Találatok a következő kifejezésre: Normális ha cm (60 db)

13 éves vagyok és kb.176 cm. Sokat fogok még nőni? 13 évesen az normális ha 176 centi vagyok és 57 kg?

Bocsi ha rossz helyre írtam de még kezdő gyakorikérdéses vagyok.

Legjobb válasz: Szia! Én is 13 éves vagyok, 170 cm, és szerintem normális, ha ennyi vagy, mert egy egy évvel fiatalabb barátnõm 174 cm... :) Az 57 kg pedig normális, de ez attól is függ, hogyan oszlik el rajtad.:)

Szia! Én is 13 éves vagyok, 170 cm, és szerintem normális, ha ennyi vagy, mert egy egy évvel fiatalabb barátnõm 174 cm... :) Az 57 kg pedig normális, de ez attól is függ, hogyan oszlik el rajtad.:)
A kérdező hozzászólása: annyira nem baj hogy ilyen magas vagyok de már nagyobb nem szeretnék lenni.. Egyébként a családomból sokan mondják h jó modell lenne belõlem és ezen már én is gondolkodtam hogy modell legyek de még korai.
lehet hogy most hülyének fogsz tekinteni, de én nagyon örülnék neki ha 176cm lennék. Sajnos 166cm vagyok és modell szeretnék lenni, de ez sajnos édes kevés hozzá:S És igen szerintem még nõhetsz, sõt biztos is.
A kérdező hozzászólása: Remélem nem sokat fogom már...nem szeretnek olyan magas lenni :D
Ezt mi nem tudhatjuk.. menj el orvoshoz es az egy kez rontgen alapjan megmondja, ha nagyon erdekel:) de amugy ha mar megjott akkor nem valoszinu h sokat nosz még..:)
A kérdező hozzászólása: Sokat fogok még nõni?
Korán érõ vagy.. ennyi :) én 13 évesen 155-158 cm voltam :D
A kérdező hozzászólása: Egyébként egy kicsit rossz hogy ilyen magas vagyok mert én vagyok a legmagasabb az osztályba és az utánam lévõ kb 5 centivel kisebb. :D És az osztály legkisebb lány az LB-m aki 2 fejjel kisebb nálam xÐ :DD
A kérdező hozzászólása: sokak szerint erõs a csontozatom és az is benne van a súlyban. :D
ugyan hogy nem korai. Inkább kezd el 13 évesen és amikor felnõtt leszel már profi vagy.:) Ilyenkor kell elkezdeni.

32 hetes terhesen normalis ha a hasam kerulete 103 cm? Kislany lakik benne! Szerintetek kicsi?

Legjobb válasz: Ha a babával minden rendben, szépen növekszik, akkor az a lényeg, nem a cm. Ezt a hasméretbõl amúgy sem lehet megítélni. Függ az alap testalkatodtól is, meg mástól is. Nekem nem tûnik kicsinek a 103 cm, nekem szüléskor (39 hét) is csak 95 cm körül volt. Tesómnak meg 2. babával szembetûnõen kisebb hasa volt, pedig amúgy a baba nagyobb volt, mint az elsõ. Szóval a has mérete ebbõl a szempontból tök lényegtelen.

Ha a babával minden rendben, szépen növekszik, akkor az a lényeg, nem a cm. Ezt a hasméretbõl amúgy sem lehet megítélni. Függ az alap testalkatodtól is, meg mástól is. Nekem nem tûnik kicsinek a 103 cm, nekem szüléskor (39 hét) is csak 95 cm körül volt. Tesómnak meg 2. babával szembetûnõen kisebb hasa volt, pedig amúgy a baba nagyobb volt, mint az elsõ. Szóval a has mérete ebbõl a szempontból tök lényegtelen.
a te hasadban egy kislány lakik? elég vizuális típus vagyok, úgyhogy most beülök egy sarokba és félek.:) )
Nekem is kislány, 32 hetesen 102, 5 cm volt, minden rendben vele, te se aggódj! :)
A kérdező hozzászólása: koszonom
103cm egyáltalán nem kicsi, sõt, nekem 34 hetesen ekkora és sokan azt hiszik már szülni megyek.
32hetes vagyok és 102cm nekem is..! :-)
Jaaa..és kislány ..!
Szerintem nem izgulj, semmi baj :) Nem a haskörméret számít. (Persze nyilván nem mindegy az sem, hogy mennyivel kezdtél. Én is 32 hetes vagyok, nekem most 120 cm, de én 107-tel kezdtem.)
én láttam már a saját szememmel olyan kismamát, aki egy héttel a szülés elõtt állt, és azt sem mondtad volna meg róla hogy terhes. És még csak nem is volt kövér, vagy nagyobb testalkatú.A baba 3 kg feletti súllyal született. A pocak mérete szimplán alkat függõ nem a baba méreteit tükrözi. Nyugi!!

Szerintetek egy 13 eves lanynak normalis ha 160 cm magas? Ez a magassag soknak szamit ilyen korban? Mennyi az atlag magassag a 13 eveseknel?

Legjobb válasz: az teljesen normális, de az nem, hogy 13 évesen még hajnal kettõkor az internet elõtt ülsz. ha én lennék az apád, akkor nem az lenne a legnagyobb bajod, hogy hány cm vagy, hanem, hogy viselkedj a korodnak megfelelõen...

Szerintem semmi gond nincs azzal, hisz én most vagyok 13 éves és 169 cm vagyok;) [vékony testalkat, de semmi önkritika...mindegy..:D]
egyik osztálytársam 13 és 172 cm, én meg 12 éves vagyok és nem teljesen 150 cm.. nahh akkor sztem te normális magasságu vagy
A kérdező hozzászólása: Hogy erted azt, hogy viselkedjek a koromhoz meg feleloen?? En teljes mertekben ugy viselkedik mint egy 13 eves kislany attol hogy neha 2-ig fent vagyok az meg nem jelent problemat, mas gyerekek is fent vannak olyan koran nem csak en szoval nekem ezzel nincs semmi bajom....
A kérdező hozzászólása: Igazabol nekem nincs bajom a magassagommal csak kivancsi voltam hogy masok velemenyere, mert neha kapok negativ jelzeseket, hogy tul magas vagyok, letra meg ilyesmi bar az ilyen velemenyeket csak el engedem a folem mogot!!
az teljesen normális, de az nem, hogy 13 évesen még hajnal kettõkor az internet elõtt ülsz. ha én lennék az apád, akkor nem az lenne a legnagyobb bajod, hogy hány cm vagy, hanem, hogy viselkedj a korodnak megfelelõen...
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de engem itt te ne tanitsal rendben van, mert abban a kommentben nem magamrol irtam, hogy nem olvasok petofit hanem a tobbi gyerekrol olvasd vissza hanem erted!!!!!Es ne legyel igy el tajolodva magadtol teszed itt a nagy okos gyereket engem nem kell tanita tudok magtol nagyon sok mindent....es azt is tudom, hogy milesz belolem ha felnovok!!!!NEM VAGYOK EGY BUTA HULYE LANY!!! NAGYON OKOS VAGYOK ES TUDOM, HOGY MIT CSINALOK!!! NEKEM OTT VANNAK A SZULEIM AKIK TANITNAK ES AKIK PARANCSOLHATNAK NEKEM!!!Amugy meg annyit hozza fuznek, hogy nem magyarszarmazasu vagyok hanem Ukran szoval ne oktassal engem, hogy hanyas tanulo legyek, mert ha itt kapnak egy 4-est akkor rogton meg buknak a vizsgan, mert itt a legnagyobb jegy a 12-es!!!
Bocsi, kislány, de én nem a perverz pedofil kategóriát bõvítem. Ha oda tartoznék, szerintem mást írtam volna ide neked...Amúgy, elég szégyen az, hogyha nem olvastok petõfit, így butul el az ország...Ja, amúgy úgy zárójelben közlöm, ha nem olvasol "régi szarokat" és valami más "modernebbet" olvasol helyette kiváncsi leszek, ha (egyáltalán) eljutsz az érettségiig, és megadják a kettest, hova fognak téged felvenni. Úgyhogy ezen gondolkodj. Amúgy, ha már olvasol valamit, az egy piros pont, mert általában már az edõsebbekre sem jellemzõ, hogy könyveket olvasnának...
A kérdező hozzászólása: huha, a 172 cm az mar tul sok.....
A kérdező hozzászólása: Es honnan tudod te egyaltalan, hogy nem olvasok petofit meg ilyesmit?? Nem tudol rolam semmit ugyhogy nekem ne magyaraz itt füt fát, hogy ezt nem tudom meg azt nem tudom.....
A kérdező hozzászólása: Am miert gondoltam ocsmanysagra? Azert, mert manapsag minden nalunk idosebb fiu a neten csak ilyen dolgokat ir! Mindenfele chaten is csak ez megy semmi hiaba gyerek chatrol van szo ha ki van irva, hogy(10-14 eveseknek)Es gondoltam biztos te is olyan lehetsz ha azt irod, hogy hajnal 2-ig biztos nem meset nezek!!Mese ott az 5-6 eves kis gyerekeknek nem nekunk!! Minden szulo tudja, hogy nevelje gyereket nem kell mas tanacsa hozza!
A kérdező hozzászólása: Eloszor is nekem nincs facebook-om szoval en nem vagyok facebook fuggo!! Egyepkent meg a XXI.szazadban elunk a mai gyerekek nem fognak petofit meg ehez hasonlo dolgokat olvasni, mert szerintuk az teljesen ertelmetlen lenne!Biztos meg van a sajat elkepzelesuk, hogy tovabb menjenek tanulni, a fejlodesnek van mas modja is nem csak a regi irodalmi muvek olvasasa!!
Bocsi, én 13 évesen nem néztem ocsmányságokat este, mert kb lehetetlen volt. Amúgy, igazad van, mindenki magából indul ki, mert én itt nem ocsmányságra gondoltam, hanem a (nem csak 13 évesek) manapság pl erõsen facebook függõk, és egyébb társasági oldalak függõi, és itt pl arra gondoltam, hogy vagy azon van fent egész nap(mert ismerek olyan gyereket, aki ha egy nap nem fb-zhet akkor kb 5 óra elteltével elkezd remegni, és nyugtatót kell neki beadni...) Vagy bármi mást csinál, amit nem neki kéne... Nektek 13 évesen az a dolgotok, hogy szépen csiszolgassátok az agytekervényeiteket, másra rohadtul nincs gondotok, és szerintem épp elég alulképzett hülyével rendelkezik ez az ország, nem kell több...és kedves utolsó, te is ahelyett , hogy itt próbálj meg okosnak tünni, inkább menj, és tanulj négyeztre emelni, vagy olvasgass Petõfit, vagy bármit, amitõl kicsit fejlödik az agyacskád... Tudom, most jön majd a 13 évesek folyamatos oltogatása, de hidd el, ha most meg embereled magad, és tanulsz, késõbb nagy hasznát veszed, amikor hozzátudsz szólni egy beszélgetéshez, vagy a továbbtanulásról lesz szó... És mielõtt jön az hogy ennyit meg annyit tanultok, ha ez igaz lenne, akkor valószinüleg hajnal kettõkor még nem lennétek ébren, mert lefáradna az agyatok és 10-kor már húznátok a lóbõrt...Szóval ennyit errõl.
Mindenki magarol vesz peldat eloszor!!!!Szerinted egy 13 eves kislany mesen meg egyeb filmeken kivul mit nezhetne??? ne celozagassal legyszives semmi ocsmanysagra, mert nekem sincs minden meg engedve!!
Amikor én 13 éves voltam, nekem 8-kor fekvés volt. Nagy ritkaság volt, hogy hétköznap nem volt takarodó... A hétvégén addig voltunk fent amíg akartunk, de hétköznap kötelezõ volt. És nem bánom, és az én gyerekeim is 8kor feküdni fognak. Sokkal kiegyensúlyozottabbak voltunk, mint azok a "szerencsés" osztálytársak, akik éjfélig virrasztottak. Szóval én így értettem. Azt nem tudom, hogy milyen vagy, mert nem ismerlek, de nem hiszem, hogy te hajnal kettõig mesét néztél volna, és igenis szerintem egy 13 évesnek nagyon max 10-kor fekvés!!!
A kérdező hozzászólása: Am koszonom a valaszokat!!!:)
Szia. Szerintem normális, miért ne lenne az? én 21 leszek, és csak 155 cm vagyok...nem hiszem, hogy én már fogok nöni....de ne aggódj, te még nõni fogsz. Én szeretem, hogy alacsony vagyok, mert sok fiú szerint ez aranyos, nekem nem nagyon kell attól tartanom, hogy magasabb vagyok mint a barátom, még magassarkúval sem. Nem mondom, hogy nem örülnék egy pár plusz centinek, mert azért csak jobb lenne, amikor valami magas helyrõl akarok egy tárgyat levenni, de így kinézetileg nekem semmi bajom magammal az alacsonyságom ellenére. Szóval ne aggódj.
Van néhány gond ezekkel az átlagokkal. Például van két ember az egyik 150 a másik 200 cm magas. Mennyi az átlag? És mit fejez ki? Egy nagy büdös semmit! Várnál két 175 cm fazont ...
157, 3cm. Most komolyan. Tehát te az átlagtól eltérsz (ez már nem komoly). Semmi bajod. Ha valaki piszkál itt eléred az adatokat: http://www.gekkonet.hu/fejlodes/GEKKO-kalauz-gyermekek-testm..

Szerintetek normális ha 158 cm és 40 kg vagyok?

Legjobb válasz: Szia, én 20-éves, 155 cm és 55 kg vagyok. És egyesek szerint pont jó, normális vagyok mások szerint pedig vékonyka vagyok. Én így nagyon jól érzem magam. Szerintem ez a 40 kg kicsit kevés nem? Hogy érzed magad?

Szia, én 20-éves, 155 cm és 55 kg vagyok. És egyesek szerint pont jó, normális vagyok mások szerint pedig vékonyka vagyok. Én így nagyon jól érzem magam. Szerintem ez a 40 kg kicsit kevés nem? Hogy érzed magad?
szerintem normális
Nem írtad, hány éves vagy, gondolom a nickedbõl, hogy 14-15 éves lány vagy. Még ennyi idõs lányként is kicsit kevés a súlyod.
15 éves lány lehet aki augusztusban született.Ennyi idõsen meglehetõsen sovány vagy..Ha nem vagy etiópiai gyerek akkor hízzál mert nem szép látvány egy csontkollekció..
Én ugyanennyi magassággal vagyok 48kg, ami még normális, és nem vagyok dagadt. Hízzál, mert nagyon soványka vagy.
Jó gebe lehetsz...Nem normális hízni kéne..
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) egyébként az a vicces h rengeteget eszem és nem hízok..de egyátalán nem vagyok gebe tök normálisan nézek ki csak nekem olyan kevésnek tûnt azt hittem több vagyok...
nekem is ilyen a testalkatom, néha rombolja is az önbizalmam, hogy mindenhonnan ömlik a kövér nõknek ez a nagy önelfogadási mániája, miszerint kétszáz kiló alatt mindenki csontváz meg botsáska... ha jól érzed magad a bõrödben és egészséges vagy, akkor szép is vagy, a többi véleményt meg szard le :)
12-16 éves korban csak az elhízás veszélyes, mert aki ebben a korban kórosan kövér, annak késõbb is lesznek gondjai... Orvosilag sovány vagy és 45 kg-al is sovány lennél. Viszont ha nem vagy beteges, normálisan eszel és mozogsz, akkor minden rendben. Megpróbálhatod a B vitamint, de ne vidd túlzásba. Megnézethetnéd, hogy nincs-e vashiányod.
Azért egy 5 kilót hízhatnál!

Az normális ha a hüvelybemenetemtől kb 3-4 cm-re már tapintható a méhszájam? Létezik olyan, hogy valakinek ilyen rövid a hüvelye, vagy ez inkább méhsüllyedés?

Legjobb válasz: Hát szûz vagyok és pont ezért félek, hogy még egy "mackó típusú" se menne be és már fájna :D legalábbis elvileg ha a méhszájat nyomja az fáj. És elvileg 8-10 cm a normál hüvelyhosszúság, szoval nem is tudom, hogy ilyen lehet e hogy nekem alapból ilyen rövid. De vagy másfél éve még kb 10 cm-re volt a méhszájam a szûzhártyától, és azóta ez fokozatosan rövidül :O

A kérdező hozzászólása: Hát szûz vagyok és pont ezért félek, hogy még egy "mackó típusú" se menne be és már fájna :D legalábbis elvileg ha a méhszájat nyomja az fáj. És elvileg 8-10 cm a normál hüvelyhosszúság, szoval nem is tudom, hogy ilyen lehet e hogy nekem alapból ilyen rövid. De vagy másfél éve még kb 10 cm-re volt a méhszájam a szûzhártyától, és azóta ez fokozatosan rövidül :O
Õõõõ, érdekes. Azért inkább menj el egy nõgyógyászhoz.
Nem lehet hogy más pozícióba kerûl a hasad mikor oda nyúlsz? Úgy értem begörnyedsz és ezért közelebb kerûl a puncidhoz? Ha nem, akkor menj dokihoz. 30F
Kötve hiszem amúgy, hogy a méhszájadat tapintanád..
A kérdező hozzászólása: Nem görnyedek be, ráadásul megnéztem állva és fekve is ugyanolyan közel van, pedig a méhsüllyedésrõl azt olvastam hogy álló helyzetben lentebb kerül a méhnyak. És amugy biztos hogy a méhszájam és méhnyakamat érzem. De majd elmegyek nõgyógyászhoz megint.
Ok, majd mesélj mit mondott! Hány éves vagy amúgy?
A kérdező hozzászólása: 16

Az normális ha 12 évesen 163 cm és 48 kg vagyok?

Legjobb válasz: Miert ne lenne normalis, mi a baj ezzel? :) Szerintem abszolut normalis a magassagod a testsulyoddal egyutt.

Miert ne lenne normalis, mi a baj ezzel? :) Szerintem abszolut normalis a magassagod a testsulyoddal egyutt.
Nekem teljesen normálisnak tûnik. :)
Az alsó határon vagy! Fogyni semmiképpen ne akarj!

Az normalis ha a nemiszervem 8 cm es 7 cm atmeroju 13 evesen?

Legjobb válasz: egy korong van a farkad helyén?

Nesze mégegy bögre :)
egy korong van a farkad helyén?
matek egyes.
Az majdnem négyzet alakúxDD
Pisilni nem mindegy mekkora?
A kérdező hozzászólása: bocs 1
Te tudod, mi az az átmérõ?? Nem úgy látszik.
XD akorong fas, zu gyilkos 8centi
Az elég érdekes. :DDD
Na akkor fussunk neki mégegyszer.. Mik a paraméterek?

Ti hány kilók vagytok? Normális ha 170-172 cm vagyok, és 65 kg?

Nem vagyok dagadt, de úgy érzem talán egy kicsit sok a súlyom. A barátnőim is egy magasak velem de ők még el se értek a 60-at elvileg. Mindenki leszól, hogy egyáltalán nem kell emiatt aggódnom, mert vékony vagyok, de nem vagyok benne biztos. 13 évesen ez rendben van? Segítsetek, kérlek!

Legjobb válasz: Attól függ hogy oszlik el a súlyod. 171 cm vagyok,63-66 kiló között változik a súlyom,nincs rajtam felesleg.(bár át sem szakadok)

Attól függ hogy oszlik el a súlyod. 171 cm vagyok, 63-66 kiló között változik a súlyom, nincs rajtam felesleg.(bár át sem szakadok)
Szerintem olyan 60-62 kg lenne a normális, nem vagy sokkal több.
168cm 58kg 22éves nõ vagyok, csak a hasamon es a csipõmön van felesleg.
170 cm, 51 kiló és a hasamon van egy kis felesleg
197 cm, 141 kg 41 F
Ez nagyon is jó!
Tenyleg attol fugg, hogy hogy oszlik el a sulyod. Ha mutatnal kepet tobbet tudnek mondani. En 170cm vagyok, 53kg es meg vagyok elegedve az alakommal. Nem vagyok korosan sovany. Dagadt meg vegkepp nem.
Ez teljesen alkati kérdés. Ha mindenki azt mondja, hogy vékony vagy, el kéne gondolkoznod azon, hogy tényleg az vagy. Ne a súlyodat nézd, hanem pl. a ruháid méretét. Én pl. 6 kilóval nehezebb vagyok a testvéremnél, aki ugyanolyan magas, mint én és egymás ruháit hordjuk, mert egy a méretünk.
Én 174 cm vagyok és majdnem 80 kg, de nem látszik rajtam. Ne a mérleg döntsön, inkább a tükör!
Én is 13 vagyok 2 hónap múlva 14... 158cm vagyok és 38 kg ... nekem is az a kérdésem hogy normális ez e :/

Az normális ha egy 17 éves fiúnak 16 cm-s a pénisze?

Legjobb válasz: Miért ne lenne normális? ha valaki igazán szeret úgyse azt fogja nézni mekkora:)

Miért ne lenne normális? ha valaki igazán szeret úgyse azt fogja nézni mekkora:)
A kérdező hozzászólása: ismerek 1 bélát, de az HOMI, sztem teis az lehetsz!LOL
Ne akarj nagyobbat. Tökéletes :D
A kérdező hozzászólása: akk megnyugodtam....:)
Mindig annyinak kell lennie mint ahány éves vagy! Neked már kissebb! Vágd le öcsém! 13-17 centiig normális! És hidd el öcsém lehet 10 centis brokesz is akkor is az a lényeg hogy hogyan bánsz vele a csajodnál.
Tuti hogy nem tud vele bánni :D mind1 majd rájössz hogy nem ez a lényeg...kisfiú :D
A kérdező hozzászólása: pff, lol, én nemtok vele bánni?xd ha en nemtok, akk senki se tud, eddig meg 1 lány se panaszkodott, szal...
Normális.:D
Te 17 éves vagy és 16 centi...Én 15 és 15-16 centis.az oké? :D
A kérdező hozzászólása: :) nem a hosz igazábol a lenyeg, a vastagsag, jah es szerintem azt igy akartad irni:15, 16, de meg igyis sokat mondtam
muhahahahahaaaa kicsii :D
A kérdező hozzászólása: sztem nem éri az el a végleges méretet..nõni fog az még..báris remélem
Szerintem az pont jó. =) 18/L
Pont jó. örülnék ha nekem is ekkora lenne xD
Nem normális. :S Le kell vágni...
A kérdező hozzászólása: hát nemtom, szerintem nagyobbnak kellene hogy legyen...vagy nem is tudom mar...
Ha rendszeresen megmossa, igen.
Nõni már nem fog, mielõtt megkérded. Erre a korra már eléri a végleges méretét.
Az pontosan ekkora /------/--
Persze. Normális. :D Nem értem miért ne lenne az?!
30centis kéne mi? terhetetlen...
Ha a csajok nem panaszkodtak akkor minek kérdezted meg itt h megfelelõ-e a méreted? Abszollt megfelelõ

Az normális ha 12 évesen majdnem 15 cm állva?

Legjobb válasz: Nem normális. Mindig annyi centisnek kell lennie, ahány éves vagy. Úgyhogy holnap menj el a dokihoz és vágass le belõle 3centit.

Nem normális. Mindig annyi centisnek kell lennie, ahány éves vagy. Úgyhogy holnap menj el a dokihoz és vágass le belõle 3centit.
Ülve mennyi?
Utolsó elõttinek: Egyik ismerõsömnek már az oviban is volt merevedése:D Persze még nem volt nemzõképes, mert nem attól lesz valaki az, hogy feláll neki, hanem attól hogy spermiumokat termel a szervezete.
"12 évesen hogy-hogy áll? Még NEM LEHET hogy álljon, mert még nem termelõdött elég tesztoszteron." Hát rajtad is jót röhögtem de ezek szerint te se vagy több mint 12.
vegyél fel én normálisan válaszolok skype: miskolcipali
15 évesen már illene legalább 150 centisnek lenned....törpe.
az nem normàlis hogy 12 évesen màr ezzel foglalkozol... :D
Amúgy az a szánalmas hogy ezen vagytok fenn akadva ahelyett hogy értelmesen válaszolnátok. Kedves kérdezõ Ez teljesen ember függõ függ a magasságtól testsúlytól alkattól. Írj és segítek neked bármiben. pl hogyan kell bánni egy ekkora szerszámmal a mindennapi dolgoknál.
De azért a túlzásokat annyira bírom amikor a gyerekek próbálnak felvágni XXDD azokon úgy szeretek röhögni... de úgy tûnik, igazam van, mert eddig egy válaszomhoz sem szólt hozzá :DD hát, akkor, álljon. Normál válasz: 1. Nem igazán normális. De nem is valós.. 2. A 12 cm egy olyan közép-alatti érték. Dicsekedj csak... :D (Ja, és ajánlatos: Ha esetleg elmész pisilni, akkor nem keresztben lesz vastag, és máris megoldódik a probléma.)
ez teljesen ember függö és lehetséges... Abba igazuk van hogy lehet hamarosan meg is áll a növésbe..
http://i.qkme.me/3qc53x.jpg Hát, gratulálok. 12 éves egyének mesélnek nagyokat a kis rotring-hegyükrõl. Õszintén, és mély együttérzéssel küldöm ezt a képet. Jó volt a világ. De jött a Z-generáció.
Teljesen normális nekem 14 cm 12/F irj privit:)
A kérdező hozzászólása: bocsi nincs skypeom a facebookomon meg vírus van :D
Nem sokat fog az nõni. Kb. már beállt a mérete.
XXXDDD UTOLSÓÓÓ!!!!!! NAGY VAGY!! Amúgy meg, kedves kérdezõ, nem, nem normális. Te, fiacskám, túlzol egy kicsit, nemdebár?? 12 évesen hogy-hogy áll? Még NEM LEHET hogy álljon, mert még nem termelõdött elég tesztoszteron. JJJJaaaaaa, hogy majdnem 15? Hmm... , , majdnem''... Akkor lehet hogy 6cm? Az is majdnem 15... Csak be kell szorozni 2-vel, meg még picit hozzátenni, az úgyse' látszik... Na jó, lehet 15. A KÖBGYÖK ALATT ÉS OSZTVA 2-VEL.
Hát ennyi ésszel professzor biztos nem vagy.
AZZ KONKRÉT :DD a kis pedofil állatja...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!