Találatok a következő kifejezésre: Normális ha frissités (3 db)

Normális ha egy frissités eltart egy napig?

Azaz,kikapcsolom pl.este aztán még másnap délben is telepit,mormális ez?Abszolót nem értek ám az ilyen dolgokhoz,de ez csak kb.két hónapja van igy.

Legjobb válasz: Hát. Valószínûleg nem normális, de mivel nem írtál semmi fontos információt, így ennek függvényében nehéz válaszolni. Mennyi minden frissítesz? Pontosan miket? Hogyan? Netsebességed milyen? stb.

Hát. Valószínûleg nem normális, de mivel nem írtál semmi fontos információt, így ennek függvényében nehéz válaszolni. Mennyi minden frissítesz? Pontosan miket? Hogyan? Netsebességed milyen? stb.
A kérdező hozzászólása: Szia!Hát azt tudom a netem 100, 0 Mbps, de mint mondtam hót hûlye vagyok az ilyenekhez.Hogy ilyenkor mit frisssit..passz, ezt honnan tudom meg, vagy inkább kérjek meg vkit aki ideül és kiböngészi nekem?Bonyolult mûvelet?
Ültess oda egy hozzáértõt az lesz a legjobb.

Normális az ha a laptopom minden egyes kikapcsoláskor frissítéseket telepít?

A régi laptopom is telepített néha-néha; de az új az mindig.

Legjobb válasz: Teljesen normális egy új rendszer esetén.

Teljesen normális egy új rendszer esetén.
Kapcsold ki a frissítések keresését!
Addig frissít amíg fel nem rak mindent ami kell. Aztán már csak vírusirtó fog naponta, meg néha a jön valami javítás a rendszer.
Lehetséges, hogy normális, de azért ellenõrizz valamit. Kikapcsolás elõtt nézd meg a letöltött, feltelepítésre váró frissítések listáját. Majd nézd meg a következõ nap is. Lehetséges, hogy "beragadt" néhány. Találkoztam már olyannal, hogy minden kikapcsoláskor ugyanazokat a frissítéseket akarta feltelepíteni, de sehogy sem sikerült neki, másnap kezdte elölrõl... A megoldást nem tudom a problémára, én személy szerint kivettem a pipát a beragadt frissítések elõl ("a továbbiakban ezekrõl a frissítésekrõl nem kérek értesítést"), de ez nem valami elegáns...
Valószínûleg még nincs meg minden szükséges frissítés, ezért menet közben mindig talál újabbat. Esetleg néha úgy van kikapcsolva, hogy nem telepíti a már letöltött frissítéseket. Ezt legközelebb pótolja. Milyen oprendszer? Esetleg (ha XP vagy Win7), egy komplett szervizcsomag is hiányozhat róla, ezért egyenként pótolja. Be lehet állítani a frissítések kezelését úgy is, hogy használat közben, a háttérben telepítsen, akkor nem a kikapcsolást késlelteti. De így esetleg menet közben lassítja a gépet.
A kérdező hozzászólása: Win 7 van rajta Éppenséggel nem zavar h kikapcsoláskor telepítget; csak furcsállom mert az elõzõ gépem nem csinálta csak ritkán....

Wayteq xTab S7-re van már 4.4 Kitkat frissítés? Ha igen hol tölthetõ le, és hogy lehet telepíteni? Csak normális válaszokat.

Legjobb válasz: Ha a gyártó oldalán nincs, akkor nem nagyon van. Max 1-2 androidos fórumon nézz szét, hátha.

Ha a gyártó oldalán nincs, akkor nem nagyon van. Max 1-2 androidos fórumon nézz szét, hátha.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!