Találatok a következő kifejezésre: Normális ha egy hónapot (48 db)

Normális ha egy hónapban 2x jön meg? Ez mitől lehet?

Sokszor van, hogy össze vissza jön meg pedig már 3 éve megvan..

Legjobb válasz: hány naposak a ciklusaid?általában 28 napos szokott lenni a legtöbb nõnek(fõleg szülés után,vagy fogamzásgátló szedése után áll be)de normális,ha 25 vagy 32 napra jön meg. nekem is volt egy idõszak amikor úgy jött ki,hogy hónap elején és hónap végén is megvolt,de aztán rendezõdött magától.

hány naposak a ciklusaid?általában 28 napos szokott lenni a legtöbb nõnek(fõleg szülés után, vagy fogamzásgátló szedése után áll be)de normális, ha 25 vagy 32 napra jön meg. nekem is volt egy idõszak amikor úgy jött ki, hogy hónap elején és hónap végén is megvolt, de aztán rendezõdött magától.
Nekem régebben volt hogy 11 napig megvolt egy hét szünet aztán megint megjött...majd beállt, évekbe telt. 24N
nekem is már volt ilyen, megvolt, aztan elmúlt, aztan 10 nap mulva megint megjott es akkor meg két hétig tartott....pedig akkor már 3 éve menstruáltam. Mondtam anyunak, de azt mondta, hogy nyugodjak meg, ennyi idosen meg normalis, hogy van ilyen....szoval aztan el is mult, aztan rendszeres lett....
nekem is igy volt egyszer.. hónap elején meg hónap végén.. érthetõ ha 28-29 napos a ciklusod :)

Az normális ha egyik hónapban 28-30 másik hónapban 30-35 napos ciklusom van?

Általában eddig 35 napos volt, augusztusban volt 28 napos utána volt egy 35 napos és most megint 28? 18 éves vagyok

Legjobb válasz: Hát nem normális, hogy nem rendszeres, viszont az átlaguk normális, ha továbbra se akar beállni akkor konzultálj orvossal.

Hát nem normális, hogy nem rendszeres, viszont az átlaguk normális, ha továbbra se akar beállni akkor konzultálj orvossal.
18 évesen még belefér, de lassan ideje lenne beállnia. http://www.fogamzasgatlas.hu Itt olvashatsz a menstruációról jópár cikket.

Normális, ha egy hónapban 2-szer is megjön?

Elõször 1-jén jött meg, most meg megint.. és nem ez volt az elsõ eset, hogy egy hónapban kétszer jött meg. És nem korábban, mert ha pl. októberben megjött kétszer, akkor novemberben ugyanúgy megjött valamikor. Még nem állt be sajnos >.< Ez normális?

Legjobb válasz: Igen, hisz nem naptári hónap szerint menstruálunk. Nekem is sokszor van így, 25-26 naposak a ciklusaim. Így ha hónap elsõ öt napja valamelyikén megjön akkor a végén is.

Igen, hisz nem naptári hónap szerint menstruálunk. Nekem is sokszor van így, 25-26 naposak a ciklusaim. Így ha hónap elsõ öt napja valamelyikén megjön akkor a végén is.
Az átlagos ciklushossz 28-29 nap, de nem vagyunk egyformák, van akinek rövidebb, így nincs okod aggódni.
A ciklushossz az, ami számít. Úgy tudom, hogy 21-tõl 32 naposig normálisnak számít, a vérzés elsõ napjától kezdve a másik vérzés elsõ napjáig. Ha meg még nem állt be, akkor tényleg akármi lehet.

Normális, ha egy hónap alatt nem nőtt egy centit sem a kislányom?

6 hónapos 65 cm, de 5 hónaposan is ennyi volt, viszont hízott 40 dkg-ot. 7330g. Van itt még olyan, akinek hasonló volt? Ugye meg fog n?ni?

Legjobb válasz: szia! 6 hónapos és egy éves kor között lelassul a fejlõdés. Ha most nem nõtt, majd nõ 1-2 hónap múlva. /akkor se látványosan, de fog nõni/ Nem kell félni!!:)

szia! 6 hónapos és egy éves kor között lelassul a fejlõdés. Ha most nem nõtt, majd nõ 1-2 hónap múlva. /akkor se látványosan, de fog nõni/ Nem kell félni!!:)
MI 3 hónapig nem nõttünk semmit, aztán 1, 5 cm.9 hós.
Persze, normális. Nálunk általában 1-1.5 centit nõ kislányom havonta (legalábbis eddig, 9 hónapos) átlagban. Nálunk az volt, hogy 1 hónapos korára nõtt 6 centit, utána 2 hónapig meg semmit. Azóta viszont hozza az átlagot.
Az is benne van a pakliban, hogy az egyik mérés nem volt pontos. 11 hónaposan 80 centit mértek, 1 évesen meg 79-et. Tuti nem ment össze a gyerek.:-)
Nekünk is volt ilyen a kisfiammal, de azóta is rendesen nõ. Hol 1 cm-t, hol 2-t, hol 0.5-et. 16 hónapos.
Szia. 4, 5 hónaposan 7090gr és 65cm, 6 hónaposan 7400gr és 65cm. Nyugi, én is kicsit megijedtem, de nincs semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat!
hat az en lanyom allitolag 54cm-el szuletett es az elso honapban megis csak 53cm volt. :) ) Valaki valamit elmert, vagy osszement szuletes utan a sok furdetestol. Amugy ezek a meresek is olyanok amilyenek. Attol is fugg, hogy mocorog a baba meres kozben. Teganap volt 1 eves a lanyom 71cm es ruhastol 8 kilo. Nyugi anyukak! Megnonek! Az egesz elet elottuk van meg. Amugy meg mit tehetunk? Huzzuk hogy nojjenek, vagy tuletessuk vitaminokkal hogy par ev mulva jol elhizzanak majd?

Normális, ha egy hónap alatt csak fél kilót hízott 3 hónapos babám?

az els? két hónapban egy-egy kilót szedett fel, most meg csak felet. lehet, hogy nem elég tápláló már a tejem?

Legjobb válasz: Az én lányom minden hónapban csak fél kilót hízott.

Az én lányom minden hónapban csak fél kilót hízott.
Lassul idõvel a babák gyarapodása, különben az elsõ év végére kb 15kg lenne mindegyikük.:) )A lányaim ennyit gyarapodtak minden hónapban.Majd meglátod, h a következõ hónapban is kb ennyi lesz.A tejed nem tud elromlani, ne félj.;)
Teljesen normális! A kisfiam az elsõ és a második hónapban 1-1 kilót magára szedett a harmadik hónapban már csak 700 grammot gyarapodott.Csak anyatejes. Azt mondta a doki, hogy ha havonta van min.500 grammos súlygyarapodás akkor nem kell aggódni.
Az én lányom is ennyit hízott akkor. Most 6 hónapos, a múlt hónapban még annyit sem hízott. A lényeg, hogy jól fejlõdjön, kiegyensúlyozott legyen.
A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem, hogy csak anyatejes
Normális, csak nehéz elfogadni, hogy most nem egy kilót hanem fél kilót fejlõdött. Valahogy az anyák zöme így van bekötve. Próbálj megnyugodni!

Ez igy normális, nincs semmi bajom ha egy hónapban 2x-er megjön hónap elején és végén is?

december 6-án volt meg a menzeszem ami tartott 5-6 napig,dec.23-án megint megjött ,és egy hétig barna folyás volt csak a másik hétben már normálisan.lassan két hete hogy megvan a bajom.:S most aakor mi lehet a bajom?!ilyen még nem volt.remélem tudtok válaszolni a kérdésemre..lehet unalmas,de már muszály volt föltennem a kérdést!köszönöm elöre is! 16

Legjobb válasz: Én a nyáron voltam így, három hónapig barnáztam egyhuzomban. Elmentem a nõgyógyászhoz, persze kivizsgálás meg minden, és kiderült, hogy az ösztrogén szépen megült a májamon, nem ürült ki a szervezetembõl és ez miatt volt a barnázásom.

Én a nyáron voltam így, három hónapig barnáztam egyhuzomban. Elmentem a nõgyógyászhoz, persze kivizsgálás meg minden, és kiderült, hogy az ösztrogén szépen megült a májamon, nem ürült ki a szervezetembõl és ez miatt volt a barnázásom.
Lehet kicsit fiatalka vagy még hozzá, de valami gyenge fogamzásgátló tabletta helyreállítaná a ciklusod, és nem fordulna ilyen elõ. Nem mellesleg csodákat mûvel a bõröddel. Tapasztalat. :) Nálam is ugyanez volt! ;) 18/L
ilyenkor úgy megkönnyebbülök h nem vagyok egyedül.. nekem is meg volt hónap elején, (pedig 19-e körül kéne) és lassan nekem is két hete megvan. este szinte semmi, már épp kedzek megnyugodni h végre vége, erre reggel újbol kezdni.. akkor csak várnunk kell amíg elmúlik? vagy most komolyan szedjek fogamzásgátlót?
Elsõ vagyok. Én a fogamzásgátlótól jártam így. Nekem nem tett jót.

Az normális, ha egy párkapcsolatban 8 hónap után sincsenek viták?

Szüleim azt mondták, ez sem éppen normális, ugyanis a viták által is közelebb kerülünk egymáshoz. 8 hónapja vagyunk együtt és még semmin nem kaptunk össze... Minden rendben van velünk?

Legjobb válasz: Szerintem az. Nalunk 3 ev utan is csak egy komoly vita volt,de azt is normalisan megbeszeltük. Siras volt persze, de egymas karjaiban :)

Szerintem az. Nalunk 3 ev utan is csak egy komoly vita volt, de azt is normalisan megbeszeltük. Siras volt persze, de egymas karjaiban :)
Hát...kinek mi a tapasztalata.. De szerintem azért kisebb viták csak szoktak lenni. Vagy esetleg valamelyikõtöknek nem tetszik valami. De vitáknak mindig is kell lenniük, mert így csiszolódnak egymáshoz az emberek...
A kérdező hozzászólása: Persze, kisebb viták voltak, de azokat csak tipikus szekálódásnak nevezném. Viszont kicsit úgy érzem kezd ellaposodni köztünk a hangulat, vajon lehet köze ennek a kiírt kérdésemhez?
Folyamatosan együtt vagytok???Mindig és a megszokott dolgokat csináljátok?(megszokott hétköznapok stb)
Örülj, hogy másba nem köthettek bele.
de irigyellek öreg...
Mi 9 hónap alatt csak párszor kaptunk össze, akkor is mindketten gyûgösek voltunk és a távolság miatt (Õ egyetemen van pesten én meg vidéken), vmi kis hülyeségen felhúzzuk magunkat olyankor, de az ilyenek is csak pár percig tartanak aztán béke :) Örülj neki, hogy ennyire egy hullámhosszon vagytok.
Elõzõ vok. Azt akartam írni, hogy nyûgösek voltunk, nemtom hogy jött össze ez xD

Normális az, ha egy hónap alatt 4-5 kilót fogyok, és közben ugyanúgy étkezek, ahogy szoktam?

Legjobb válasz: Normalis abban az esetben, amikor rendszeresen tornazol, de az etkezesed a regi.

Normalis abban az esetben, amikor rendszeresen tornazol, de az etkezesed a regi.
1 -Ilyen csak a mesében van. 2 -Valami betegség van a háttérben.
Lehet pajzsmirigy betegség is, pontosan nem tudom alul vagy felülmûködés okoza-e.. de mindenképpen nézesd meg magad elsõ sörban pajzsmirigy ultrahangon, esetleg egy endokrinológián (ide csak háziorvosi beutalóval tudsz menni) innen küldenek tovább a szükséges vizsgálatokra...
ez biza bélféreg

Szerintetek az normális, ha egy lány, akivel "szünetet" tartotok és azzal hiteget, hogy nincs végleg vége a kapcsolatotoknak; egy hónapra a vége után lefekszik egy más fiúval?

Most lehet, hogy én vagyok túl konzervatív, vagy szerencsétlen gyökér, de nálam a "szünet" és a "lehet, hogy folytatjuk; majd beszéljük meg szeptemberben" azt jelenti, hogy addig senki nem kefél mással, hanem tényleg azzal töltjük az időt, hogy megnézzük, mennyire hiányzik nekünk a másik. Ez mellé az én -most már- exem azzal jött nekem, hogy ugye nem keresek magamnak más lányt, amíg nem találkozunk?! Mondtam, hogy nem és én tartottam is magam hozzá. Erre ő szétteszi másnak a lábát. Csak én vagyok így felháborodva ezen? Gondolkodás és merengés helyett inkább végig másokkal lógott, állandóan bulizgatott, meg ki tudja, hogy miket művelt, amiről én nem tudok. Egy percig nem volt egyedül. Majdnem három éves kapcsolatról van szó, ahol volt együtt élés is, majdnem két évig. Közben, a saját bevallása szerint nem csalt meg, bár valahogy kételkedem ebben. Tényleg ennyire ribizli minden lány manapság? Füttyent egy kan nekik és már mehet is a hancúr? Lányok, miért csináltok ilyeneket? Aztán ti haragudtok a világra, mert minden fiú egyforma... Még ez után sír szátok, ha nem találnak normális pasit? Na ne röhögtessetek. Ha valaki pedig nem érti, hogy miért nem találkoztunk, akkor elmondom, hogy sok km van közöttünk és nem tudnék hozzá most perpill eljutni. Így telefonon kommunikáltunk, legalább heti egyszer. Azt hiszem, hogy talán pont egy hónapja lett "szünetelve az egész" TL;DR: Minden lány a szíve mélyén ribizli? Azért mondta, hogy szüneteljünk, hogy mással lehessen együtt? (Tudom, hogy nem ismeritek, de ti így csinálnátok?) Szerintetek egy hónappal a "vége" után természetes mással összefeküdni? Ha igen, akkor miért. Ha pedig nem, akkor miért tehette? Semmit nem érzett már irántam? (és tudom, hogy nehéz, de kérlek próbáljatok meg korrektül és kicsit bővebben válaszolni.) 25/F

Legjobb válasz: Senki nem tud nekem erre magyarázatot adni? Esetleg valami párkapcsolatok terén tapasztaltabb veterán?

A kérdező hozzászólása: Senki nem tud nekem erre magyarázatot adni? Esetleg valami párkapcsolatok terén tapasztaltabb veterán?
A kérdező hozzászólása: # 12: Hát, köszönöm. Kár, hogy nagyítóval kell õket keresni. # 13: Azt belátom, hogy tényleg nem lehet csak úgy valakit megváltoztatni; viszont a hozzászólásod második felét nem értem...
Nem szeretett és más kellett neki de túl gyáva volt hogy eléd álljon és ezt közölje veled. Sajnálom. Ilyen emberrel nem érdemes foglalkozni.ugyanígy jártam én is a barátommal. Most hónapokkal késõbb könyörög, hogy bocsasak meg neki mert rájött szeret. Hónapokig szenvedtem miatta, magasrol tett rám. Most meg már jó lennék? Elküldtem a fenébe!!
A kérdező hozzászólása: # 15: Hát igen. Közben ma reggelre megtudtam, hogy már a kapcsolatunk alatt is csalt. Ez se semmi egy lány kérem szépen. Éreztem én végig, hogy valami nem stimmel, erre igazam lett. Pedig hogy hitegetett és ezt is most mástól kell megtudnom. Úgy imádom az emberiséget... Nem képesek egy kicsit sem visszafogni magukat, ha megkísértik õket.
Õszinte volt, tudtad te is mindig így viselkedett. Az a rossz amikor váratlanul árulnak el. Ez nem.
A kérdező hozzászólása: Attól függetlenül, hogy tudtam még adtam neki esélyt... ettõl viszont ugyanolyan rossz.
hát egy ilyen retket szó szerint ki kell csapni az ajtó elé, odaragasztani, aztán lábtörlõnek használni amíg el nem kopik az évek alatt teljesen...
A kérdező hozzászólása: # 19: Köszönöm, valahogy én is így érzem és valami azt súgja, hogy ez is lesz neki a sorsa.
Adok egy tippet, ha megfogadod, ha nem, akkor is le fogom írni. :) Két évig együtt éltem a néhai párommal, rá akartam építeni az életem. Ugyanez történt, mint ami veled. Idõt kért, szünetet. Ámde mivel nagyon szerelmes voltam, alig láttam a lila ködtõl. Késõbb esett le, hogy bizony meg vagyok csalva. Borzasztóan éreztem magam, miközben õkelme másokkal kefélgetett. Többszörösen is át voltam verve, teljesen máshogy ismertem meg az elején. Aztán teltek a hónapok, nem szakítottam meg vele teljesen a kapcsolatot. Akkoriban még reménykedtem, hogy újra egy pár lehetünk, aztán lassan kiábrándultam belõle, de továbbra is írtunk néha egymásnak, fél évente úgy egyszer-kétszer. Miután más lányok felé is kezdtem kacsingatni, rajta sikerült túltennem magam végre, pedig nagy szerelem volt. Kaptam az alkalmon, és egyik este úgy alakult, hogy újra egymásba gabalyodtunk, DE: Szexben olyanokat megtettem vele, amiket elõtte soha. Ha hiszed, ha nem, amennyire csak lehet, durván bántam vele. Nagyon durván. :) Mit ad isten, következõ héttõl kezdve egyre többször kezdett nekem írogatni, már nem csak Facebookon keresett, hanem SMS-ben, telefonon is, és személyesen is találkozni akart, no meg egyre többet velem lenni, együtt lógni stb. Úgy tûnik az excsajomnak erre volt szüksége, hogy jó alaposan meg legyen kefélve. Azonban már semmi nem fûz hozzá. Háromszor feküdtünk le így, megadtam neki jó alaposan, nem sajnáltam az ágyban, és végül kidobtam õt a francba. :) Nekem nagyon jó volt végre kiélni magam rajta, mondhatjuk úgy, bosszúszexben volt részünk, és õ volt a szenvedõ alanya, mert azóta teljesen rám akar ragadni a csaj, le sem tudom vakarni magamról. Az ilyen rüfkéket, mint amilyen a te exbarátnõd - és az én exbarátnõm - ki kell használni. Össze kéne fognunk, az ilyeneket egy hatalmas orgia közepébe bedobni és napokon keresztül kõkeményen adni nekik. :)
A kérdező hozzászólása: # 21: Ez a mentalitás valamilyen szinten tetszik, de perpillanat rá sem bírok nézni. Találtam a gépemen közös képeket és amint megláttam, felfordult a gyomrom. Nem hinném, hogy akár bottal is hozzá tudnék nyúlni azok után, amit tett. Legalábbis egy jó ideig nem. De egyébként tényleg köszönöm a tanácsodat, nagyon tetszik a felfogásod!
Nem változik szinte senki. Rólad sem lesz jobb szövege.
Nem becsült meg téged , egyszer majd vissza sír téged. Keres olyat aki téged is megbecsül örül , hogy te vagy a párja . Vannak még rendes nõk is a világon
A kérdező hozzászólása: # 9: Hát igen. Végül is tudhattam ezt elõre. Csak abból indultam ki, hogy eddig mindegyik barátja durva volt vele. Egyik szó szerint verte, a másik és harmadik pedig orrba szájba megcsalta. Sõt, a legutóbbi nem csak hogy megcsalta, még el is tiltotta mindentõl és mindenkitõl. Ja és mindegyik barátja helyi kis vidéki suttyó volt, alacsony iskolázottsággal, alacsony értelmi szinttel (Most akivel összefeküdt, az sem a legértelmesebb). Gondoltam, hogy velem azért nem fog így bánni, mert egyenlõ félként kezeltem, mellette voltam mindig, soha nem csaltam meg... Hát, tévedtem. Nem lehet senkit sem megváltoztatni.
A szünet a gyávák szakítása. Tartogat amíg nem talál jobbat.
A kérdező hozzászólása: # 2: Mondjuk õ tényleg ilyen, hogy egyedül képtelen meglenni. Még az sem zavarja, ha valaki átgázol rajta; amint tud, puncsolva megy vissza, nehogy egyedül maradjon. Erre most pont belém törli a lábát... Egyébként azzal a gyerekkel, akivel összefeküdt, már régóta, -talán gyerek koruk óta- ismerik egymást és eddig semmi nem történt köztük, ezért is állok értetlenül az egész elõtt.
Itt volt az alkalom. Hidd el az idõsebbnek nem ismerted meg 3 év alatt. Most jött rá mit hagyott ki. Lesz ott még pár @, csak a többit nem tudod meg.
Ne remélj semmit a továbbiakban. Elõször talonba tett aztán elszaladt vele a lovacska. Ha bele mennél egy újbóli folytatásba akkor vagy végigk....né mással a kapcsolatotokat vagy ugyanez egy kis idõ után. A csajszi nem élte még ki magát, kevés f..zt látott, más kell neki amit benned nem talál meg. Ha ilyen van egy párkapcsolatban, hogy "szünet" akkor az felejtõs. Bocs, ezt [email protected] benézted sajnos...( hogy miért voltam ennyire nyers? Mert nem illik általánosítani egy-két szerencsétlen [email protected] miatt!!! ) 25/N
Az sose jelent jót, ha egy kapcsolatot szüneteltetni kell és a legtöbbször nincs is jó vége. Nem, nem minden lány ilyen.... csak szerintem õ már nem szerelmes beléd, mert ha az lenne akkor ez nem hiszem, hogy megtörtént volna. Azt, hogy miért feküdt le mással nem tudom, lehet van neki már más, ez a személy csak amíg nem biztos a dolog addig megtart téged is. Meglehet az is, hogy csak szórakozásból tette, élvezni akarja az életet így és nélküled. Sorolhatnék még itt fel rengeteg dolgot amiért ezt tette és így alakultak a dolgok, de igazából ezekre a kérdésekre csak õ tudja a választ, hogy miért tette és miért volt neki ez jó. Vele kell ezt majd megbeszélnéd és, hogy ezek után majd mi lesz tovább.
A kérdező hozzászólása: # 4: Na ebben szinte biztos vagyok. Kb 13-14 éves kora óta párkapcsolatban él (most 22) és számtanilag messze több péniszt látott, mint amennyi barátja volt. Sõt, már az elején elmondta azt, hogy eddig minden barátját megcsalta... Mindig talált rá valami kifogást, amiért megteheti. # 5: Bocsánat az általánosításért, de mivel kb egy órás a seb, eléggé fel vagyok dúlva. Bár valahogy a szívem mélyén megkönnyebbültem, hogy egy problémával kevesebb van jelen az életemben, mégis attól félek, hogy késõbb megint rosszabbul fogom magam érezni. Folytatni semmi képen nem fogom, mert képtelen lennék ránézni. Egyszerûen akkora hatalmasat csalódtam benne, mint még senkiben. Sõt, valószínûnek tartom, hogy soha többé nem fogok vele szóba állni. A kiéléssel meg úgy vagyok, hogy csinálja. Remélem a végén rájön, hogy mekkorát hibázott. Bár nem biztos hogy eljut a buta tudatáig...
A kérdező hozzászólása: # 6: Akkor ezt nem fogom már megtudni, ahogy írtam az elõzõ válaszomban. Nem akarok vele többet beszélni, soha. Abban valószínû, hogy igazad van, hogy már nem volt szerelmes. Sõt, biztos is. De ilyen csúnyán véget vetni ennek. Egyszerûen nem kap szikrát az agyam.
A kérdező hozzászólása: Sõt, már az elején elmondta azt, hogy eddig minden barátját megcsalta... Mindig talált rá valami kifogást, amiért megteheti. - Akkor azt kaptad amit magadtól is tudtál elõre. Magadat verted át. Másra nem haragudhatsz.
A pasik se különbek ti is tudtok néha olyat alkotni , hogy nem gyõzök pislogni . Persze nem férfi ilyen , de én mindig olyat fogok ki. Meg kell találni azt aki megbecsül .
Ez természetes, hogy látni sem bírod. Néhány hónapig ugyanezt éreztem, mint te. A hányinger fogott el tõle, hogy miközben meg voltam veszve érte, õt más kurogatta. Aztán hónapokkal késõbb csökkentette a férfiak mennyiségét, hetek óta nem jött össze senkivel semmi nála, én meg kihasználtam a lehetõséget. Hetekkel ezelõtt történt a legutolsó együttlétünk, de alig volt olyan nap, hogy ne írt volna, ne keresett volna, miközben nem is válaszolok neki. Tudom, szemétség részemrõl, csupán azt kapja tõlem, amit megérdemel.
Nem, de ha õ csak úgymond "francia csókot" akar akkor sem tudsz elleni mit tenni.
En ilyenrol soha nem hallottam :D
Létezik ilyen - de lehet, hogy csak még nem tudja ennyire elengedni magát. Ne erõltesd, abból jó nem lesz.
Pampog... Hát az nem is jó, nekem sem tetszene hosszútávon. Kérdezd meg miért nem szereti!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, miért nem szereti.Azt mondta, hogy egyszer próbálta és nem jött be neki.Elõttem még csak egy lánnyal járt, azzal is csak két hétig.Engem nagyon szeret, de ez azért fura.
Én lány vagyok. Hát meg mondom õszintén, hogy nekem sem kifejezetten a kedvencem:D én is a francia csókot, vagyis a 'filmes' csókot szeretem :) hiába próbáltam már ki több fiúval, egy nyelves csók sem tetszett igazán, najóó talán az egyikkel egész jó volt, de a többivel nem:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!