Találatok a következő kifejezésre: Normális ha 20 hétben (5 db)

Normális, ha nagyon lent érzem a babát a 20. hétben?

Olyan mélyen van (szerintem), hogy bugyit is alig tudok felvenni, és szinte a szeméremdombom mögött érzem. Ezt lehet, hogy bénán írtam, de remélem értitek. Azt olvastam, hogy ilyenkor már fentebb kellene lennie, de az egész hasam 80%-a a köldököm alatt van. Az 1. terhességemnél ilyet nem tapasztaltam. Saját tapasztalatokat is írjatok!

Legjobb válasz: Szerintem normális! Mi már a 26. hétben vagyunk, de még most is szoktam nagyon lent érezni. Sõt a múlt héten a 4D-s Uh-n teljesen bebújt a csípõcsontom mögé. Nem is láttunk belõle szinte semmit :-(

Szerintem normális! Mi már a 26. hétben vagyunk, de még most is szoktam nagyon lent érezni. Sõt a múlt héten a 4D-s Uh-n teljesen bebújt a csípõcsontom mögé. Nem is láttunk belõle szinte semmit :-(
Képet tudsz feltenni róla?
Nekem mikor lent rugdalt, farfekveses volt, de a 33. hetre megfordult. es mar a gyomromon , , ugral, , .
Szerintem igen. Én is ennyi idõs vagyok a 2. babával, egyelõre mindenhol érzem :) HOl nagyon lent, hol az oldalamon akar kijönni.... Még bõven van helye, "jön-megy" forgolódik, talán az elsõ babád, nem használta ki ennyire a helyet.

Az normális, hogy ha 2 hétig nem élek szexuális életet a következő aktusom után vérzek kicsit, de az aktus nem fáj s utána sem? 20/L

Legjobb válasz: hát szerintem nem egészen normális....én még nem hallottam ilyet. véreznie igazábol akkor szabadna mikor még szüz vagy vagy ha mondjuk ujjazásnál körömmel felsértik.

hát szerintem nem egészen normális....én még nem hallottam ilyet. véreznie igazábol akkor szabadna mikor még szüz vagy vagy ha mondjuk ujjazásnál körömmel felsértik.
Nem normális.Meg kéne mutatni nõgyógyásznak.
Barátnõmmel volt ilyen, megijedt hogy mi lehet õ sem érzett fájdalmat elment nõgyógyászhoz az megkérdezte van e barátja, mondta hogy nincs és azt a választ kapta hogy akkor a alkalmi partnere ne legyen olyan durva.....lehet normális is ha ez áll fenn mert sérül a bõr belül.
Hát szerintem nézesd meg magad.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) de normál, gyengéd szeretkezésnél is elõfordul.
kedves kérdezõ, nekem ugyanez a gondom, eddig nem volt ilyen, az utolsó két aktusnál véreztem...az elsõ mondjuk tényleg nagyon durva volt, de a második nem...én is készülök menni a dokihoz.
Igen :)
A kérdező hozzászólása: Aha... És ennek lesz valami rövidtávú következménye? Mármint hogy kidudorodik, vagy valami? A tesómnak csak az utolsó hetekben dudorodott... Kell vele valamit csinálni?
Nekem az elsõ babánál és most is érzékeny a köldököm, sõt szülés után is az volt egy darabig. Viszont nem dudorodott ki a végén sem.
Ez a kérdés engem is foglalkoztat. Nekem már a 17. hét környékén kezdett kidudorodni, most a 28. héten már teljesen kint van, és borzasztóan érzékeny. Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, hogy néha fáj is egy picit :S


Normális ha a 20 hétben ma barnáztam egy kicsit?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Hívd fel a dokidat és kérdezz rá, nehogy baj legyen! Velem nem történt ilyesmi, ezért nem tudom, de szerintem inkább kérdezz rá, mint elbagatellizáld, aztán esetleg gond legyen. Minden jót!

Szerintem nem. Hívd fel a dokidat és kérdezz rá, nehogy baj legyen! Velem nem történt ilyesmi, ezért nem tudom, de szerintem inkább kérdezz rá, mint elbagatellizáld, aztán esetleg gond legyen. Minden jót!
Szerintem sem túl normális dolog...Hívd fel a dokidat.
Szia! Velem is elõfordult a 20. héten, felhívtam a védõnõmet, azt mondta, hogy elõ szokott fordulni, hogy kicsit megnyílik a méhszáj, de ha nem fordul elõ többet, vagy nem erõsödik, hanem ahogy jött, elmúlt, akkor ráér a leközelebbi alkalommal szólni az orvosnak, hogy volt ilyen. Azt mondta, hogy szedjem a Béres Magnézium + B6-ot (nekem ez vált be) és pihenjek feltett lábbal. És eszembe se jusson cipekedni, terhelni magam. Remélem segítettem. Nyugodt babavárást!

20 hetes kismama vagyok. Ha elmegyek itthonról, séta közben feszül az alhasam, ezt kb.1 hete érzem. Ez normális?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt ilyen érzésem ennyi idõsen és mindig séta közben. Valószínüleg a baba súlya miatt volt vagy pedig tágul a méhed és azért érzed. Ne aggódj nincsen baj! 35 hetes kismami

Szia! Nekem is volt ilyen érzésem ennyi idõsen és mindig séta közben. Valószínüleg a baba súlya miatt volt vagy pedig tágul a méhed és azért érzed. Ne aggódj nincsen baj! 35 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!