Találatok a következő kifejezésre: Normális ha 4 hónaposan (26 db)

Normális, hogy 4 hónapos babám, ha háton fekszik állandóan fel van húzva a lába a pocakjához? Ez ugye nem a hasfájás miatt van? Nem sír, nem nyűgős, abban kapaszkodik.

Legjobb válasz: Ha a hasa fájna, sírna is. Õ csak megtalálta a lábait, ismerkedik a testével. Ez természetes dolog. Minden baba csinálja.

Ha a hasa fájna, sírna is. Õ csak megtalálta a lábait, ismerkedik a testével. Ez természetes dolog. Minden baba csinálja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, elsõ baba így én is folyamatosan ismerkedek vele. Egyébként nagyon édi így, olyan, mint egy kis gombóc.
Nálunk már a 4. ...
Ebbõl a lábemelésbõl fog késõbb oldalra fordulni, aztán pedig hasra. Az enyém is ezt csinálja, szintén 4 hónapos.
Nálunk már a 4. baba.. :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Tényleg 4, 5 hónapos lehet a baba a videón? Normális, ha az én fiam ennek még csak a közelében sem jár?

a href='http://www.youtube.com/watch?v=YeJEjtwlOdk' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=YeJEjtwlOdk

Legjobb válasz: Szerintem tuti nem, vagy ûberügyes! De ez a kislány biztos nem ennyi idõs!!! Az én kislányom 4,5 hónapos de még csak hasról hátra és vissza fordul. Kanállal eszik, játékokért nyúl elhúzza õket, nézegeti fogdossa szájába teszi.

Szerintem tuti nem, vagy ûberügyes! De ez a kislány biztos nem ennyi idõs!!! Az én kislányom 4, 5 hónapos de még csak hasról hátra és vissza fordul. Kanállal eszik, játékokért nyúl elhúzza õket, nézegeti fogdossa szájába teszi.
Az én fiam is ezt csinálta ennyi idõsen, de komolyan, kiskutyázott és néha haladt egy kicsit, utána kúszott egy hónapot majd felállt és mászott.Aktív volt nagyon, rohant, tehát én elhiszem.
Felállt 6 hónaposan igen, nem járt felállt.
15 ös...IQ-fighter.....felállt...az nem járás...biztos 12 éves kissrác vagy...az én fiam is állt 6 hósan!
Hát nem tudom hány hónapos a kislány a videóban, de van ilyen!!Az én lányom is 5 hónaposan már így mászott, pontosabban 2 nappal az 5.hónapja elõtt. 6 hónaposan már stabilan, önállóan ült, mászásból ült ki. 6, 5 hónaposan állt fel elõször.10 hónaposan indult el.Egyedül, önállóan sétált, járt. Jelenleg 13 hónapos és szalad, nem lehet utolérni. Tehát nem lehetetlen ez.
Nekem nincs gyerekem, de most megkérdeztem a szüleimet: Én is ennyi idõsen ezt csináltam már, és jóval egyéves korom elõtt jártam - úgy, hogy rendesen sétáltak velem az utcán. Olyan kicsi voltam (még a koromhoz képest is), hogy azzal heccelték aput az utcán, hogy biztos nem is vagyok igazi, mert ilyen nincs. Állítólag folyton megbámultak. Ugyanakkor cserébe valami elképesztõen késõn kezdtem el beszélni. Minden gyerek már rég kotyogott, én meg nem voltam hajlandó megszólalni, egész az óvodáig kb. (Na jó, azért kicsit elõbb, te tényleg nagyon késõn.) Tény, hogy akkor meg rögtön rendes mondatokban, így mondhatni, hogy nekem a gügyögés-korszak kimaradt. Ezzel meg idegesítették a szüleimet, hogy jajj, mi van ezzel a gyerekkel, mikor XYka meg már 20 szót is tud, stb. Egyébként teljesen normális vagyok/voltam: se zseni, se buta. A húgom ellenben lusta volt, kifejezetten késõn csinált minden mozgást. Egy kivétellel: gyakorlatilag rögtön felemelte a fejét, szinte még újszülött korában. De onnantól sokáig semmi. Késõn forgott, ült/állt fel, indult el... Cserébe õ idõben kezdett el beszélni, gügyögött "rendesen". Õ is teljesen átlagos: nem zseni, nem buta. Konklúzió: nincsen két egyforma gyerek - EMBER - a világon.
rohant igen a mozgásfejlõdéssel, teljesen értelmesen írtam
Hú...eltévedtem volna? el nyelvtani topic?! Állj már le....szánalmas, hogy rájössz, hogy hülye fejjel nem fogtad fel, amit mindenki más igen, és most meg, jobb fógópont híján, a fogalmazókészségbe kötsz bele. Nyugi, az én fiam is rohant!
nem tudom... nekem is nagyon gyors mozgásfejlõdésû fiam van, õ 5, 5 hónaposan mászott, most meg is néztem a videót és annyira más volt... nekem ami szemet szúrt, hogy a hajat ugye 4-5 hónapos koruk körül hagyják el, tehát ekkor mickey egér fejûek a babák, ennek a kislánynak meg fel volt copfozva a haja, de a teste-arca is nekem kicsit idõsebbnek tûnik, úgy 2 hónappal.
Lehet vannak kisbabák akik ügyesek, de nekem is ez a gyerkõc sokkal idòsebbnek tûnik, teszem azt 7 hós körüli. Nem mondom, hogy hazudik az anyuka, mert nem illik. De ahogy nézem a testvérét és mellette Õt, az arányok nem stimmelnek. A kislány keze, lába, arca. De lehet nagy baba, nemtudom. Ha ez igaz, akkor különleges. Az én 4 és fél hós babám ilyet nem csinál! De olvasom itt, higy másnak is csinált ilyet. Akkor ki tudja. Csodabogarak ezek a gyerkõcök:-)
Mi visz rá szülõket arra, hogy egy bárki által megnézhetõ helyre feltesznek a gyerekeikrõl videókat? Nyilván nem az ismerõsöknek szól, hanem mindenkinek? Mondjuk hasra nem estem a gyerek teljesítményetól, inkább elszomorít, hogy anyuka bazári majomként mutogatja boldog boldogtalannak.
Éppen lehet, bár ránézésre (és nem a mászás miatt) én is nagyobbnak nézném. Fiam 7 és fél hónaposan sem jár a közelében ennek, úgyhogy ne keseredj el. :)
A lányaim (3) 8 hónaposan tartottak itt a mozgásban, továbbá nekem sem stimmelnek a megadott korhoz a testarányok.
Hát nem tudom, az én lányom 9 hónaposan tartott itt :D Persze vannak, akik sokkal gyorsabban fejlõdnek, a szomszéd kisfiú 7 hónaposan felállt...
Végülis...lehet, hogy annyi, a fiam 5 hónapos korában csinált néha ilyet, de 6, 5 hósan stabilan mászott már.
Miért ne lehetne? Van olyan baba, aki hamarabb kezd mászni, van, aki késõbb. Ez nem jelent semmit, ettõl még nem gond, ha a te gyereked nem csinálja még. (Amúgy a fiúk lassabban szoktak fejlõdni ilyen szempontból, mint a lányok.)
Ez a kislány 7 hónap körüli...nézzétek meg a kezét meg a lábát.... Titikus az az anyuka, aki gerjeszti az anyukák közötti versenyt..... Mindjart en us feltöltök egyet az én 4, 5 hósomról, hogy nézzétek 3 napos és oda-vissza forog, kanállal eszik, meg nyúl mindenért...stb....
A kislanyom holnap lesz 6 honapos, es tegnap fordult eloszor a hasarol a hatara. Hatrol hasra 4, 5 honaposan kezdte. Szerintem ez igy teljesen normalis :-) , nem keso.
Õ itt ismerõsöm kisfia, itt volt 6 hónapos, illetve nem egészen 6 hónapos..... szóval szerintem simán belefér, hogy a kislány 4, 5 hónapos. http://www.youtube.com/watch?v=4VLJTTP1DL8
Már a baba méreteit, tehát hosszúságát, lábát, felsõtestét, fejét tekintve sem néz ki 4, 5 hónaposnak, hanem többnek.
Szerintem lehet 4, 5 hónapos. Nagyon ügyes. A lányomat is sokszor minimum 2-3 hónappal nézték idõsebbnek a méretei és mozgása alapján. :) Múltkor egy doki másfél-két évesnek nézte, de akkor még 13 hónapos sem volt... Szóval ez a kicsi is lehet annyi idõs, mint amit odaírt az anyukája.
Már miért hazudna az anyukája? Nyilván ennyi idõs. A gyerekek nem egyformák, és ez nem verseny.
Nagyon naív mindegyik...
A fiam nagyon sokáig jóval meghaladta az átlagos méreteket, mindig nagyobb volt az átlagoshoz, így pl. a kortársaihoz képest, de a fiam nem volt ekkora 4, 5 hónaposan! Ez a gyerek a videón nem 4, 5 hónapos. Én elhiszem, hogy sok baba sok mindenben ügyes, korábban csinál az átlagoshoz képest, de a videón ez a gyerek olyan biztos, minthogy most én itt írok, hogy nem ennyi idõs. Aki meg azt írta, hogy miért tenne ilyet egy anyuka, hogy hazudik...Na, vajon miért? Hogy mások hasra essenek és dicsérgessék, hogy jé, milyen ügyes ez a gyerek tényleg, hogy már ennyi idõsen ilyet tud...csak hát sokan nem hülyék...de ahogy itt látom, néhányakat sikerült megtévesztenie.


Normális ha a 4 hónapos magyar vizsla kutyusom már vedlik?

Legjobb válasz: A babaszõrét most kezdi ledobni. Ez általában minden 4 hónaposra jellemzõ.

A babaszõrét most kezdi ledobni. Ez általában minden 4 hónaposra jellemzõ.
Teljesen normális. Ne izgulj! Ez a magyar vizslákra nagyon jellemzõ. 4 hónapos korban a babaszõr levedlik az állatról. Ilyenkor egy sötétebb vagy világosabb árnyalatot is kaphat. Az enyémnél így volt. Sõt figyelj, mert a fog is cserélõdni fog.

Hány napig normális ha egy 4 hónapos babának nincs kakija?

Most a 10. napnál tartunk, 2 napja kapja a cukros kamillát, de semmi. (csak anyatejes)

Legjobb válasz: Szia! Mi is most vagyunk 4 hónaposak, csak anytejesek, és a héten kérdeztem a védõnõt, mert 2 napig nem volt kaka. Azt mondta, hogy 72 óra után muszály produkálnia, ha házilag nem megy, orvoshoz kell menni.

Szia! Mi is most vagyunk 4 hónaposak, csak anytejesek, és a héten kérdeztem a védõnõt, mert 2 napig nem volt kaka. Azt mondta, hogy 72 óra után muszály produkálnia, ha házilag nem megy, orvoshoz kell menni.
Ja bocs, csak most olvastam el rendesen.Tíz nap?! Te hogy éreznéd magad? Hívd fel az ügyeletet, hogy várhatsz-e reggelig? Lehet elzáródott vmi.
adj éhgyomorra egy kis langyos cukros (nagyon édes!) világos kamillateát. Minden szó fontos.Ez a cukor itt gyógyszer. Végbélhõmérõzés közben sokszor megjöhet az eredmény. Ne igyál körtelevet, ne egyél olyat ami fog(csokit), de Te egyélszilvát barackot, ilyesmit.A tej miatt.
Ha tíz napja nem kakilt az szerintem már nagyon sok. Jó lenne ha látná a babát az orvos. Próbálj meg neki kecskeméti szilva desszertet adni de vidd el az orvoshoz feltétlenül!!!
Szia! Az elsõ válaszoló vagyok. A szilvás bébiételt azért nem javasolom, mivel csak anyatejet kapott idáig a baba, szóval nem tanácsos szilvával kezdeni. Egyébként tényleg sokmindenkitõl hallottam, hogy jó! A 72 órát meg a védõnõm mondta...
Nálunk teljesen normális, hogy négy-öt naponta van. Nem kell, hogy 72 óránként legyen, ha a baba anyatejes. Ha mégis rá kell segíteni szerintem a glicerines kúp a legjobb. A kamilla nekünk nem használt. Ja a kúpot csak ritkán szabad használni "rá lehet szokni". :) Ha nem érzi rosszul magát ne aggódj, de azért konzultálj orvossal.
Nálunk a frissen reszelt almalébõl egy kiskanálnyi hozta meg az eredményt.
Az elsõ vagyok. Csak azt szeretném tudni, hogy miért kell lepontozni??? Teljesen normális választ adtam, nem tudom mi baj van vele! Csak gondoljon már bele, hogy ha neki felnõtt létére csak 3 napig nincs széklete, akkor hogy érzi magát? Akkor egy pici csecsemõ 10 nap elteltével hogy szenvedhet???
A kérdező hozzászólása: A héten voltunk tanácsadáson, ahol mondtam, hogy 1 hete nincs kaki. A doktornõ szerint ne aggódjak... de ezt már én is soknak érzem.:( Egy választ értékelni csak az tud aki a kérdést feltette? Vagy mindenki? mert én csak most olvasom a válaszokat, és még egyiket sem értékeltem.
Mindenki tudja értékelni. Nekem egyébként azt mondta a dokinõ és a védõnõ is, hogy 4-5 nap normálisnak mondható anyatejes babáknál.
Nem lehet összehasonlítani a helyzetet egy felnõtt "érzéseivel " hasonló szituációban. Bennünk sokkal több a salakanyag. Az anyatej, fõleg ha a baba emésztése hatékony, szinte teljesen emészthetõ alig marad salakanyag aminek távoznia kell. Tehát nem feltétlenül kellemetlen a babának. A 10 nap tényleg meglepõ, de pl. az egyik ismerõsöm babájának 20 napig nem volt, csak akkor kapott orvosi segítséget.

4 hónapos és kancsalítani kezdett, ha nézi a játékait. Ez még normális? Eddig nem tette, messzire nézve nem kancsalít

Legjobb válasz: Normális, az enyém is ezt csinálta néha játék nélkül is. Most 4 éves és jó a szeme.

Normális, az enyém is ezt csinálta néha játék nélkül is. Most 4 éves és jó a szeme.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Mert azt tudom, hogy 3-6 hónapos korára kell elmúlnia nekik. De egyszer már elmúlt (csak ez elsõ pár hétben kancsalított) és most újra elkezdte
Nem lesz baj. Gondolom egyfolytában kancsalít. Még meg kell tanulnia használni a szemét. Én is egymerõ frászban voltam. Ne aggódj.
Bocs: Gondolom NEM egyfolytában kancsalít. Ezt akartam írni. :)
A kérdező hozzászólása: Csak ha nagyon fókuszál, 5-10 cm-re.
Nem lesz baj. Még csak tanulgat. :)

Normális az ha 5 hónapos Bolognase nőstény kutyámat még 3-4 óránként le kell vinni sétálni, különben bepisil?

Az éjszaka 7-8 órákat is simán kibír. Már nálam van 3 hónapja és kezdetektől fogva lehordom, 2 órával kezdtük, próbáltam tovább ritkítani a sétákat, de legjobb esetben is csak 4 órát bír ki.

Legjobb válasz: Van olyan kutya amelyik néhány hét alatt szobatiszta lesz, s van amelyik csak 8-9 hónaposan sikerül neki. Amikor kint pisil iszonyúan dícsérd meg, ha meg nálatok, dorgáld meg hogy fujj meg ilyesmi. Elõbb utóbb csak sikerül. Sok sikert!

Van olyan kutya amelyik néhány hét alatt szobatiszta lesz, s van amelyik csak 8-9 hónaposan sikerül neki. Amikor kint pisil iszonyúan dícsérd meg, ha meg nálatok, dorgáld meg hogy fujj meg ilyesmi. Elõbb utóbb csak sikerül. Sok sikert!
Normális szerintem. Kölyök kutya, eleve kistestû, kicsi a hólyagja. Idõvel megtanulja majd tovább tartani, addig pedig menj le vele mindig, mert innnetõl ha bepisil, az csak a te hibád, mert nem vitted le idõben. Fokozatosan negyedóráról negyedórár próbáld csúsztatni az idõközöket.

Normális hogy a 4 hónapos kisfiam ülni akar? Ha benn van a babahordozoba is húzza ki magát, hogy felül!

Legjobb válasz: Szia! Nálunk is ez volt a helyzet, mi eljutottunk mára odáig /pont ma 6 hónapos/ hogy a bébihordóban csak akkor ül el ha utazunk. Én addig abban etettem de a végére ordított benne, feszegette magát, annyira erõlködött hogy felüljön. Mivel nem jött össze neki inkább ordított. Azóta kézben etetem mert már majd kiakasztott ezzel. Nekem most ül, még néha el dõl mint a krumpliszsák.

Szia! Nálunk is ez volt a helyzet, mi eljutottunk mára odáig /pont ma 6 hónapos/ hogy a bébihordóban csak akkor ül el ha utazunk. Én addig abban etettem de a végére ordított benne, feszegette magát, annyira erõlködött hogy felüljön. Mivel nem jött össze neki inkább ordított. Azóta kézben etetem mert már majd kiakasztott ezzel. Nekem most ül, még néha el dõl mint a krumpliszsák.
Igen. Lányom is ezt csinálta. Aztán persze nem ült elõbb, mint az átlag :-) Csak küzdött. Kockás hasa lesz...
Lányom ugyanezt csinálja, jövõ héten lesz 4 hónapos. Hasból akar felülni! Szinte mindig erõlködik, olyan édes, hogy nem adja fel!:)

Normális ha a 4 hónapos kölyökkutyám minden emberhez oda akar rohanni séta közben?

Legjobb válasz: Teljesen normális.Igazi emberbarát természetû kiskutya :D. Azért ne engedd oda minenkihez,tanulja meg hogy en mszabad csak úgy odaroangálni másokhoz.Egyszer még ellopják véletlen mikor nem figyelsz :S

Teljesen normális.Igazi emberbarát természetû kiskutya :D. Azért ne engedd oda minenkihez, tanulja meg hogy en mszabad csak úgy odaroangálni másokhoz.Egyszer még ellopják véletlen mikor nem figyelsz :S
persze h normális még kölyök, mindenkivel barátkozna ismerkedne játszana... )
A kérdező hozzászólása: Köszi!:-)

Normális ha valakinek 4 hónaposan még nem nő a hasa?

(nem én vagyok)

Legjobb válasz: :-)) Normalis..lattam olyan 16 hetes kismamat, hogy meg nem mondtam volna,hogy terhes...es ez azert fura mert furdoruciban lattam....;-)Es ez nem kamu hiszen a koromben van es a baba mar meg is szuletett...:-)) En 22 hetbe leptem de 18 hetesen kezdett el gombolyodni.

:-)) Normalis..lattam olyan 16 hetes kismamat, hogy meg nem mondtam volna, hogy terhes...es ez azert fura mert furdoruciban lattam....;-)Es ez nem kamu hiszen a koromben van es a baba mar meg is szuletett...:-)) En 22 hetbe leptem de 18 hetesen kezdett el gombolyodni.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Én láttam már szülés elõtt 2 héttel egy 50 kgos lányt, nem mondtam meg, hogy terhes. Multkor a védõnõnél meg egy velem egykoru (akkor 22 hetes) kismama, vékony, magas , egy deka hasa nem volt. Mint a deszka. Nem vagyunk egyformák, mindenkinél máshogy alakul...
szia, nekem se látszodott majd 5 ho után volt már eléggé látványos, akkor indult meg nagyon.27 hetes kismama.
Megnyugtatásul: amikor szülni mentem, a portás rosszallóan mondta, hogy már nincs látogatási idõ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!