Találatok a következő kifejezésre: Normális ha évesen még nem teljesen (5 db)

Normális ha 19 évesen még nem teljesen érzem magam késznek rá?

Normális ha 19 évesen még nem teljesen érzem magam késznek rá hogy elveszítsem, pedig kívánom.

Legjobb válasz: Figyelj én is 19 éves fiú vagyok és szûz. Szerintem normális dolog ha még nem vagy kész rá. És mindenképp jobb olyannal elveszíteni akit szívbõl szeretsz és õ is szívbõl szeret :)

Figyelj én is 19 éves fiú vagyok és szûz. Szerintem normális dolog ha még nem vagy kész rá. És mindenképp jobb olyannal elveszíteni akit szívbõl szeretsz és õ is szívbõl szeret :)
Azt, hogy mikor állsz készen a szexre, egyes egyedül te tudod eldönteni. Ha majd csak 21 évesen érzed magad késznek rá, akkor az a normális.
Szia! lány vagyok, 19 évesen még én sem álltam rá készen, csak most 21 évesen érzem azt, hogy megtenném. Szerintem ez tök normális. Gondolom Téged sem a kíváncsiság hajt, hanem az, hogy olyan lánnyal szeretkezz elõszür, akit nagyon szeretsz! :)
sok ilyen srác van még, ha nem érzed magad késznek akkor ne tedd meg, minthogy bánd késõbb hogy belementél valakivel és esetleg nem volt jó...;)
Az elõzõ két választ miért kellett lepontozni?
én õszintén kicsit meglepõdtem az utolsó válaszolókon, becsülendõ dolog, mert ma a fiúk sajnos csak arra hajtanak, h strigulázzanak...
Nem normális. Ezt a jelenséget infantilizmusnak hívják.
Szia lány vok! szerintem normális és az elsõ is örülni fog, hogy nem olyannal csinálja aki fûvel-fával lefekszik szóval ha még nem érzed magad késznek rá akkor sincs semmi gond.
Én lány vagyok, 20éves..és csak most éreztem érettnek rá magam, pedig volt már hosszú kapcsolatom..de szex eddig nem volt, mert én nem voltam rá kész. A legjobb barátom (fiú), 22évesen veszítette el a szüzességét, pedig jó pasi, csak addig nem volt olyan lány, olyan helyzet.. Szal szerintem nem vagy még lemaradva semmirõl.. és örülök, h vannak még ilyen fiúk!:)
A kérdező hozzászólása: ja és utólag, fiu vagyok.
normális. nincs meghúzva semmilyen határ, hogy na ebben a korban kell elveszíteni. a 18-as karika pl. csak arra jelzés, hogy általában 18 évesen szoktak rá megérni. bár ezt elég kevesen tartják be xD szóval normális teljesen (:

Normális, ha néhány év után a párotok minden előzetes nélkül, előjáték, csók belétek hatol, úgy h ti még nem vagytok teljesen készen rá. Több éves kapcsolatnál ez elfogadható ha igy viselkedik?

Az aktus ritka, heti 1 alkalom, az is ilyen, és max. 5 percig tart. Ti ezt tűrnétek? Hiába mondom neki, h ez nekem nem jó, erre az a válasz, h birja, h ne is csináljuk.

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
Ez minden, csak nem normális
Nem normális
A kérdező hozzászólása: ez rémes.....
A sokadik ilyen után kidobnám a nyavalyába.
Heti 1x 5 perc??? De megadnám neked azt ami jár neked, Részvétem! Amúgy az elõbb keltem fel, azonnal benyaltam az asszonynak, majd jól megdugtam. Elélvezett vagy 3x pedig max 10 perc volt. Most ilyen jutott, majd máskor követhetõbb lesz. :) 25F

Ha 4-5 hónapja nem sikerült még teherbeesnem, akkor valami bajom lehet? Mit tud ilyenkor tenni a nőgyógyász? Miért nem sikerült, teljesen normális 29 éves házaspár vagyunk?

Legjobb válasz: Mi ugyanebben a cipõben járunk,van peteérésem,egészségesek vagyunk,mégsem sikerül.Van peteérésed?Ha igen,akkor türelem,bár tudom,nem könnyû.A doki sem tud sokat tenni,ha minden oké veletek.

Mi ugyanebben a cipõben járunk, van peteérésem, egészségesek vagyunk, mégsem sikerül.Van peteérésed?Ha igen, akkor türelem, bár tudom, nem könnyû.A doki sem tud sokat tenni, ha minden oké veletek.
Szia! Nekünk (a férjem 27, én 22) 14-16 hónap után jött össze! És mivel 22 vagyok, az orvosom nem is nagyon akart a problémával foglalkozni! Aztán egy év után erõlködtem egy kicsit, és mondta, hogy 2008 január, kivizsgálás! Mire mentem volna, bekopogott a picurunk! Nekem is mindeki az mondta, türelem ne aggódjak minden rendben, és majd akkor jön ha nem is akarjátok igazán! Meg érzi, hogy mikor kell jönnie stb..... De hát persze, hogy foglalkoztat! Mindenképp nézesd meg magad, max. ad még idõt nektek az orvos. De azért egy év próba után kopogtass újra :) Sok-sok sikert!!! :)
Szia! Mi 8 hónapja probalkozunk és persze mindenki azt mondja ez még semmi! :-) Lehet, én azért elmentem dokihoz, elmondta hogy elõször a férjemet kell megnézni, az egyszerû - a sperma mozgását, aktivitását. Ha minden oké, jöhet a nõ. Engem hormonvizsgálatra küldtek, 6 hormont vizsgálnak ill- pajzsmirigyet. Utána javasolni fogják (ha minden oké), hogy csináltass petevezeték átjárhatósági vizsgálatot..Nos..Én egyelõre ilyesmire még nem vagyok felkészülve, rettegek tõle. A vérvizsgálatnál megállok, majd lesz vhogy. Fõ a pozitiv hozzáállás és a hit abban, hogy igenis neked is, nekem is lehet. Én 35 éves vagyok :-)
Szia mink 2007 februárjában akartunk másik babát, és csak szeptemberben lettem terhes.Szerintem majd akkor fog sikerülni mikkor nem fogod annyira akkarni.Én is így voltam, mikkor már sikerült volna jó munkahelyet találnom, pont nem mehettem mert terhes lettem.Én is várakoztam rá 7 hónapot.Ne félj fog sikerülni 100%.
Úgy tudom, cickafark teát csak a peteérés elõtt szabad inni, illetve a peteérésig, utána meg palástfüvet a beágyazódás elõsegítése miatt.
tudom, hogy nem könnyû nem türelmetlennek , lenni, de ha olvasod ezt az oldalt, akkor láthatod, hogy van akiknek évek óta nem jön össze... bocsi, de a 4-5 hónap az semmi.
A kérdező hozzászólása: Én sem szedtem gyógyszert, volt ovuteszt is. Délután csináltam Gabrielt és maxipozitívat soha nem sikerült teszteltem, tojásfehérjeszerû folyásom szokott lenni, bár elõzõ hónapban egy hét késéssel jött meg, szerintem a cickafark tea miatt, merthogy ittam. Most nem ittam, most normálisan jött meg. Dehogy miért??? Nem kellett volna:::) )
A peteérésedet egyrészt , egállapíthatod hõ és folyás alapján de az a biztos, ha ovu tesztet veszel.Én is azért vettem, mert kételkedtem benne, h van-e pedig mindig pontosan a mensim és sosem szedtem gyógyszert.Aztán kipróbáltam a tesztet, az bizony egyértelmûen pozitív volt, a többi is stimmelt, együtt is voltunk, mégse sikerült.Szerintem vegyél tesztet, abból megtudod, mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Én még nem voltam "reklamálni" a dokinál, de úgy látom, el kell mennem. Lehet, hogy nincs peteérésem? Pedig tök normális a menstruációm... MIóta próbálkozunk erõsebb mint eddig, néha foszlányos is...
Szia4 Tudom hogy nehéz, de türelem. Nekünk is 3 hónap alatt jött össze, akkor egy örökkévalóságnak éreztem, most azt gondolom, szerencsések vagyunk, hogy ilyen gyorsan... A férjem 31, én 30 éves vagyok, tehát közel hozzátok. A mi korunkban 1 év próbálkozás után tekintik csak "Orvosi esetnek". Addigra meg valószínû boldog kismama leszel te is! Sok sikert!
1-másfél év sikertelen próbálkozás után már tényleg orvoshoz kell fordulni!nekünk már 2 éve nem sikerül!A nõgyogyász engem elküdött hormonvizsgálatra(nálam minden rendben)a férjemet pedig sperma vizsgálatra(és láss csodát nála van a baj sajnos!!)fontos a kivizsgálás, de ennyi idõ után még nem hiszem foglalkoznak a dologgal!De én szurkolok nektek!

Üdv! Szerintetek az normális, ha kb két hete futok, és tornázok, közben pedig diétázok, és még nem mozdult a mérleg? Most mértem magam reggel, és teljesen kétségbeestem. Folytassam egyáltalán? 31 éves vagyok, és kitartó, tegnap is futottam 2 km-t.

Legjobb válasz: Persze! Mindenképpen folytasd, mert nem egyformán indul be senkinél a fogyás. Függ a mostani súlyodtól és a diétádtól is. Mit eszel, hányszor és hány kg vagy?

Persze! Mindenképpen folytasd, mert nem egyformán indul be senkinél a fogyás. Függ a mostani súlyodtól és a diétádtól is. Mit eszel, hányszor és hány kg vagy?
Ugyan nem tudom, hogy mennyi idõ alatt futsz 2 km-t, de azt gondolom , hogy ez edzésnek kevés. Valószínûleg jobban járnál, ha inkább 30-40 perc intenzív gyaloglással kezdenél. Fél óránál kevesebb mozgással nem lehet fogyni. Az is fontos, hogy a lassú (úgynevezett aerob, nem lihegõs) mozgás fogyaszt, a gyors, mikor füleden veszed a levegõt (anaerob mozgás) nem kedvez a zsírégetésnek.
A kérdező hozzászólása: 170cm vagyok, és 78kg.A Norbi féle diétát követem.
Szia:) Normális, ugyanis az izomszövet sokkal nehezebb mint egy zsirszövet, azt ugyan nem tom mennyivel, de ezért nem javasolják a mérlegelést, inkább a centimétert:) Sokan emiatt hagyják abba a mozgást, mert nem látnak a mérlegen eredményt... Sansenoy
Majd megmozdul, türelemmel minden sikerül, és megjegyzés én 25 éve ezt csinálom.....10 évet letagadok!!!:) életformát ilyen irányba változtassál:5-ször egyél keveset, 3 l sima víz, és napi 30 perc sport...
A kérdező hozzászólása: mindenkinek köszönöm!
2 km az marha kevés. negyed óra alatt 4-5 kilométert is meg lehet tenni, ebbõl adódóan te futottál kb 7~ percet. meg kell hajtani, egyre többet kell teljesíteni, fokozatosan. a lényeg, hogy sokáig mozogj, 2 km az kevés.:(

Miért van az, hogy ha valaki 2 éves gyereket még szoptat az teljesen természetes, de ha valaki egy 2 éves gyereknek még este tápszert ad, azt leszólják, hogy nem normális?

Nem vitát szeretnék szítani, csak érdekel a véleményetek.

Legjobb válasz: A lányom kettõ múlt júniusban és éjjel ha iszik én is junior tejitalt adok neki. Úgy vagyok vele, hogy inkább ezt igya mint a cukros teát, meg a kakaót.

A lányom kettõ múlt júniusban és éjjel ha iszik én is junior tejitalt adok neki. Úgy vagyok vele, hogy inkább ezt igya mint a cukros teát, meg a kakaót.
Szia! Szerintem ez azért van, mert itt, ahogy olvasom 2 elfogadott dolog van, az egyik a szoptatás, a másik, hogy 1 éves gyereknél legkésõbb váltasz tejre. De aki szoptat, az például valószinûleg nem tápszerre vagy tejitalra fog átállni 1 éves kor fölött, ha esetleg abbahagyja pont. Szóval szerintem ez olyan flancolás kategóriába esik, mert ugye a tej egy hónapra kerül mondjuk 2000 forintba, a tápszer 6000 forint, és sokan azt gondolják, hogy ez felesleges költség. Én személy szerint egyelõre Milupa Junior italt adok a 17 hónapos kisfiamnak, mert a bolti tejekben nem bizom, házi tej meg Pesten nem nagyon van. Persze kap amúgy tejes ételeket, ott boltiból, de inni még nem kóstoltattam vele. Sõt most a 2 évestõl kategóriát issza, mert az táplálóbb, az 1 éves kortól verziót nem volt már hajlandó meginni.
21:07 vagyok. Érdekes amúgy, elolvastam a másik témát is, hogy a por a kérdés. Hogy mibõl van. De hát a bolti tejek is porból vannak!! Ezt nem neked irom kedves kérdezõ, csak filozofálok. A házi tej az persze házi tej. Kémikusok nem vagyunk, is sosem fogjuk tudni, mi a különbség a házi tej és a tápszer között :) Majd az Index biztos ezt is megirja valamikor, mint most az ivóviztesztet :D
A kérdező hozzászólása: Köszi! Elolvasom, te milyen válaszokat kaptál, mert borzasztóan idegesít, hogy ha azt mondom, hogy este még tápszert kap, elkezdik fújni, hogy "Mert minek egy ekkora gyereknek még tápszer, ne adjak, felesleges, hülyeség, stb." - ezt már nagyon unom. De, ha egy anyuka azt mondja, hgoy a 2-3 éves gyerekét még szoptatja, akkor õ a szuperanya...
A kérdező hozzászólása: Én 20 hós kora óta adok neki tejet, házit, a boltit nem is volt hajlandó meginni :) - de ettõl függetlenül, mivel elég vékonyka, és alig-alig eszik, ezért maradtam este a tápszernél, mert abban meg benne vannak a számára fontos vitaminok, ásványi anyagok - csak sokan ezt nem bírják felfogni, csak fújják a magukét.
23 hós, reggel és este beba pro tápit iszik , délben babatejet. Semmi más folyadékot nem iszik, csak ezt! Pár korty víz esetleg . Tehát adom, ha nem akarom szomjaztatni. Mivel 11, 3 kg és 91 cm, nem valami kövér. Ha ezt sem inná, àtlátszó lenne:( ja, tejpépet is eszik uzsira:) ))
Szerintem semmi gond nincs vele, az én 19 hónapos fiam is babatejet iszik, én így gondolom helyesnek. Te is tedd azt, amit jónak látsz, a te gyereked, te tudod, mi a jó neki!
Én egy "szoptatós szuperanya" vagyok:) ) (vicc volt), ne törõdj avval kik mit mond. Én is adnám a 2 éves fiamnak a tápszert is, mert nem sokat eszik, és elég vékonyka õ is. A szopit is azért nem veszem el tõle, mert az jó neki, még ilyenkor is, akárki akármit mond. Õ csak a kakaót hajlandó este meginni, éjjel mégis felébred és nem fogadja el a cumisüveget.
09.05. 20:27!! Tökéletesen megértelek, és egyetértek veled! Az a baj, hogy rengeteg frusztrált, önbizalomhiányos ember írkál ide, akik attól érzik magukat keménynek és határozottnak, ha jól odamondanak a másiknak.Ezek a jelenségek egyszerre siralmasak és nevetségesek.Ez történik minden altatásos kérdésnél is: egy idõ után anyázzák egymást, mert az egyik így csinálja, a másik amúgy...ja és a legjobban azokat bírom, akik nem nyíltan szólnak be, hanem apró kis szúrásokat rejtenek el a válaszukban, pl. tápszer-probléma: "én soha nem adtam neki azt a MÛANYAG VACKOT - hát ez óriási...na meg a lepontozások, az a másik röhej!! Aki mást ír, mint ami neki tetszik vagy trendi manapság, azt már húzzák is lefelé:) )) Persze elfelejtik, hogy azt kellene pontozni, hogy a válaszoló menyire próbál segíteni a kérdezõnek, ezt jelenti a "hasznosság" szó. Kedves kérdezõ, bocs az offért, de ezt le kellett írnom, engem is kiakaszt néha, ahogy itt viselkednek az emberek:(( És persze add neki nyugodtan a tápszert, ne foglakozz senkinek a véleményével!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!