Találatok a következő kifejezésre: Normális ha a súlyom a (22 db)

Normális, ha a kutyám a megevett táp súlyának a felét kikakilja? Lemértem. :$ :$. Mert sokalltam és kíváncsivá tett.

Legjobb válasz: ha pontos infót akarsz az input-output mennyiségrõl, akkor szárazon mérd le mindkettõt :P én csináltam ilyet amikor takarmányozási laborban dolgoztam :) de szerintem ha nincs otthon külön erre a célra szárítógéped akkor inkább ne kísérletezz, mert csak a családot fogod vele kiidegelni :D ha úgy gondolod keveset hasznosít, térj át nyersetetésre, vagy másik kutyatápra.

ha pontos infót akarsz az input-output mennyiségrõl, akkor szárazon mérd le mindkettõt :P én csináltam ilyet amikor takarmányozási laborban dolgoztam :) de szerintem ha nincs otthon külön erre a célra szárítógéped akkor inkább ne kísérletezz, mert csak a családot fogod vele kiidegelni :D ha úgy gondolod keveset hasznosít, térj át nyersetetésre, vagy másik kutyatápra.
Arra gondoltál már, hogy szárazan eszi meg, és nedvesen jön ki belõle? Már csak ezért is nehezebb, mint amilyennek várnánk. Szárítsd ki és utána hasonlítsd össze a súlyát a táppal!
teljesen normális, a szuper prémium tápoknál a táp/széklet arány is """majdnem""" 1/1 ben . 40 -50 dkg táp = 40-50 dkg széklet . nedves azaz konzerv kajánál szinte biztos :) házi kosztnál, illetve hús etetésénél ez az arány 1 / 3-4 !! fél kiló hús / 5-10 dkg széklet .
#10 Mi heti szinten eszünk annyi húst ketten, mint a Te kutyád egyedül. Minimálbérbõl nem telik rá. A kerdezzo lépjen kategoriat a táp árában. Ha eddig 5 ezer alatt volt a táp ára min. 7 ezerert kellene venni, bár kolyoktáppba még neccesebb mert azok még ennél is dragabbak szoktak lenni, de ha mar eleri az egy éves kort 6-7ezerert is tudsz jo tapot venni. Pl. Vital Dog
Mi BARF-fal olcsóbban kijövünk, mint táppal. Mármint kijöhetnénk, ha nem vennénk nyuszit meg marhaszívet, de mivel belefér, az is megy bele. De ilyen 300 körüli kilós áron lehet kapni a legtöbb szükséges dolgot, az nehogymár drágább legyen, mint a táp :)
Három kutyával nyersezek csak én RPEY szerint, olcsóbban jövök ki mint a táppal, fõlg mert az egyik kutyám allergiás, szerencsére csak a csirkére.A husok, csontosak átlagban 200 ft/kg árból kihozahtók. Igy marad arra is hogy legyen néha , arha, birka szív, nyelv. A három kutya összsúlya 80 kg és max 15 ezerbõl kijövök, napi kaja adag 2 kg. Egyébb kiegészítõk egy évre kb 30 ezer, ez a zöldkagyló miatt ennyi mivel drága fajtát veszek.
A kérdező hozzászólása: 18as! Árban sajnos már nem tudunk följebb menni, de eleve ez a táp nem 5-7 ezer ft, hanem 9ezer.
Táponként különbözõ lehet a széklet mennyisége, néhány tápnál alig valami, másiknál meg akár a fele is lehet. :) A mi kutyánkat pl. ha véletlenül túletetem, akkor "kijön a fölösleg".
A kérdező hozzászólása: Tudtok nekem ajánlani Budapesten ilyen helyet konkrétan, ahol kapok 2-300/kg áron húst? X. ker közelében lenne a legjobb, de máshol is lehet. Köszönöm, és az eddigi válaszokat is!
Szia Én itt és ezeket a husokat veszem, zuzs, szív, tüdõ húsként funkcionál, Fõvám téri csarnokba szoktam venni kacsa farhátat 99, nyakat 155, szivet 200-400, tisztítatlan zuza 100-200, ezek a Duna baromfi, es mellette a hungerites pavilonban vannak. Marha tüdõ 198, máj 250-300, lép 150, marha szív 500 (ez drága) a Duna felõli bajárat elsõ keresztezõdés, fõként belsõséggel foglalkoznak. Bárány nyelv 600, szív 600, vese, máj 500, tüdõ 300, a középsõ soron a csarnok vége felé, majdnam a lépcsõnél. XIX ker József Attila ut 44 Kuti állateledel, itt telefonon tudsz rendelni 06304477425 egész nyúl 450/kg, nyúl eleje 250/kg (ez a gerinc, és bordacsontok egyben)  XVIII ker Szarvas csárda téri piac Vezér hús pulyka farhát 88 ftRemélem tudtam segíteni. A brit premiumot én amíg tápoztam a zoofaströl rendeletm 15 kg 7500 ft Andi
A kérdező hozzászólása: Igen sokat segítettél, köszönöm szépen!
Szivesen:-)
FÕVÁM TÉRI PIAC (bkv-val se bonyolult eljutni) van bárány, marha kecske borjú belsõség ilyen 300körüli áron(szív, máj nyel az 500körül), de láttam már marha tüdõt 150ért is azt nem itt(csak az enyém allergiás a marhára)
Bármilyen állateledelesnél érdemes megkérdezni, hogy tart-e húst. Anyósék például a terményeshez járnak, ahol az emberi fogyasztásra szánt cuccokon kívül alapvetõen mindenféle haszonállatnak való kaja van, de például kutyának is árulnak fagyasztva húst. Bárhol, ahol állateledelt látsz, meg kell kérdezni, abból nem lehet baj :)
hát ha a kutya nem allergiás akkor pesten vagy valamelyik nagyváros nem bonyolult, piacokon lehet kapnics egész jó árban csirke kacsa liba pulyka alkatrészeket farhát 1-2száz forint. marha tüdõ pl 200körül van ami húsnak számít de csike kacsa belsõségbõl is lehet egész olcsón kijönni. Én speciálisan drágábban jövök ki mert allergiás mindenre a dög :D így csak a bárány, nyúl és a kecske jöhet igazán szóba..
A kérdező hozzászólása: Etetnék én nyersen, vagy BARFoznék, csak fogalmam sincs honnan szerezzek olcsó húst, a hentestõl meg nem tudom megfizetni. :-(
Minél kevesebb a kaki, annál több hasznosult a tápból. A pedigree, darling és társai szoktak ennyi kakit eredményezni (volt, hogy nekünk is olcsó táppal kellett etetni és naponta 6!! kakiltak.. élmény volt), most britet kapnak napi egyszer, és olyan napi 1-2 kaki szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: A miénk is britet kap.
A kérdező hozzászólása: Ja, és egy nap minimum 3x kakil, de akár 4-5x is.
A kérdező hozzászólása: És kölyök így 3x kap enni, mind3 után kakil, de van, hogy néha evések között is.
Nem megfelelõ számára a táp, nem jól hasznosítja. Egyáltalán nem normális ha a felét kitolja. Ebbõl is látszik mennyi felesleges, nem jól hasznosuló dolog van a tápban.
Minden táptól sok lesz a széklete, de a kakiban tényleg rengeteg a víz is, a tápban meg semmi, úgyhogy ne aggódj, nem gáz a dolog :)
Nem véletlenül térünk át sokan a nyers etetésre.. nekem eszik a kutya kb másfél kilót húst per nap. a kaki nem több 2-3-4dekánál változó meg nem mindnél vagyok ott :D és itt még csak szárítanom sem kell :D
A kutyát mérd le evés elõtt, aztán evés-ivás után, majd kakálás után. Meglátod, mennyi maradt benne súlyra. Mint a csecsemõknél. :) Ha nem sovány, nem fogyott le, akkor nem mindegy?
A kérdező hozzászólása: Ebbe a száraz - nedves dologba valóban nem gondoltam bele :-D
A kérdező hozzászólása: Nem sovány tõle a kutya, sõt nem is kap annyit, amennyit kéne, mert elkezdett mackósodni, de nem szeretnék fölösleges súlyt rakni rá a DP kockázata miatt, mivel növésben van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :-)

Normális, ha a súlyom kb 46-47, és 162 cm vagyok kb? ://

szerintetek normális? a hasamon van egy kis felesleg, meg a combomon :SS

Legjobb válasz: TTI Eredmény és tanács: Nemed: nõ Magasságod: 1.62 méter Testsúlyod: 46 Kg Korod: 16 év Test tömeg indexed: 17.53 - sovány! Javasolt tápláló diéta! A korodat csak tippeltem. http://www.testtomeg-index.b74.hu/index.php

TTI Eredmény és tanács: Nemed: nõ Magasságod: 1.62 méter Testsúlyod: 46 Kg Korod: 16 év Test tömeg indexed: 17.53 - sovány! Javasolt tápláló diéta! A korodat csak tippeltem. http://www.testtomeg-index.b74.hu/index.php
A kérdező hozzászólása: 15/L azt lefelejtettem :) )
A kérdező hozzászólása: jah és a nem vok gebe xD
ne fogyókúrázz, hanem sportolj, akkor formásak lesznek a kényesebb testrészeid!
A zsír könnyebb, mint az izom. Gyúrj egy kicsit, az nem fog megártani. A BMI meg oltári marhaság, pont emiatt. Az ilyen kalkulátorokat se erõltesd, nekem az jött ki, hogy az ideális testsúly 29 kiló. O_o""" Hasonló paraméterekkel bírok amúgy, mint te. :D Nézz tükörbe. Tetszik, nem tetszik? Ha tetszik, nincs gond, ha nem tetszik, tegyél ellene. Sportolj, az senkinek se árt meg. Járj futni, olcsó, egyszerû, zsírégetõ. Pár hónap után meglátod csinosabb leszel. Na meg fiatal vagy, még rengeteget fogsz változni, gondolom még a nemi érés kellõs közepén vagy elején vagy. :D Ne aggód túl, ilyen adatokkal biztos nem vagy egy bálna, és szerintem ropi sem.

Normális, ha a 3, 5 hónapos kisfiam éjjel kétszer eszik, még akkor is ha este 160ml tápszert megeszik? A súlya 6800g.

Legjobb válasz: Drága Második! A gyermeked nem benned bízik, hogy majd úgyis mész és adsz neki...Hanem a23. és a 24. hét között azttanulta meg szegény hogy hiába sír az anyukája vállán úgysemkapenni, csak mikor az anyaja úgy gondolja!Mert hiszen egy 24 hetes gyerek nem ismeriaz órát...nem tudja h mikor Õ felébred még csak 6 óravan...ésmivel gondolom besemmész hozzá,így elfoglalja magát!és ezért játszik! Nem a bizalmattanítod hanem a kiszolgáltatottságot!Hogyhiába éhes csak acumit adod aszájába... A bizalmat akkor tanítanád,ha válaszolnûál a jelzéseire!ÉS ki is elégítenéd azokat! Sok boldogságot!

Drága Második! A gyermeked nem benned bízik, hogy majd úgyis mész és adsz neki...Hanem a23. és a 24. hét között azttanulta meg szegény hogy hiába sír az anyukája vállán úgysemkapenni, csak mikor az anyaja úgy gondolja!Mert hiszen egy 24 hetes gyerek nem ismeriaz órát...nem tudja h mikor Õ felébred még csak 6 óravan...ésmivel gondolom besemmész hozzá, így elfoglalja magát!és ezért játszik! Nem a bizalmattanítod hanem a kiszolgáltatottságot!Hogyhiába éhes csak acumit adod aszájába... A bizalmat akkor tanítanád, ha válaszolnûál a jelzéseire!ÉS ki is elégítenéd azokat! Sok boldogságot!
Nem szükséges szerintem, én a helyedben most kezdeném leszoktatni... késõbb sokkal nehezebb lesz.. Nálunk úgy volt, hogy 10 hetes koráig 6szor evett napközben és egyszer éjszaka kb hajnali 3 kor... 10 hetes korában úgy döntöttem hogy elkezdem leszoktatni, bevezettem másnap egy + etetést 23:00 órára (álomban, cumisüvegbõl) és hajnalban már nem kapott csak legkorábban 6kor... (így az össz kalória megmaradt, csak más idõbeosztásban) Az elsõ hajnalban 40 percet ültem vele a fotelban és sírt a vállamon, a cumival végül megnyugodott majd másnap már csak 20 percet és 1 hét múlva már csak a cumit kellett oda adni.. és aludt is tovább... fokozatosan a 6 órát is kitoltam 7re és közben a múlt héten amikor a 23.hetet töltötte be elhagytuk az álometetést is (észre sem vette)... így most 20:30-tól reggel 7 ig alszik, van hogy felébred már 6 kor mint ma, de nem sír csak játszik a játékaival tudja hogy nem kell hogy sírjon hogy enni kapjon mert bízik bennem hogy úgy is jövök idõben... Nekem most 24 hetes és 7100 gr:) Sok sikert - sok lelkierõ kell hozzá de szerintem megéri... (Nagyon boldog kiegyensúlyozott baba egész nap mosolyog)
Normális, az enyém ennyi idõsen még háromszor evett...
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek magától elhagyta a 2 órai evést és csak "reggel" 5-6 körül eszik és még visszaalszik. :)
Bocsi én voltam a második , akit bíráltak ;)
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Elmondanád, hogy te milyen módszerrel szoktattad le?Mennyi idõ alatt...stb.?
Kedves kérdezõ! Elfogja hagyni ahogy erõsödik-fejlõdik az idegrendszere! De olyan 6-13 hóig minden borulhat sokszorozódhatnak azébredések, a szeparációs szorongás, a fogzás, asokinger feldolgozása valamint a nagymozgások ingereimiatt a bíráló voltam
Én semrintgattam egyszer sem egyik gyermekemet sem!Mert nemigényelték! De sírni sem sírtak!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Úgy értem az éjszakát, hogy este 9kor eszik, majd lefektetjük.Aztán fél2-2 körül és 5-6 körül kér még enni.Szóval nem megterhelõ felkelni hozzá, mert eszik és vissza alszik, csak arra lennék kíváncsi, hogy a babákat le kell errõl szoktatni vagy majd maguktól elhagyják?
Kedves utolsó, Én soha nem hagytam sírni, amikor sírt mindig felvettem és megnyugtattam gyakorlatilag 5 hetes korától kezdve nem sírt összesen 5 percet kivéve ezt az éjszakai leszoktatást ami 10 hetes korában történt.. és azóta sem sírt... szóval nem értelek... szerintem nem árt ha megtanulja hogy nem õ diktál, ha gondja van segítek neki de egyenlõre én tanítom meg neki azt is hogy mi a segítség... Talán nem véletlen hogy nálunk soha nem kellett ringatni meg sétálni vele.. mert soha nem is szokott hozzá...
Hányszor eszik egy nap és mikor?
Én mondtam!ösztönlények!Tudják Õk hányszor kell enni!Most érett meg hozzá! Gratulálok! A bíráló voltam!


A tricepsz elvileg erõsebb, mint a bicepsz. Vagyis elvileg forditva.
Azt vágod, hogy az izomláz kialakulásának esélye az messze nem egyenlõ az izom erõsségével? Ha már erõrõl beszélsz, akkor azt mondd meg, mekkora súlyt tudsz vele mozgatni, ez már közelítõleg inkább jellemzi az erejét, nem pedig az, hogy milyen könnyen lesz benne izomláz. Elárulom neked, a bicepszben szövettani sajátosságai miatt nagyon nehéz izomlázat létrehozni.
A kérdező hozzászólása: Hát jó, én elhiszem neked, de biztos, hogy erõsebb valamiért a bicepszem, mert míg tricepszre dolgozva a 3x10 ismétlés eléggé nehezen ment, addig bicepsznél meg tök könnyen ugyanennyi ismétlés, ugyanakkora súllyal.
Más egy kicsit az erõkar, de amúgy simán lehet egyik izom edzetlenebb, mint a másik.
A kérdező hozzászólása: Ti ugyanakkora kézisúlyzóval edzitek amúgy a bicepszeteket, mint a tricepszeteket?

Lányok, zavarna titeket, ha a párotok a BMI szerint is soványnak számítana és kéne vagy 6-7 kiló, hogy normális legyen a súlya, ráadásul a srác csontozata is nagyon vékony és emiatt is sokan középsulisnak hiszik?

Legjobb válasz: Rendszeresen számolgatom más emberek BMI-jét, igazad van...:D Van akinek a vékony srácok jönnek be, szóval szerintem totál változó, hogy kit zavarna és kit nem.:)

Rendszeresen számolgatom más emberek BMI-jét, igazad van...:D Van akinek a vékony srácok jönnek be, szóval szerintem totál változó, hogy kit zavarna és kit nem.:)
A csontozat vastagsága nem különbözik lényegesen. 24 évesen kinéztem kb. 17-nek, mégis olyan lányokkal jöttem össze... Akkoriban nagyon vékony voltam, de mivel sportoltam, a csont és izom kategória voltam. Nem azt látták a lányok, hogy vékony vagyok, hanem azt, hogy sportos.

Normális ha ingázik a súlyom a 90 napostól?

Egy hónapja csinálom, minden 5. nap víznappal. Le is ment 6 kg! De most elkeseredtem. Mióta elhagytam a rendszeres víznapot(1,5 hete)4 kg fel-le ugrál. (Gyümölcsnap le, a többinél fel.)Ez normális? 160cm vagyok és 59kg-al kezdtem.

Legjobb válasz: Normális az ingadozás, gyüminap után mindig kevesebb leszel a többi nap után egy kicsi visszamegy. De összességében majd stabilan lefelé halad a súlyod a 90 nap alatt. Azért nem halad annyira gyorsan, mivel eleve nem nagyon van, illetve nem nagy a súlyfelesleged. De ne csinálj 5 naponta víznapot, ritkábban is elég, fõleg télen, mivel több vitaminra meg tápanyagra van szüksége ilyenkor a szervezetednek, nehogy valami baj legyen. Én kb. 3 hetente csináltam egyet. De a diéta összesen 3-at ír a 90 nap folyamán, tehát havi 1-et.

Normális az ingadozás, gyüminap után mindig kevesebb leszel a többi nap után egy kicsi visszamegy. De összességében majd stabilan lefelé halad a súlyod a 90 nap alatt. Azért nem halad annyira gyorsan, mivel eleve nem nagyon van, illetve nem nagy a súlyfelesleged. De ne csinálj 5 naponta víznapot, ritkábban is elég, fõleg télen, mivel több vitaminra meg tápanyagra van szüksége ilyenkor a szervezetednek, nehogy valami baj legyen. Én kb. 3 hetente csináltam egyet. De a diéta összesen 3-at ír a 90 nap folyamán, tehát havi 1-et.

Nem baj ha sokat alszik az 1hetes kisbabám? Normális a súlya?

Tegnap múlt 1hetes a kislányom.

Legjobb válasz: nyugi minden ok vele, a súlya több mint jó. Jól tetted hogy felébresztetted 5 óra elteltével.

nyugi minden ok vele, a súlya több mint jó. Jól tetted hogy felébresztetted 5 óra elteltével.
Nyugodj meg teljesen rendben van a babád!:) )) Felébreszteni felesleges, hidd el fel fog ébredni magától is ha éhes lesz. Viszont az nagyon kiakaszt hogy a védõnõ tojik rátok, és a telefont sem veszi fel!:( Ennyit róluk!!!
az a normális, ha sokat alszik! lesz ez még így se, ne aggódj! pár hét és jön a hasfájás, sajnos elég majdnem minden babánál kijön 2-3 hetesen, akkor örülni fogsz ha 20 perceket alszik :( ébreszteni akkor kell ha sárga, nem attól sárgul be, hanem attól múlik! enyém elég sárga volt, 3 óránként keltettem így nem tudom mennyit aludhatott volna, de én keltettem általában, szóval gondolom még ráhúzott volna. 8 hetesen meg már 10 órát aludt éjjel, azért vannak jó alvó babák :D súlya jó, tök jól hízik, ezen ne aggódj. elsõ hónapban fél-egy kilót szoktak hízni, tied meg ha jól értem, 3 nap alatt hízott 190g-ot, a minimum tuti meglesz 3 hét múlva ;)
Ha csak egyszer alszik naponta öt órát egyhuzamban az nem gond, de én egy hetesen még nem mertem annál tovább hagyni aludni, kéthetes korától ébreszteni se kellett, este 8kor evett utána 2-kor meg 5-kor, most már majdnem két hónapos, és 2-kor eszik utána már csak reggel 8-kor kel...
Semmi baj!Normális teljesen , de az nem amit a védõnõd tesz :(.jó babád van nagyon .Gratulálok.Semmi baja inkább legyél aggodalmas mint , h nem foglalkozol vele.a másodikra majd több tapasztalatod lesz.

Ha terheségi kor alapján koraszülött lenne a baba, de a súlya/hossza eléri a minimáláis mértet, akkor hazaengednek normálisan, mintha időre születne?

Ha jól tudom 37. hét el?tt született babákat nem engedik ki a szokásos 3 nap után, meg abban az esetben ha túl kicsi a baba - remélem ezt jól tudom.

Legjobb válasz: Minket nem engedtek haza, mivel attól, hogy a hossza illetve a súlya meg van, még koraszülöttnek számít. 5 napig kellett bent lenni.

Minket nem engedtek haza, mivel attól, hogy a hossza illetve a súlya meg van, még koraszülöttnek számít. 5 napig kellett bent lenni.
Ha két kiló fölött születik, és a súlya elkezd gyarapodni hazaengednek ugyanúgy! 2440 grammal született a kisfiam a 37. hétre, majd a kórházban lefogyott 2250 grammra, amikor beindult végre a tejem hízott 30 grammot. Szóval 2280 grammal a harmadik nap hazaengedtek.
( Bocsánat félre olvastam egy kicsit, mi pont aznap töltöttük be a 37. hetet) Egyébként volt egy szobatársam aki 36. hétre szült egy négy kilós babát és õ is hazajöhetett :-)
Imerõsöm pont 35hétre szülte a lányát, 2800gramm volt. Nem került koraszülött osztályra, érett kiscsecsemõ volt. Kicsit talán jobban besárgult az átlagnál- de ez bárkivel elõfordulhatott volna, ezért egy hetet voltak bent a kórházban.

Túlzott fogyókúra miatt a testem az alacsony energiaszintre rendezkedett be, nem eszem sokat, mégis gyarapszik a súlyom. Mit csináljak, hogy újra normálisan ehessek, de ne legyen túlsúlyom? Ha sportolni kezdek a testem visszaáll a normális működésre?

Legjobb válasz: A sport biztosítja a megfelelõ ingereket, de a megfelelõ tápanyagokat az egészséges táplálkozás biztosítja. Mind a kettõ kell hozzá. hús tojás soványtúró zöldség ... :)

A sport biztosítja a megfelelõ ingereket, de a megfelelõ tápanyagokat az egészséges táplálkozás biztosítja. Mind a kettõ kell hozzá. hús tojás soványtúró zöldség ... :)

Szerintetek az normális, ha 13 évesen 160 centi magas vagyok, és a súlyom 57 kiló? Lány vagyok.

Legjobb válasz: Áhh egymagasak vagyunk :D IGaz én 20 vagyok, srác, és 63 kg :D

Áhh egymagasak vagyunk :D IGaz én 20 vagyok, srác, és 63 kg :D
Teljesen normális a súlyod és a magasságod is-- még fejlõdésben vagy. Örülj annak hogy 160 cm elérted, mert ha mostantól egy cm- se nõnél, akkor se lennél alacsony növésû nõként. A súlyodra viszont vigyázz most már, nehogy tehénkévé válj. Egyél mindent, de soha nem egyél többet a szükségesnél. tornáz, gyalogolj vagy fuss.- minden nap legalább egy fél órát. Ha lehetõséged van !!!! akkor mindegyiknél jobb fõleg lányoknak, az úszás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az újabb válaszokat. ^^
IGEN
Hát figyi, lehet hogy nõni fogsz még pár centit, mondjuk 6-8-at, és ha ezzel együtt megtartod ezt a súlyt, akkor 16-17 éves korodra bitang jó nõ lesz belõled.
Én 157 cm vagyok és 50 kg. Szerintem nem kell aggódnod a súlyod miatt. Egyik ismerõsöm ugyanolyan magas, mint én csak õ 54 kg, de így is soványabbnak tûnik. Fontos az is, hogy milyen izmos vagy. :) 25L
Teljesen normális. (Egyébként a kg-ban megadott testsúly nem feltétlen a legmegbízhatóbb mérce. Van két egymagas haverom, akik közül az egyik 10 kilóval nehezebb, mégsem látszik kövérebbnek.)
A tegnapi 12:15-ös vagyok. Egyáltalán nem sok egy kicsit sem az 57 kiló a 160 centihez még 13 évesen sem!!!
figyelj oda a súlyodra, mert felnõttként a 160 cm-hez jó az 57 kg (bár sok nõ ezt már soknak érzi), de 13 évesen egy kicsit sok. Innentõl kezdve a sport és az egészséges táplálkozás legyen a barátod. (Nem kell még fogyókúráznod, de mostantól már oda kell figyelned, hogy tovább ne hízz!)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de azért kíváncsi vagyok mások véleményeire is.
Teljesen jó, ha változna is pár kilót a súlyod, nem lenne gond, még bõven nõhetsz is.
Tökéletes! :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen....kicsit magas alkatú vagyok :D
Szerintem magas is vagy a korodhoz, és figyelj oda a súlyodra. Lányoknak az úszást nem ajánlom, inkább tenisz és futás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!