Találatok a következő kifejezésre: Normális ha boldog (8 db)

Normális ha úgy érzem az első kapcsolatom után, hogy többé nem leszek senkivel boldog?

4 évig tartott, mindent vele képzeltem el így most aztán főleg nem tudom elképzelni, hogy valaha valakivel is boldog leszek még. Ti éreztetek így? Megcáfolta az élet? 22L

Legjobb válasz: én is éreztem már így és még nagyon sokan vannak így ezzel. de fiatal vagy még és idõvel begyógyulnak a sebek és megismersz valakit akivel újra boldog lehetsz. sok szakítás után én is éreztem hogy nem kell más de mégis mindig jött egy jobb. amúgy miért szakítottatok?

én is éreztem már így és még nagyon sokan vannak így ezzel. de fiatal vagy még és idõvel begyógyulnak a sebek és megismersz valakit akivel újra boldog lehetsz. sok szakítás után én is éreztem hogy nem kell más de mégis mindig jött egy jobb. amúgy miért szakítottatok?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, remélem igazatok lesz:) Csak most még nagyon nagyon rossz.
A megszokás teszi. Lesz idõ, amikor rájössz, jól döntöttél. :) Ugyan nem saját tapasztalatból beszélek, de nagyon sok ismerõsnél ezt láttam. Nem egy esetben azt, hogy sok éves kapcsolat sehova nem tartott, aztán hirtelen váltással: baba, házasság. :D
Éreztem így és eddig nem cáfolta meg az élet, pedig már 4 év telt el azóta.
Nekem az elsõ kapcsolatom 3 évig tartott.Én is így voltam, hogy soha nem leszek már szerelmes.DE igen..Szerelmes lettem ismét!:) Immár 2 éve boldog kapcsolatban élek! Azért néha még vissza gondolok az elõzõ kapcsolatomra..és picit rosszul érzem magam, hogy itt a párom és néha még az exemmel álmodok..de már kezdem elfelejteni! :)
Dehogynem leszel még boldog! Én is minden szakításom után azt hittem, hogy az igazit veszítettem el, azután jött a következõ, és benne is megtaláltam azt, ami boldoggá tett, Így lesz ez veled is, meglátod!
Teljesen normális. Már egy év eltelt azóta, de néha még most is azt érzem, hogy mással nem leszek boldog. Pedig ha belegondolok, vele sem voltam az. Addig tart szerintem, amíg meg nem jelenik egy másik, vagy amíg meg nem tanulsz örülni az egyedüllétnek.
A kérdező hozzászólása: Hát ellaposodtunk, változtunk mind a ketten és végülis rájöttünk, hogy tulajdonképpen sok dologban nem felelünk meg a másiknak. Szakítottunk de mindkettõnknek elég fájdalmas volt. Még csak egy hete történt, lehet, hogy ezért érzem ezt amit most, de nem akartunk már többet veszekedni. Felesleges állandóan ölni a másikat ha nem hozzánk való:(
persze, én is így éreztem kb. egy hónapja. Bõgtem ordítottam minden bajom volt, azt hittem meghalok, mert Õ nincs többé. Aztán valahogy fel kellett tápászkodnom a padlóról, most van új barátom, vagyishát már ismerkedek. Ne úgy állj hozzá, hogy az exed a tökéletes. Könnyebb lenne kiemelned a hibáit, ami ugyebár mindenkinek van. Ha így nézed, lehet, hogy már nem is volna érdemes vele lenned. Úgyhogy fel a fejjel, most tiéd a nagyvilág, ott fogsz újból szerelmes lenni, ahol épp nem is várnád :) És igen, rácáfolt az élet!
én mindíg megakartam halni olyankor , de ..mégse haltam meg!

Normális ha egy 21 éves srác szereti a yaoit? De hetero a srác, boldog párkapcsolatban él.

Legjobb válasz: Ma már bármi normális... Trollkodást félre téve, én különösebb kivetni valót nem látok benne, de érdekelne, hogy mi az, ami megfog benne.

Ma már bármi normális... Trollkodást félre téve, én különösebb kivetni valót nem látok benne, de érdekelne, hogy mi az, ami megfog benne.
Nem ártasz vele senkinek, nem? Az, hogy mi "normális" és mi nem, egyénenként változik. Szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló. :) Ha neked tetszik, ne törõdj vele, mások mit gondolnak! De egyébként engem is érdekelne, ettõl függetlenül, hogy mi fogott meg bennük! Ha van kedved, leírhatnád!
A kérdező hozzászólása: Igazából nézni nem nézi. Írni szokta ilyen jeleneteket, mert ma már ugye könyvben kapós ez a téma.
Hát egy heterotól elég furcsa. De amúgy lány vagyok, de én is simán végignézem, hogy két leszbi mit mûvel egymással, és még tetszik is, de ha nekem kéne csinálni, elhánynám magam :D Ettõl még nem vagyok leszbi, ahogy te sem meleg. Ne foglalkozz vele miért tetszik. Tetszik és kész. Ettõl nem leszel rosszabb ember, nem igaz? És esetedben még csak arról sincs szó, hogy kívánnád a fiúkat, tehát meleg sem vagy. Inkább csak kíváncsi, ugye? Akkor meg no problem. Take it easy! ;)
Szerintem teljesen normális, legalább érdeklõdsz azon dolgok iránt, amit a legtöbb pasi teljesen elutasít, esélyt se ad a megismerésére... (bár az érdekelne, hogy a barátnõd mit szól ehhez :D)
A kérdező hozzászólása: A barátnõ yaoi fan, szóval nem zavarja.

Normális ha tök boldog vagyok magányosan?

mindenki akit szerettem eddig vagy becsapott, vagy meghalt. próbáltam barátokat és párt találni, de rá kellett jönnöm, hogy nekem egyikse fontos, tök jól elvagyok egyedül, legalább nem csalódom, és amúgyis. egybk kedves ember vagyok, szóval ha vki hozzámszól, nem harapom le a fejét, és vannak haverjaim is, de egyikért se tenném t?zbe a kezem. ez normális dolog vagy minden antiszoc pszihopata baltásgyilkos így kezdte?

Legjobb válasz: szeritem nincs veled semmi gond. :)

szeritem nincs veled semmi gond. :)
szia. Szerintem normális, nincs ezzel semmi baj, fõleh ha te jól érzed magad! Ismerem a helyzeted: Nekem is még nyáron eléggé megromlott a legjobb barátnõmmel való barátságom, ami pedig mindkettõnknek fontos volt, és én nagyot is csalódtam... De megváltoztunk, más az érdeklõdési körünk is, persze amikor néha összefutunk, beszélgetünk, meg minden, de ez már nem ugyanaz. Ezután nekem is elegem volt, azelõtt nagyon szomorú is voltam, nagyot csalódtam amiért nincs egy olyan enber sem, akire tényleg mindig számíthatok, aki mindig ott lenne mellettem, se barátnõ, se pasi... De aztán elkezdtem megszokni a dolgot, nem érdekelt már, legalább nem függök senkitõl. És az a jó az egészben, hogy sokkal önálóbb lettem, talpra esettebb, nem mástól függök! Nekem is sok haverom van, és van 2 igaz barátnõm, akiket nagyon szeretek, de velük csak az iskolában találkozok, meg max néha mikor buliba megyünk, õk viszont fontosak nekem, de már udom hogy nem leszek magam alatt, ha újra másfelé kerülök majd pl továbbtanulásnál. Legalább te is megállod a helyed majd az életben, hiszen mindenkinél elõfordulhat, hogy egyszercsak már nem számíthat a barátjára/párjára, és akkor majd egyedül marad. Majd idõvel biztosan érezni fogod, h "mostmár tök jól ellennék egy kapcsolatban, v jó lenne ha valaki mellettem lenne", és akkor itt lesz az ideje annak is.
Szerintem sincs baj, eljön az az idõ, hogy az embernek megtelik mindenkivel a hócipõje. De biztatlak, egyszer biztosan el fog múlni, mert az ember alapvetõen társas lény, és én azt vallom, hogy minden zsáknak van foltja valahol és a Jóisten úgy irányít, hogy meg is találd. Arra vigyázz, hogy lehetõség szerint ne tartson hosszú évekig, mert utána nagyon nehéz megszokni egy társ létét, mégha boldog vagy is. Ha tudsz, válts állást, várost, stb. tûzz ki egyéb célt és minden megváltozhat. Nekem bevált, 90 km-re arrébb dolgozom, kb. 3 éve, önként mentem, és ma a boldog házasság második évében élek. pedig 44 éves vagyok, nem csitri.

Normális az, hogy a vásárlás vagy az, ha drága dolgokat hordok, jobban boldogít a szerelemnél?

19 éves

Legjobb válasz: Te tényleg 19 éves vagy ?! Akkor elég hulladék-agyú. Nem normális.

Te tényleg 19 éves vagy ?! Akkor elég hulladék-agyú. Nem normális.
ügye erre te is tudod a helyes választ csak engem akarsz idegesíteni, igaz? L/16
Nem!:D Gondolom akkor nem is vagy iagzán szerelmes...
normális hát. a rolex karóra nem kúr félre.
A kérdező hozzászólása: Nem, ez sajnos tényleg így van. Az a gáz, hogy voltam már igazán szerelmes. Reménytelenül, évekig. De az elmúlott, most már nem tudok senkit annyira szeretni... Örökre így marad?
Hát ha elmúéott, akkor az elmúlott. egyél még egy két cuccot, és mindegy lesz.:D
hát a vásárlás engem is boldogít.. szörnyû.. de imádom xd
Az a gáz, hogy voltam már igazán szerelmes. Reménytelenül, évekig. De az elmúlott, most már nem tudok senkit annyira szeretni... Örökre így marad? valahogy nálam is így van, de engem nem boldogítana, ha drága ruhákban mászkálnék, hisz az csak ruha.:O Nem marad így, majd jön valaki, csak várd ki a sorod:)
amit átélsz, az nem normális dolog eltévedtél és talán kisiklottál

A barátom azt mondta, ha vele nem lennék boldog, ö elengedne, ha mással boldogabb lehetnék bármikor a jövöben. Ez normális dolog?

3 éve együtt vagyunk, szeretjük imádjuk egymást,szóval nincs komolyabb problémánk (most. Tegnap este csak úgy beszélgettünk mindenféléröl, aztán erre a témára terelödött a dolog,hogy ki hogyan gondolja ezt...

Legjobb válasz: Hát, drága.. Két esélyes a dolog.. Vagy tényleg azt nézi hogytéged mi tesz boldoggá, vagy már egy picit megúnt.. De még ott van a harmadik válasz.. A jajj babám megint olyan felesleges dolgokról beszélgetünk.. Csitulj el.. : D

Hát, drága.. Két esélyes a dolog.. Vagy tényleg azt nézi hogytéged mi tesz boldoggá, vagy már egy picit megúnt.. De még ott van a harmadik válasz.. A jajj babám megint olyan felesleges dolgokról beszélgetünk.. Csitulj el.. : D
Igen, szerintem az. Egyáltalán nem biztos, hogy azért mondta, mert kezd rád unni. Ha szoktatok hasonló komoly vagy komolykodó, filozofikus beszélgetéseket folytatni "az ég óvjon, hogy megtörténjen, de mi lenne, ha?" témákban, akkor nem hiszem, hogy ez lenne a válasza mögött. De nekem a további hozzászólásaidból úgy tûnik, hogy te is tudnál ilyen önzetlen lenni, hiszen közölted, hogy nem akadályoznád a boldogságában. Persze, mint írtad, fájna a dolog, de gondolom a párod is így lenne vele.
Akit igazán szeretünk, azt elengedjük, ha kell. Szerintem nem kell aggódnod, hogy ezt mondta. Ezek szerint ennyire szeret téged, hogy azt szeretné, hogy boldog legyél. És ha vele már nem lennél az, akkor beletörõdne, hogy téged már csak más tud boldoggá tenni. Legyetek boldogok együtt sokáig! Remélem én is megtalálom hamarosan azt, akivel ezt érezhetem!:)
Legnagyobb eséllyel csak arról van szó hogy szeret téged és érett hozzáállása van. Vagy elmúlt a nagy ragaszkodás, esetleg ez csak nagyotmondás volt a részérõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) Egyáltalán nem úgy tünik mint aki megunt:) vagy kevésbé ragaszkodna. De ezek szerint én nem vagyok elég érett, hogy igy gondoljam:P Persze, én is elengedném ha velem már nem lenne boldog, nem akarnám, h szenvedjen, de bele is halnék közben. Én nem tudnék ilyen önzetlen lenni.
Nekem errõl a mondatról az jutott eszembe, amikor megpróbáljuk szépen leépíteni a másikat. Nekem már mondtak ilyet, hogy jobbat érdemelsz, ha boldogabb lehetnél akkor inkább menj és ehhez hasonló blõdségek. De ne nekem legyen igazam. 24N
basszus tegnap mondtam neked.DDD és már rohansz megkérdezni a gyakra ? majd megbeszéljük.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, na ne kavarjál:P Ö dolgozik éppen:D és nem is ismeri a gyk-t.
Lehet, h most tényleg úgy gondolja, h elengedne, de élesben mindig más.. ( Bár ha belegondolok, h elém áll a párom, azzal, h velem nem boldog és mással akarja megpróbálni, mi értelme lenne küzdeni?)
Nincs. :/
Nem igazán van értelme itt élni, én is így gondolom.Az idegeidet kiölik, minden szarért téged hibáztatnak a nõk is, a munkahelyen is, közben meg semmirõl nem tehetsz. Már máshova is írtam, hogy biztosan vannak normális nõk, csak egy másik bolygón de komolyan.Olyan mintha engem elkerülnének, pedig semmi okot nem adok rá. Keresgéltem én már mindenhol õket, de ha találtam is, foglaltak voltak.Egyetemen is ugyanúgy a bunkó gyerekek után futnak az "elvileg" normálisabb meg értelmesebb csajok is, de a normálisokat õk sem veszik észre, olyan mintha ott se lennénk.
En 20 evesen kijottem Londonba, es most 24 evesen koltozom haza. Sikerult megszedni magam rendesen, es igy mar latom ertelmet annak hogy otthon eljek.
Fura, a többség azért elõbb-utóbb talál melót, képes megélni és még normális lányokat is tud találni kis keresgéléssel. Nem lehet, hogy benned van a hiba?
nem értem miért veszel minden sértést magadra akinek nem inge ne vegye magára... Valóban nagyrészt általánosítanak de azért van is benne valamennyi iagzság
A kérdező hozzászólása: Kevés a normális lány, ezért nem találok!
Lány vagyok, és kikérem magamnak, nem vagyok se beképzelt se felszínes. De ha ti így álltok hozzá, ne csodálkozzatok hogy nincs csajotok...
Nekem csak a Balaton hiányozna. Munkabér jobb külföldön (nyugaton) és a nõk is kedvesebbek, nem beképzeltek mint itthon.
Hol próbálsz normális lányt találni?
Nos én külföldön élek lassan 2 éve es elmondhatom neked hogy ismerkedés szempontjából a lehetõ legrosszabb... pénz és meló szempontjából pedig kiváló. azoknak akiknek van munkájuk itthon, betolták õket oda, vagy szarér hugyért dolgoznak, de az biztos hogy a mi generációnknak nem sok babért terem itthon. egyetlen egy dolgot érdemes itthon tanulni amibõl tisztességesen meg lehet élni és rögtön felvesznek az a mérnök. de én ha ujrakezdhetném és tudnám amit régen nem tudhattam akkor csak egy szakmát csináltam volna és irany külföld.
Csak akkor, ha nagyon jól beszélsz az adott ország nyelvén, ez nemcsak az ügyintézés és a munka miatt fontos, de az a beszélgetés ami megreked az Én Tarzan, te Jane szinten, az nem fog bejönni a csajoknak. Felszínes, pénzre utazó csajokat pedig külföldön is találsz, és normálisakat is otthon, csak nem a cicikidobós plázacicákat kell nézegetni, hanem a szürke kis verebeket.
Megélni meglehet, a lányok meg inkabb ott tapadnak a pénzre, ahol keves van belõle. Azok között keress akiknek akad, de nem tul sok a pénze.
Nincs. Menj nyugodtan Boszniába.
Ha itthon nem találsz normális lányt akkor benned van a baj ;) melót is lehet találni csak úgy keresed mint a normális lányt meg is lehet élni ha harcolsz és küzdesz de ehhez kevés vagy ha vadászni kéne már te rég éhen haltál volna
Pénzért, és munkáért érdemes külföldre menni, de a lányok ott se fognak szóba állni veled, erre készülj fel pajtikám.
szerintem meg lehet élni és még normális lányok is akadnak, de még boldog is lehetsz.
Ismered Tedet?
Bocs a nyers válaszért és tényleg, ne sértõdj meg: nézz magadba, mindent megteszel a sikerért, vagy csak rinyálni és magadat sajnáltatni tudsz? De most komolyan. Mi köze ennek Magyarországhoz? Tudod mit? Költözz is el mielõbb, legalább többen maradunk arányaiban a sikeres, tenni akaró emberek. Aki meg most bekeveri ebbe a politikát, az tehet egy szívességet. Szerintem a kulcs csak ennyi: te elvársz ezer dolgot, de vajon te 100%ban mindent megtettél? És ne kezdjük magyarázni a körülményeket, rólad szól a kérdés. Meg sem kell válaszolni itt, csak úgy magadban.

Az normális, hogy nagyon boldog vagyok és már 1 órAn keresztül mosolygok és ha belegondolok a lentebb írtakba, akkor rám jön a nevetés? XD

5 hónapja kidobtak egy klánból. Az admin elég köcs*g volt velem, mindennek elhordott a klán előtt is. Nem engedett fel a szerverre és eltiltotta tőlem a szerelmem is. Aztán most úgy alakult, hogy kezd szétesni a klán és kilépett a főadmin helyettesítő, részben amiatt amit írt velem kapcsolatban a főadmin. Aztán tök boldog vagyok, mert a főadmin csúnyán beszél = ideges. Trlolololo Mission Completed :D

Legjobb válasz: - Miért nincs az ágyban "û" betû? - ??? - Mert az ágynemûtartó.

- Miért nincs az ágyban "û" betû? - ??? - Mert az ágynemûtartó.
de jó neked.
A Ku Klux Klán még ma is mûködik http://www.kkk.com/
A kérdező hozzászólása: Ja, amuhy nem azt akartam kerdezni, hogy normalis-e, hogy nevetek, hanem, hogy nem szemetseg egy kicsit nevetnem ilyenen, hogy szetesik a klan? LOl

Mért van az hogy boldog vagyok a barátommal, de nagyon félek hogy elveszítem? :S tudom hogy szeret de mégis minden nap attól félek hogy egyszer csak azt mondja hogy bocs már nem kellesz. Normális ennyire félni ha különösebb okom nincs rá? =/

Legjobb válasz: Hú ez nagyon érdekes dolog... Én is nagyon féltem mindig, hogy el fog hagyni a szerelmem. Egyik este, mikor nála aludtam olyan furcsa álmom volt. Nem is tudom, lehet hogy megéreztem mi fog történni... Azt mondta az álmomban, hogy soha nem is szeretett egyáltalán. És tudod mi a legfurcsább? Az volt az utolsó együtt töltött esténk... Néha kicsit elgondolkozok azon, hogy van-e igazság abban, hogy a gondolatok igenis rávetülnek az életünkre. Akár pozitívak, akár negatívak. Talán a folytonos rettegés nem tesz jót... De ez nyilván azért van, mert nagyon szereted õt. Ez ellen nagyon nem tehetsz.

Hú ez nagyon érdekes dolog... Én is nagyon féltem mindig, hogy el fog hagyni a szerelmem. Egyik este, mikor nála aludtam olyan furcsa álmom volt. Nem is tudom, lehet hogy megéreztem mi fog történni... Azt mondta az álmomban, hogy soha nem is szeretett egyáltalán. És tudod mi a legfurcsább? Az volt az utolsó együtt töltött esténk... Néha kicsit elgondolkozok azon, hogy van-e igazság abban, hogy a gondolatok igenis rávetülnek az életünkre. Akár pozitívak, akár negatívak. Talán a folytonos rettegés nem tesz jót... De ez nyilván azért van, mert nagyon szereted õt. Ez ellen nagyon nem tehetsz.
Valószínûleg azért, mert nem bízol meg önmagadban. Attól félsz, hogy nem tudsz megadni neki valamit.
Nem azért tetszett meg a pasi, mert amúgy is rosszfiúnak tûnt? He? :D Jobban szeretnél egy olyan tutyimutyi kis kukit aki megfojtana a szerelmével? :D
23:37 telibe találta. Önbizalomhiányos vagy. Vagy legalábbis nem tartod magad elég jó nõnek ehhez a pasihoz. Lehet okkal.
húú elsõnek gratula, tetszett a válasz:) )) Szerintem nem normális..ha nem ettõl félnél, akkor valami mástól..Ilyen típus vagy..ennyi
nem tudom, ilyesmik nekemis eszembe jutnak, pedig semmi bajom magammal..nagyon rossz érzés, nem tudom, hogy lehet legyõzni
Kedves elsõ! Engem így is majdnem megfolyt a szerelmével a barátom. Ezt leginkább kívülûllók látják jól, na mind1. Szóval én még ennek ellenére is félek tõle, hogy egyszer bevág egy ilyet, hogy na pá. Pedig én nem vagyok belé szerelmes szerintem.
azért is van ez még ha nem is szerelmes igazán valaki a másikba, mert azért bennünk van, hogy nem akarjuk elveszteni..azért csak nem vagyunk úgy együtt valakivel, hogy közben nem érdekel, meddig van meg (néhány tahó pasit kivéve ugye)
10:04es:S:S [email protected]:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!