Találatok a következő kifejezésre: Normális ha kicsit (243 db)

Tényleg normális ha kicsit érdekel fiúként más srácokkal vmi?

Azt olvastam h minden fiatalban van egy ilyen id?szak, amikor esetleg felfedezi a témát. Engem régen izgat milyen lehet másét megfogni, de nem tudom ez csak kíváncsiság-e. Más is van így vele?

Legjobb válasz: Akkor fogalmazzunk úgy, hogy a legtöbb emberben élete során legalább egyszer felmerül, hogy mi lenne ha, vagy kicsit kíváncsi lesz. Attól, hogy valaki tagadja vagy nem ismeri be még így van. Nem kell, hogy meg is valósuljon, de szerintem a gondolat ott van a többségben. Nincs ebbe semmi rossz, kedves kérdezõ. :) Majd alakul ez még, lehet, hogy semmi nem lesz soha, de az is lehet, hogy rájössz, hogy ez kell neked. 19/L

Akkor fogalmazzunk úgy, hogy a legtöbb emberben élete során legalább egyszer felmerül, hogy mi lenne ha, vagy kicsit kíváncsi lesz. Attól, hogy valaki tagadja vagy nem ismeri be még így van. Nem kell, hogy meg is valósuljon, de szerintem a gondolat ott van a többségben. Nincs ebbe semmi rossz, kedves kérdezõ. :) Majd alakul ez még, lehet, hogy semmi nem lesz soha, de az is lehet, hogy rájössz, hogy ez kell neked. 19/L
szerintem nincs semmi rossz benne... sokan vitáznak ezzel a dologgal, de ha fiatalon kipróbálod és utána többet nem mert nem jön be abban nincs semmi rossz, legalább tisztában leszel a dolgaiddal. :) 24/F
nekem is vannak ilyen hajlamaim, és nincs ebben semmi rossz sp voltam
Mindenkinek van ilyen idõszaka. Én full heterónak érzem magam, de tizenévesen pl volt egy kaland egy sráccal. Azóta se vonz a dolog.
szerintem nem! nem hogy kíváncsi nem voltam, de még csak fel sem merült soha! bár ahogy haladunk lassan a férfi-nõ felállás lesz a nem megszokott...
Én cáfolnám ezt a minden fiatalt. Bennem sosem merült fel, hogy fiúval hetyegjek és nem is fog;) Egyébként szerintem nem normális. 20/F
Írj privátot! 62/F
ez rohadt egyszerû!..köcsög vagy!!!!
Bennem nem volt ilyen "kíváncsiság". Úgyhogy nálad valami nem stimmel... 22F
Nemtom én hetero vagyok, barátnõm is van, de már vertem ki másik sráccal, és esztétikusnak találtam a gyereket, meg a péniszét is. Valamilyen szinten izgatott is a dolog, pedig nem vagyok lányos, sem emos, vagy nemtom mi a mostani divatköcsög divat :D Csak van egy típus, ami kifejezetten bejött akkor (inkább csak a szememnek volt kíváncsi).
A normális ami társadalmilag elfogadott ugye? Melegséget elfogadják? Igen. Akkor normális
Nyugi nekem is vannak ilyen "hajlamaim". ha gondolod beszéljük meg írj privátot!!! Fluor voltam.
Érj meg elõbb, valószínûleg még tart a szexuális és energetikai érésed.Ezért légy türelemmel inkább és várj. Energetikailag a fiú egyszerre érik a hormonális idõszakban a testi-energiáival. Addig labilis lehet amíg a test energetikája még gyermeki lágy. Az éretlen gyermeknek finom leheletnyi lélek energiája van a lányok és fiuk egyformák a hormonális robbanással válik szét a két nem egymástól A lányok erõsebbé de finom energetikájuk lesz A fiuk pedig egyre erõsebb test energetikai kisugárzásúvá érik A teljesen megért férfi égetõen durva és erõs energia Ez mutatja meg miért olyan erõs az ereje, miért fejlõdnek erõsebbé a testi jellegzetességei
Teljesen normális! Ne hallgass azokra, akik tagadással akarják önmagukat igazolni, hiszen pontosan õk azok, akik homoszexuálisok. Fiatalon mindenkinek vannak nehezen vállalható gondolatai és tettei is. A felnõtt kor huszonöt év fölött kezdõdik, de még azután is lehetnek az embernek gyerekes dolgai. (Homoszexualitás nincs felnõtt kor alatt, csak gyerekes viselkedés. Gyerekkorban pedig semmilyen tettet nem szabad komolyan venni.) Nyugi, ezeket a dolgokat sokan letagadják, fõleg azok tiltakoznak, akik belesodródtak ilyen helyzetekbe, és nyíltan még maguk elõtt sem merik felvállalni tetteiket.
Ne foglalkozz egyesek válaszával! Engem csak a fiuk érdekelnek és páran tudják is rólam! 24/F/maci
Lánykènt normális, fiúként viszont nem...
Írj privit, én is így gondolom!
Ne nyugtalankodj, teljesen normális. Nem vagy beteg, sem b.zi! A legjobb barátommal annak idején mi is megnézeget- tük egymásét. Mégsem lett egyikünk sem b.zi! Jó volt, ér- dekes volt! Ártatlan kíváncsiság az egész. A serdülõkre pedig jellemzõ a kíváncsiság ilyen téren (is)!

Előszr megyek kozmetikushoz. Normális, ha kicsit izgulok?

Pedig csak a szemöldökömmel megyek, de még soha nem voltam, és kiszedve sem volt, és most olyan összevissza, nem gáz ez? :D

Legjobb válasz: én is izgultam elõször :D teljesen felesleges! ez olyan csajos dolog!

én is izgultam elõször :D teljesen felesleges! ez olyan csajos dolog!
Én is nagyon izgultam, bár én lábgyantával mentem elõször, a szemöldökre már ismertem a ozmetikust, szóval az nem volt gáz :D Egyáltalán nem ciki, azért mész oda, hogy ki legyen szedve. A fodrászhoz se belõtt hajjal mész. Én is gondoltam már erre, fõleg hogy odaállítok néha tök szõrös lábbal, de aztán egy sima lábból õ se él meg :)

Aktus során normális ha kicsit lecsúszik az óvszer?

Tegnap feküdtünk le először barátommal és mindig kivette megnézni, de láttam h kicsit lejjebb csúszott az óvszer, vagyis nem pont a tövénél volt hanem kicsit lejjebb.Normális ez?

Legjobb válasz: Elsoo!

Elsoo!
Normális.. az a lényeg, hogy a makkon rajta legyen teljesen, és lehetõleg azért annyira nagyon ne csússzon le. 23/F
A kérdező hozzászólása: A makkon rajta volt, és úgy a pénisze közepén volt. Mivel tapasztalatlan vagyok, így nem tudom hogyan van ez :$ Tehát akkor mindenkinél kicsit lecsúszik?
Csak azoknál, akik nagyzolni akarnak, és egy számmal nagyobbat vesznek :)
Mióta van kotonvásárlásnál méret?

Normális, ha kicsit félek a motorozástól?

Évek óta van jogsim, régebben vezettem is, de nem olyan nagyon sokat, hogy marha nagy rutinom lett volna, de azért mégis... most újra motort szeretnék venni, de azért van bennem para rendesen... ez ugye normális és nem lehet elfelejteni a vezetést?

Legjobb válasz: Köszi, nem is egy ninja, de nagymotor. Már megvan, kis para az elején, de úgy érzem nem lesz gáz :) Tényleg olyan azt hiszem, mint a bringázás :) Csak bele kell jönni újra :) köszi :)

A kérdező hozzászólása: Köszi, nem is egy ninja, de nagymotor. Már megvan, kis para az elején, de úgy érzem nem lesz gáz :) Tényleg olyan azt hiszem, mint a bringázás :) Csak bele kell jönni újra :) köszi :)
hát azt mondják olyan mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni. Szerintem a rutintalanság miatt félsz. Ha kismotorral mész, szerintem ne félj gyorsan belejössz. Nagy motor persze más...
Mondjuk majd azért ne egy hajabusán kezd el újra. De tök normális, majd belejössz.

Mit csináljak, ha a csak vékony vagy normális alkatú, kicsi, feszes cicijű, kicsi, kerek fenekű lányokhoz tudok vonzódni? Hogy lesz így valaha szexkapcsolatban részem, ha ennyire válogatok?

Legjobb válasz: Szerintem szedj fel egy vékony vagy normális alkatú, kicsi, feszes cicijû, kicsi, kerek fenekû lányt! Ennyi pajtás, így lesz!

Szerintem szedj fel egy vékony vagy normális alkatú, kicsi, feszes cicijû, kicsi, kerek fenekû lányt! Ennyi pajtás, így lesz!
ne csinálj semmit, aztán nem lesz semmi. csõ.
A kérdező hozzászólása: ma 14:33 Ámen! De foglaltak az ilyen alkatú lányok, akkor le kell nyúlnom a pasikuktól õket. XD
Egyszer csak lesz egy nem foglalt, vagy otthagyja a pasiát érted, vagy beleszeretsz egy kicsit sem ilyen alaktú lányba, úgy, hogy a fejed is rózsaszínû lesz... Ne aggódj, megy ez majd a maga útján!:)
*alkatú
1. ébredj fel, és próbálj meg a való világban élni 2. tegyél le róla, hogy valaha is dugni fogsz 3. NÕJ FEL

Tömés után mennyi ideig normális ha fáj kicsit a fogam vagy érzékeny?

Azt mondták ha pár napon belül nagyon fáj vagy bedagad gyökér kezelni kell. remélem nem kerül rá sor.

Legjobb válasz: Ha csak kicsit fáj pár napig, az normális, fõleg ha nagy volt a lyuk, de ha erõs fájdalmaid vannak, akkor menj vissza.

Ha csak kicsit fáj pár napig, az normális, fõleg ha nagy volt a lyuk, de ha erõs fájdalmaid vannak, akkor menj vissza.
Nekem még soha nem fájt utána, érzékeny szokott lenni, az úgy kb. 3 napig is eltart. De ha baj lenne vele, akkor az nem kicsit fájna, szóval ne aggódj.
Nekem tömés után agybahatoló, villámló érzés volt amikor gyökérkezelni kellett.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. olyan tompán alig fáj, csak még egy kis érzéstelenítõ is van bennem de remélem nem lesz gond vele. igen sajna elég nagy volt a lyuk.

Normális ha büfiztetem a kicsikémet, és tejcsi is jön ki? És mennyi ideig kell büfiztetni, hogy miután leteszem már ne jöjjön ki a tejcsi? 6 napos a babám

Legjobb válasz: Normális lehet, viszont a mennyiségre figyelni kell. Ha túl sokat bukik a babád, mármint mennyiségileg, akkor valamit tenni kell, amelyre a védõnõd fogja megadni a megnyugtató választ. Én max 10 percig szoktam büfiztetni - míg oly kicsi volt, mostmár 5. hónapos - ez alatt az idõ alatt kijön a levegõ, ha nyelt. Ha szép nyugiba eszik akkor nem is fog büfizni. Nálunk olyan is elõfordult.

Normális lehet, viszont a mennyiségre figyelni kell. Ha túl sokat bukik a babád, mármint mennyiségileg, akkor valamit tenni kell, amelyre a védõnõd fogja megadni a megnyugtató választ. Én max 10 percig szoktam büfiztetni - míg oly kicsi volt, mostmár 5. hónapos - ez alatt az idõ alatt kijön a levegõ, ha nyelt. Ha szép nyugiba eszik akkor nem is fog büfizni. Nálunk olyan is elõfordult.
Nekem 4 hetes a pici fiam és 6-8 perc kell neki minimum a büfizéshez.

Normális, ha szex, vagy önkielégítés után a második menetnél már kicsit fáj a szerszám, ha áll? Nincs más problémám, és annyira ez se zavaró, csak kicsit az elején.

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Ez teljesen normális, orgazmus után mind a férfiak, mind a nõk nemi szervei "túlérzékenyek" lesznek, azaz a további, vagy (egy adott idõn belüli) újra-izgatásuk fájdalmas lehet. Az, hogy kinek mennyi idõ kell, hogy "regenerálódjon" a nemi szerve, nagyon egyéni; van, akinek elég egy óra, van, akinek egy nap is kell. Üdv: dr. Szalai Krisztián

Kedves Kérdezõ! Ez teljesen normális, orgazmus után mind a férfiak, mind a nõk nemi szervei "túlérzékenyek" lesznek, azaz a további, vagy (egy adott idõn belüli) újra-izgatásuk fájdalmas lehet. Az, hogy kinek mennyi idõ kell, hogy "regenerálódjon" a nemi szerve, nagyon egyéni; van, akinek elég egy óra, van, akinek egy nap is kell. Üdv: dr. Szalai Krisztián

Melyik a normális? Ha a férfi nemi szerven a bőr rajta van a makkon vagy ha egy kicsit kivan a makk?

Legjobb válasz: Szerintem mindkettõ normális, nekem is kint van kicsit, amikor gyerek voltam akkor volt rajta teljesen a bõr.

Szerintem mindkettõ normális, nekem is kint van kicsit, amikor gyerek voltam akkor volt rajta teljesen a bõr.
Mindkettõ normális, de ha egy kicsit kivan az jobban az.Attól függ mennyire van ráhúzva, vagy felhúzva:D
Mind a kettõ normális, a lényeg, hogy könnyen hátracsússzon, és szeretkezésnél ne legyen kellemetlen, ez elsõ sorban a hosszú fitymára értendõ. Nekem teljesen befedi a bõr a makkor, és nincs vele gond.
Sokfajta punci van. Normális. A tied ilyen.
Szia! Na megnyúlt..?
Teljesen normális, nem undi. Miért, szerinted a fiuké mind egyforma ?
Semmi gond nincs vele! :) Bár ha van / volt már pasid kérdezd csak meg tõle is, tuti tetszik neki a puncid. :)
Abszolút rendben van ez így!
Normális! Semmi baj nincs vele!
2-es? Hülyeséget beszélsz!
Nézd meg a neten milyen sokféle van.
Nem a csiklód látszik ki, csak az azt fedõ bõr, ha a csiklód lógna ki az fájna egy jó darabig, majd érzéketlenné válna, na ilyen esetrõl még soha nem hallottam. Szerintem az enyém is ilyen, vagy legalábbis nemcsak a két ajak látszik, olyan csak kevés lánynak van és nekem nem is nagyon tetszik, bár van egy kislányos feelingje az biztos.
A kérdező hozzászólása: Hát ez undi... Nem?? Mármint mindenkinek ilyen?
Igen, egyre jobban ki fog látszani az idõ múlásával. (Megnyúlik majd.)
Nem normális! Disznaja! Vegyél fel bugyit és nem fog semmi kilógni!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!