Találatok a következő kifejezésre: Normális ha a folyásom, átlátszó (2 db)

Normális ha sok a folyásom, átlátszó ill. sárga szine van?

18 hetes vagyok

Legjobb válasz: nem lehet,hogy nálad is inkontinenciás problémáról van szó...A mostani kérdések között van ilyen olvasd el.Szerintem neked is vizelet folyik..úgy mint sokunknak.Ebben az idõben kezdõdik,mikor elkezd mozogni a baba.NEm éreztél még olyat,hogy ráfekszik a baba a hólygodra és majd be pisilsz?NYomja és ezáltal a benne levõ cuccnak is menni kell valahová.Uhogy szerintem neked is ez van,de olvasd vissza az elõzõ kérdést is....22hetes kismama

nem lehet, hogy nálad is inkontinenciás problémáról van szó...A mostani kérdések között van ilyen olvasd el.Szerintem neked is vizelet folyik..úgy mint sokunknak.Ebben az idõben kezdõdik, mikor elkezd mozogni a baba.NEm éreztél még olyat, hogy ráfekszik a baba a hólygodra és majd be pisilsz?NYomja és ezáltal a benne levõ cuccnak is menni kell valahová.Uhogy szerintem neked is ez van, de olvasd vissza az elõzõ kérdést is....22hetes kismama
Nekem mindig ilyen volt (terhesség elõtt is), csak most mégtöbb. A doki szerint semmi bajom, és nem hajlandó baktériumtenyésztést csinálni. Hát, õ tudja... Szerintem a vizeletet ettõl meg lehetne különböztetni, szóval szerintem nekem nem csöpög. 34 hetes kismama
Szia!Nekem is van olyan nap h sok van, sárga is, de nem csip, nem fáj.Nem tudom én sem, majd megkérdezem a dokimat.Én 13 hetes vagyok.
Hát én kaptam rá kúpot, és nem vizelet, Inkább beszélj dokival, max megnyugtat, de azért említsd meg neki, hisz a sárga szín elvileg nem természetes, persze ennek ellenére sok orvos nem ad semmit, lehet Te sem kapsz.

Ha szedem a gyógyszert akkor normális ha van tojásfehérje szerű folyásom? Akkor amikor "elvileg pé-m lenne, ha lenne"? Az az átlátszó?

Lehet hülyeséget kérdezek, de nem értek még ehhez, és felmerült bennem ez a kérdés:)

Legjobb válasz: xD Az csak felhígult gec i amit beléd vertek:D

xD Az csak felhígult gec i amit beléd vertek:D
A kérdező hozzászólása: :D nagyon vicces, de nem az:D Valami értelmes választ is írjatok már:D
szerintem normális, nekemis van. még minimális mellfeszülést is szoktam érezni. 3fázisut szedsz?
A kérdező hozzászólása: nem tudom milyen a 3fázisú:S Yasminelle, 21napig szedem 7napig nem, még most tartok az elsõ levélnél. Köszi amúgy hogy válaszoltál:)
én Jangee-t szedek, az is olyan h 3 hétig szedem aztán 7 napig nem, és nekem most (23- nap körül járok, már meg kéne jönnie) elég erõs fehéres folyásom van... nemtudom segít e én se nagyon tudom, mi ez, de legalább nem vagy egyedül:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!