Találatok a következő kifejezésre: Normális ha a kicsikémet, és (75 db)

Normális, ha a szenvedélyes és "kicsit durvább" sexet szeretem egyszerre?

Legjobb válasz: Mindenkinek más a normális, ha még nem tûnt volna fel.

Mindenkinek más a normális, ha még nem tûnt volna fel.
az....

Normális, ha a 6 hónaposomnak naponta több kicsi széklete van és kicsit keményebb és nem pedig egy "nagy"?

Legjobb válasz: Szerintem normális. :o) Csak a felnõtteknek "rosszabb" így, mert sok pelust "pazarol" el... :o)

Szerintem normális. :o) Csak a felnõtteknek "rosszabb" így, mert sok pelust "pazarol" el... :o)
Állítólag az lenne a legjobb a felnõtteknél is, ha annyi széklet lenne, ahány fõétkezés van egy nap. Csak hát ez aztán nem úgy alakul. Szerintem is max. a pelus használat miatt lehet gond ez.

Normális ha büfiztetem a kicsikémet, és tejcsi is jön ki? És mennyi ideig kell büfiztetni, hogy miután leteszem már ne jöjjön ki a tejcsi? 6 napos a babám

Legjobb válasz: Normális lehet, viszont a mennyiségre figyelni kell. Ha túl sokat bukik a babád, mármint mennyiségileg, akkor valamit tenni kell, amelyre a védõnõd fogja megadni a megnyugtató választ. Én max 10 percig szoktam büfiztetni - míg oly kicsi volt, mostmár 5. hónapos - ez alatt az idõ alatt kijön a levegõ, ha nyelt. Ha szép nyugiba eszik akkor nem is fog büfizni. Nálunk olyan is elõfordult.

Normális lehet, viszont a mennyiségre figyelni kell. Ha túl sokat bukik a babád, mármint mennyiségileg, akkor valamit tenni kell, amelyre a védõnõd fogja megadni a megnyugtató választ. Én max 10 percig szoktam büfiztetni - míg oly kicsi volt, mostmár 5. hónapos - ez alatt az idõ alatt kijön a levegõ, ha nyelt. Ha szép nyugiba eszik akkor nem is fog büfizni. Nálunk olyan is elõfordult.
Nekem 4 hetes a pici fiam és 6-8 perc kell neki minimum a büfizéshez.

Az normális, ha a vérzésem egy kicsit barnás árnyalatú? És az, ha nem érzek fájdalmat?

csak nemrég jött meg, ez a 2. eset. azt vettem észre, hogy piros, de van egy kis barnás árnyalata is... ez normális, vagy fert?zésre utal? legutóbb sem, és most sem éreztem fájdalmat. Vagy csak olyan kicsi volt, hogy nem vettem észre, nem tudatosult bennem, hogy mi az. ez normális? lehet, hogy kés?bb sem fogom érezni, vagy ez változhat?

Legjobb válasz: A menzeszt nem kell normális esetben görcsöknek kísérnie, úgyhogy ez rendben van.Reméljük így is marad. A barnás árnyalatot a lebomlott vér okozza, nekem amikor már múlik el az egész ilyen. Ha fertõzésed lenne nagyon kellemetlen szagot éreznél.

A menzeszt nem kell normális esetben görcsöknek kísérnie, úgyhogy ez rendben van.Reméljük így is marad. A barnás árnyalatot a lebomlott vér okozza, nekem amikor már múlik el az egész ilyen. Ha fertõzésed lenne nagyon kellemetlen szagot éreznél.
Nem mindenkit visel meg a menstruáció! Ezért marhaság elõre azzal ijesztgetni a még nem menstruáló lányokat, hogy az milyen szörnyû dolog. Mindenki magán tapasztalja meg, hogy hogyan viseli a menstruációt!
A kérdező hozzászólása: hát, érzek szagot egy kicsit, de nem tudom, hogy az az-e... ömm, ilyen punciszaga van, na.

A terhességem korai szakaszában mennyire normális, ha görcsölget kicsit a hasam és majd leszakad a derekam?

Lombikprogram keretében február 18-án volt a beültetésem és márc 3.-án közölték a jóhírt,hogy sikeres volt.Volt némi pecsételésem amikor meg kellett volna jönnie,de csak éjjel és kevés.Azóta néha érzem a görcsölgetést,de ezen kívül semmi egyéb.

Legjobb válasz: Szerintem nincs gáz.Nekem is volt vérzésem meg hasonló váladékozásaim is,kaptam rá sárgatest gyógyszert 3 hónapig szettem.A közérztem rossz volt a hasam is fájt ill.sztem csak beképzeltem magamnak.Szednem kellett 3 hónapig mert addig az anya hormonháztartása látja el a babát,utána már nem mert a méhlepény veszi át a szerepet.Mostmár 22 hetes vok.Minden ok a babával.Remélem megnyugtattalak egy kicsit!Sok szerencsét!

Szerintem nincs gáz.Nekem is volt vérzésem meg hasonló váladékozásaim is, kaptam rá sárgatest gyógyszert 3 hónapig szettem.A közérztem rossz volt a hasam is fájt ill.sztem csak beképzeltem magamnak.Szednem kellett 3 hónapig mert addig az anya hormonháztartása látja el a babát, utána már nem mert a méhlepény veszi át a szerepet.Mostmár 22 hetes vok.Minden ok a babával.Remélem megnyugtattalak egy kicsit!Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ, kicsit megnyugodtam.Nekem Utrogestannal kell naponta 3x "kúpoznom" magam.21.-én kell elõször Uh-ra mennem!:D
Teljesen normális a görcsölés, én hetekig görcsöltem, de az orvosom szerint ez nem okozhat problémát! Persze nem voltak erõsek, inkább ilyen menstruációs görcsök! Mivel már szültem, tudom vannak ennél erõsebbek is!:) ))))) Az utrogestant én kapszulaként szedem, napi kettõt, és nyugodtabb vagyok, mert így még jobban védve van a baba, kisebb az esély a vetélésre! Szóval ne aggódj! Egy 8 hetes kismama.
A meg akar jönni érzés általában megvan, elég sokáig, nekem 10 hétig volt. Vérezni, barnázni is sokan szoktak, fõleg mensi idõben, ez sem baj, de azért szólj a dokinak, bár már használod kupot, ez jó, a babád érdekében van. Amíg nem elviselhetetlen a görcs, és nem erõs a vérzés, semmi gond:-) Magánkérdés: hogy megy manapság egy beültetés? Kell fizetni érte? Mennyi idõt kell várni, mire erre sor kerül?
szerintem meg orvosnak is kéne szólni a görcsölgetés és pecsételés miatt esetleg más gyógyszert is kapnál rá vagy a kupot már ara kaptad vagy teljesen az elejétõl kell használnod?nem biztos hogy be kell mened a dokihoz de egy telefont meg ér mert pesrsze jelemö meg elöfordul de tudod mindenki más nem megilyeszteni akarlak mert biztos nincs gond ha nem vérzel arösenmeg a görcsök se erösek de akkor is egy orvos szeme más mint egy nekem is volt ilyen vélemény gratula a babához és szépp terhességet
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Vérezni nem vérzek, csak görcsölget a hasam, olyan mintha megjönne érzés, de nem mindig.Az utrogestan kúpot már a beültetés eõtt 1-2 nappal el kellet kezdenem és azt mondták az elsõ 12 hétben folyamatosan kell.Felhívtam a dokit, aki azt mondta, csak akkor menjek, ha erõsen vérzek és görcsölök...valószínûleg a szervezetem még nem állt át.21.-én megyek az elsõ Uh-ra. Én a Sote 1-re jártam és csak a gyógyszerekért meg az injekciókért kellett fizetnem, ami durván olyan 100-130 000 forintnyi összegre rúgott.Magáért a beültetésésrt és a leszívásért nem kellett fizetnünk.Nekünk elõtte volt 6 sikertelen inszemináció, majd most jött a lombik.Talán 4-6 hónap volt az átfutás az utolsó inszemináció és a lombik között. Szép babavárást nektek is!

A bnőm szed fogamzásgátlót és tegnap kellett volna megjönnie a mensiének. Normális ha egy kicsit késik?

Legjobb válasz: Most kezdte el szedni? Mert nem akkor kell ám megjönnie, amikor pont már nem szed be gyógyszert, hanem eltelik egy-két nap, és valamelyik gyógyszermentes napon jön meg. De nekem is volt, hogy késett gyógyszer mellett.

Most kezdte el szedni? Mert nem akkor kell ám megjönnie, amikor pont már nem szed be gyógyszert, hanem eltelik egy-két nap, és valamelyik gyógyszermentes napon jön meg. De nekem is volt, hogy késett gyógyszer mellett.
A kérdező hozzászólása: Nem most kezdte el szedni. Már elég régóta szedi. Csak kiváncsi voltam-e hogy pár nap késés az természetes-e.
Ha egy ideje szedi, akkor uazon a napon kellene megjönnie, amelyiken eddig. nekem legalábbis eddig mindig uakkor jött. Ha késik 1-2 napot, az még belefér, lehet, h sokat idegeskedik. de ha többet, akkor mindenképpen csináljatok egy tesztet vagy menjetek el a dokihoz.
Ha megjön neki, mielõtt el kellene kezdenie a köv. levéllel, akkor nincs gond! Tehát ha megjön neki a gyógyszermentes 7 napban!

Normális ha a kullancs kiszedése után 2 nappal a helye piros és megvan kicsit duzzadva?

Képet tudok róla készíteni ha kell. Lehet már én bonyolítom túl, de már megint úgy gondolom levert. Tegnap is piros volt neki ott meg olyan mintha egy kicsi pukli lenne ott. Viszont rendesen aktív volt ahhoz képest, amilyen akkor volt amikor benne volt a kullancs. Most viszont megint csak fekszik az ágyneműtartómban. Nem akar onnan kijönni. Milyen jelekre figyeljek oda? Milyen baja lehet?

Legjobb válasz: Nem,az a babézia elsõ tünete.

Nem, az a babézia elsõ tünete.
pár napig még ott van a kullancs helye, az teljesen normális. ott van egy kis lyuk is a szõre között, ha sikerült a fejet is eltávolítani, és körülötte egy Ft-os nagyságú területen piros folt is lehet. Mint egy szúnyogcsípés, kb 3-4 nap alatt eltûnik, de nekünk olyan is volt, hogy még egy kis dudort pár hétig is lehetett érezni azon a helyen, de aztán az is elmúlik. ha jól tudom ha a kullancs fertõzött, teljesen mindegy hogy beleszakad-e a feje vagy nem, a fertõzést még elõtte öklendezi vissza.
A kérdező hozzászólása: És akkor már nem késõ elvinni az orvoshoz?
Kb a második héten kezdenek a tünetek jelentkezni, ha fertõzés történt.
A kérdező hozzászólása: Nem érzem lázasnak, a vizeletét mindjárt megnézem ha lementem. Most mászkál meg jó kedvûnek tûnik. Meg a falatkákat is elfogadja tõlem.
A kérdező hozzászólása: Két napja szedtük ki belõle ilyen idõ tájt.
Ha láthatóan levert, nem eszik, netán hány, aztán lázas, vizelet elszínezõdés, akkor irány a doki.
Igen. Amit a kullancs befecskendez befúródáskor, kisebb allergiás tünetet okoz. El fog múlni. Aznap talált kullancs még nem jelzi, hogy fertõzött volt. Lappangási idõnek kell eltelnie, hogy jelentkezzenek a fertõzés tünetei.
A kérdező hozzászólása: Mikre kell még figyelnem? Nem túl aktív kutyáról van szó, itthon szinte semmit sem mozog csak ha játszunk. Tegnap este már láthatóan sokkal jobb kedve volt. Játszottunk is, meg lent a többiekkel is rohangált. A kullancs nem volt benne túl nagy, épp, hogy kidudorodott. Csipesszel eltávolítottuk. A kutyát még nem érzem, hogy lázas lenne. 1x volt az még régen, de akkor én is éreztem, hogy sokkal melegebb mint szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: Még mindig látszik a helye, egy seb van neki ott. Mindig vakarja...
Hát ez elõfordul, igen. De ha bizonytalan vagy, menj el bõrgyógyászhoz.
Igen akkoriban kezdett szõrösödni, de a barátnõm kiszedi csipesszel he he Apámnak is szõrös a háta, remélem nem lesz azenyém is olyan durva

Mi van akkor ha a hugycsőnyílásom alatt egy fehér duzzanat van? Nem jár fájdalommal kicsit éget mikor pisilek, de észre se veszem és régóta van meg. Már pár éve csaka zt hittem normális. Mi ez és hogy tüntethetném el?

Nem fáj csak fel van dagadva az a fehér rész.

Legjobb válasz: Az, hogy sok éve megvan nem jelenti, hogy normális. A rendszertelen tisztálkodáshoz lehet köze, a sok maszturbáláshoz csak akkor, ha a sok maszturbálás nem megfelelõ tisztálkodással párosul. Ha egy kicsit éget, az nem jó jel. Szóval valami fertõzésre tippelek. Urológia, vagy bõr és nemibeteggondozót keresd fel, mert jó lenne tisztázni, hogy pölö terjesztesz-e valamit.

Az, hogy sok éve megvan nem jelenti, hogy normális. A rendszertelen tisztálkodáshoz lehet köze, a sok maszturbáláshoz csak akkor, ha a sok maszturbálás nem megfelelõ tisztálkodással párosul. Ha egy kicsit éget, az nem jó jel. Szóval valami fertõzésre tippelek. Urológia, vagy bõr és nemibeteggondozót keresd fel, mert jó lenne tisztázni, hogy pölö terjesztesz-e valamit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!