Találatok a következő kifejezésre: Normális ha fiú (213 db)

Normális ha fiú létemre szeretem ha aranyosnak tartanak?

Kinézetre alapból nagyon fiatalos, ártatlan, gyerekes külsőm van és ezzel tökéletesen elégedett vagyok. Sosem vágytam arra kigyúrt, kétméteres, szőrös, izompacsirta legyek, én ilyenek szeretem magam amilyen most vagyok. Rokonok, ismerőseim és a barátaim gyakran emlegetik hogy milyen kis aranyos vagyok. A lány ismerőseim és barátaim is inkább úgy tekintenek rám mint egy ölelni való "helyes kisöcsre". Tehát a kérdésem lényege. Ez szerintetek égő?

Legjobb válasz: Normális ha szereted ha aranyosnak tartanak. Amit leírtál nem égõ. Nem vagyunk egyformák, mindenki olyan amilyen. Te ilyen vagy és az, hogy szereted így magad, csak azt igazolja, hogy jó úton jársz.

Normális ha szereted ha aranyosnak tartanak. Amit leírtál nem égõ. Nem vagyunk egyformák, mindenki olyan amilyen. Te ilyen vagy és az, hogy szereted így magad, csak azt igazolja, hogy jó úton jársz.
Szerintem meg ma pont, hogy nem a kigyúrtság a menõ, hanem a véznaság+csõgatya. :) Sok ilyet látni, nagyon kegyetlen.
Inkább az ellenkezõ nemre, gyerekekre mondják, hogy aranyos. Nem baj, ha aranyosnak nézel ki, de inkább légy a viselkedésedben férfias. Nem tudom hány éves vagy, de ez biztosan ki fog alakulni.
Már látom hogy a kérdezõ is a véznaság+csõgatya kategóriába tartozik. Tuti hogy egy darab lapátot se fogott még életében, és a tenyere is olyan mint egy babapopsi, és 30 évesen is olyan lesz. Nem baj mert a jövõ nemzedéke ilyen. ... és ilyen lesz, ilyen elcseszett szánalom. Nem értem mit esznek ezeken a metroszexuális félresikeredett kölykökön a csajszik. De valszeg soha nem is fogom megérteni, mert én soha nem fogok oda tartozni. Pusztán azért mert nem akarok. Szóval maradj örökre a kis aranyos ...
Ajaj a hatosnak fáj hogy sosem volt sikeres a lányoknál :D Valaki verje már ki neki mert ide hallom hogy bõg :D 17/F (csõgatyás köcsög és fogtam már a kezemben lapátot te szrfau:D)
Attól függ, hány éves vagy?
Teljesen helyben van a dolog, hacsak nem vagy ratyi, érted.
Nem gáz, nem égõ. Teljesen okés. :)
Nem, de ne merülj el egy szerepben. Arra kell törekedni, felnõve felelõsségteljes, értelmes férfi legyél - a kinézet ennek megfelelõen magától alakul. Most divat a brutális, izomagy tetovált, tuskó kinézet, ám sokak szerint hánytató, egyáltalán nem vonzó.
Szerintem nem égõ. Az a lényeg, hogy önmagadat add és érezd jól magad a bõrödben, ha valami zavar akkor azon változtass de ne azért mert, valakinek ez nem jön be csak ha téged zavar. Amúgy, ahogy már elõttem is írták, majd ha felnõtt leszel akkor azért figyelj arra, hogy felelõsségteljesen, megfontoltan kell élni, de ha most még gyerekes vagy az nem baj. Biztosan kinövöd, csak azalatt ne csinálj olyan a saját "gyerekességedbõl" amit megbánnál.
Szerintem ez igy teljesen ok. :)

Szereintetek az normális ha fiu le k. zza a barátnőjét? Meg olyanokat mond neki hogy "szutykos k. A

Jó a multamban voltak kisebb aprobb hibáim..de amiota van nekem ez a srác akit tiszta szivemből szeretek azóta minden meg változott. El mondtam neki hogy mivolt a multban..és amikor össze veszünk folyamatosan le k.....váz..

Legjobb válasz: Nem normális. Ugyanis már amikor okot adtál rá, azonnal ki kellett volna vágnia téged.

Nem normális. Ugyanis már amikor okot adtál rá, azonnal ki kellett volna vágnia téged.
+A büdös életbe egyetlen szót se beszélj az ilyen emberrel többet.
hát én nem nagyon tûrném ezt...
Az, hogy hazudtál neki folyamatosan egyrészt téged minõsít, de maximum arra ad neki okot, hogy mérges és dühös legyen rád. De le mocskoskv-ázni AKÁRKIT IS, fõleg a saját barátnõjét egyáltalán nem jófej dolog, és akkor még enyhén fejeztem ki magam. És ezek után nem vágtad pofán? Nekem egy pasi nem is merne ilyet mondani, mert elõbb vágnám ki az ablakon. Tény, hogy te is hibás vagy, mert mi a francnak hazudgálsz össze vissza? De az, hogy egy õszintétlen liba vagy, nem jogosít fel senkit arra, hogy lemocskoskvázzon.
A kérdező hozzászólása: De adtam rá okot neki sajnos...De ez már kicsit sok nekem.
Kuka a fazon. Azonnal az elsõ ilyen megnyilvánulása után. Legalábbis ha bármire is tartod magad.
A kérdező hozzászólása: Jó az is igaz hogy sokszor hazudtam már neki..és lehet hogy ezért van?!
Ha sokat hazudtál neki, akkor valamennyire érthetõ, hogy néha hevesen reagál. Beszéld meg vele a dolgot, hogy ez téged zavar.
A kérdező hozzászólása: De napiszinten?
Amennyiben okot ad rá, akkor igen.

Az normális ha fiú létemre az ilyen típusú filmek tetszenek?

http://www.youtube.com/watch?v=VT1h8md7x9g

Legjobb válasz: 17/f

A kérdező hozzászólása: 17/f
Persze, hogy normális;)
fúú ember! én bírom a romantikát, de ettõl lavorba hányok!
Szerintem ez tök normàlis, van olyan ismerõsõm(fiú) aki a Twilight sagaért van oda, de még sem piszkáljàk. A baràtnõd is biztos örülne, ha ilyeneket is meg tudna nézni veled.
Te, én nem vagyok valami nyálas személyiségû, de a trailer alapján ez egy simán jó filmnek mondható. Vannak ennél sokkal bugyi nedvesítõbbek is... Ez nem a világ vége... 21F
Én is néha nézek ilyen filmeket ...szintén 17/f Nem gáz...
tök mindegy mit nézel csak ne unatkoz közben tudod hányféle hobbijuk van az embereknek néked ez az izlés változik ha tanulsz és figyelsz
Romantikus alkat vagy, ez nem baj.:)
Én lány vagyok, de ez tök jó film.És normálisabb mintha kretén horrormániában szenvednél mint a kedves bátyám 22 évesen.
próbálj áttérni a nem romantikus filmekre mert a csajok hülyének néznek (tapasztalat)

Az normális, ha egy 17 éves fiú egy 13 éves lánnyal jár?

Már egy hónapja ismerkedünk, egy busszal megyünk suliba, és tetszünk egymásnak. nem tudom, hogy kezdjek-e el vele valamit a korkülömbség miatt, vagy hagyjam?

Legjobb válasz: Te, a Kérdezõ a fiú vagy a lány vagy? Szerintem ez a korkülönbség nagy. Fõleg, minél fiatalabbb emberekrõl van szó, annál inkább számít pár év is!!!!! Ismeretségi körömben láttam hasonlót, 14 éves lány jött össze 22 éves fiúval, ki is volt akadva mindenki, és a srác egy idõ után panaszkododtt, hogy milyen éretlen, nem is törõdik a kiscsaj vele, magányosnak érzi magát mellette, és nem tudja vele megbeszélni a kapcsolatukat. Nahát, nahát... "Mily' meglepõ." De nem sajnáltam a ygereket egy cseppet sem, elve fejjel ment a falnak. Mindez azt mutatja, hogy egy 13 éves még másképp gondolkodik, mint egy 17 éves, vagy idõsebb - bár egyéni különbségel kétségkívûl akadnak. De én akkor is azt mondom, egy 17 éves fiú ne járjon egy 13 éves lánnyal, ha csak nem fog rá a szex terén valóban (!) 3 évet várni, vagy minimum kettõt.

Te, a Kérdezõ a fiú vagy a lány vagy? Szerintem ez a korkülönbség nagy. Fõleg, minél fiatalabbb emberekrõl van szó, annál inkább számít pár év is!!!!! Ismeretségi körömben láttam hasonlót, 14 éves lány jött össze 22 éves fiúval, ki is volt akadva mindenki, és a srác egy idõ után panaszkododtt, hogy milyen éretlen, nem is törõdik a kiscsaj vele, magányosnak érzi magát mellette, és nem tudja vele megbeszélni a kapcsolatukat. Nahát, nahát... "Mily' meglepõ." De nem sajnáltam a ygereket egy cseppet sem, elve fejjel ment a falnak. Mindez azt mutatja, hogy egy 13 éves még másképp gondolkodik, mint egy 17 éves, vagy idõsebb - bár egyéni különbségel kétségkívûl akadnak. De én akkor is azt mondom, egy 17 éves fiú ne járjon egy 13 éves lánnyal, ha csak nem fog rá a szex terén valóban (!) 3 évet várni, vagy minimum kettõt.
én fiú vagyok és igaz egy évvel fiatalabb is és hát rám is furcsán néztek hogy milyen fiatal a barátnõm de beletörõdtek ÉS NEM minden lány egyforma például akivel én együtt vagyok igen is komolyan gondolkodik érettebb a koránál ilyen lány is van szóval ha a tied is ilyen összejöhettek simán... szerintem :) Sok Sikert!
Az ucso válaszoloval értek egyet. Sztem ha a csj érettgondolkodású akkor nem gond. És mivel te ezt így megkérdezted(ebbõl azt látom h komolyan veszed a csajt) így gondolom h nem fektetnéd le csak ugy. Sztem probáljátok meg, ne álljon a boldogságotok utjába az a 4év. Sok boldogságot, és hosszú kapcsot nektek:)
Szerintem még akár lehet is belõle valami, ha a lány érettebb gondolkodású. Csak szex terén nem kell semmit elkapkodni. Nem olyan vészes azért, mintha húszonévessel akarna...
hm...:) én 14 vagyok barátom most 17. mi tökéletesen megvagyunk már egy jó ideje... sok sikert;) és amúgy is ha úgy érzed neked menni fog, akkor miért zavarna a korkülömbség??
13 éves lányban már lehet, hogy ébredeznek a hormonok. Akár úgy is érezheti, hogy szerelmes. De az is lehet, hogy csak a vonzerejét akarja kipróbálni. Nagyon-nagyon kicsi annak az esélye, hogy ilyen fiatalon ekkora korkülönbséggel összeillõ pár legyenek.
Legyen eszed! 13 éves! Egy kislány!!!!
Általános iskolás kislány... Mi történt a Világgal??????
egyáltalán nem normális dolog...keress inkább hozzádvalót!!õ még é áéltalános iskolás kislány..teeeeee!!
Szerintem is meg lehet próbálni. Lehet hogy a lány komoly gondolkodású. A lényeg hogy a szexet szerintem ne siessétek el, mert azért 13 évesen elkezdeni egy kicsit korai. (szerintem) Sok sikert! :)
én 16 és fél éves vagyok, 22 éves barátom van. 15 és fél voltam, amikor összejöttünk, tehát már egy éve együtt vagyunk. mindent meg tudunk beszélni, és jól megvagyunk. ugyanakkor szerintem te pont a szexmániás korszakodba nõsz bele éppen, a lány pedig ha normálisabb fajtából van, akkor csak érdeklõdik, de nem akarja. szóval nem tudom... szerintem ez annyira nem jó párosítás, de ha tényleg érettebb az átlagnál, meg lehet próbálni.
17 éves srác vagyok, a barátnõm 13, nagyon szeretjük egymást, elég felnõttesen gondolkodik, vaank saját gondolatai, persze õ is tud lenni "vihogoós kiscsaj", de nagyon szeretem, mert nagyon jól tudunk beszélgetni :) ) engem pedonak csúfoltak egy ideig, de beletörõdtek, és még "azzal" is várunk minimum 3 évet :) )
mi történt azóta?

Normális ha egy 14 éves fiunak nincs még megjöve?

Az egyik barátom azon aggodik hogy 14 éves és még nincs spermája?......van miért aggodjon?

Legjobb válasz: Szia! Normális. A nemi érésnek 16 éves korig kell beindulnia. Ha még nem is szõrösödik, fejlõdik az is normális, bár késõn érõ típus. Ha szõrösödik már a fütyköse felett a szeméremdomb és el is kezdett nõni, akkor meg pláne.

Szia! Normális. A nemi érésnek 16 éves korig kell beindulnia. Ha még nem is szõrösödik, fejlõdik az is normális, bár késõn érõ típus. Ha szõrösödik már a fütyköse felett a szeméremdomb és el is kezdett nõni, akkor meg pláne.
Elõttem írónak igaza van, késõn érõ vagy, 16 éves korig még nincs baj, még normális, de ha 16 éves korod után sem lenne spermád orvoshoz kell menned.Általában 13 éves korban már van sperma, vagy elõváladék a többségnél.

Normális ha egy fiú olyan lánnyal jön össze, aki a legjobb barátja?

Legjobb válasz: Normálisnak szerintem normális:D sokan félnek tõle, vagy "ellenzik", én pl nem... ha jó a helyzet, jól sülhet el.... kár erre fogni az eltávolodást... simán barátként is összeveszhet akárki ^^ sõt úgyis h nem ismerik egymást:D:D nekem is jó barátom volt a párom, mielõtt még összejöttünk volna... nem a legjobb, de elég jó :)

Normálisnak szerintem normális:D sokan félnek tõle, vagy "ellenzik", én pl nem... ha jó a helyzet, jól sülhet el.... kár erre fogni az eltávolodást... simán barátként is összeveszhet akárki ^^ sõt úgyis h nem ismerik egymást:D:D nekem is jó barátom volt a párom, mielõtt még összejöttünk volna... nem a legjobb, de elég jó :)
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ. Okosabb lettem tõle. :)
Kevés lány barátom van, akivel nem feküdtem végül le. :P
IGEN NORMÁLIS.ÉN IS A LEGJOBB BARÁTNÕMMEL JÖTTEM ÖSSZE.
Hat szerintem abszolut normalis:) ...A pasim 7 evig legjobb baratom volt es osszejottunk..Es soha nem voltam jobban:) . Szerintem nincs ezzel semmi baj.

Szerintetek normális ha egy 21 éves fiu szerlmes egy 15 éves lányba? O_O

Legjobb válasz: én 23 éveen egy 17 éves lányba vok szerelmes, szal vagy mindketten nem vunk normálisak, vagy ez így normális. én az utóbbira savazok:D

én 23 éveen egy 17 éves lányba vok szerelmes, szal vagy mindketten nem vunk normálisak, vagy ez így normális. én az utóbbira savazok:D
Nem, ez az aberráció csúcspontja.
Igen! Illetve csak akkor nem, ha nem engedi a csaj, hogyha agyba-fõbe dugják!
én is 15 voltam mikor összejöttem a 21 éves pasimmal és még mindig vele vagyok :)

Normális, ha egy 12-13 éves fiú szinte csak lányokkal barátkozik?

Van egy fiú a suliban, aki szinte csak a n?vérével és az ? barátn?ivel lóg, vagy velem és az én barátn?immel. Nagyon rendes, sz?ke kék szem?, igazi cukifiú:D A többi fiúval is jóban van, de mindig kiutálják, mert hogy "neki persze könny? a csajozás, mert n?vére van". De senkit?l sem akar többet barátságnál. Szegényt mindig lebúzázzák, (de a csajozással persze csesztetik) pedig teljesen egészséges, vicces fiú, csak érzékeny szegény:(

Legjobb válasz: Mármint nem gát hanem normális elõzõ vagyok 14/f szerintem amúgy normális

Mármint nem gát hanem normális elõzõ vagyok 14/f szerintem amúgy normális
A kérdező hozzászólása: Annyira vagyunk jóban, hogy minden szünetben átjön az osztályomba, meg hétvégenként összegyûlünk náluk DVDzni
Dehogy gáz! Nincs sehol elõírva, hogy fiú fiúkkal, lány lányokkal barátkozhat csak!
A kérdező hozzászólása: De hogyan védjük meg?
Hát alapból nem lenne gáz...:D de szerintem egyáltalán nem normális... Nekem is van ilyen osztálytársam, aki csak a lányokkal jön ki az osztályban, 2 nõvére van, de azok sokkal fiúsabbak nála, úgyhogy nem értjük, miért ilyen. Kb minden 2. nap bõg a suliban, meg az összes fiú cseszteti, állítólag azt mondta az ofõnek, hogy még nem döntötte el, hogy a fiúkat vagy a lányokat szereti, és ezért is cs.sztetik. Õ is szõke amúgy, és kék szemû, és 13 éves xD De én nem nagyon bírom...olyan idegesítõ...tudom, hogy ez nem valami kedves tõlem, de én az ilyen fiúkat nem bírom :S 13, 5/L
A kérdező hozzászólása: De nemzetközi BMX versenyekre jár, volt már barátõje, laza srác, fiúsan is viselkedik, nekem se jön be mint fiú, de aranyos:) És akkor nem hiszem, hogy playboy lenne a matraca alá gyûrve xD
Nah ez az a fiú is hetero mert õ egy lányos fiú te meg 1 fiús lány vagy
Hát csak annyira gáz mint amikor a lányok fiúkkal barátkoznak csak
Itt a sulinban van 1 gyerek asszem 11edikes aki csak lányokkal járkál mindenhova. Azt én még fiúval beszélni nem láttam! Sztem az b.zi... Van egy másik "gyerek" õ kb 20lehet de õt is mindig 2 lánnyal látom. Na annál 100% h vmi nem normális mert festett fekete haja van és ilyen vékony hangon beszél mindig direkt.
Mondjuk szerintem még mindig jobb mint 1 lány aki a fiúkkal focizik.
A kérdező hozzászólása: Csak utálom, hogy szegényt teljesen kikészítik ezek a gorillák.. Nem cikizhetik, mert jó sportokban, jóképû, jó tanuló, jó cuccai vannak, annyiban különbözik, hogy lányokkal lóg.
Akkor vmelyik lány válalja be nem egy nagy feladat mondjuk hogy a nagymenõ fiúk szeme láttára adtok neki egy csókot hogy a fiúk csak had irigyeljék. Egyébként ha ott lennék én úgy leütném az ilyen viselkedésért azokat a nagymenõket én azért 2-3 évvel idõsebb vagyok náluk úgy leba*znék nekik egyet.
De azt mondjátok meg nekem ha egy fiú lánnyal barátkozik akkor a fiú miért b*zi hát az a normális ha a fiú a lánnyal van a lány meg a fiúval. Igaz fiúnak fiúkkal is kell barátkoznia az igaz, de nincs elõirva. A fiú akkor b*zi ha a másik fiúnak éjjelente a fa**át a se**ébe du*ossa. Meg különben lány és lány között nincs b*ziság ott le**iség van.
Valamivel mindig cikizni fogják, és szerintem azért érzékeny, mert tudja, hogy õ mennyire 'király' szóval ugye jó minden tantárgyból, jár BMX versenyekre, és tudja, hogy semmivel se cikizhetnék, és mégis, gondolom az ugrik neki be, hogy már nem tud mit csinálni.
A kérdező hozzászólása: De szegény nem mer visszaszólni a "nagymenõk"nek. Egyszer már majdnem sírva fakadt, hogyan védjük meg?
Szerintem ne akarjátok megvédni, mert azért is cikizhetik majd, hogy a lányok védik meg (: Egyébként mond neki(a fiúnak), hogy a többi csak féltékeny rá, ami számomra kb 100% :) Egyébként ha beszólnak neki csak menj mellé és szólj a 'nagyoknak', hogy: "Na mivan, nemtán féltékenyek vagytok, hogy 1 lánnyal nem tudtok beszélni?' vagy valami hasonló. Nem tudom mennyire jó a viszonyotok (ölelés, puszi meg ilyenek) de ettõl õ sem sértõdhet meg.. Amúgy biztos cuki lehet..
A kérdező hozzászólása: De egyáltalán nem lányos, csak mivel a nõvére egy évvel idõsebb nála, tudja, hogyan bánjon egy lánnyal
14.46 mégis miért baj, ha egy csaj focizik?-.- lánylétemre én is imádok focizni és meccset nézni.mégis hetero szexuális vagyok és ép lelkû ember. a kérdésre válaszolva: szerintem teljesen normális. ha meg meg akarjátok védeni, akkor mondjátok, hogy õ legalább nem egy bunkó paraszt aki érzéketlen.
Normális, de kevésbé tanul férfias dolgokat, pl jó mocskosan visszaoltani :) Nézzétek meg vele "Az új fiú" filmet! :D Tökjó, és talán rájön mit hogyan kéne.

Normális ha egy 14 éves körüli fiú maszturbál?

Mármint azért azt tudom hogy nem normális de egészséges? Vagyis lehet bel?le valami baj? Félreértés elkerülése végett nem rólam van szó!

Legjobb válasz: Sokan már 7 éves koruk óta maszturbálnak! Én is 15/f legalább 2-3 naponta kiverem. Hiába tagadják annyian: Mi is állatok vagyunk, van olyan ösztön amelyet nem lehet legyõzni. A normálisnak annak kéne lennie hogy ruha nélkül farkunkat verve sétálhassunk az utcákon és simán leszólítsuk a csajokat egy menetre, de ez az idõszak már kb 5-6000 éve elmúlt :) Szóval igen, normális

Sokan már 7 éves koruk óta maszturbálnak! Én is 15/f legalább 2-3 naponta kiverem. Hiába tagadják annyian: Mi is állatok vagyunk, van olyan ösztön amelyet nem lehet legyõzni. A normálisnak annak kéne lennie hogy ruha nélkül farkunkat verve sétálhassunk az utcákon és simán leszólítsuk a csajokat egy menetre, de ez az idõszak már kb 5-6000 éve elmúlt :) Szóval igen, normális
Mér ne lenne normális.Ne szégyeld hogy egy kis hokigép vagy. Amugy meg terhes lehetsz tõle, szal csak finoman.
A kérdező hozzászólása: Ja és rendesen úgy hogy "el is megy" tehát hogy jön a sperma bocsi jobban nem tudtam megfogalmazni
Utolsóval egyetértek :D
az a nem normális, ha nem maszturbál :D
Normális! A lányok is izgatják a puncijukat is az is normális! Nyugodtan csináld!
én is naponta egszer 10/L
"Mármint azért azt tudom hogy nem normális de egészséges?" Ha nem normális, akkor én olyan 5-6 éve nem vagyok normális! :S Uhh... Amúgy miért ne lenne normális, és miért lenne egészségtelen? 15/F
egészségére. baja nem lesz tõle.
Miért ne lenne normális:) ? Az lenne gáz ha nem csinálná:) 13/F
nem. akkor sem ha meleg vagy
nem, ez egyáltalán nem normális
O.o
Ez teljesen normális!
Én mindig azt mondom, a szerelemben nincs normális, csak megszokott, de ez azért már nekem is extrém.
A kérdező hozzászólása: és ráadásul fiú... bebuzultam...
Be bizony!
Nem normális, mégha lány lenne sem.
Errõl a következõ vicc jutott eszembe: -Apám, szerelmes vagyok! -Ez remek fiam, na és kibe? -Egy lóba. -Egy lóba?? És mondd fiam, ez a ló csõdör ? -Mit képzel apám! Nincsenek nekem természetellenes hajlamaim!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!