Találatok a következő kifejezésre: Normális ha cm hosszú (2 db)

Ha 17/4, 5 cm hosszú a péniszem, akkor ahhoz a 173 cm es testmagasság az vajon lehet normális?

Nem vagyok túl alacsony? Lehet így barátn?m? Nagyon aggódom.

Legjobb válasz: helmet ez most irónia?:D

helmet ez most irónia?:D
De, sajnos túl alacsony vagy, és, el kell, hogy keserítselek, de a péniszed túl rövid, és sajnos, túl vékony is. Kétlem, hogy valaha egyetlen lány is szóba állna veled. Viszont, ha találnál is egy olyan kétségbeesett lányt, aki beszél veled, valószinûleg az elsõ pillanatban kiröhög, és rád vágja a fiókot (Vis Major), majd ráborít a fejedre egy doboz hintõport a zsarubálon, aztán hazaszambázik a menõ rendõrrel. Ja, és közben E.T.nek becéz. Vagy HK-nak. Ami rád is illik. Mint a hidrokefál :) De ez csak egy eshetõség.
Nekem nem kellenél bocs.
A belsõd alapján lehet:D A külsõdet nem ismerem.... De ez most jutott eszedbe?:P
A kérdező hozzászólása: A másik ami aggaszt, hogy a péniszem már harminc éves, és nem tudom, hogy ez nem túl öreg-e, a 42-es cipõméretemhez?
találtam egy kalkulátort a neten, ezekkel a paraméterekkel 98, 7% az esélye, hogy 14 napon belül olyan meleg leszel, hogy megfõ a bableves a melleden.Jó fartúrást, homér!
Sajnálom, akinek a farka nem éri el a magasságának legalább az egy tizedét, azt én lánynak tekintem.

Normális ha 15 cm hosszú a barátom szerszáma? Szűz vagyok. Hány probálkozást hagyjak, hogy átszakitsa a szűzhártyám? Nagyon fáj? Ha átszakítja és totál benn lesz, mit fog tudni ott benn csinálni, védekezik?

Legjobb válasz: Nyugi!Ez az egész nem olyan szörnyû,mint ah gondolod.Szûkség miatt ne aggódj,mert hidd el nagyon tágulékony a nõi nemiszerv:)Nekem nem fájt,van akinek egy éles fájdalom,van aki vérzik utána néhány órát,én egyáltalán nem véreztem. Mit fog tudni csinálni?Ritmikusan mozogni.De majd kitapasztaljátok egymást.A szex nem olyan,amit egy könyvbõl meg lehet tanulni.(Lehet ötleteket gyûjteni és azokat kipróbálni...)Nem garantálom,hogy az elsõ aktus közben el is fogsz menni,de ha szeretitek egymást,akkor feledhetetlen élmény lesz.

Nyugi!Ez az egész nem olyan szörnyû, mint ah gondolod.Szûkség miatt ne aggódj, mert hidd el nagyon tágulékony a nõi nemiszerv:) Nekem nem fájt, van akinek egy éles fájdalom, van aki vérzik utána néhány órát, én egyáltalán nem véreztem. Mit fog tudni csinálni?Ritmikusan mozogni.De majd kitapasztaljátok egymást.A szex nem olyan, amit egy könyvbõl meg lehet tanulni.(Lehet ötleteket gyûjteni és azokat kipróbálni...)Nem garantálom, hogy az elsõ aktus közben el is fogsz menni, de ha szeretitek egymást, akkor feledhetetlen élmény lesz.
Szia! Mindenképpen használjatok óvszert, ez nagyon fontos! A behatolás elõtt pettingeljetek, izgassátok egymást és ha már mindketten felkészültetek, akkor megtörténhet a behatolás, ajánlanám a vizes alapú síkosítót is, még óvszerhez is, hiszen így könnyebben becsusszan a fiú hímvesszõje. A lényeg, hogy szeressétek egymást és a fiú rád figyeljen, ha nem jó akkor szólj neki, és azt nem fogogd érezni, amikor átszakad a szûzhártyád, nem is biztos, hogy vérzel. Sok sikert!
A 15 cm-es hímvesszõ teljesen normális. Csak kíváncsiságból kérdezem, megmérted? Hát arra nehéz válaszolni, mennyi próbálkozást engedj. Végülis legtöbbször elsõre sikerül. Ha meg nem, akkor érdemes petting után újra próbálkozni. Vagy legközelebb. Türelemmel elõbb utóbb sikerül. No meg ugye ki a fene számolgat szex közben???
Nem fog fájni, ha elõtte sok idõt hagytok az elõkészítésre. Ne feledd, hogy nem kerget titeket senki, nem szabad sietni.Tudod jómunkához idõ kell:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!