Találatok a következő kifejezésre: Normális ha 2 (392 db)

12 évesen elsö menstruáciò útán normális ha 2 hònapja nincs semmi?

Nekem 12,7 èvesen jött meg okt.26 - àn, nov.1 - ig tartòt, ès azòta semmi. De sajnos volt egy fura esetem egy fiu - val valami petting fèlesèg kèrlek ne ìtèljetek el e- miatt de nincs senki akinel el tudnàm mondani, szòval 2011.szeptemberbe olyat csinàltam egy fiu-val hogy ö le feküdt az àgy ruhàba de a nadràgjàt ki gombolva ki vette a pèniszèt èn is le toltam a nadràgot az egyik làbamat ki vedtem a nadràgbol ès nem tudom milyen poz volt de ö le tedte a egyik làbat az àgyon volt a màsik meg pedig a földön èn felt tetem a làbam a masik szintèn nekem is a földön tehàt az àgy szèlèn törtènt teljesen meg fogtam a pèniszèt ès a tettejèt a csiklòmhoz dörzsölve csinàltam kb 1-3percig csinàltuk max behatolas nem volt tehàt a lyukba nem volt pènisz, szüz vagyok ès mèg az is akarok lenni csak ennyi törtènt aztàn 2011.okt.26 meg jött az elsö nov.1ig tartot azota semmi 2 csinàltuk ezt a nagy örültsèget a màsodikat decemberbe csinàltuk ugyan ugy ahogy le ìrtam, ès ö volt mikor mondta hogy mèg kell de èn mondtam hogy nekem màr nem egy picit mèg dörzsöltem azèrt de abba is hagytam ö mondta most màr hozzak valami nedves kendöt hagy törölje meg a punci szagtòl mig vidtem neki làtam huzzògàlta mert akor mar a makkjàn volt pici ami pont mire oda adtam neki le törölte ennyi volt az egèsz utàna màr nem volt semmi mikor 1 csinàltuk akor meg ö mondta hogy elèg ès ennek ellenère dörzsöltem a makkjàt tovàbb a csiklomhoz mikor el vedtem onnan a pèniszèt màr nem huzzgàlta mert neki elèg volt de akor se ment a puncimra òndò. kèrlek szèpen ne ìtèljetek el a sràc el mondta anyukàmnak sìrva meg bànta/bàntuk anyum is nagyot kopant azt mondta ezt nèg nem szabad igèrjük meg soha többet nem csinàljuk ezt anya azt hitte hogy be rakta a lyukba de montuk vagy is ö mondta nem mèg azt se tugya azt hogy kell ugy csinàlni azt nem is csinàltuk nem is fogjuk. de fèlek!

Legjobb válasz: Teljesen normális, ha kezdõ menstruálóként nem rendszeres a menszeszed, késik, vagy akár kimarad néhány hónapra. 18 éves korodig bõven beállhat, ha még akkor sem jön meg rendszeresen, akkor érdemes orvoshoz fordulnod. Az viszont nem normális, hogy 12 évesen testi kapcsolatot létesítesz, szexuális játékokba bonyolódsz. Ezen a téren vegyél vissza a tempóból és legközelebb egyszerûen mondj nemet, ha ez a fiú, vagy másik ilyesmire kér. Keressenek idõsebb lányt maguknak, te még gyerek vagy. Nem ítéllek el éppen azért, mert gyerek vagy, azt sem tudod, mit csinálsz, de anyukádnak igaza van, nem neked való még ez a fajta játék.

Teljesen normális, ha kezdõ menstruálóként nem rendszeres a menszeszed, késik, vagy akár kimarad néhány hónapra. 18 éves korodig bõven beállhat, ha még akkor sem jön meg rendszeresen, akkor érdemes orvoshoz fordulnod. Az viszont nem normális, hogy 12 évesen testi kapcsolatot létesítesz, szexuális játékokba bonyolódsz. Ezen a téren vegyél vissza a tempóból és legközelebb egyszerûen mondj nemet, ha ez a fiú, vagy másik ilyesmire kér. Keressenek idõsebb lányt maguknak, te még gyerek vagy. Nem ítéllek el éppen azért, mert gyerek vagy, azt sem tudod, mit csinálsz, de anyukádnak igaza van, nem neked való még ez a fajta játék.
Nem volt egy okos dolog, hogy ilyen fiatalon ebbe belementél. Ha most már belátod, hogy ez õrültség, egyébként tényleg az, akkor többet ne csináljátok. Inkább Te izgasd a puncidat!
Mostmár ne félj, semmi baj. De várj még az ilyesmivel pár évet (mondjuk kb. 4-et) és aztán azzal csináld, akibe szerelmes vagy, akit szeretsz, akiben bízol. És igen, az teljesen normális, ha még nem rendszeres a mensid.
Ehhez még nagyon fiatal vagy, inkább az efféle játékok helyett a helyesírási szótárt forgasd, illetve figyelj nyelvtanon, mert olyan marad a helyesírásod, mint az álamfõnek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a vàlaszokat!
Örülök, hogy segíthettem! Üdvözlettel: Péter

Az normális, ha 2 napja jött meg a mezeszem, és már el is múlt?

most jött meg el?ször azóta, mióta szedek fogamzásgátlót

Legjobb válasz: A fogamzásgátló valóban lecsökkenti a vérzés mennyiségét és idõtartamát is, de az hogy 2 napig legyen meg az már nem jó! Én 5 évig szedtem fogamzásgátlót, ez alatt 2szer váltottam tablettát, mert ahogy fejlõdtem egyre gyengébb lett a tabletta. Amikor uj fogamzásgátlót kaptam talán kicsit jobban feszültek a melleim stb. de a menstruációm mindig megjött és mindig megvolt legalább 4, de 5 napig is! Igaza lehet az elõzõknek is, de ha sokáig csak 2 napig menstruálsz a szünetekben, én a helyedben kikérném egy orvos véleményét is ezzel kapcsolatban!

A fogamzásgátló valóban lecsökkenti a vérzés mennyiségét és idõtartamát is, de az hogy 2 napig legyen meg az már nem jó! Én 5 évig szedtem fogamzásgátlót, ez alatt 2szer váltottam tablettát, mert ahogy fejlõdtem egyre gyengébb lett a tabletta. Amikor uj fogamzásgátlót kaptam talán kicsit jobban feszültek a melleim stb. de a menstruációm mindig megjött és mindig megvolt legalább 4, de 5 napig is! Igaza lehet az elõzõknek is, de ha sokáig csak 2 napig menstruálsz a szünetekben, én a helyedben kikérném egy orvos véleményét is ezzel kapcsolatban!
kell idõ mire hozzászokik a szervezeted a fogamzásgátlóhoz, 2-3 hónap mire beáll a menstruációd rendesen. alapvetõen csökken a vérzés mennyisége fogamzásgátló szedése alatt, szóval szerintem nem baj.
Teljesen normális, ne aggódj, nekem egy évig volt így. Aztán helyreállt.

Hetente ti hányszor szoktátok csinálni? Az normális ha 2-3 naponta csináljuk? és ha valaki mindennap akarja az függő?

Legjobb válasz: Eddig csak távkapcsolatom volt, szal csak 7végéken lehettünk együtt. Akkor legtöbbször napi 2 volt. Átlag heti 2-3, de nem kell szégyellni, ha minden nap kívánod, csak a párodnak is legyen akkora étvágya :)

Eddig csak távkapcsolatom volt, szal csak 7végéken lehettünk együtt. Akkor legtöbbször napi 2 volt. Átlag heti 2-3, de nem kell szégyellni, ha minden nap kívánod, csak a párodnak is legyen akkora étvágya :)
az a normális, ha 2-3 naponta csináljátok, úgyhogy nyugalom, minden rendben van veletek...sajnos az án párom sokáig nem érte be ennyivel, ha már 1 nap kimaradt, morcos volt velem és meg volt sértõdve...de végre megértettem vele, hogy a mindennapos szex számomra unalmassá, ellapulttá és megszokottá teszi ezt az egyébként meghitt és ünnepi alkalmat számomra (20/L)
nincs ilyen, hogy mi a normális. különbözõ emberek vagyunk, más-más igényekkel, nem soron gyártott csavarok. :D mi pl mindennap szoktunk, legnagyobb kihagyás 2 nap szokott lenni. és mégsem érzem magam függõnek...:D
Szerintem, ha minden nap kívánod, attól egyáltalán nem vagy függõ, ez butaság. Az lenne a függõ, ha folyamatosan csak kívánnád és a világ összes du..ása sem lenne elég, amikor már bárkivel képes lennél csinálni, de már nem is okozna közben élvezetet. Nagyon durva betegség, ha valaki szexfüggõ és azt észrevennétek.
Tök normális, mi is 2-3 naponta vagyunk együtt, de kb 2-3 havonta elõfordul hogy 1 hétig minden nap. Az a normális, ami mindkettõtöknek se nem sok, se nem kevés. Mindenkinek legyen jó, az a normális.

Normális, ha 2 év után zokogok, ha nézegetem a volt barátommal készült közös képeket?

Gondoltam megnézem őket, erre itt zokogok rajtuk, feltépett mindent bennem... Én szakítottam, megszakad a szívem, a mai napig utólag hogy szakítottam vele! Pedig van azóta új párom, mégis szörnyű érzés van bennem... Voltatok már így?

Legjobb válasz: nem hiszem hogy normális nekem elég volt jó pár hónap mikor elõvettem és mosolyogtam rajtuk hogy de szuper is volt, majd eltettem de most megint szakítás után vagyok, igaz egy hónap telt el. nem nézegetem inkább, mert tudom hogy bõgés lesz a vége

nem hiszem hogy normális nekem elég volt jó pár hónap mikor elõvettem és mosolyogtam rajtuk hogy de szuper is volt, majd eltettem de most megint szakítás után vagyok, igaz egy hónap telt el. nem nézegetem inkább, mert tudom hogy bõgés lesz a vége
Így még nem mert utólag mindig rájöttem hogy jobb volt hogy így történt.Nekem nincsenek nagyon képeim az exekrõl, valakit még képen se szeretnék többet látni:) Sírd ki magad, aztán rakd el azokat a képeket.
4.: Látjátok, ezért nem kéne házasság elõtt ágyba bújni ill. túl messzire elmenni. Hogy azt az ódivatú begyöpösödött fejemet! Ha nem mennétek olyan messzire a kapcsolatban, utána nem hiányozna az ex! Egyébként miért nem téped szét a képeket szakítás után? Nem kell SEMMI emléket õrizgetni!
Nagyon nem normális.
Ez nem teljesen normális, akkor sem lenne az, ha egyedül lennél. Bár akkor lehetne azt mondani, hogy igazából nem is õt, hanem egy kapcsolatot hiányolsz. Pedig van barátod. Õt nem szereted? Õ szeret téged? Ha igen, szerinted hogyan esne neki, ha ezt megtudná? Neked hogyan esne, ha a barátod, az évekkel ezelõtti exe után sírna?
Az ilyet ne engedd, hogy elmenjen... Nagyon szerethetted (/szeretheted), ha ennyire sokat jelent még ma is neked. Nekem is van hasonló élményem, bár én nem sírok, de szörnyen megvisz... 18/F
Hát, õszintén szólva nem igazán normális, hogy ennyire megviselt. Még mindig nem vagy 100%-ig túl rajta ezek szerint. Ha visszanézem az exeimrõl szóló képeimet nagy ritkán, engem is elfog egy keserédes nosztalgiaszerû érzés, de nem zokogok. Szerintem nem vagy szerelmes a mostani párodba, ha ennyire kiborultál a közös emlékeken...
Szerintem ez azért van, mert tudat alatt még nem engedted el õt igazán. Mivel te szakítottál, és valószínû nem "vágtad fejéhez" a sérelmeket, amit a szakításkor kellett volna megtenni...azóta nekem már családom van, 3 éves kisfiam, imádom a párom és mégis a mai napig hiányzik az ex, és már ennek 6 éve... sokszor megjelenik álmaiban, szerintem sose fogom tudni elengedni...
Én érzékeny lelkivilágú vagyok , fõleg pár nappal menzesz elõtt. Ilyenkor néhány érzelmesebb reklámon is felzokogok. Szóval néha elõjöhetnek a régi érzések, meg mindenféle érzelem, de ez nálam a hormonok játéka. Nálad az is lehet hogy még mindig szereted. Miért hagytad el?
Utolsó, inkább nem minõsítelek a véleményeddel... Az emlékeket igenis meg kell õrizni, hiszen a múltunk része az összes párkapcsolatunk, szerelmünk, amik nélkül sose lettünk volna, azok akik most vagyunk. Elég agyhalott egy ember lehetsz, ha szerinted ezeket ki kell vágni a kukába. Akinek nincs múltja, nincs jelene sem. Ami pedig a házasságon kívüli ágybabújást illeti: fogalmam sincs, milyen logika szerint hoztad össze, hogy akkor nem siratná a kérdezõ az exét, ha nem feküdt le volna le vele. Dante egész életében olyan nõt idealizált, akivel mégcsak egyetlen büdös szót se beszélt. Na erre varrjál gombot, te agyoniskolázott... A mások iránt kialakított kötõdéseinknek nem az a fokmérõje, hogy volt-e kettyintés vagy sem.

Az normális ha 2, 5 honapos kislányom még nem tudja tartani a fejecskéjét? Hasonlo tapasztalatok? Már nagyon aggodom

Legjobb válasz: Ne hallhass azokra, akik szerint nem normális!!! Felnõttként sem vagyunk egyformák (szerencsére!!!!). Túl pici ahhoz, hogy a nagykönyv szerint fejlõdjön. ;)

Ne hallhass azokra, akik szerint nem normális!!! Felnõttként sem vagyunk egyformák (szerencsére!!!!). Túl pici ahhoz, hogy a nagykönyv szerint fejlõdjön. ;)
majd fogja tartani. arra figyelj, h ne billenjen fekve mindig 1 oldalra (ill. mindkét oldalra tudjon feküdni) néha-néha tedd hasra, majd kicsit edz semmit ne erõltess, és vésd a fejedbe (mert lehet, más kismamák tanácsai, észrevételei frusztrálhatnak, megijeszthetnek) minden baba a saját ütemében fejlõdik, és eltérnek a képességeik egymástól pár hónaposan. (a védõnõ majd megmondja neked, mikor kell aggódnod - szerintem 4 hónapos koráig a fej emeléstt meg kell tudnia persze csinálni)
Sehol nem irja a kérdezõ, hogy hasonfekve nem tartja...Ha kézben nem tartja, az nem túl jó...Sokat kell büfipózba lennie és erõsödik neki, és sokat legyen hason is.Egy erõs kisbaba már 3-4hetesen is tudja tartani.De láttam én is babát aki lányommal egy idõs volt, de nyeklett nyaklott mindenfelé a feje.De hát lógott az anyja kezén hason egész nap...
Az én lányom már 6 hetesen tartotta a fejét. Számomra ez nem normális.
normális
Ne aggódj! Az én fiam a 3 hós státuszon is csak nagyon bizonytalanul tartotta, fekvésbõl felhúzva egyáltalán. Meg is jegyezte a védõnõ. Most 4 hós múlt, és tartja rendesen. Ne aggódj! Ennyi idõsen még nem is kell neki!
Nekem se tudta tartani még ekkor. Ne aggódj. Tedd többet hasra és majd gyakorolja. :)
Fura, a lányom ilyenkor már régen tartotta.
Szia.Nekem tegnap volt egy hónapos a picim, de már bent a kórházba pár naposan emelgette a fejét hason.Itthon meg már teljesen felemeli, meg ha fel is vesszük akkor nagyon szépen tartja magát már viszonylag régóta(2-3 hete, nem kell a leszólás, én vagyok vele és látom mit csinál!)Azt hozzá teszem csak hason alszik.
A kérdező hozzászólása: koszonom válaszaitokat. Ugy értem, hogy ha hasrateszem ha éppen van kedve akkor nagyon szépen tartja, de ez ritkán van, ha felveszem akkor még nem tudja tartani, 2 hosan sokszor egymás után átfordult hasrol hátra, de már nem. Nekem nagyon furcsa és talán azért is aggodom annyira mert elso babám már egy honaposan tokéletesen tartotta, bár ot nagyon ritkán raktam hasra de kézben tokéletesen tartotta. További válaszokat várok
Kedves kérdezõ! Most akkor hogyan nem tartja? Mert sokan a hasonfekvésre gondolnak, amit nyilván tud. A kézben levésnél meg ráér még, nincs semmi baj, ha most nem tartja meg még a fejét.
Kézben még késõbb kell tartania, mint hasonfekvésben. Ilyen alapon azt is mondhatnánk, hogy az a 3 hetes, aki tartja a fejét túl feszes izomzatú.
7-es vagyok. Közben törölték az elõzõ választ. Nem arra értettem, amit a 6-os írt. Mindegy, az a lényeg, hogy teljesen normális, hogy nem tartja még ilyenkor a fejét. 3 hónaposan kell 45 fokban megemelnie hason fekvésben, 4 hónaposan pedig 90 fokban. A mi lányunk nem tudta 3 hónaposan ezt megcsinálni, csak 1 héttel késõbb. Azóta más elmúlt 1 éves és semmi baja. Tedd sokat hasra, úgy erõsödik.
Éppen ezt akartam írni, amit az elõzõ.
Az enyém is csak hason alszik, már születése óta, mégis csak kb egy hete kezdte igazán emelni a fejét (ma 3 hónapos). Én azt vallom ez gyerekfüggõ. Akinek hamarabb kezdni, az meg csak örülhet, hogy milyen ügyes babája van. :)

Az normális ha 2 hete szakitottam a barátommal de hiányzik?

Az normális ha 2 hete szakitottam a barátommal, mert már úgy éreztem hogy nem szeretem igazán. Teccenek más fiúk, de mégis amikor meglátom és találkozunk jön hogy a nyakába szökjek és vonzódom hozzá. Utánna megtelek könnyel hogy már vége, de pár nappal egy ijen után jól vagyok. Ez mi?

Legjobb válasz: Ez a dolog változó, vannak jobb, vannak rosszabb napok. Van amikor úgy érzed, teljesen jól vagy, másnap kisírod a két szemed.Ez teljesen normális, idõvel változni, enyhülni fog.

Ez a dolog változó, vannak jobb, vannak rosszabb napok. Van amikor úgy érzed, teljesen jól vagy, másnap kisírod a két szemed.Ez teljesen normális, idõvel változni, enyhülni fog.
A kérdező hozzászólása: ebben reménykedek énis

Normális, ha 2 hét ismeretség és 2 randi után nem érzek még "semmit"?

2 hete ismerkedtem meg egy nagyon szimpatikus sráccal. Megtetszett már első alkalommal, tulajdonképpen teljesen az ideálom. Viszont nem kezdtem el érezni azt a pezsgést, azt a pluszt, hogy én kezdek valamit érezni iránta és hogy akarom őt, mint társ. Vonzódom hozzá és tök jól elvagyunk, de ennyi. Szerintetek normális, hogy ennyi idő alatt nem alakult ki bennem? Az emberek akkor is összejönnek valakivel, ha ezt érzik, hátha kialakul? Véleményeket és tapasztalatokat várok azoktól is, akik már voltak ilyenben... L/20

Legjobb válasz: Hát kedves utolsó, most akár tetszik, akár nem, a "hormonvihar" igenis a szerelem része, hiszen ezzel indul jó esetben. Ha nincs bezsongás, meg ez a felfokozott állapot, abból nem lesz szerelem, max csak megszeretés, meg ragaszkodás mint a nyugdíjas pároknál. Kell ez a kezdeti õrület, anélkül sótlan az egész. A valódi érzelmek tényleg késõbb mélyülnek el és az idõ dönti el, hogy a belezúgás után tartós lesz-e a kapcsolat, de a szerelemnek akkor is ez a bezsongott, gyomorremegõs állapot az alapja. Ha ez hiányzik, akkor az nem szerelem.

Hát kedves utolsó, most akár tetszik, akár nem, a "hormonvihar" igenis a szerelem része, hiszen ezzel indul jó esetben. Ha nincs bezsongás, meg ez a felfokozott állapot, abból nem lesz szerelem, max csak megszeretés, meg ragaszkodás mint a nyugdíjas pároknál. Kell ez a kezdeti õrület, anélkül sótlan az egész. A valódi érzelmek tényleg késõbb mélyülnek el és az idõ dönti el, hogy a belezúgás után tartós lesz-e a kapcsolat, de a szerelemnek akkor is ez a bezsongott, gyomorremegõs állapot az alapja. Ha ez hiányzik, akkor az nem szerelem.
Én sem szerettem bele a páromba 2 hét alatt õ mondogatta hogy szeret de nekem nem megy hip hop kinek hogy bennem ez csak 1 másfél honap alatt alkult ki hogy igen most már nem csak kedvelem hanem szeretem és tényleg meg akarom vele próbálni. Igazából ezt neked kell érezned ha tényleg ugy érzed hogy abszolut semmi akkor ne eröltesd de ha még ugy látod ez fejlödhet alakulhat akkor még adj kis idõt neki
Tizenévesen és a húszas éveim elején én is azt kerestem, néhányszor volt benne részem, és egyik kapcsolat sem volt hosszútávú, mert mikor elillant a nagy rózsaszínû köd, szembesültem mindig a realitással. Nem hiába mondják, hogy a szerelem butít... :D A párommal, akivel már babát várunk nem éreztem ezt a gyomorszaggató "húúúúú"-t, viszont kellemes volt a társasága, tetszett, jól éreztem magam vele, és ma már annyira szeretjük egymást, ragaszkodunk egymáshoz, hogy egy napot nem bírnék ki nélküle, és még ilyen hosszú idõ után sem találtam benne semmit, ami idegesítõ, vagy nem tetszik, esetleg zavarna. Szerintem a 10-esnek nincs igaza. Mikor a párom hazaér és nagy mosollyal átölel megdobban a szívem. A nap folyamán sokat gondolok rá, õ is rám. Mindkettõnknek a másik boldogsága az elsõ. Ez az igazi szerelem...
nálam ez soha nincsen meg most akkor sose leszek boldog? az a baj már mindenki ezt keresi :(
Sokan összekeverik a "hormonvihart" a szerelemmel. Az igazi szerelem nem egybõl ront rád. Az az érzés általában amilyen könnyen jön, olyan könnyen, hamar el is múlik, és általában nem hosszútávú (mint az elsõ nagy fellángolásunk, mikor hevesen vert a szívünk és úgy viselkedtünk, mint egy hülye). Az igaz szerelemnek idõ kell. Akkor nincs esélye a dolognak, ha nem érzed kellemesnek az érintését, a közelségét, akkor felesleges erõltetni.
Barátnõm is így volt. egy nagyon helyes pasival beszélgetett, és nekem áradozott, hogy uristen..:D és mikor találkoztak, igaz, hogy elvoltak de minden ölelés és puszi után nem érzett semmit.. pedig a fiu még össze is jött volna vele.. de aztán végül semmi..:\\
én 4 év után sem vagyok szerelmes a páromba de ha õ nem volna nekem semmit sem érne az életem annyira fontos számomra :D
Minden ember más. Én olyan vagyok, hogy már az elsõ találkozásnál eldõl, hogy elindul-e bennem valami az illetõ iránt, ami túlmutat egyszerû tetszésen meg szimpátián. Ha nem, akkor se legközelebb se fél év múlva nem fog. Jöttem már egyébként össze olyannal, aki iránt ugyanígy nem éreztem "semmit" ahogy te, mert mindenki azt mondta, hogy adjak neki esélyt, majd kialakul..stb. Hát nem "alakult ki" semmi azon kívül, hogy alig vártam, hogy vége legyen már a randiknak, pedig nagyon kedves volt a srác ugyanígy, meg helyes is. Inkább egy jó, bizalmas barátnak tudtam volna õt elképzelni, akivel jókat beszélgetünk, szórakozunk, titkokat osztunk meg egymással, de férfiként nem indít be.
1, 5 év
Nekem sem megy hamar. Van, hogy sehogy.. idõ kell mire kiderül fog-e menni adott emberrel vagy kár erõltetni. Nekem legutóbb 1, 5 kellett, hogy rájöjjek halott ügy. De jobb inkább bele se esni mert akkor tudok szakitani, és nem szenvedek míg akiket szeretek azok engem dobnak majdnem belehalok..
Persze, 2hét semmire nem elég.
nagyon sokszor volt ilyen hiába erõltettük a randikat én olyan típus vagyok hogy hosszú ideig tartó haverságból lesz nálam nagy nehezen szerelem és baromi sok idõ kell hozzá a pasiknak valahogy nem, õk 1 hét alatt belém szeretnek, nekem nem ilyen egyszerû lehet te is ilyen típus vagy
én már nem tudom kinek van igaza csak azt tudom, hogy nekem eddig minden kapcsolatom véget ért akár szerelmes voltam akár nem én lesz*rnám az egészet csak legyen már egy normális hosszú kapcsolatom amire lehet alapozni családot de nem találok ilyet :(

12 évesen első menstruáció útán normális ha 2 hònapja nincs semmi?

Oktober.26-án volt az első november.1-ig azóta semmi csak egy pici mell növés!

Legjobb válasz: Abszolút normális. :) Ilyenkor még nem áll be általában rendszeresre.

Abszolút normális. :) Ilyenkor még nem áll be általában rendszeresre.
hány embernek kell még megírnia, hogy normális, hogy el is hidd???
Bocsánat, h ilyet kérdezek, de hányadszorra teszed fel a kérdést? Felvilágosító órán nem mondták el, h az elején akár 2-3 évig is rendszertelen lesz?

Samsung Galaxy Gio-nál normális ha 2 nap alatt lemerül?

Sziasztok! Szerda este vettem egy Samsung Galaxy Gio-t. Felraktam tölteni, hagytam is reggelig, had töltse. Tegnap reggel bekapcsoltam, 10 percig babráltam rajt, utána délutánig hozzá sem nyúltam, nem volt id?m rá. Délután eleresztettem 2x 5 perc beszélgetést. Este mint aki még nem látott ilyet nekiugrottam a telónak, beállítottam a WiFi-t, töltögettem a Market-r?l. Lényeg a lényeg, kb 1,5 órát pötyögtem vele, és a végén kiírta h az akku lemerül. Ez lehetséges h csak ennyit bír? Kicsit keveslem. Igaz nem tettem fel tölt?re tegnap, mert nemvolt er?m, de most 1 órája írta ki h lemerült. Szerintetek? El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Teljesen normális egy okostelefonnál a két nap. Van, amelyik még annyit sem bír. Mellesleg fölöslegesen töltötted reggelig, mivel a töltés befejezése után a töltõ lekapcsol.

Teljesen normális egy okostelefonnál a két nap. Van, amelyik még annyit sem bír. Mellesleg fölöslegesen töltötted reggelig, mivel a töltés befejezése után a töltõ lekapcsol.
nem olvastam vegig, de nekem galaxy giom van es neha egy napig sem birja... szoval normalis
A Wi-Fi azért ad neki. Próbáld meg a következõt: ha nem használod, akkor a wi-fi-t, 3G-t, GPS-t, BT-t mindig kapcsold ki, mert a net a háttérben Androidon mindig kunyerál. A fölöslegesen futó programokat pedig Task Killer-el lõdd ki, vagy mondjuk egy héten egyszer kapcsolf ki és vissza be a telefont, hogy ezen alkalmazások bezáruljanak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, mindenkinek jár a zõõõd:)
normális :) nekem is giom van de én minden nap töltöm ha 60% akkor is

36 hetes kismama vagyok. Szerintetek normális ha 2 hét alatt 34. hétről a 36. hétre csak 20dkg-ot híztam? 58 kg- val kezdtem és most 68, 2 kg vagyok?

Legjobb válasz: valószínû hogy a babád hízott csak és te nem!:) Szerintem ezzel semmi baj nincs. Én 57.2 kg-val kezdtem és most 30 hetesen vagyok 63kg..Pedig napjában többször is eszem és nem is keveset.. A kislányommal sem híztam sokat,9 kilót..

valószínû hogy a babád hízott csak és te nem!:) Szerintem ezzel semmi baj nincs. Én 57.2 kg-val kezdtem és most 30 hetesen vagyok 63kg..Pedig napjában többször is eszem és nem is keveset.. A kislányommal sem híztam sokat, 9 kilót..
Nem gond, az is lehet, hogy fogytál. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Azt hittem, hogy még az utolsó másfél hónapban hízom sokat. Örülök, hogy nem:)
szia.igen ez normális.nekem is volt hogy csak 20 dekát híztam a terhesség alatt.még viccelõdtünk is mert mondtam a védõnõnek ha nem reggeliztem volna akkor még ennyit se mért volna.én 47kilóval kezdtem a terhességet és 53kilóval mentem szülni.pedig ettem amit megkívántam, csak ilyen tipus vagyok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!