Találatok a következő kifejezésre: Normális ha 8 hónapos fiam (3 db)

Normális, ha 8 hónapos fiam csapkodja a lábát a földhöz, ha nem az van, amit ő akar? Ez már hiszti?

Legjobb válasz: Én is pont ezen gondolkoztam. Azt mondják, hogy ebben korban még nincs hiszti, de nekem is annak tûnik. Az én fiam is 8 hónapos, de pl. ha meg akarom itatni (utálja), akkor veri a lábt, meg rázza kegyetlenül a fejét.

Én is pont ezen gondolkoztam. Azt mondják, hogy ebben korban még nincs hiszti, de nekem is annak tûnik. Az én fiam is 8 hónapos, de pl. ha meg akarom itatni (utálja), akkor veri a lábt, meg rázza kegyetlenül a fejét.
Ajjaj, az én lányom is ezt csinálja ha valami nem az õ akarata szerint történik, 20hónapos.Nem figyelek rá, már mint úgy teszek mintha nem érdekelne mit csinál, "otthagyom", s rájön, nem ér el semmit, s abbahagyja.Most feszegetik a határaikat, ne engedj neki, mert utána nincs megállás.Én is nagyon sajnálom, s legszivesebben felkapnám, de késõbb ezzel többet ártok.
hát attól függ mit értesz hisztin. ha a hiszti az, hogy azért csináljam mert tudja hogy ezzel talán elér valamit, tehát tudatosan akar téged manipulálni, akkor: nem hiszti. ha a hiszti az, hogy valami zavarja és a frusztráció kiváltja a bömbölést, akkor igen, hiszti. de ez még nem direkt van, nem téged akar befolyásolni, egyszerûen csak a nemtetszését fejezi ki. 20hós kislány anyukája

Normális ha a 8 hónapos fiam 10 kiló? Nem sok ez?

Legjobb válasz: Szerintem teljesen jó a súlya. Nekem 2 hónaposan volt 8kg a fiam.:)

Szerintem teljesen jó a súlya. Nekem 2 hónaposan volt 8kg a fiam.:)
Szia!az én kisfiam most múlt 3hónapos és 7kg!:-)szerintem nincsen okod az aggodalomra!
Az én kislányom 6-án lesz 4 hónapos és már 7 kiló!Teljesen normális a babád súlya szerintem!Ne aggódj!
Mi ugyanígy vagyunk, 8 hós és 10 kiló!!!!Ne aggódj!
A mi kisfiunk 8-hónapos korára 10820gr volt, a doki nénik azt mondta ne adjak neki baba grízt , pelyheket, és próbáljuk meg hanyagolni az éjjeli szopit:( Nem mellékes, hogy ez lehetetlen mert ha felébred és nincs cici üvölt mint a sárkány , viszont cicivel vissza alszik kb 5 perc alatt:) Kipróbáltuk nem mûködik a dolog:( Szóval ekkora és kész Õ a fõnök és ha ez kell neki hát akkor kap cicit és kész!:)

MEnnyire normális, ha függőleges állapotban picit be van esve a kutacsa 8, 5 hónapos fiamnak?

Amúgy még viszonylag nagy a kutacsa.Nincs teljesen bezuhanva,de azért picit be van esve, ha vízszintesen van akkor viszont nincs. Csak azért kérdezem mert ugye ez a kiszáradás egyik jele....figyelek rá,napi 3x eszik szilárdat,ez min. 150 ml alkalmanként és 5-6x szopizik amit nem érek,de főleg reggel eléggé tele van a mellem, mindig hallom,hogy kortyol.

Legjobb válasz: Fekve kell nézni, úgy tudom. Függõleges helyzetben tudtommal mindig besüpped kicsit.

Fekve kell nézni, úgy tudom. Függõleges helyzetben tudtommal mindig besüpped kicsit.
adjál neki vizet!
A kérdező hozzászólása: nem issza:(( se cumisüvegbõl, se pohárból....
elsõ vagyok függõlegesen kell nézni! sajnos én is hallgattam arra hogy csak anyatej, nyáron is, mígnem egy eü-s ismerõsömnek tûnt fel, hogy be van esve a kutacsa, ezután adtunk neki vizet, és rendbe jött ha szilárdat is eszik már, sõt napi 3x, akkor muszáj neki plusz folyadékot adni szerintem
Egy kicsit mindig be van esve a kutacs, hiszen a pereme csont. Ha nem fogadja el a vizet, akkor tedd cicire. Az anyatej jelentós hányada víz, úgyhogy bõven elég, ha azzal kap folyadékot, ha van tejed. A kiszáradásnak egyéb tünetei is vannak. Cserepes száj, tónustalan bõr, viselkedés megváltozása. Egészséges baba nem fogja magát szomjan halasztani, ha szomjas, így vagy úgy, de inni fog.
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó, megnyugodtam:) Amúgy az egyéb felsorolt tünetek nem jellmezõek, csak a kutacsa....jó hogy jött a lehülés, tegnap komolyan egy óra nem telt el úgy, hogy ne nyomtam volna valamit a szájába, de vízbõl egyszerûen képtelen 20 ml-nél többet meginni egy nap, ezt is alig.Ma próbálkozom a teával, de eddig ezzel sincs sok siker....
5- ös vagyok. 7 hós a babam, én csak szoptatom, nem adok neki más folyadékot. Most kezdtük a hozzátáplálást, de még csak néhány gyümölcsig jutottunk. Én egy percig sem aggódok, hogy kiszárad, mert ha szomjas, úgyis jelzi minimum egy jó sírással. Amúgjy érdekes, hogy a kislányom a legnagyobb melegben sem szopizott gyakrabban, mint általában, inkább csak éjszaka kelt fel többször. Ha megbetegszik a baba, és nem akar inni, akkor meg fecskendóvel is meg lehet próbálni itatni. Szóval nyugi, amíg szopizik, addig ott a folyadék neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!