Találatok a következő kifejezésre: Normális ha kivánom (45 db)

Normális ha nem kivánom a szexet?

18 hetes terhes vagyok, sajnos a 10 hétt?l kezdve nem vagyok hajlandó a párommal szeretkezni, rosszul vagyok a gondolattol. A párom nagyon szenved t?le, és nem szeretné ha igy telne a 9 hónap, de sajnos én képtelen vagyok szeretkezni.

Legjobb válasz: ezzel sajnos többen vagyunk így szerintem.én 25hetes vagyok, kb. mióta tudom, hogy babát várok nem kívánom a szexet.ez valószínû pszihés.azért heti egyszer rászánom magam, és ha benne vagyunk jó :D boldog babavárást

ezzel sajnos többen vagyunk így szerintem.én 25hetes vagyok, kb. mióta tudom, hogy babát várok nem kívánom a szexet.ez valószínû pszihés.azért heti egyszer rászánom magam, és ha benne vagyunk jó :D boldog babavárást
Teljesen normális, mindenki másképp reagál a terhesség alatt a szexre. Elõfordul a nem kívánás, a csökkenés, lehet ugyanolyam marad, de van aki jobban kívánja. Práodat is azért meg lehet érteni, próbáljatok valami közös megoldást találni. Ha nem szex, legyen petting, kényezted kezeddel száddal, nehogy erre menjen rá a kapcsolat. De párodnak is alkalmazkodni kell hozzád, tehát fontos, hogy beszéljetek róla és talájatok egy közös megoldást!
Valószínû, hogy pszihés oka van. Bár nekem a 2. trimeszterben kimondottan jól esett a szex. Az elsõ hetekben a rosszullétek miatt én sem nagyon kívántam, most pedig a 40. hétben már nincs olyan pozitúra, ami igazán kényelmes lenne.:) Azért beszélj errõl a pároddal, biztosan nehéz lehet neki. Mellesleg a mi szempontunkból sem utolsó, mert állítólag könnyebb a szülés , ha a hüvely és az izmok "karban" vannak tartva a terhesség alatt. Erre az egyik legjobb módszer, a kiadós szeretkezés.:) Persze , ha nincs semmi más gond, ami miatt ne lehetne. Boldog babavárást!
Ez hormonok hatása miatt lehet, tudat alatt félted babókát nehogy baja legyen.Valaki meg az ellenkezõjét tapasztalja.Én elvagyok tiltva, szenvedek is ettõl .Szerintem lekéne ülni megbeszélni a pároddal, hogy ne legyen ebbõl probléma.Esetleg más módon kedvébe járni.Szegényke biztosan nagyon szenvedhet.üdv 27hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat, egy kicsit megnyugodtam!
Én is így vagyok, sajnos ahogy közeledik a párom, hárírok, pedig nem akarok, szeretném én, de nem megy, fel sem izgulok, úgyhogy hagyjuk egyelõre, mert mindig ugyanaz játszódik le.Szerencsére az én párom megértõ, és persze mindig van megoldás kiengesztelni, és meg kell értse, min mész keresztülés nem õt utálod, csak a hormonok teszik ezt veled, és az anyaság, érzése, a védelem , biztonság a babának. Szerintem biztos megérti, és nem kell lemondani róla, lehet egyik hétrõl a másikra változik, én is ebben hiszek, úgyhogy hajrá!! Boldog babavárást!
Ez ismeros... En 18 hetes vagyok, az elso trimeszterben, bar nem hanytam/emelyegtem, a szex gondolatatol is rosszul voltam. Aztan mostmar heti egyszer en is raveszem magam, de tobbet nem megy. Pedig nem voltam ilyen :P Regebben, ha menstrualtam, is megtalaltam a modjat a parom kenyeztetesenek, de most vhogy ahhoz sincs kedvem... Azert a parodnak ezt meg kell ertenie, h mennyi minden valtozik most benned, es kb. ez az utolso gondolatod... Majd ha megszulunk elmulik, addig meg imadjon tisztes tavolrol :D

Normális, ha szex után nem kívánom a csókot sem?

Köszönöm az értelmes válaszokat.

Legjobb válasz: Én a cigit kivánom utána.

Én a cigit kivánom utána.
Ki vagy elégülve. Szex után nem is szoktak sokat csókolózni az emberek általában.
Szerintem a csók az nem igazán testi, hanem inkább lelki dolog. Szex után a testiséged kielégült, de ha szerelmes vagy akkor a "lelkiséged" nem. Remélem érted mire gondolok. Saját tapasztalatból mondom, hogy akit nem akartam megcsókolni abba nem is voltam szerelmes, max tetszett.
"Ki vagy elégülve. Szex után nem is szoktak sokat csókolózni az emberek általában." Csaknem ott vagy minden hálószobában? :DD Kérdéshez: lehet, h a nõt/pasit nem kívánod, nem a csókot. Mi mindig szoktunk smárolni szex után is.
Nem lehet, hogy nagyon elfáradsz és már semmihez nincs kedved azért van ez?
4-es. Miért olyan nehéz figyelmen kívül hagyni az "általában" szót?

Normális, ha jobban kívánom a szexet terhesen?

A valós kérdésem az lenne, hogy ilyenkor elélvezhet ugyanúgy a párom belém, mint eddig? Vagy az árt a babának? Vagy kérdezzem meg a dokit inkább? Ma megyünk, csak nem tudom, hogy kérdezzünk majd rá.:)

Legjobb válasz: Szia! Mindenképpen beszélj a dokiddal, hogy a te esetedben mi a helyzet. Egyébként a legtöbb nõ ilyenkor jobba kívánja...

Szia! Mindenképpen beszélj a dokiddal, hogy a te esetedben mi a helyzet. Egyébként a legtöbb nõ ilyenkor jobba kívánja...
igen, mi is ugy csináljuk
En is jobban kivanom a szexet terhesen es mivel en a biztosra megyek a parommal mindig kivetetem amikor menne el.hallottam hogy nem igazan jo a sperma ilyenkor..de szerintem is a doki tudja a legjobban erre a valaszt.
Mi is úgy csináljuk. Ezzel csak a vége felé kell vigyázni, mert a sperma méhösszehúzó hatású. 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válszokat! A dokinál nem gáz, akkor ha úgy kérdezünk rá hogy árthat e a sperma? Ez így nem ciki? Vagy ne foglalkozzak vele hogy ciki vagy sem? Bocs ha fárasztó vagyok..
A kérdező hozzászólása: Egyébként én is 18 hetes vok.:)
Nem vagy az.:) Ne foglalkozz vele, nem ciki. Magadtól nem tudhatod, hát kérdezd meg.:) Én elõtte se voltam aszkéta, most meg aztán még annyira sem.:) 38 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Okés, akkor ma rákérdezünk, még délutánig finomítgatok a kérdésen.:) ) Köszi szépen a válaszokat! És boldog babavárást mindenkinek és jó egészséget meg örömteli pillanatokat!:)

Normális, ha férfival élek párkapcsolatban, és a lányokat titokban kívánom?

Normális párkapcsoladban élek férfival. De szoktam néha maszturbálni és hamarabb megyek el ha lányra gondolok. De még nem próbáltam lánnyal. Nem is akarok. Csak képzelem.

Legjobb válasz: az a párkapcsolat ahol maszturbálsz nem hiszem h teljesen normális... szerintem a kapcsolatotokban van a hiba, ha tényleg nem akarod kipróbálni lánnyal.

az a párkapcsolat ahol maszturbálsz nem hiszem h teljesen normális... szerintem a kapcsolatotokban van a hiba, ha tényleg nem akarod kipróbálni lánnyal.
Akkor asszem elmesélem neked a kis történetemet. 16 éves koromban jártam egy lánnyal, nagyon szerettem õ is engem de ahányszor odakerült volna a sor hogy lefeküdjünk egymással én mindig beparáztam, mert megvoltam zavarodva mert a fiuk iránt is éreztem valamit de nem tudtam igazán hogy mi az, a lánnyal n embirtam lefeküdni pedig izgatott mert szerettem és felis állt, csak egyszerüen paráztam, így egyre parásabb lettem és végül szakitottunk, pár hét mulva elmondtam a lámynak hogy szeritnem én meleg vagyok és õ csak átölelt jó barátok letünk, õ járt másokkal én egy ideig senkivel majd pasikkal jöttem össze, egyel jártam a többi csak szex volt, és ennek a lánynak az egyik késöbbi pasijával is lefeküdtem, ugy hogy a lányt nem zavarta a dolog. és most 21 évesen újra összejöttema csajjal és most leis sikerült feküdnöm vele és nemis értem mért paráztam akkor annyit ezen. szerintem elöbb utobb elkezd majd érdekelni téged is h lefeküdej lányokkal és megis fogod tenni, most még azt mondod hogy nem de egyre jobban fog érdekelni. amugy meg nincs abban semmi rosz. :)
Egyrészt, az nem baj ha maszturbál valaki amellett hogy párkapcsolata van. Másrészt, a fantáziád csak a tiéd, és olyan dolgokat is "átélhetsz" gondolatban, amit élõben nem fogsz kipróbálni. Megjegyzem, nagyon sok lányt érdekel, még ha nem is vallja be, vagy nem fantáziál róla, hogy milyen lehet egy másik lánnyal. Persze lehet hogy ki fogod próbálni elõbb-utóbb, az sem kizárt, hogy hármasban a pároddal.
Szerintem teljesen normális.Már csak magamból is kiindulva, én is párkapcsolatban élek 3éve egy férfival akivel lassacskán gyermekünket tervezzük, de mindemellett van egy barátnõm akivel 1éve testileg mind lelikileg együtt vagyunk.Párom tud róla, sõt izgatja is a dolog, mint a legtöbb pasit...:) Egy párkapcsolatban a legfontosabb az õszinteség és az hogy mindent meg tudjatok beszélni.Mindemellett szoktam én is maszturbálni mert rengeteg idõnket elveszi a munka és valjuk be néha jobban esik egy "gyors numera".A maszturbálás amugy sem bün és nem is betegség, ez az idõ alatt megismered jobban a tested és élvezetesebbé teheted a szexet kettõtök között.Úgy hogy fel a fejjel, és ne okold magad.

Normális ha azt kívánom hogy akit a legjobban szeretek annak a karjaiban haljak meg?

Gyakran elgondolkodok a filmek végén amikor valaki feláldozza magát a szerelmért.

Legjobb válasz: Te nem valakit szeretsz, hanem az önfeláldozást. Ezért nem normális.

Te nem valakit szeretsz, hanem az önfeláldozást. Ezért nem normális.
Nem normális.
Én már voltam úgy, hogy akibe szerelmes voltam, arról azt gondoltam, hogy szeretném, ha ott lenne, amikor meghalok, attól függetlenül, hogy akkor vele vagyok-e még, vagy sem. Õ volt az elsõ szerelmem, és már mindketten mással vagyunk, de a barátság megmaradt, és ez a gondolat nem évült el bennem a mai napig sem.
A kérdező hozzászólása: tekintsük úgy hogy életem szerelme mert váltakoznak az érzéseim iránta valami megfogott benne és ha eszembe jutnak a rossz az emlékeim a csalódás (hogy semmi esély se volt megkérdezni hogy járna-e velem mert éreztem mindent még ha nem is mondta ), az hogy én csak egy kisebb haver pótlék vagy más voltam számára semmi több annál rosszabb érzés nincs ! legjobban ez az a tett amire legjobban vágyok azok útán amin át éltünk együtt .Vagy meghalok a karjaiban vagy nem maradok tovább egy osztályban vele 2 évig bírtam látni hogy neki kik az igaz haverjai és én mi vagyok számára .(könnyes szemekkel írtam ezt a sorokat)
Hát nekem s*ar lenne ha a szerelemem a kezeim közt halna meg. Lehet megõrülnék, és öngyilkos lennék. Az tetszene?
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem nehezen tudnám feldolgozni ha elõttem halna meg inkább én haljak meg mint õ akármit is tett velem ezt senkinek nem kivánnám , amikor kiment norvégiában 3 hétre egész jó volt a hangulatom igaz a végén már kicsit hiányzot hogy nem látom .Lassan kezdem elfelejteni
de normális....
Mindenki máshogy van "beállítva". Van, aki naponta többször is, akár több éves kapcsolatban. Van, aki hetente egyszer kívánja. Semmi baj nincs ezzel, csak olyan partnert ajánlatos keresned, akinek hozzád hasonlóan ilyen a szexuális aktivitása. :)
most itt hol a gond? én meg 3 eves kapcsolatnál havonta 2x :D 24L
Én 8-éves kapcsolatnál minden egyes nap kívánom a szexet!

Normális ha terhesen kívánom a spermát?

Legjobb válasz: Jézusom ez egy kérdés?.. :DDD Ilyet még nem hallottam, pedig bújom a gyik-et egy ideje! :D Fogalmam sincs, hogy normális-e. Számomra biztosan nem lenne az! De egészségedre! :)) 17hkm

Jézusom ez egy kérdés?.. :DDD Ilyet még nem hallottam, pedig bújom a gyik-et egy ideje! :D Fogalmam sincs, hogy normális-e. Számomra biztosan nem lenne az! De egészségedre! :) ) 17hkm
nem
Persze hogy az...olcsóbb mint a vitamin...jobban jössz ki anyagilag...a sperma végül is csupa élet energia...hisz abból lesz az ember...jó étvágyat....
szegény gyerek.....nyeljed csak jó étvágyat hozzá.
Valaki dinyét kiván, valaki spermát:) :) :)

Mennyire normális, ha egy 21 éves nem kívánja a barátnőjét?

Oké, az túlzás, hogy nem kíván... de a héten már második alkalommal (minden nap találkozunk, ha nem is 0-24) utasított vissza. Nem merek nála kezdeményezni, mert együtt járásunk ideje alatt (kb 9 hó) ha nem kezdett, akkor én hiába próbálkoztam, maradt a megalázottság érzete, hogy nem kellek neki. Általában a napi egy szex megvan (tekintve, hogy nem vagyunk együtt állandóan, és a kapcsolatunk nem csak ebből áll szerintem ennyi elég is), de ezen a héten mindenféle hülye kifogásokkal jött... Depressziós, mert borús az idő (komolyan, ilyen lehet??? mármint, az én hangulatom is befolyásolja az időjárás valamennyire, de a szexet attól még kívánom), vagy ma pl "fáradt". Még ha napi 12 órákat kapálna kint a földeken, de nem, egész nap otthon ül, és nem csinál semmit. Max feltakarít, és egy kicsit tanul a nyelvvizsgájára. De a szellemi fáradtságon tapasztalataim szerint nagyon sokat segít a szex. Mégis, tudta, hogy akarom, mondtam is, jeleztem is, minden, és nem, semmi. Amellett, hogy ez megalázó (mármint, a visszautasítás a barátom, a szerelmem részéről, aki állítólag odáig meg vissza van értem, és akinek elvileg én volnék az álomnő), azért kicsit aggódom is. Szeretője nincs, vagy legalábbis, nem hiszem, hogy lenne, és nem tudom, mire vélni az utóbbi idők viselkedését. Normális, hogy apróbb időszakokra megakad ez a dolog, és egy kicsi ideig nem kíván úgy, mint eddig? Előre is köszönöm a (legalább kicsit is) hasznos hozzászólásokat!

Legjobb válasz: ez nem normális.

ez nem normális.
Nem normális, A barátom 29 és naponta legalább egyszer kezdeményez, de mindig van szex, mikor nála vagyok.
A jelenség sem normális, - de hát egy ekkora változásnak bizony oka van. (amúgy napsütéses napok után vagyunk...)
Hát, már kezd megunni. Elég normális jelenség. Nem kell ahhoz szeretõ, hogy téged ne akarjon már annyira. Amúgy ha még van napi 1 szex, mégsem olyan borzalmas a helyzet.
Az én barátnõm 20 éves én 21. Már én sem kezdeményezek, nálunk úgy másfél éve tart ez hogy nincs szex. Úgy fél évente kb. 1-2 van. Nemrég szóba került és azt mondta hogy a kommunikációval van gond, tehát hogy nem beszélgetünk egymással eleget, kivel mi volt, mi történt stb. Olyasmi mint az eltávolodás. Irtad hogy minden nap találkoztok, de nem lehet hogy nálatok is ilyen gond lehet? Mi mondjuk nem találkozunk minden nap csak 1-2x egy héten, meg mostanában nem is igen tudunk annyit hétköznap beszélni mint azelõtt. Mondjuk nálunk õ megvan szex nélkül, nekem hiányzik. Próbálok változtatni a dolgokon de valami általában van ami miatt nem igen akar menni. Azt akartam ezzel csak mondani, hogy nem lehet hogy a kommunikáció a gond nálatok is? vagy esetleg az egyhangúság?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szerintem a kommunikációval nincs gond nálunk, legfeljebb lehet igen az egyhangúság, vagy hogy megunt... Bár elvileg imád velem szexelni, és engem is szeret. Kérdeztem tõle, miért nem akar engem már, de mondta, hogy mindig kíván, csak fáradt volt, meg ilyenek, és hogy ezek egyszeri alkalmak... De egy héten már másodszor...? Különben én is 20 éves vagyok, és nagyon nem lennék meg félévente 1-2 szexszel. A napi egy még rendben van, legrosszabb esetben minden másnap. Bár ha rá vagyok kényszerülve, akkor kibírom tovább is, csak annak a környezetem látja kárát. Most így nyáron jó volt, hogy kb minden nap találkoztunk, de most kezdõdik a tanítás, a barátom még dolgozni is fog suli mellett, és ettõl most heti 3szor találkozunk majd legtöbbet... Ezért is rémít meg, hogy nem akar velem szexelni most, amikor még van rá lehetõsége...

Terhesen normális ha napi 4 liter vizet iszom, és folyton sütit meg csokit kívánok?

17-es a testtömegindexem, és mindig is rossz étvágyam volt, de pár hete sokkal éhesebb vagyok, viszont néhány napja csak édességet ennék, pedig tudom, hogy nem szabadna... Ez mire utalhat? Vasat szedek, de magnéziumot nem, plusz tejallergiám van. És mindig szomjas vagyok!

Legjobb válasz: A 17-es BMI nagyon kevés!! Terhesen bármi elõfordulhat, nagyon fura dolgokat is meg lehet kívánni. :) Szóval lehet normális, de az állandó szomjúság és édesség utáni vágy cukorbetegségre is utalhat. Persze ezt úgyis nézik állandóan. Mondjuk én is mindig szomjas voltam.:)

A 17-es BMI nagyon kevés!! Terhesen bármi elõfordulhat, nagyon fura dolgokat is meg lehet kívánni. :) Szóval lehet normális, de az állandó szomjúság és édesség utáni vágy cukorbetegségre is utalhat. Persze ezt úgyis nézik állandóan. Mondjuk én is mindig szomjas voltam.:)
Cukor/inzulin rendben van? Tévhit, hogy csak kövérek lehetnek inzulinrezisztensek, jó részük sovány, vagy extra sovány. Egy endokrinológiai kivizsgálás nem ártana, fõleg, hogy a várandósságra is kihatással lehet. Egy dolog a kívánósság és egy másik, hogy felsorolod a cukor/inzulinháztartási zavar tüneteit. Én a túlzott szomjúságot, cukoréhséget és soványságot nem söpörném a "terhesség" szõnyege alá. Ennek oka lesz, sajnos. 22hkm
Az nagyon jó ha ilyen sok vizet iszol de szerintem is ijesztõ bár késõbb is tartsd meg ezt a jó tulajdonságod. Azért beszélj az orvosoddal a 17-es BMI tényleg nagyon kevés. Süti és csoki helyett pedig próbálj meg gyümölcsöket enni inkább, én most azokat kívánom nagyon. 40h km
Én az elõzõ terhességem elején iszonyú sok vizet ittam, volt, hogy napi 4, 5, sõt, 5 litert!Ez az idõ elõrehaladtával mérséklõdött a "normális" szintre.A mostani terhességemnél ugyanez van, bár "megelégszem" a napi 3-3, 5 literrel. Nem vagyok cukorbeteg, semmilyen ez irányú problémám nincs. Az elõzõ terhességemnél én is az édességet kívántam, leginkább az elején, és fõleg kakaóscsigát és hideg Colát.Ez elmúlt kb.4 hónapos terhesen. Ez csak az én példám, de jobb megnézetni magad szakemberrel, mi csak max. megnyugtatni tudunk, de ha szükséges, a gyógyítás az õ dolguk.

Normális ha folyton kívánom a pasimat?

Legjobb válasz: az nem normális, hogy ezt megkérdezted

az nem normális, hogy ezt megkérdezted
szerinted nem?
Ha szereted akk ja.
nem, ez beteges. eszedbe ne jusson kívánni!
nem, nem normális, mert nem én vagyok a pasid

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!