Találatok a következő kifejezésre: Normális ha egy hónapot késik (3 db)

Normális ha majdnem egy hónapot késik a mensi?

23 éves vagyok, már szültem, a babám 16 hónapos. Terhes biztos nem vagyok.

Legjobb válasz: Normális.Néha ki szokott maradni egy-két hónap.Nálam is volt tavaj nyáron két hónap maradt ki.Aztán minden ment tovább.

Normális.Néha ki szokott maradni egy-két hónap.Nálam is volt tavaj nyáron két hónap maradt ki.Aztán minden ment tovább.
A kérdező hozzászólása: És erre a doki is azt mondja hogy normális? Engem nagyon zavar. Kb 3 éve van ez így, van hogy egymásután 3 hónapig normális, utána pedig 1-2 honapig heteket is késik. Amúgy nem érdekelne, csak amikor meg kellene jönnie attól kezdve amíg meg nem jön nagyon ideges és feszült vagyok és sokszor még a a hasam is fáj.
És épp ez az idegesség is késleteti, hidd el! Hogyha biztos vagy benne, hogy nem vagy terhes, akkor ne aggódj! Minél kevesebbet idegeskedsz, annál hamarabb megjön! :)

Lehetek terhes, ha kiszakadt a gumi, de rá egy hónapra kb normálisan megjött és most késik?

Azóta nem történt semmi ehez hasonló, védekeztünk.

Legjobb válasz: Szerintem ennyi idõ elteltével egy reggeli vizeletbõl készített terhességi teszt megmondja neked a választ ami sokkal megbízhatóbb lesz mint amit mi tudunk itt adni. Akár a DM-ben is beszerezheted nem kell patikába menni egy 2 darabos x-epil teszt 660 ft körül van. Legközelebb ilyen esetben vegyetek esemény utánit.

Szerintem ennyi idõ elteltével egy reggeli vizeletbõl készített terhességi teszt megmondja neked a választ ami sokkal megbízhatóbb lesz mint amit mi tudunk itt adni. Akár a DM-ben is beszerezheted nem kell patikába menni egy 2 darabos x-epil teszt 660 ft körül van. Legközelebb ilyen esetben vegyetek esemény utánit.
Nem akarlak ijesztgetni de barátnõm már 6 hónapos terhes volt és még mindig menstruált rendszeresen. nem is tudta hogy elõször hogy terhes csak már mikor nõtt a pocija. szerintem érdemes elmenni nõgyógyászhoz :) nincs abba semmi rossz vagy szégyellni való. :) és az a biztos.. egyébként is ha már szexuális életet élsz. évente egyszer érdemes elmenni vizsgálatra hogy minden rendben van-e !!
Hát elméletileg nem, mivel a baleset után megjött, utána meg védekeztetek, és nem volt történt semmi baj. Nekem is késett most 8 napot.. sok minden befolyásolhatja.. stressz, felfázás, a korod is ha még nem állt be. Ne aggódj, megfog jönni! Ne parázz rá mert azért is késhet! Én pl forró fürdõztem meg ittam egy kis bort, másnap meg is jött. Próbáld ki te is! És ne izgulj!:)
Azt azért nem hiszem el hogy 6 hónaposan derült csak ki:D
amúgy tényleg terhességi teszt kéne: ha más nem megnyugszol tõle és attól megjön :) Egy másik válaszolónak: a nõk 2%-a menstruál terhesség közben, ( de ott is változik az állag, szín és a mennyiség) ez nem olyan arány amiért aggódni kéne, persze sokkal több állítja hogy menstruál aki meg akarja tartani a gyereket, és nem akar a pasinak esélyt adni hogy elküldje abortuszra..fõleg azért mert a terhességnek más jelei is vannak hányinger, fáradékonyság , nõnek a cicik ilyesmi Ha a terhességi teszt is negatív meg meg is jön akkor szinte kizárt hogy terhes legyél ne aggódj :)
A kérdező hozzászólása: pár napja késik, a melleim már megduzzadtak (meg szokott mielõtt megjön), de aggódom h estleg más miatt... :S

Normális ha késik a havim akkor ha 3 évig folyamatosan szedtem a gyógyszert és ez az első hónap hogy nem szedem, és már egy hete meg kellett volna jönnie?

Szerintem a hirtelen leállás miatt késik,de mindenki azt mondja terhes vagyok biztosan.

Legjobb válasz: Igen. Idõ kell, hogy visszaálljon a normál rend.

Igen. Idõ kell, hogy visszaálljon a normál rend.
nekem is késett pont egy hetet, aztán megjött, és nem voltam terhes...van akinek többet késik, van akinek meg minden megy ugyanúgy, ahogy azelõtt...
Igen. Ha kétségeid vannak, 1-2 hét múlva menj el orvoshoz.
Csinálj egy tesztet, csak hogy megnyugodj, de a gyógyszer abbahagyása után elég kiszámíthatatlan, mikor jön meg elõször.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!