Találatok a következő kifejezésre: Normális ha félek a closti (3 db)

Normális ha nagyon félek a closti mellékhatásátol?

5 napig napi 1 szemet kell szednem.

Legjobb válasz: Ne félj, tõle, nem olyan gáz!Látászavarom nekem is volt,de nem vészes egyáltalán!Pattik?!Hát...voltak,de azok is elmúlnak egyszer.Jelszó:Babára fel!!!

Ne félj, tõle, nem olyan gáz!Látászavarom nekem is volt, de nem vészes egyáltalán!Pattik?!Hát...voltak, de azok is elmúlnak egyszer.Jelszó:Babára fel!!!
nekem semmi mellékhatása nem volt.2szer szedtem.nem is jõtt õssze.
Ha ez kell a babához én vállalnám. Lekakkantanám, hogy elõhoz ragyákat vagy épp nem tudok segíteni, hiszen az a kis élet mindennél többet ér!!!! Ne félj a mellékhatásoktól, koncentrálj a babára. :-)
A kérdező hozzászólása: nagyon rendesek vagytok köszönöm szépen
Én a cisztáktól féltem anno... Ne gondolj ilyesmire, az emberek többségének semmi baja nincs tõle, nekem sem volt.

Normális ha a doki napi 3 szem clostit irt fel? És napi 2 szem is hatott

lesz e mellékhatása ha nemvolt napi 2 szemnek sem és napi 1 nek sem?

Két vetélésem volt és az orvos most Clostit írt fel nekem. Ha normális a ciklusom akkor miért írja fel? Peteérés serkentésen kívül másra is jó?

Szerintetek nem fog bekavarni?El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Sziasztok,köszönöm szépen!Még nem váltottam ki, ezért voltam ilyen tájékozatlan.:)Nagyon megnyugtattatok,így most már értek mindent!:) Mindenkinek mielõbbi babásodást kívánok!

A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszönöm szépen!Még nem váltottam ki, ezért voltam ilyen tájékozatlan.:) Nagyon megnyugtattatok, így most már értek mindent!:) Mindenkinek mielõbbi babásodást kívánok!
Szia! Szintén két vetélésem volt(missed ab). A ciklusom is teljesen normális, van pém is de clostyt írt fel nekem is a doki! Ez a 2. kúrám, idáig nem kavart be nálam a gyógyszer! Volt is pé, együtt is voltunk, de az elsõ hónap nem sikerült. Talán majd most....
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi a választ.Kicsit megnyugodtam.Neked megindokolta hogy miért írta fel?
Csak rásegítésként írta fel nekem.
Szia!Mint olvashatod is a betegtájékoztatón, rajta van hogy meggátolja a vetélést.Szóval mivel neked 2 vetélésed volt azért írta fel mert valamilyen hormon probléma miatt lehetett a vetélésed és ezt azért írta fel hogy a hormonjaidat helyre hozza és próbálja a vetélést meggátolni.Szurkolok neked hogy mihamarabb sikerüljön, és ne érjen több ilyen csalódás!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!