Találatok a következő kifejezésre: Normális ha egy kis folyásom (3 db)

Normális ha van egy kis folyásom terhesen?

Kevés sárgás-fehér folyásom van, 11 hetes terhes vagyok. Ugye nem lesz baja a babámnak?

Legjobb válasz: Normális, sõt! Ha kicsit utánanézel, olvashatod, hogy mindenkinek van, sõt barnás is, van aki meg menstruál. Nyugi, minden rendben!

Normális, sõt! Ha kicsit utánanézel, olvashatod, hogy mindenkinek van, sõt barnás is, van aki meg menstruál. Nyugi, minden rendben!
szia nekem azt mondta a dokim, hogy az teljesen normális mert a méh növekedésésvel ahüvelyváladékozás is nõ.Csak arra figyelj ha büdi vagy elszínezõdik az lehet fertõzés is.Barnás váladék lehet, de csak ha nem számottevõ.
Sajnos én ellentmondok az elõttem szólóknak. Nekem is ilyen folyásom volt, de mivel nem volt szaga hallgattam a többiekre és nem mentem orvoshoz. Aztán az aktuális terhesrendelésen a doki rákérdezett, hogy va-e folyásom és amikor mondtam, hogy van azonnal megvizsgált és kiderült, hogy fertõzésem van. Adott kúpot és azt mondta legközelebb azonnal menjek vissza bármi van. Persze nem biztos, hogy nálad is ez van, csak azért írtam le, hogy lásd nem mindenkinél normális ez a tünet!!!

Terhesség alatt normális ha van egy kis folyás?

Bocsi a megfogalmazásért...

Legjobb válasz: Szia a huvelyvaladekozas normalis terhesseg alatt, csak azt nem ertem en sem hogy miert irtak neked kupot? Ugy tudom terheseknek nem szoktak irni kupot. De a doki biztos jobban tudja, hisz megiscsak o a szaki. Szerintem ne parazz. Boldog babavarast.

Szia a huvelyvaladekozas normalis terhesseg alatt, csak azt nem ertem en sem hogy miert irtak neked kupot? Ugy tudom terheseknek nem szoktak irni kupot. De a doki biztos jobban tudja, hisz megiscsak o a szaki. Szerintem ne parazz. Boldog babavarast.
Nekem leginkább orrdugulási problémám van és próbáltam utánajárni, hogy terhességi tünet-e. Ezt találtam a babanet oldalon: "Megnövekedett vérnyomásod miatt sajnos tested váladékai is nagyobb mértékben választódnak ki. Így elõfordulhat, hogy nemcsak bedugul, de folyik is az orrod, vagy vérzik, többet izzadsz, esetleg bõségesebb hüvelyváladékkal találod szemben magad, de ezek mind ártalmatlan tünetek, nincs ok aggodalomra. A szülés után ezek a tünetek maguktól megszûnnek majd." El tudod olvasni és hétrõl-hétre követni a terhességet: http://www.babanet.hu/varandos_naptar/index.php?het=17
A kérdező hozzászólása: köszönöm ezek szerint csak megelõzés céljából írta fel a doki? mert az van rá írva, hogy gomba ellen, de nincs gombám..... az elõzõ terhességemnél is felírta na mind1 köszi

A terhesség első részében normális ha a nőnek egy kis fehér folyása van (4 hetes terhesség körül)?

Legjobb válasz: Nyugi, nekem is volt, most hat hónapos vagyok. Általános tejsavtermelés!

Nyugi, nekem is volt, most hat hónapos vagyok. Általános tejsavtermelés!
4 hetes terhességet még ultrahanggal sem lehet kimutatni.
persze, semmi probléma nincs vele! egyébként 4 hetest ki lehet mutatni ultrahanggal, nekem is akkor derült ki:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!