Találatok a következő kifejezésre: Normális ha 7 (102 db)

Az normális ha 7 év együttlét után már nem vagyok szerelmes a csajomba, és valami újra vágyom? 7 év után szakítottam vele.

...pedig tényleg jól megvoltunk, de már nem szerettem. Neki nagyon fáj ez a dolog, sajnálom ?t. Találtam egy lányt akivel jól kijövök, szép, kedves, megért?. A volt barátn?m mindíg keres, hogy találkozzunk, én meg mivel sajnálom nem mondok nemet, próbálom vígasztalni, de félek így elveszítem azt a lányt akivel nemrég találkoztam.Mi lenne a legjobb?Ha végleg megszakítanám a kapcsit az exemmel?

Legjobb válasz: Próbáld vigasztalni de csak azért, hogy ne szenvedjen ne menj vissza hozzá. Szánalomból nem szabad lenni senkivel. Lehet egy ideig még bírnád, de egy idõ után már ismét vágynál az újra. Azt az idõt pedig nem szabad elvenni tõle sem. Inkább most akadjon ki, mint amikor ismét szakítasz vele és még több idõt ölt bele abba a kapcsolatba ahol már nem szeretik. magaddal sem csinálhatod ezt egy életen át. Neked is jár a boldogság, ha nem vele hát mással. Az élet sajnos ilyen, mindenkinek tartogat rosszat, de jót is. Elõbb utóbb õ is talál majd valakit. A találkozásokat pedig csökkentsd le vele, mert azzal lehet az új lányt bántod meg.

Próbáld vigasztalni de csak azért, hogy ne szenvedjen ne menj vissza hozzá. Szánalomból nem szabad lenni senkivel. Lehet egy ideig még bírnád, de egy idõ után már ismét vágynál az újra. Azt az idõt pedig nem szabad elvenni tõle sem. Inkább most akadjon ki, mint amikor ismét szakítasz vele és még több idõt ölt bele abba a kapcsolatba ahol már nem szeretik. magaddal sem csinálhatod ezt egy életen át. Neked is jár a boldogság, ha nem vele hát mással. Az élet sajnos ilyen, mindenkinek tartogat rosszat, de jót is. Elõbb utóbb õ is talál majd valakit. A találkozásokat pedig csökkentsd le vele, mert azzal lehet az új lányt bántod meg.
Sajnos ez a normális a mai fiataloknál (mondom én 35 évesen). Azt mondta hogy mûködött a kapcsolatod 7 éven át ami nem kis idõ. Igen a szerelem elmúlik idõvel ha nem teszünk érte. Van az elsõ pár év amikor minden új és nem kell sokat tenni a kapcsolatunkért. Majd jönnek az unalmas, dolgos hétköznapok amiket csak "túl kell élni". Ilyenkor kell nagyon sokat tennünk annak érdekében hogy a szerelem fennmaradjon esetleg visszatérjen. 15 éve vagyok ugyanazzal a nõvel és igen volt mélypontok, lesznek is. De tudom hogy Õ az akivel le tudom élni az életem, akibe újra és újra szerelmes tudok lenni. Egy 3 gyerekes apuka véleménye volt ez.
16:42esnek: Nem kellene ezért a pasikat hibáztatni.Na jó, ebben a kapcsolatban nem a lány a hibás, hanem a fiú, de azért nem kellene általánosítani.Viszont a fiú sem hibás, csak egyszerûen nem szereti már a lányt. (amúgy lány vagyok) A kérdezõnek: Ha már nem szereted, akkor mond meg neki és beszéljétek meg, hogy nem tarthatott örökké.Sajnálatból ne légy vele, mert az a legrosszabb.
Azért ugye tudod nem szép dolog tõled, hogy elvettél az életébõl 7 évet most meg ott hagyod!!!!?!7 év nagyon hosszú idõ, ne várd tõle hogy hamar lenyugszik!Szegény lány, nagyon sajnálom......!De a férfiak ilyenek!!Használnak valakit mig kell, aztán vége!!!!!!És nyugodtan lehet lepontozni!!!De ez igy van!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, én is hasonlóan gondolom, de szükségem volt a megerõsítésre!
Szívesen, örülök hogy segítettem.
miez a hülyeség h nemszép dolog h elvettél 7 évet az életébõl? ez egy oltári baromság, az ilyenekre nehallgass. egy kapcsolatot nemlehet elõre megmondani, h meddig fog tartani. senkisem úgykezd egy kapcsolatot h ez örökké fog tartani. ezt a lány is tudta, és bevállalta, úgyhogy nincsen ebben semmi. mellesleg azsem szép dolog, ha sajnálatból maradunk együtt vkivel. amúgymeg itt számít a kor is. mert a szerelem elõbbutóbb télleg kihül, de nemmindegy h ez 20 évesen, vagy 40 évesen következik e be. amíg fiatal vagy, és van lehetõséged meg idõd egy másiik lányra, addig teljesen nyugodtan. de amint megállapodtál, és aztán hült ki a szerelem, utána már nemérdemes felbontani, mert elõbbutóbb mindegyik kapcsolattal ez fog történni. a volt barátnõdnek meg megkell értenie, hogy vége, és kész. ezígy mûködik normálisan, h tudomásul veszik, és ennyi. persze nagyon fáj, de tudomásul kell venni, és nemszabad üldözni a másikat h fogadjon vissza és ezt egy lány mondja (23), nem egy pasi.

Normális ha 7 napos a menstruáció és 17 vérzés nélküli nap van kettő között? 22/L

Legjobb válasz: Hát szerintem 22 évesen ,nem normális a 17 napos ciklus!Az lenn a legjobb ha elmennél orvoshoz,csak õ mondhat biztosat!:)

Hát szerintem 22 évesen , nem normális a 17 napos ciklus!Az lenn a legjobb ha elmennél orvoshoz, csak õ mondhat biztosat!:)
bocsánat!nem kérdezõ , hanem kedves utolsónak szólt az utolsó válasz!
kedves kérdezõ!már tudom hogy milyen hülye vagy!nem kell bizonyítanod!6. voltam!
K 73 százalékos! Szerinted nem, de egyébként meg teljesen szabályos. Neked meg jogod van hülyének lenni, ne kapálózz ellene!
http://www.nogyogyaszat.eu/egyeb/a-szabalyos-menstruacios-ci.. Totál benn van a normális kategóriában. Sokáig én is aggódtam hogy nekem is csak ilyen rövid, de tök normális.
Utolsó:ne hülyézz le másokat!!Külömben meg te vay a hülye!Sztem nem normális a 24 napos ciklus!
Ez abszolút normális 24 napos ciklus. Ne hallgass a hülyeségeket írókra!
Szerintem nem normális! Kérdezd meg nõgyógyászod mi lehet az oka! Szedsz fogamzásgátlót?? Én 21 éves vagyok de a ciklusom hossza nem több 30 napnál és nem kevesebb 27 napnál! Ami azt jelenti hogy általában 28-29 napos! Ez az átlag sztem! Ciklust pedig úgy számoljuk ki h vesszük a menstruáció 1. napjától a következõ menstruáció legelsõ napjáig, és nem maga a köztes idõ (a vérzés nélküli napok) a ciklus! :) Örülök h segíthettem! 21/L
Nekem is mindig ilyen rövid volt. Fogamzásgátlóval lett csak 28 napos. Szerintem tök normális.
Ez 24 napos ciklus, nem 17.
amúgy te hol látsz 73 százalékost???

Normális ha 7 hetesen a tünetek már nem olyan intenzívek? Vannak, de már nem olyan elviselhetetlenek. Nem korai még a tünetek csillapodása?

Eddig fájtak a melleim, és intenzíven émelyegtem. Pár napja szünni látszik a fájdalom, most inkább viszketnek a mellbimbóim. Émelygés is csak fogmosáskor jön el?, meg bizonyos szagokra. 7+4hetes vagyok.

Legjobb válasz: Teljesen normális.

Teljesen normális.
szia, sztem normális, de nekem meg ilyenkor kezdõdött igazán émelygés, s a 12 hétig tartott....mellem nem fájt annyira ilyenkor nekem se.
Örülj neki hogy enyhültek, de az nem jelenti azt hogy késõbb még nem térhetnek vissza. Én egyik nap rosszabbul voltam aztán pár napig jól, és kezdõdött minden elölrõl. A mellbimbóm nekem is iszonyuan viszket, kész vagyok tõle. 13 hetes
Én is 7 hetes+6 vagyok, és ma vettem észre, hogy rendesen ettem, nem volt hányingerem, ami eddig minden nap jelentkezett, szerintem ez nem probléma, engem az bosszant, hogy ma sötétbarna folyásom volt és attól tartok egy kicsit, te már voltál orvosnál?

Normális, ha 7 hetesen alig van étvágyam?

Eddig sem voltam valami nagyétk?, de az utóbbi pár napban nem nagyon kívánom az ételeket (a savanyút kivéve)Pedig betartom a napi rendszeres étkezéseket.

Legjobb válasz: Persze hogy normális. Van aki lefogy pár kilót az elsõ hónapokban.

Persze hogy normális. Van aki lefogy pár kilót az elsõ hónapokban.
Nekem sem volt étvágyam az elején.Ez is az egyik terhességi tünetem volt, mert amúgy sokat szoktam enni. Grat a babóhoz!
Szia, nekem is ugyan ez volt.A folsav segít egy kicsit.mert növeli az étvágyat is, de én is fogytam kb a 9dik hétig, utánna jobb volt, most a 13hét elején megint jön vissza az étvágytalanság és a hányinger.Úgyhogy ne aggódj, de attól függetlenül egyél ha nem is annyit amennyit szoktál, de muszály a tápanyag, hogy le ne gyengülj.Gratulálok, egy 13hetes kismama
Egyél szilvásbuktát. Komolyan.
A kérdező hozzászólása: Szilvát nem ehetek.

Normális, ha 7 hetes korában a kölyökkutyus mindig elesik, és majdnem mindennek nekimegy?

Ma ötször ment neki dolgoknak az ismer?sünk kis kutyusa. Sokat szaladgál,de sokszor elveszti egyensúlyát,elesik. Ez normális 7 hetes korban?

Legjobb válasz: igen. még ügyetlen meg figyelmetlen azér megy neki dolgoknak :D

igen. még ügyetlen meg figyelmetlen azér megy neki dolgoknak :D
Normális. Bele kell jönnie.
Szerintem egy ilyen korú kiskutyánál már nem normális ha mindennek nekimegy és ügyetlenül mozog. Nem lehetséges, hogy vak a kutyus? Milyen fajta, milyen színû?
Én nem emlékszem rá hogy bármelyik kiskutyám is nekiment volna dolgoknak pedig volt több is már. Lehet van valami problémája. Volt egy cicám és õ olyan volt hogy össze-vissza ment, egyensúly zavara volt nem bírt pár lépést megtenni egy vonalban. Elvileg oxigénhiány miatt alakult ki nála születésekor.
Ugyan már, beszélünk is vakarságokat, hogy lenne már vak?! Igen, ez még természetesnek mondható, néha elõfordul a kutyusknál ez. 7 hetesen még pici, ügyetlen és szeleburdi ha sokat szaladgál (amihez még nem szokott hozzá) valószinûleg /késõbb-hamarabb/ elveszíti az egyensúly érzékét ami miatt eldõl. Ha egész naap 5.ör megy neki a falnak/egyéb dolognak az még nem túl vészes ha még több hét múlva is ilyen lesz akkor ott bizony lesznek gondok, de egy 7hetes kutyusnál még ez ne legyen probléma.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A kutyus golden retriever.
Az a nem mindegy, hogy ezt hogyan teszi. Bohóckodik, játszik és elesik, vagy épp ugrik, és lefejel valamit, stb. Vagy mondjuk megy egyenesen, céltudatosan, és egy az egyben neki megy valaminek, úgy hogy közben meg elõre felé néz. Ha az elsõ, minden rendben van, mert csak kölyök, és figyelmetlen, hebrencs. A második eset se feltétlenül nagy baj még. Lehet, hogy hazudtak, és valójában kisebb a mondott kornál. 4-5 hetes kutya még simán elesik úgy, hogy elvileg stabilan áll a négy lábán :D. Lehet, hogy csak úgy szimplán ügyetlenebb, esetlenebb a normális 7 hetes kutyáknál, majd megnõ, megerõsödik. Ha 4-5 hónapos korára is ilyen marad, akkor már feltételezhetõ vmilyen probléma.
Fene tudja, ezt látni kéne. Persze, elõfordulhat, hogy a játék hevében nekiszalad valaminek, de ez nem rendszeres. Gyanús a 7 hetes kor. Lehet, hogy szaporítótól valami idegrendszeri gondokkal küzdõ kutya.

Normális ha, fogamzásgátló mellett nem 5, hanem 7 napos a menstruációm?

1 éve szedem a mercilon fogamzásgátlót. Eddig minden hónapban vagy pénteken v szombaton jön meg de, általában pénteken. Mindig 5 napos menstruációm van de, most ez a 7.nap és vérezgetek.(Rendes piros szín? volt, de most már barna) Normális? Inkább legyen több mint, kevesebb??

Legjobb válasz: Nyugi ez normális. A gyógyszer szedése közbe változhat a mennyisége és h meddig tart. Nekem pl. régen 7 napig volt meg most meg csak 4-5 napig. Mindenkinél változó.

Nyugi ez normális. A gyógyszer szedése közbe változhat a mennyisége és h meddig tart. Nekem pl. régen 7 napig volt meg most meg csak 4-5 napig. Mindenkinél változó.
A kérdező hozzászólása: köszönöm megnyugodtam :)

Normális ha nátha alatt 37.7-37.8 a "lázam"?

Nagyon ritkán vagyok náthás, és lázas is. Max 5 évente egyszer. Most viszont vmi nagyon elért. Hirtelen kezdödö erös torokfájásom lett, ami hamar elmult, elkezdett folyni az orrom, és pénteken be is "lázasodtam". (37.7) Szombaton nem dolgoztam, feküdtem egész nap, lázam is 37.2 volt. A torkomban a nyirokcsomóm az duzzadt rendesen az egyik oldalon, de jobban lettem. Úgy ébredtem hogy csuromvizes vagyok. Ma kellett mennem dolgozni, orrfújás ezerrel, és elkezdödött a köhögés, derékfájás. Hazajöttem munkából, lázmérés. Megint 37.7. Mint mondtam ritkán vagyok beteg, és nem tudom hogy ezek a tünetek biztosan náthát jelentenek-e? Normális a láz a náthánál? Mikor kell lázcsillapítót bevenni? Hány foknál?

Legjobb válasz: ez még nem láz,csak hõemelkedés. szerintem feleslegem bevenned lázcsillapítót 37.7-8-as foknál,ha roszabbra fordul a helyzet akkor nyugodtan már bevehetsz (38.5-39 foknál)

ez még nem láz, csak hõemelkedés. szerintem feleslegem bevenned lázcsillapítót 37.7-8-as foknál, ha roszabbra fordul a helyzet akkor nyugodtan már bevehetsz (38.5-39 foknál)
náthátol szerintem nem leszel lázas, de duzzadt torku. legalábbis nekem a nátha a tüsszögés és az orrfujás, dugulás. de most mindenkinél ez van ez a krahácsolos tüsszögös duzzadt nyaku izé, de ha jol tudom vírus. én most estem bele másodszor, pedig az elsö épp elmult volna. sosem volt még iylen...
"...SE duzzadt torku " bocsi
A kérdező hozzászólása: most néztem és nincs itthon lázcsillapító mert ritkán van rá szüksègem. gyógyszer helyett nem jó valami más lázcsillapításra?
Sok folyadékot igyál, de 38 alatt nem kell lázat csillapítani, mert a hõemelkedés segít a szervezetednek leküzdeni a kórokozókat!!!
ha mégis felmenne 39re (amit kétlek) reszelt krumpli talpra kötése, illetve higedvizes fürdö.
Most hogy vagy? Mentél ma dolgozni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.a kérdést, borzalmas éjszakám volt. Végig lázas voltam, mellkasom égett, köhögés stb... Mától táppénzen vagyok.

Az normális ha egy 8gb pendriveből csak 7, 38 gb-ot ismer fel?

Kingston DataTraveler 100 G2 Pendriver?l van szó.

Legjobb válasz: Normális. A gyártó úgy számol, hogy 1GB = 1000 MB (decimális mértékegység). Az informatika pedig: 1GiB = 1024 MiB (bináris mértékegység). A két mérték közötti különbséget pedig te is látod, hiszen 8*1000 kevesebb lesz mint 8*1024. http://hu.wikipedia.org/wiki/Bin%C3%A1ris_prefixum#A_hat.C3...

Normális. A gyártó úgy számol, hogy 1GB = 1000 MB (decimális mértékegység). Az informatika pedig: 1GiB = 1024 MiB (bináris mértékegység). A két mérték közötti különbséget pedig te is látod, hiszen 8*1000 kevesebb lesz mint 8*1024. http://hu.wikipedia.org/wiki/Bin%C3%A1ris_prefixum#A_hat.C3...
igen
Igen, normális.
Normális ez teljesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!