Találatok a következő kifejezésre: Normális ha félek a closti mellékhatásátol (1 db)

Normális ha nagyon félek a closti mellékhatásátol?

5 napig napi 1 szemet kell szednem.

Legjobb válasz: Ne félj, tõle, nem olyan gáz!Látászavarom nekem is volt,de nem vészes egyáltalán!Pattik?!Hát...voltak,de azok is elmúlnak egyszer.Jelszó:Babára fel!!!

Ne félj, tõle, nem olyan gáz!Látászavarom nekem is volt, de nem vészes egyáltalán!Pattik?!Hát...voltak, de azok is elmúlnak egyszer.Jelszó:Babára fel!!!
nekem semmi mellékhatása nem volt.2szer szedtem.nem is jõtt õssze.
Ha ez kell a babához én vállalnám. Lekakkantanám, hogy elõhoz ragyákat vagy épp nem tudok segíteni, hiszen az a kis élet mindennél többet ér!!!! Ne félj a mellékhatásoktól, koncentrálj a babára. :-)
A kérdező hozzászólása: nagyon rendesek vagytok köszönöm szépen
Én a cisztáktól féltem anno... Ne gondolj ilyesmire, az emberek többségének semmi baja nincs tõle, nekem sem volt.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tesztkérdés. Ha a hcg teszt darabokra esett szét, és a kontroll csík is el van maszatolódva, akkor az ugye hibás? Ez a teszt negatív lett, de az elöző kettő pedig nagyon halvany pozitív.

9

A spermium is úgy nyúlik a hüvelyből mint az ovulációs nyák? Van valami különbség?

4

Mennyi ideig pozitív az ovulációs teszt ideális esetben? (kép lent)

Nekem hónapok óta -mióta nézem- tegnap volt először ugyanolyan erős a két csík. Előző nap halvány volt, azelőtt alig látszott valami. Ma megint halványodott. Több kérdésnél olvastam, hogy több napig is pozitív lehet. Ez miért van? Bízom benne, hogy valóban volt peteérésem. Tegnap nagyon erős "megjön érzésem" volt, fájt a derekam, szúrt a bal petefészkem, hasonlók. Sose éreztem még ilyet. Nem baj, ha mára megint negatív lett? (Nem tudok hőmérőzni, mert a munkám miatt össze-vissza kelek)
A legfelső a tegnapelőtti, a középső 2 tegnapi, a legalsó mai.

4

Lett valakinek együttlét után 10. nappal pozi tesztje?

3

Kinek milyen volt a vizelete mensi elött v elmaradt mensi után? Minden tapasztalatokra kiváncsi vagyok! (mármint aki terhes is lett)

7

Mutathat pozitívat az ovulációs teszt, ha nincs is peteérésem?

Mindenképpen van peteérésem,ha rendesen menstruálok? Vagy lehetséges,hogy nincs is peteérésem egyáltalán? Csak mert 1,5 éve szeretnénk babát,de még sajnos nem jött össze. Ma vettem egy ovulációs tesztet,és egyből pozitív... Pedig nem is vagyok 2 menzesz között félidőben...

6

Terhesség egyik jele lehet, hogy ha éhes vagyok, majd elájulok, és elkezd fájni a gyomrom?

4

Együttlét után 9. nap lehet jele babának a hasfeszülés, megjön érzés?

4

Mennyire baj a terhességi tesztablakba vizelet kerül, és elázik?

Helyes eredményt mutat? Rápisiltem, de a tesztablak teljesen elázott, valahogy belekerült a vizelet. Megrázogattam, de látszott rajta, hogy az ablak elázott.
A kontrollcsík is időn túl jött utána ki.

14

Predictor early teszt mennyire megbízható? Mára nem vártam, esti vizeletből negatív

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!