Találatok a következő kifejezésre: Normális ha kicsit barnázok (3 db)

Normális ha peteéréskor kicsit barnázok?

tegnap együtt voltam a párommal( babát szeretnénk) utána eléggé barnáztam.most van peteérésem és igy megtörténhet a beágyazódás??

Legjobb válasz: Szia!Én is egy kicsit barnáztam ebben a hónapban amikor pont elviekben peteérésem volt!!!

Szia!Én is egy kicsit barnáztam ebben a hónapban amikor pont elviekben peteérésem volt!!!

Missid abortusz után 2 és fél héttel, normális ha még mindig barnázok? Van hogy kevés de van hogy kicsit több ez általában akkor van ha jóval többet mozgok. Meddig lesz még barna folyásom?

Legjobb válasz: hát, nem tudom hogy normélis-e..nekem hétfõi napon volt, és a hétvégére már teljesen elmúlt..és onnantúl már csak a rendes menzi jött meg 26 napra.. szerintem beszélj dokival.. nem 3 hetes kontrollra kell visszamenned? vagy majd csak 6 hetesre!?

hát, nem tudom hogy normélis-e..nekem hétfõi napon volt, és a hétvégére már teljesen elmúlt..és onnantúl már csak a rendes menzi jött meg 26 napra.. szerintem beszélj dokival.. nem 3 hetes kontrollra kell visszamenned? vagy majd csak 6 hetesre!?
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem mondott semmit a doki hogy vissza kell e mennem csak hogy 3-4 hónap múlva lehet újra próbálkozni
Missed ab után 2 héttel kötelezõ a kontroll, menj el, fontos! Kell egy hüvelyi uh, hogy megnézzék, minden kiürült-e a méh üregébõl, és visszahúzódott-e a méhed. A barnázás ennyi idõ után már nem normális, bár az sem biztos, hogy bajt jelent. Menj orvoshoz, nem játék!
Szia ...sajnálom ami veled történt! Nekem hosszú ídeig tartott a tisztulás, majdnem a következõ mensiig.Gondolom azon is múlik mennyire tudta az orvos kitisztitani a méhet...de ha nem görcsölsz és nem vagy lázas én azt mondanám , igen normális. Igy volt nekem is és semmi baj nem lett. hónapra rá teherbe is estem Azt mondják ilyen mûtét után, felfrissülnek a szövetek, ami elõsegíti a következõ baba beágyazódását. Mielõbbi gyógyulást kívánok Neked!!!
elõzõ vagyok.... 4 hónap múlva..ez kimaradt, bocsánat!
A kérdező hozzászólása: befolyásolja ez a teherbe esést?
Semmire, nekem 29éve így megy és három gyerkõcöm van !:)
Teljesen normális.Vezess görbét, és megtudod van-e és mikor peteérésed.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4b97d432fb9abea526acca.. íme a görbém. Köszönöm a megnyugtató válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!