyo-nyo-r-iskola-ja/5219..
szerintem normálisi.is vagyunk úgy hogy 3 szor vagyunk egymás után mond meg neki hogy annyira jó vele hogy szeretnél még 1 menetett
A barátomnak le se lankad, már jön is a következõ menet
Én hülye, nem válaszoltam a kérdésre: Igen, normális. Csak kis idõt tényleg hagyj. Aztán ha igazán izgató vagy, úgy sem bír ellenállni. ;) 23/F
Úristen :D Akkor velem nagy baj lehet xD Napi szinten a 7 aktus a rekordunk. 7. majdnem egy órás volt, jócskán leizzadtam... Persze járni alig tudtam utána :D Félreértések elkerülésére nem engem **sztak hanem én a barátnõm.
Nekem 2-3 megy szünet nélkül, utána valóban kell egy 10-15perc szünet és jöhet a 2.félidõ :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!