Találatok a következő kifejezésre: Normális ha 20 (120 db)

Par napja irtam hogy folytassam e 2 eves lanyommal a szobatisztasagot vagy feladjam. Normalis ha 20-30 percenkent pisil?

Nagyon sokat haladtunk.Hetfon meg nem is szolt most pedig szol hogy pipi de akkor azonnal ulni kell a bilire es ugyesen belepisil.Ha boltba megyunk vettem egy hordozhato bilit ami kis helyen elfer es szivesen hasznal parkban,boltban.Nektek milyen surun pisil/pisilt ilyen idosen?Nekem meg a bilinek megszaradnia sincs ideje 20-30 percenkent kiabal hogy pipi es ugyesen bele is pisil de nem 2 cseppet hanem jo adagokat.Normalis ez?Ilyen surun?Nem hiszem hogy fel lenne fazva.Naponta olyan 2 baleset van de a tobbi esetben szol ugyesen!En nagyon buszke vagyok ra!!!hoz kepezt hogy par napja felakartam adni!Koszonom mindenkinek aki biztatott hogy folytassam!!!Koszi!!!

Legjobb válasz: Nem tudom, az én fiam már rég szobatiszta volt, amikor ezt csinálta, hogy 20-30 percenként sokat pisilt, én nem értettem, honnan jön a sok pisi és aztán kiderült, hogy súlyos beteg. ha nem indokolja semmi (sok ivás vagy vízhajtó hatású ételek italok evése, ivásA) akkor orvoshoz vinném.

Nem tudom, az én fiam már rég szobatiszta volt, amikor ezt csinálta, hogy 20-30 percenként sokat pisilt, én nem értettem, honnan jön a sok pisi és aztán kiderült, hogy súlyos beteg. ha nem indokolja semmi (sok ivás vagy vízhajtó hatású ételek italok evése, ivásA) akkor orvoshoz vinném.
A kérdező hozzászólása: Hat inni iszik.Delelott nem pisil ilyen surun es este fele is ritkabb de monjuk deltol delutan 6 -ig surun pisil.De ugye nem tudom hogy amikor pelus volt rajta milyen surun es hogy pisilhetett.De koszi hogy szoltal es azert rajta tartom a szemem.
Nem olvastam az elsõ kérdésed, belinkelnéd? Milyen tanács vált be? Mi most kezdenénk, de arra gondoltam, megvárom a jobb idõt. Hogy a kérdésre is válaszoljak: Ha sokat iszik, akkor normális. Én is nagyon sokat iszom, és folyton vécézem. :)

Az normális ha 20 hetesen fáj a szeméremcsontom?

Legjobb válasz: Nekem is a 20. hét környékén kezdett fájni. Most 38 hetes vagyok, de most már erõsebben fáj fõleg éjszaka, de ha sokat ülök majd felállok, akkor is. Néha már az az érzésem, hogy szétesik az egész medencém. Nekem azt mondta az orvosom, hogy hormonális hatás miatt lazulnak a szalagok, ízületek, amik a csontokat összetartják.

Nekem is a 20. hét környékén kezdett fájni. Most 38 hetes vagyok, de most már erõsebben fáj fõleg éjszaka, de ha sokat ülök majd felállok, akkor is. Néha már az az érzésem, hogy szétesik az egész medencém. Nekem azt mondta az orvosom, hogy hormonális hatás miatt lazulnak a szalagok, ízületek, amik a csontokat összetartják.

Normális ha 20 évesen napi rendszerességgel maszturbálok?

Kb.2 éve volt utoljára komoly bn?m

Legjobb válasz: sZTEM NORMÁLIS.vannak tizenéves gyerekek akik naponta töbször csinálják.

sZTEM NORMÁLIS.vannak tizenéves gyerekek akik naponta töbször csinálják.
És AZ normális, ha én mindezt 28 évesen teszem. Természetesen van barátnõm, igaz, távkapcsolat, ami hát lássuk be, nehezít a dolgon, de akkor is...
Felnõtt fejjel azért az a nem normális, hogy ilyen hülye kérdéseket tesztek föl. Fölvilágosítás nem volt? Maszturbálás a világ legtermészetesebb dolga.
a 41 éves bátyám is rendszeresen maszturbál, pedig felesége van és heti 2x-3x szexelnek. Ne aggódj emiatt és ne legyen bûntudatod :)
Akkor aggódj ha már maszturbálni se fogsz

Mennyire normális, ha 20 nap után újra menstruálok?

Ebben a hónapban jött meg, előtte februárban. Február előtt júliusban. Előtte 3 hónapig fog.gátlót szedtem, mert rendszertelen volt a menzeszem (de nem ennyire). A tabletta csak rontott a helyzeten. A hormonvizsgálatom negatív, az ambuláns lapra annyit írtak, hogy policisztás ovárium szindróma. Semmit nem mondott erről az orvos. Nőgyógyászra most nem nagyon van keret. Rossz ötlet lenne még az augusztust megvárnom? 19l

Legjobb válasz: Ha Pcos-ed van, én erõsen javasolnék egy cukor,- és inzulinterheléses vizsgálatot. A Pcos hátterében ugyanis a legtöbbször inzulinrezisztencia áll. Ha diétázol és mozogsz, esetleg a doki ad mellég egy metformin hatóanyagú gyógyszert, a menstruációd is rendezõdni fog. Keress egy jó endokrinológust és õ segít a továbbiakban. A fogigátlót felejtsd el, Pcos-ben az csak több kárt okoz. A probléma nem akut azért, tehát várhatsz augusztusig, de mindenképpen kezelendõ, különben meddõséghez, illetve hosszabb távoon cukorbetegséghez vezethet az inzulinrezisztencia.

Ha Pcos-ed van, én erõsen javasolnék egy cukor, - és inzulinterheléses vizsgálatot. A Pcos hátterében ugyanis a legtöbbször inzulinrezisztencia áll. Ha diétázol és mozogsz, esetleg a doki ad mellég egy metformin hatóanyagú gyógyszert, a menstruációd is rendezõdni fog. Keress egy jó endokrinológust és õ segít a továbbiakban. A fogigátlót felejtsd el, Pcos-ben az csak több kárt okoz. A probléma nem akut azért, tehát várhatsz augusztusig, de mindenképpen kezelendõ, különben meddõséghez, illetve hosszabb távoon cukorbetegséghez vezethet az inzulinrezisztencia.
Szerintem várhatsz. Egy kicsit gyors, de ha a mensesnapokat véletlenül nem szokásod beleszámolni, akkor meg normális. a 23 és a 35 napos ciklusok a normális szélsõ határai.
A fogamzésgátló felírása nem csak lelkiismeretlenség, hanem annál több is volt!!
Ezt egy nõgyógyász doktornõ írta: ""Rendszertelenül menstruáló nõknek fogamzásgátlót adni MÛHIBA!" - Ezt sok évvel ezelõtt határozta meg az Országos Szülészeti - Nõgyógyászati Intézet. A fogamzásgátló nem a rendellenességet szünteti meg - ami abból áll, hogy a hormon rendszere elégtelenül mûködik - hanem becsapja a pacienst, mert VÉRZÉST INDUKÁL 28 naponta, ami azonban nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés, és ez a beavatkozás az eredeti rendellenességet: a hormon rendszer hibáját még tovább rontja. Eredménye: amikor gyereket szeretne, még inkább nem lesz menstruációja. A rosszul mûködõ hormonrendszert nem elfojtani kell még jobban, hanem kijavítani! Ez persze sokkal nehezebb feladat, mint odalökni egy fogamzásgátló receptet, és ezzel becsapni a beteget! "
meny el egy rendes orvoshoz

Ugye szerintetek sem normális ha 20+ tesók (fiú-lány) néha együtt fürdenek a kádban?

Teljesen csupaszok, azt mondják ezzel nincs semmi baj, hisz úgy nem érnek egymáshoz. De szerintem ez bizarr :S

Legjobb válasz: Bates család?:D

Bates család?:D
16-os, az izgalmi állapot tudatosan alig befolyásolható.
Aha 14es tehát neked feláll anyura, hugira, na ez szép
a japcsik is fürdenek közösen, még sincs több vérfertõzõ kapcsolat náluk mint bárhol máshol nem kell egybõl a perverz fantáziatokat elõszedni aki egy sima fürdésrõl is egybõl a szexre asszociál az hagy ne mondjam micsoda
Nem hinném, hogy normális! Magamból kiindulva, ha meztelen nõt látok azonnal feláll. Ezzel nincs gond, ha nem rokonom az illetõ de...
Biztos Lannisterek :DDD
Nappal húgom, éjjel d.gom... Nem, ez nem normális.
Sajnos igazat kell, hogy adjak a 10-esnek. Elõbb utóbb "az" lenne a vége.
Ezzel az a baj hogy ma még csak együtt fürdenek, aztán holnap kitalálják hogy megmossák egymás hátát. Holnapután bekenik egymás testét habfürdõvel, két hét múlva már egy vérfertõzõ szerelmespár.
A Torrentés írásomat törölte valaki?
A véleményem mellett kitartok. Csupán a közös fürdésben nincs semmi.
hülyeségeket? de most komolyan... ez nem hülyeség, akkoris ha nagy a kád. nekünk is nagy kádunk van, mégsem fürdök együtt a nõvéremmel. megvan a saját magánéletünk, nem akarjuk látni egymást csupaszon...
Ha nagy a kád, nem gond. Aki tovább lát az orránál, az nem gondol hülyeségeket bele.
Hát ha elég nagy a kád.....
jesszusom. nem akarom elképzelni. ÛRISTEN. elképzeltem
na ez már szerintem is furcsa, pedig én gond nélkül alszok a fiú testvéremmel egy ágyban, ha úgy hozza a helyzet, és attól sem akadunk ki, ha valamelyikünknek be kell szaladni valamiért a fürdõszobába, míg a másik épp fürdik esetleg (bár a szemünket becsukjuk :D) 25/N
Hûha. Ez elég fura.
Szerintem inkább aranyos. Tényleg jó testvérek lehetnek.

Kávétól mennyire pörögtök be? Normális ha 20 évesen úgy bepörgök hogy úgy viselkedek mint egy hiperaktív 11 éves?

utána meg nyűgös leszek és xarkedvü... lehet nemkéne kávétinnom? de szeretem, és ritkán iszok, de ez olyan gáááz :(

Legjobb válasz: Szerintem te alap helyzetben is olyan vagy, mint egy 11 éves... legalábbis az írásodat nézve.

Szerintem te alap helyzetben is olyan vagy, mint egy 11 éves... legalábbis az írásodat nézve.
20 evesen csak kevesen isznak KV-t, ez a szokas ugy 25 ev körül alakul ki. A fekete tea jobb. A magyar fiatalok altalaban nem birjak a kavet, ez a lagymatag nemetek, angolok itala. A te verkeringesed nagyon fiatal, nem kell neki ilyen szer.
A kérdező hozzászólása: szeretem az íze miatt pl tejjel meg tejszínhabbal 5 cukorral xD az fincsi. de borzalmasan bepörögök xD nem vagyok am 11 éves stílusu xD
A kérdező hozzászólása: deúgybepörgök halod hogy ugrálok tõle az utcán multkor felmásztam, egy fára, xd és kiakasztom a barátaimat/nõvéremet/szüleimet :D
Ezzel csak igazat adsz nekem :)
Te nem a kávétól pörögsz be... Csak úgy látom egy kicsit késõn érõ típus vagy...
orulj neki. lol
Normális, Te ilyen vagy. Ha máshol pl. hajad nem kopasz, tényleg örülj neki.
Olyan értelemben normális, hogy emiatt nem kell orvoshoz menned. Amúgy tényleg örülj neki, legalább ott nem kell szõrtelenítened.
Irigyellek! Lány voltam..
Gondok vannak a hormontermeléssel. Ilyenkor már szét kéne vetnie téged a tesztoszteronnak.

Az normális, ha 20 hósom csak hártya nélkül tudja megenni a narancsot?

Minden egyes gerezdet fel kell vágjak és le kell húznom a hártyáját a narancsnak mert csak a bels? húsát tudja megenni. Egészben nem tudja megrágni, mindig kiköpi.

Legjobb válasz: az enyém is ezt csinálta még majd három évesen is.örültem,hogy úgy legalább megeszi,így hártyáztam,amíg kérte.a nagy szemû szõlõt a mai napig ki kell magoznom neki,pedig elmúlt három éves.az almát,körtét is pucolva szereti,sõt a kenyér haját se eszi meg.õ ilyen

az enyém is ezt csinálta még majd három évesen is.örültem, hogy úgy legalább megeszi, így hártyáztam, amíg kérte.a nagy szemû szõlõt a mai napig ki kell magoznom neki, pedig elmúlt három éves.az almát, körtét is pucolva szereti, sõt a kenyér haját se eszi meg.õ ilyen
Az enyém sem szereti.
én 27 éves vagyok, és én sem tudom megrágni úgy, se a narancsot, se a szõlõt :) , és nem is szeretem, kiköpöm, úgyhogy teljesen normális hogy a gyerkõcöd sem tudja :) A fiam még a belsejét sem hajlandó megenni.
Én sem tudom megrágni a narancsét... és nem is szeretem, inkább kifacsarom.

Szerintetek normális, ha 20 hónapos gyerek 10-11 órát alszik naponta egyhuzamra, de csak éjszaka?

Nappal bárhogy próbálkozunk, nem tudjuk elaltatni.

Legjobb válasz: Kisfiam 18 honapos es este 7:30-8:00-tol alszik reggel 8-ig ami 12 ora. Tovabb is birna aludni de 9-re bolcsibe jar igy keltenem kell. Hetvegen 9-ig alszik altalaban. A bolcsibe alszik delutan 2-2 es fel orat. Tehat 14-14 es fel orat aliszik egy nap. Fogalmam sincs, hogy ez jo-e vagy sem csak hasonlitas keppen irtam. Szeritnem attol is fugg mennyire farad ki, mennyi uj inger eri stb. Amig otthon voltam a kisfiammal este 9-nel hamarabb sosem tudtam elaltani. Amiota bolcsibe jar es sokkal tobb ujabb dologgal talakozik szerintem agyilag ugy lefarad, hogy 7-kor mar furdetni kell es szo szerint beesik az agyba. Hetvegen amikor itthon van nehezebben alszik el pedig jatszoterezunk, ott a kertunk csuzdaval, homokozoval, labdazunk stb. Megis a bolcsibe valahogy jobban lefarad vagy enm is tudom. :)

Kisfiam 18 honapos es este 7:30-8:00-tol alszik reggel 8-ig ami 12 ora. Tovabb is birna aludni de 9-re bolcsibe jar igy keltenem kell. Hetvegen 9-ig alszik altalaban. A bolcsibe alszik delutan 2-2 es fel orat. Tehat 14-14 es fel orat aliszik egy nap. Fogalmam sincs, hogy ez jo-e vagy sem csak hasonlitas keppen irtam. Szeritnem attol is fugg mennyire farad ki, mennyi uj inger eri stb. Amig otthon voltam a kisfiammal este 9-nel hamarabb sosem tudtam elaltani. Amiota bolcsibe jar es sokkal tobb ujabb dologgal talakozik szerintem agyilag ugy lefarad, hogy 7-kor mar furdetni kell es szo szerint beesik az agyba. Hetvegen amikor itthon van nehezebben alszik el pedig jatszoterezunk, ott a kertunk csuzdaval, homokozoval, labdazunk stb. Megis a bolcsibe valahogy jobban lefarad vagy enm is tudom. :)
Az én fiam sem alszik nappal 18 hónapos kora óta (most 22 hónapos). Éjszaka viszont 11 órát simán lehúz egyben. Mondjuk õ nem nyûgös, nem tûnik kialvatlannak, úgyhogy engem nem aggaszt a dolog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Az normális ha arra izgulok ha megaláznak szex közben? 20/L

Legjobb válasz: Nyugi, ettõl még teljesen normális vagy. Van, aki romantikusabban szereti, mások pedig vadabbul. Van, aki domináns szeret lenni, más meg inkább alárendelt. És el sem hiszed, mennyi lány vágyik az utóbbira. Volt egyszer egy kérdés lányoknak, hogy melyiket választanák: a romantikus szexet, vagy hogy keményen, elõjáték nélkül megdugják õket, amire jött valami 10-20 válasz, és azok voltak többségben, akik az utóbbit választották. :) Egyébként a megjátszott megerõszakolást tényleg feltétlenül próbáljátok ki, ha a párod is kapható erre. A legideálisabb, ha olyankor lep meg, amikor valami mást csinálsz, és tényleg próbálsz ellenkezni, mert nem akarod abbahagyni, õ mégis lefogja a kezedet, és ott rögtön magáévá tesz. :P

Attól függ.. Ha arcon finganak, majd lehugyoznak az is megalázás nem? :O És még nem mondtad hogy neked mi számít megalázásnak.
Nyugi, ettõl még teljesen normális vagy. Van, aki romantikusabban szereti, mások pedig vadabbul. Van, aki domináns szeret lenni, más meg inkább alárendelt. És el sem hiszed, mennyi lány vágyik az utóbbira. Volt egyszer egy kérdés lányoknak, hogy melyiket választanák: a romantikus szexet, vagy hogy keményen, elõjáték nélkül megdugják õket, amire jött valami 10-20 válasz, és azok voltak többségben, akik az utóbbit választották. :) Egyébként a megjátszott megerõszakolást tényleg feltétlenül próbáljátok ki, ha a párod is kapható erre. A legideálisabb, ha olyankor lep meg, amikor valami mást csinálsz, és tényleg próbálsz ellenkezni, mert nem akarod abbahagyni, õ mégis lefogja a kezedet, és ott rögtön magáévá tesz. :P
Nem?
RRRRRRrrrrRRRrr 21F
Micsoda nõ!!
Ja, normális. Én is szeretem a kicsit erõszakosabb szexet, persze semmi fájdalom. 25/f
Nem haragszol meg, ha megkérdezem, hogy szerinted mit jelent a megalázás?
Nincs vele semmi gáz relatív dolog a "normális"
2. vagyok... felõlem kipróbálhatjuk...:) csak egy alkalom aztán ki tudja...
A kérdező hozzászólása: arra nagyon... az ilyen dolgokra izgulok, az erõszakosabb szexre
Ez attól függ. Kinek mi a normális :) Ha te ezt szereted és megvan hozzá a partnered, akkor egészségetekre :) Én szeretem, ha néha durvábban bánnak velem, bizonyos keretek közt. De hát ahogy ismerjük: "mindenki másképp csinálja". Az a normális, amit te annak tartasz.
Hmmm szerintem igen:D És arra izgulnál ha eljátszanánk hogy megerõszakollak?:D pl letépem a ruhád, lefoglak stb... (régi vágyam)
Gyere kicsim csináljuk!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!